یدونه اسپم بزنم
باور کنین من لحن نوشته هام همیشه اینطوریه
من از پشت همین تریبون اعلام می کنم ک توی این دعواها دخالتی نمی کنم و نظری ندارم

مستقلا پست گذاشتم، جواب منطقی هم میخوام
جواب دهنده هم خواهشا این مدلی

جواب بده
با تشکر

(۲۲/آبان/۹۳ ۲۱:۴۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]جناب عقیق، نمی دونم تو جریان تاپیک های یکی دو هفته پیش بودی یا نه
ولی تو اون تاپیک ها خبری از عشق و مشق و دیکته و ... نبود
الآن برید پای چند تا منبر بشینید(که البته لابد زیاد نشستید و تجربه دارید)
بحث این یکی دو تا تاپیک نیست.
وقتی حرف مرد هست، بحث عشق و این مدل خزعبلات هست.
وقتی حرف زن هست، وظیفه و همسرداری و ... هست.
می دونید چیه؟
اسلام کامله. شکی در آن نیست. ولی برخی حضرات، یه طرف اسلام رو می گن. یه طرف اسلام متروکه می مونه
تمام حرفتون اینه که برخی افراد که الآن حرفشون اشتباه نیست قبلاً اشتباه حرف میزدن!!! نهایت هدفتون اینه که ثابت کنید حرفهای درستشون جزء ذهنیاتشون نیست!!!
آدم باید به حرف اشتباهی که زده بشه ایراد بگیره.
مردانگی به اینه که فقط حرف ناحق برامون سنگین باشه،
نه اینکه بخوایم کسانی که برفرض یک زمانی هم طور دیگه حرف میزدهاند رو مغلوب کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بچه ها
من متاهلم...
بذاریدیه چیزیوبگم
من قبل ازدواجم به جماعت مردبدنگاه میکردم..همش فکرمیکردم مردا فقط به فکرغریزه ی خودشون هستن توازدواج
من نگاهم خیلی بدبود...
طوری بودکه میگفتم من ازدواج نمیکنم تاابدالدهر!
چندسال گذشت ورسیدبه امسال که من متاهل شدم...
باورتون میشه؟؟؟
نگاه من عوض شد...ازبس که همسرم متفاوت بااون چیزی بودکه تصورمیکردم ازجماعت مرد...
الان جوری شده که اگه ازدستم ناراحت بشه من گریه میکنم!
خودش دوست نداره اشک منوببینه...چندبارم بهم گفته ولی من طاقت نمیارم که ازدستم ناراحت باشه...
الان بغض توگلومه که دارم مینویسم...
این ادم دیدمنو به زندگی عوض کرد...خیلی دلسوزوفداکارومهربونه...
نمیخوام اززندگی خصوصیم بگم
میخوام بگم که همه ی مردامثل هم نیستن...
من یه جاناراحت شده بودم گفتم غیرت دارم روهمسرم نمیذارم بره زن دوم بگیره..بگذریم که غیرت من به چی تعبیرشدتواون تایپیک..
ولی اشنایی باشوهرم واینکه فهمیدم اون ازهمه چیزش میگذره تامن دراسایش باشم کاری کرده که بهش حساسم...برای وجودش ارزش قایلم
همه ی مردامثل هم نیستن بچه ها
همه ی زناهم مثل هم نیستن...
یاعلی.
خوندن حرفهای کسایی مثل شما آدم رو آروم میکنه
چقدر خوب که اینطوره
شاد باشید
ممنون

نقل قول:مردی که با زنی صرفاً به خاطر ثروت و داراییاش ازدواج میکند
امام صادق (علیه السلام) نیز فرمود: شخصی که با زنی صرفاً به خاطر زیبایی یا داراییاش ازدواج نماید، خدای متعال او را به آن امر واگذار خواهد نمود و اگر او با آن زن، به خاطر دینداریاش ازدواج نماید. خدای متعال جمال و مال را به او ارزانی خواهد فرمود(3)
یکی از درد های جامعه ی ما همین مطلبه. مردانی که موقعیت مادی پدر دختر انچنان براشون مهمه و با زبان بازی دختر رو احساسی میکنن و چنبره بر پول پدر بیچاره میزنن.
نقل قول:مردی که نیت میکند، که مهریه همسر خود را پرداخت نکند
امام صادق (علیه السلام) فرمود: شخصی که با زنی ازدواج میکند و نیت میکند که مهریهی آن زن را (به طور کامل) پرداخت نکند، او در نزد خدای متعال به منزلهی شخصی است که مرتکب عمل شنیع زنا میشود. (41)
امام صادق (علیه السلام) به این مضمون فرمود: شخصی که با زنی ازدواج میکند و برای او مهریهای معین میکند، اما نیت میکند که مهریهی زن را پرداخت نکند. چنین شخصی به منزلهی دزد میباشد. (42)
الان با این اوصاف جامعه ، که مهریه تنها یک چیز صوری هست و با دادگاه و 100 تا مصیبت تازه قسطی میکنن ، پس جامعه پر از دزد و زناکاره .
مهریه پشتوانه ی زن هست.الان چه کم و چه زیادش فایده ای نداره. نیت مهم هست که قراره داده نشه.