تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مردان نفرین شده
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۳۴)انتصـار نوشته است: [ -> ]
من دقیقا نمیدونم بحث بوی عرق دادن مرد چی بود
ولی اینقدر میفهمم بوی عرق مردی (برای محرمش) که برای روزی حلال زحمت کشیده شرف داره به بوی ادکلن زن برای هزارتا نامحرم .

یاعلی
خیلی زیبا بود
شما مطمئنید که مردای جامعه ما انقدر عاقلن که به صورت خدادی این وظایف رو می دونن؟؟؟؟؟؟؟
مردی که با زنی صرفاً به خاطر زیبایی‌اش ازدواج می‌کند

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: شخصی که با زنی صرفاً به خاطر مال و دارایی‌اش ازدواج نماید، خدا او را به حال خود رها ساخته و به آن مال، واگذار خواهد نمود و شخصی که با زنی صرفاً به خاطر زیبایی و جمالش ازدواج نماید. در او چیزهایی خواهد دید که باعث ناراحتی او خواهد گشت و شخصی که با زنی به خاطر دینداری‌اش ازدواج نماید. خدای متعال مال و جمال به او کرامت خواهد نمود. (2)

مردی که با زنی صرفاً به خاطر ثروت و دارایی‌اش ازدواج می‌کند

امام صادق (علیه السلام) نیز فرمود: شخصی که با زنی صرفاً به خاطر زیبایی یا دارایی‌اش ازدواج نماید، خدای متعال او را به آن امر واگذار خواهد نمود و اگر او با آن زن، به خاطر دینداری‌اش ازدواج نماید. خدای متعال جمال و مال را به او ارزانی خواهد فرمود(3)
مردی که (با داشتن امکانات) در امر معیشت همسر و خانواده‌ی خود، بُخل می‌ورزد

حضرت سجاد (علیه السلام) در ضمن حدیثی پیرامون پیامدهای شوم گناهان در دنیا فرمود: ... از جمله گناهانی که باعث دریده شدن پرده‌ها می‌گردد. بخل ورزیدن در امر معیشت همسر و فرزندان و خویشان است. (8)

مردی که با همسر خود، بد اخلاقی می‌کند

حسین بن بشار می‌گوید: جهت مشورت و کسب تکلیف درباره‌ی شخصی که به خواستگاری دخترم آمده بود، نامه‌ای برای حضرت امام رضا (علیه السلام) فرستادم و در آن نامه نوشتم: دختری دارم که یکی از افراد فامیل از او خواستگاری نموده است. اما او آدمی بد اخلاق می‌باشد. حضرت امام رضا (علیه السلام) در جواب فرمود: اگر او آدم بد اخلاقی است. خواستگاری او را قبول نکن. (9)
مردی که به نوامیس و همسران مردم خیانت می‌کند

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: شخصی که به همسر دیگران خیانت ورزد، از ما نیست. (13)
امام باقر (علیه السلام) به این مضمون فرمود: خدای متعال به حضرت موسی بن عمران (علیه السلام) وحی فرمود: ای موسی، بنی اسراییل را از انجام عمل زنا نهی کن و آنان را از ارتکاب آن برحذر دار؛ و به آنان بگو: شخصی که با دیگری زنا می‌کند. دیگران نیز با او یا با نسل بعد از او زنا می‌کنند. از ناموس دیگران چشم بپوشید تا دیگران نیز چشم داشتی به ناموس شما نداشته باشند و به آنان بگو: هرچه با دیگران کنی، دیگران با تو کنند. (14)
مردی که در برابر مفاسد اخلاقی همسر خود، غیرتمند نمی‌باشد

امیرالمۆمنین (علیه السلام) فرمود: قلب مردی که غیرتمندی از خود نشان نمی‌دهد، وارونه است. (29) (30)
مردی که نسبت به انحرافات و مفاسد اخلاقی همسر خود، رضایت دارد

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: مردی که شاهد وقوع انحراف و معصیت در منزل خود می‌گردد و به آن راضی بوده و در مقابل آن از خود غیرت نشان نداده و آن وضع فاسد را اصلاح نسازد، در این هنگام خدای متعال پرنده‌ی سفیدی به درب خانه‌ی او روانه داشته و آن پرنده تا چهل روز به او ندا می‌دهد: غیرت داشته باش و این وضع را تغییر بده. اگر آن مرد آن وضع را اصلاح نکرد. آن پرنده بال خود را بر چشمان آن مرد می‌مالد. در این هنگام آن مرد رفتارهای نیک را نخواهد دید و رفتارهای زشت را زشت نخواهد دانست و با آن مقابله نخواهد نمود. (32)
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: خدای متعال (در روز قیامت) از شخصی که صغور است، هیچ عمل خیر و توبه ای را قبول نمی‌کند. از آن حضرت سۆال کردند: صغور کیست؟ پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مردی که مردان غریبه را بر همسر خود وارد می‌کند. (34)

مردی که نیت می‌کند، که مهریه همسر خود را پرداخت نکند

امام صادق (علیه السلام) فرمود: شخصی که با زنی ازدواج می‌کند و نیت می‌کند که مهریه‌ی آن زن را (به طور کامل) پرداخت نکند، او در نزد خدای متعال به منزله‌ی شخصی است که مرتکب عمل شنیع زنا می‌شود. (41)
امام صادق (علیه السلام) به این مضمون فرمود: شخصی که با زنی ازدواج می‌کند و برای او مهریه‌ای معین می‌کند، اما نیت می‌کند که مهریه‌ی زن را پرداخت نکند. چنین شخصی به منزله‌ی دزد می‌باشد. (42)

بگم چند درصد از جامعه ما رو این مردا تشکیل می دن خوبه؟
اون زنی که با وضع فجیع میاد تو خیابون شوهر نداره پدر نداره؟داره اما به قول پیامبرص چیزی به اسم غیرت ندارن
اون زنی که با هزار مصیبت میره واسه خودش کار جور می کنه از دلیل های مهمه اون می دونید چیه بخل شوهر در عین توانمندی
از مردایی که به خاطر قیافه و پول میرن دختر می گیرن وفک می کنن خیلی زرنگن هم می گذرم برای مرد جماعت چیزی جز شرمساری نداری
قضیه خیانتم که الحمدالل ه هر روز اسبابش بیشتر فراهم می شه وکار اقایون در این امر راحتتر می شه ...نگید کمه که منم مثه خانومه اسکای جیغ می زنمBig Grin
برا بقیه اش هم اگه نامفهوم بود توضیح می دم خدمتتون
من کلا علاقه ای ندارم هی بحث مردا خوبن زنا بدن و برعکسش رو راه بندازم اما اگه ببینم داره جایی نامردی می شه کوتاه نمیام به قول اقای بیدل شما اگه 10درصد دیدی تو جامعه به مساله اقایون بپردازن خوشحال می شم ادرس بدین اینیم که الان شما انقدر راحت میاین می گید اقایون خودشون می دونن واسه اینه که زنا رو زیادی بولد کردن اقایون باورشون شده همه چیزشون حله...
پس بی انصاف نباشید خواهشا
من بار ها تو این تالار گفتم که اینقدر تاپیک از زن نزنید .

به نیت آگاهی و اموزش و اینکه ما باید به سهم خودمون وظیفه رو انجام بدیم و مردا هم خودشون میدونن خوبه .اما اثری نداره . بفرمایید بازخوردشو ببنید

بوی عرق مرد شاعرانه شد

زن باید با مردی که بو میدهد بساز چرا که شوهرش است.اون دنیا آویزان میشود .تمکین با مردی که اهمیتی به پاکی نمیدهد شرف پیدا کرد.

مرد ها تمام این چیزا رو میدانند و ان درصدی که نمیدانند هم حسابشان با خداوند است.

خلاصه ی مباحث تالار

این زنان هستند که باید یاد بگیرند
این زنان هستند ک باید شست و شوی مغزی شوند.
این زنان هستند که باید کوتاه بیایند
این زنان هستند که باید کم خرج باشند

این زنا هستند که مهریه کم باید بخواهند
این زنان هستند که باید شوهرانشان را عصبانی نکنند
این زنان هستند که باید دانشگاه نروند
این زنان هستند که باید از کنج دیوار راه بروند
این زنان هستند که باید خود را در برابر هیزی مردان بیشتر و بیشتر بپوشانند که ان شاالله همچون نقطه ای شوند و کلا محو شوند

این زنان هستند که باید آداب همسرداری یاد بگیرند
این زنان هستند که باید اجازه بگیرند
این زنان هستند که حق غیرتی شدن ندارند
این زنان هستند که باید زیبا باشند

این زنان هستند که باید تربیت کنند وقتی تربیت شدند .

و من الله توفیق
حالا که تو سایتم بذارید جواب بدم

(۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]شما مطمئنید که مردای جامعه ما انقدر عاقلن که به صورت خدادی این وظایف رو می دونن؟؟؟؟؟؟؟

من که گفتم هر فرد عقل داشته باشه ، حالا اینا که همچین کارایی میکنن از انسانیت هم بویی نبرده اند چه برسه به داشتن عقل
خدا هم که دیدید چه عذاب هایی بهشون وعده داده
ولی واقعا قبول ندارید که مردهایی هم پیدا میشن که وظایف خودشون رو میدونن ؟!
پس این زن و شوهر هایی که دارن به خوبی و خوشی با هم زندگی میکنن از کجا اومدن ؟!

(۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اون زنی که با وضع فجیع میاد تو خیابون شوهر نداره پدر نداره؟داره اما به قول پیامبرص چیزی به اسم غیرت ندارن

این حرفتون خیلی جالب بود
شما اول بفرمایید که چرا اون زن باید با اون وضع بیاد بیرون بعد ، اگه خودش نخواد که راضی نمیشه اونجوری بیاد بیرون از خونه
گرچه منکر نمیشم که بعضیا بی غیرتن ، وقتی لقمه ی حروم تو جامعه زیاد بشه ، وضع همین میشه

(۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اون زنی که با هزار مصیبت میره واسه خودش کار جور می کنه از دلیل های مهمه اون می دونید چیه بخل شوهر در عین توانمندی

این یه حرفیه
اینم یه حرفی : مرد جوان در دادگاه: زنم سر کار نمی‌رود، طلاق می‌خواهم!

حالا میخوام ببینم با این همه تناقضاتی که تو جامعه وجود داره شما چجوری همه رو با هم یکی میکنید ؟!

(۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]از مردایی که به خاطر قیافه و پول میرن دختر می گیرن وفک می کنن خیلی زرنگن هم می گذرم برای مرد جماعت چیزی جز شرمساری نداری
قضیه خیانتم که الحمدلله هر روز اسبابش بیشتر فراهم می شه وکار اقایون در این امر راحتتر می شه ...نگید کمه که منم مثه خانومه اسکای جیغ می زنمBig Grin
برا بقیه اش هم اگه نامفهوم بود توضیح می دم خدمتتون
من کلا علاقه ای ندارم هی بحث مردا خوبن زنا بدن و برعکسش رو راه بندازم اما اگه ببینم داره جایی نامردی می شه کوتاه نمیام به قول اقای بیدل شما اگه 10درصد دیدی تو جامعه به مساله اقایون بپردازن خوشحال می شم ادرس بدین اینیم که الان شما انقدر راحت میاین می گید اقایون خودشون می دونن واسه اینه که زنا رو زیادی بولد کردن اقایون باورشون شده همه چیزشون حله...
پس بی انصاف نباشید خواهشا

من گفتم که حرفامو زدم ، جواب همین حرفا هم توش بود گرچه خیلی خلاصه گفتم و شاید یکم نامفهوم شد

من خودم که اول اومدم روایات رو خوندم ، با خودم گفتم این وظایف اینقدر واضحه که هر کسی باید اونا رو بدونه
حالا نمیدونم من جایی خونده بودم ، از رفتار اطرافیانم این چیزا رو فهمیدم ، یا از کسی شنیده بودم نمیدونم
میخوام بگم که ، مرد وظیفشه که اینا رو بدونه و بهشون عمل کنه ! حالا این بده ؟!

در مورد بقیه صحبتاتون هم قبول دارم
خودم باور کنید از شما بهتر میدونم که بعضی از این نر ها چه غلطایی که نمیکنن ،
هیچ چیزیمون هم حل نیست !(خودم حداقل)

اون 2-3 آخر حرفاتونم که من خودم گفتم
گفتم که بعضی ها خیلی افراطی رفتار و عمل میکنن
من خودم زیاد از این بیلبوردها در مورد وظایف آقایون ندیدم
گفتم که خدا عادله

چشم بی انصافی نمیکنیم ،
منم چون دیدم داره نامردی میشه ، تو بحث وارد شدم
وگرنه که شنبه امتحان میان ترم دارم هیچی هم نخوندم Blush

والسلام

یاعلی
جدیدا چقدر مد شده همش همدیگه رو میزنید ! ناسلامتی 10-15 سال دیگه شما پدر مادر های نسل جدید هستید.

حالا من نمیدونم اینا چه کمکی میکنه. ولی اکلی بحث میکنید.
خوب از اون طرف خانم اسکای،
هستن خانم هایی که بوی قورمه سبزی میدن و خیلی خیلی متاسفم که این حرفو میزنم، اما اکثراً هم ظاهری مذهبی و شاید سنتی مذهبی دارن.
هستن خانم هایی که بیرون 100 قلم آرایش میکنن اما تو خونه با شلوار کردی راه میرن.
واسه زیر شال شینیون میکنن، اما واسه جایی که قرار نیست روسری سر کنن، زورشون میاد این موهاشون رو شونه کنن.
متاسفانه همسر برادر من که از هم جدا شدن، اینطوری بود.
همیشه هم میگفت من از سرشم زیادیم.
این طرز تفکرها باعث میشه همیشه زندگی ها مثل فیلم خروس جنگی باشه.
خوبه که تاپیک بزنیم درباره عرق مردان، اما نگیم خانم شما هم نظافت رو رعایت کن و صبح که از خواب پا میشی یه مسواک بزن.
اگه شما از این خانم ها کم دیدی، من به اندازه همون مردهایی که بوی عرق میدن، از این خانم ها دیدم.
من به شخصه معتقدم آدم باید حواسش باشه که حق الناس نکنه.
چه طرفش این کارو بکنه و چه اونم رعایت کنه.
ما ملزم به انجام وظیفه هستیم.
برکتی که خدا به زندگی میده هم کار خداست دیگه.
فراموش نکنیم که مردها غرور دارن.
غرور زن ها حالت الاستیک داره.
هی پاره میشه و هی دوباره به هم وصل میشه.
اما غرور مردها حالت کریستال داره.
وقتی بشکنه، دیگه نمیشه جمعش کرد.
روح زن ها مثل آبه. اگه روش خط بکشی، موج ایجاد میشه، اما بلاخره آب ساکن میشه.
اما روح مردها مثل سنگه.
اگه روش خط بکشی، محاله بتونی جاشو درست کنی.
یه بنده خدایی به شوهرش کلی احکام اسلام ردیف می کنه از حقوق زنها! و اینکه تو چرا رعایت نمی کنی!

بعد شوهرش می گه باشه! واست خدمتکار میارم، نفقه می دم، خوش رفتاری می کنم و هزار چیز دیگه! فقط از این به بعد تو حق نداری از خونه بری بیرون! یک هفته بعد خانم همه چیز رو پس گرفت و زندگی به حالت عادی برگشت!

کسی که انقدر دنبال قوانین همسرداری هست زندگی رو اول برای خودش و بعد برای دیگران جهنم می کنه!

من نمی دونم چقدر دل برخی افراد انقدر از احکام زنانه سوخته که له له می زنن واسه احکام مردان!! Big Grin

هدف از اینکه مدام تکرار می کنن آی زنها دارن حقوقتون رو می خوردن معلوم نیست چه هست!

اگر کسی فکر می کنه اینجا مدام دارن به زنها تحکم می کنند ( و از این دست گلواژه های فمینیستی) بره تایپیک مردان بزنه! نه اینکه شلوغ کنه و مدام اینجا ....
الان آقای مجتبی من مثال شما رو کاملا نادیده می گیرم خودتونم یه بار دیگه بخونید چی نوشتید!!!نفقه دادن و خوش رفتاری گردن چیزه غیرطبیعی و غیر عادی که زن از شوهرش بخواد اون مردی که زنش رو تو خونه حبس کنه داره ظلم می کنم نه اینکه حقش رو بگیره ...وسط دعوا خواهش نرخ تعیین نکنید...
الان همه تو این حمع به این نتیجه رسیدن هر عملی عکس العملی داره رفتار من نوعی روی همسرم و رفتار همسرم روی من نوعی تاثیر میذاره حالا این وسط اگه همه به قول آقای انتصار با توجه به عقلشون منطقشون ودر راس اون دستورات دینشون زندگی کنن...به بهترین زندگی رسیدن نه زن اون خونه میره تو خیابون باعث انحراف کلی جوون می شه نه مرد اون خونه چشم چرون و خیانت کار...تو قرانم خدا هروقت اومده از خطاکاری حرف بزنه زن ومرد رو باهم اورده تقسیم نکرده...
به قول آقای محمد تراست اگه ما پدرومادرای نسل آینده ایم باید بدونیم بچه هامون رو چه جوری بار بیاریم تا وقتی بزرگ شدن با عقل خودشون همه این وظایف رو بدیهی بدونن لازمه اش هم اینه که پدرومادرش تو خونه بدون منت و سرزنش وظایفشون رو خوب کامل نسبت بهم انجام بدن...
اسلام احکام ظالمانه تعیین نمی کنه! Dodgy

منظور من هم کاملا مشخصه! زن و مرد با عشق با هم زندگی می کنن! با قوانین، دعوا!

نرخ ها رفته بالا...Big Grin
فکر میکنم منظور اقا مجتبی واضح بود
دو جور میشه زندگی کرد
معمولی و زیر معمولی با قوانین و یاداوری قوانین بهم
یه سطح خیلی بالاتر ک میشه زندگی عاشقانه
اینا نیاز ب قوانین ندارن
اصلا عشق میکنن ک همراهن

بهتره یادبگیریم ک چه جوری میتونیم خودمونو اصلاح کنیم
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع