یک حدیثی از امام صادق علیه السلام هست که من خیلی دوستش دارم...
نقل به مضمونش اینه:
اگر شما درّ ی در دست داشته باشی و همه عالم بیان بگن این سنگه از ارزش اون درّ کم نمیشه و درّ میمونه و بر عکس اگر شما سنگی در دستت باشه و همه بگن درّ هست ،چیزی به ارزش اون سنگ اضافه نمیشه و سنگ میمونه.
پس حالا نمیخواد با دعوا و زور و کل کل وایسیم از وظایف زن و مرد و ارزششون و کی بالاتره و کی پایینتره حرف بزنیم.
هیچ دینی به اندازه اسلام برای انسان و زندگی و حیاتش (چه حیات گذراش و چه حیات ابدی او در آخرت) اهمیت قائل نبوده و هیچ دین و مسلکی هم نتونسته به اندازه اسلام برای زن ارزش قائل بشه .. حالا کج فهمی ما از اسلام برداشت دیگه ای بهمون میده یا اینکه ما معیار اشتباهی انتخاب کردیم برای فهمیدن نگاه اسلام ،مشکل از ماست و نه اسلام.
برای فهمیدن اهمیت اسلام ،به هرکدام از احادیث که نگاه کنیم کلی حرف داره که هیچ مسلک و جریانی نمیتونه اصلا هضم کنه. علی الخصوص جریانی مثل فمنیست که تمام تلاشش برای مرد کردن زنهاست و جالبتر اینکه من کتابی از یک خانم نویسنده مسیحی آمریکایی خوندم که به سراغ خانم های سر دم دار این جنبش رفته بود و دیده بود که اونها چقدر خانمانه دارند زندگی میکنند،دقیقا برعکس شعارهاشون!!!!
اسلام وقتی میگه بهشت زیر پای مادران است، معنیش اینه که زن اینقدر مقامش بالاست که از بهشت هم بالاتره. جایگاهش بالاتر از بهشت هست.
نقل قول: خوب از اون طرف خانم اسکای،
هستن خانم هایی که بوی قورمه سبزی میدن و خیلی خیلی متاسفم که این حرفو میزنم، اما اکثراً هم ظاهری مذهبی و شاید سنتی مذهبی دارن.
هستن خانم هایی که بیرون 100 قلم آرایش میکنن اما تو خونه با شلوار کردی راه میرن.
واسه زیر شال شینیون میکنن، اما واسه جایی که قرار نیست روسری سر کنن، زورشون میاد این موهاشون رو شونه کنن.
متاسفانه همسر برادر من که از هم جدا شدن، اینطوری بود.
همیشه هم میگفت من از سرشم زیادیم.
این طرز تفکرها باعث میشه همیشه زندگی ها مثل فیلم خروس جنگی باشه.
خوبه که تاپیک بزنیم درباره عرق مردان، اما نگیم خانم شما هم نظافت رو رعایت کن و صبح که از خواب پا میشی یه مسواک بزن.
اگه شما از این خانم ها کم دیدی، من به اندازه همون مردهایی که بوی عرق میدن، از این خانم ها دیدم.
سر کار خانوم تو این تالار زیاد از زن و وظایف همسرداریش صحبت شده . من یه کلمه حرفای دیروز یه آقا رو که عرق مرد حین تمکین رو اصلا مهم نمیدونست رو دارم تکرار میکنم . بیام چی بگم ؟ برم به زنه گیر بدم ؟
نقل قول: فراموش نکنیم که مردها غرور دارن.
غرور زن ها حالت الاستیک داره.
هی پاره میشه و هی دوباره به هم وصل میشه.
اما غرور مردها حالت کریستال داره.
وقتی بشکنه، دیگه نمیشه جمعش کرد.
روح زن ها مثل آبه. اگه روش خط بکشی، موج ایجاد میشه، اما بلاخره آب ساکن میشه.
اما روح مردها مثل سنگه.
اگه روش خط بکشی، محاله بتونی جاشو درست کنی.
پس با این اوصاف مرد هر کاری دلش خواست با روح و روان زن بکنه . چون مهم نیست مثل لاستیک برمیگرده . واسه مرد !!!!!!!! مهمه و باید همیشه تو زندگی از خودت بگذری که جناب فرمانده خدای نا کرده ناراحت نشن
جنس لاستیکا با هم فرق میکنه . لاستیک همم بالاخره روزی حالت ارتجاعیشو از دست میده. آب هم روزی تبخیر میشه .
ما توی جامعه مون هم مرد زمان عرب جاهلیت داریم هم مرد های فوق العاده آپدیت ( منظورم شلوار بگ و تیشرت تنگ و ساعت صورتی و کفش کیتی نیست

)
توی جامعه مون زن های عقب افتاده ی جو زده ی غرب زده ی .... داریم هم زن های آپدیت
مردی با طرز فکر عرب جاهلیت، اگه با زن آپدیت ازدواج کنن،
مردی با تفکرات آپدیت اگه با زن عقب افتاده ی جو زده ی ... ازدواج کنن
ب این مشکلاتی ک میگین بر میخورن، در غیر این صورت ، هیــــــچ مشکلی نیست
هر آدمی با هم کفو خودش ازدواج می کنه
حالا اون زنی ک فکر می کنه خودش آپدیته و همسرش طرزفکر عرب جاهلیت داره، بدونه توی توهماته ...
امیدوارم متوجه شده باشین منظورم رو
سلام
لصفا بزرگواران رعایت کنند و سریع قضاوت نکند یکدیگر را متمهم نکنید برارد ، خواهر چه کسی چقدر وظایفش را بلد است یا نه باشد برای خودش شما حق ندارید راحت تر از نفس کشیدن قضاوت کنید
بر طبل منیت نکوبید.. دیدگاه ها قابل مطالعه هستند و منظری جدید را برای مشتاقان یاد یادگیری ارایه می دهد
خواهشا توجه کنید از قید مطلق مردا ، زنا استفاده نکید برخی طوری دشمنی می کنند با مرد جماعت که انگار فراموش کردند حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم مرد بودند امیر المومنین علی (علیه السلام) هم مرد بودند ، حضرت قائم مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم مرد هستند . بله مردان بد هم هستند شمارش نشده اند چندتا هستند اما هستند ولی نه همه مردان . حالا چون شما چند مرد بد دیدید که نمی شود همه بد باشند
این مطلب از آن طرف هم صادق است بله زن بد هم وجود دارد مگر کسی گفته نیست اما نه همه زنان ، نگویید زن جماعت مگر فراموش کردید حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) هم زن بودند نمی دانید بانو زینب کبری (سلام الله علیها) هم زن بودند مگر نمی دانید مریم مقدس (سلام الله علیها) هم زن بودند پس چون چند زن بد دیدید نگویید همه زنان
خواهشا توجه کنید به نوع حرف و ادبیاتی که بکار می برید در ناخودآگاه انسان تاثیر می گذارد و باعث درگیری لفظی می شود
تاپیک خوب و آموزنده ای است و اصلا جدل محور نیست بلکه آموزشی است وباید سکوت کنیم و یاد بگیریم اگر سرکار خانم eve در جهت تکمیل تاپیکشان تفاسیر قرآن را هم قرار دهند و مرز درست از غلط را مشخص کنند که عالی می شود
چیزی که برای من جالبه اینه که تا دیروز تو این تالار، قوانین ازدواج سفت و سخت
همه چی رو خط
عجلو... نظام!!!

یهویی یه حرکتی شد وظایف مرد ها هم مطرح شد
حالا می گین ازدواج به عشقه و زن و مرد باید هم دیگه رو بخوان و قانون کیلویی چند
پِرت پِرت پِرت
بیدل خاموش شد

سلام اقای بیدل
حرفی عوض نشده
ادمای جامعه طیف دارن
یه عده هستن سطح فرهنگشون پایینه،یه کلیپ دیدم مرد سر سفره عقد داره تو دهن زنش کیک میزاره
بعد حالا نمیدونم چی میشه
مرد جلوی همه مهمونا میزنه تو دهن عروس
خوب معلومه در برابر این مرد قانون باید از زن حمایت کنه
با همچین سطح شعوری طرفیم
اینا کف جامعه هستن و قوانین مال ایناس
از این بالاتر
جایگاهه عشقه
من وقتی از خونه میرم بیرون به مادرم میگمو میرم
با این سنم اگه مادرم راضی نباشه نمیرم
خوب از اینکه اینقدر مادرمو دوست دارم و لذت میبدم از اینکه بهش احترام میزارم خوشحالم
لذت میبرم
بین زوجین هم همین رابطه اس
وقتی عشق مطرح باشه به قول اون دوستمون زن بوی همسرش رو دوست داره
وظیفه مرد اینه ک نظافت رو رعایت کنه
اما وقتی از سرکار میاد بالاخره همون نشان عشقه
رفته رزق زن و بچه اش رو از روزگار بگیره
حالا الوده هم شده
برعکسشم اینه
خانم باید نظافت رعایت کنه
اما بوی قرمه هم بوی عشقه
ادمای معمولی هم به این مقام نمیرسن
دیگه چ برسه ب کف جامعه
از خانم السا هم ممنون
دقیقا همینه
هر کس با هم کفوش ازدواج کنه دیگه این حرفا نیس
ادما تا متاهل نشن خیلی چیزا رو درک نمیکنن
م
(۲۲/آبان/۹۳ ۲۱:۱۸)عقیق نوشته است: [ -> ]اما بوی قرمه هم بوی عشقه
منم از این عشقا میخوام. اثلن عشقی که بوی قرمه سبزی نده ، عشق نیست ، کشکه ...

جناب عقیق، نمی دونم تو جریان تاپیک های یکی دو هفته پیش بودی یا نه
ولی تو اون تاپیک ها خبری از عشق و مشق و دیکته و ... نبود
الآن برید پای چند تا منبر بشینید(که البته لابد زیاد نشستید و تجربه دارید)
بحث این یکی دو تا تاپیک نیست.
وقتی حرف مرد هست، بحث عشق و این مدل خزعبلات هست.
وقتی حرف زن هست، وظیفه و همسرداری و ... هست.
می دونید چیه؟
اسلام کامله. شکی در آن نیست. ولی برخی حضرات، یه طرف اسلام رو می گن. یه طرف اسلام متروکه می مونه
خوب این می شه که عده ای ناراحت می شن و جبهه می گیرن و حق دارن خداوکیلی
در کل باید بگم که
عدالت تبصره نداره...
ما که دستمون تو جیبمونه چیزی نمی فهمیم بهتره جیم شیم
پیرو صحبت های آقای بیدل بگم ک وقتی حرف از همسر دوم و صیغه و ... میشه، زنی ک نپذیره میشه ملحد، و جا داره با قمه ک کمه، با گیوتین سرش از بدنش جدا بشه :دی
اما وقتی میرسیم ب اینجا :
نقل قول:مردی که نیت میکند، که مهریه همسر خود را پرداخت نکند
امام صادق (علیه السلام) فرمود: شخصی که با زنی ازدواج میکند و نیت میکند که مهریهی آن زن را (به طور کامل) پرداخت نکند، او در نزد خدای متعال به منزلهی شخصی است که مرتکب عمل شنیع زنا میشود. (41)
امام صادق (علیه السلام) به این مضمون فرمود: شخصی که با زنی ازدواج میکند و برای او مهریهای معین میکند، اما نیت میکند که مهریهی زن را پرداخت نکند. چنین شخصی به منزلهی دزد میباشد. (42)
مردی که به مهریهی همسر خود، دستبرد میزند
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: از جمله گناهانی که خدای متعال (در روز قیامت) آنها را نمیبخشد، دستبرد زدن به مهریهی همسر میباشد. (43)
حضرت امیرالمۆمنین (علیه السلام) به این مضمون فرمود: خدای متعال گناه چند گروه را نمیبخشد. از جملهی آنها: مردی است که به مهریهی همسر خود دستبرد میزند. (44)
در جدیدی ب روی همه مون باز میشه ب اسم
عشق؛
ب اسم
دوست داشتن؛
ب اسم
عموم جامعه؛
ب اسم
رسومات جامعه؛
.....
نقل قول:مردی که دارای دو همسر میباشد، اما عدالت را بین آنها رعایت نمیکند
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: مردی که دارای دو همسر باشد، اما (در برابر دید و نگاه یکی از آن دو) نسبت به دیگری تمایل بیشتری نشان میدهد. در روز قیامت در حالی که نصف بدن او بی حس و ناتوان و افتاده است، وارد محشر میگردد. (24)
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مردی که همسران متعددی داشته باشد، اما از برآورده نمودن نیازهای آنها امتناع ورزد، یا توانایی آن را نداشته باشد؛ و به همین خاطر آن زنها منحرف گردند، آن مرد گناهکار خواهد بود. (25)
خواهش می کنم بحث صیغه و همسر دوم رو ب هیچ عنوان دیگه باز نکنین، اما این جملات توی ذهنتون باشه ...
با توجه به شناختی که من از دیدگاه های همه تون دارم، و دارم میخونم میبینم که همه تون دارین یه حرفو میزنین.
اما نمیدونم چرا به تنش می انجامه؟
فاطمه جان!
چرا این همه علامت سوال؟
هم شما و هم آقای بیدل و هم خانم السا حرفتون یکیه.
میمونه دوست تازه واردمون خانم یا آقای عقیق.
اول که به ایشون خوش آمد میگیم و آرزو میکنیم که به فعالیتشون تو این تالار ادامه بدن.
اما برداشتی که من ار صحبت های ایشون داشتم اینه که زن ها و مردها هر دو باید حقوق طرف مقابل رو رعایت کنند تا زندگی خوبی پیش رو داشته باشن.
اما اگه زندگی عالی و ایده آل میخوان اینه که برای خودشون حقی قائل نباشن و طرفشون رو ملزم به رعایت حقوقی ندونن.
این یعنی نهایت آزادی...
این میشه زندگی امام علی (علیه السلام) و حضرن زهرا (سلام الله علیها).
مثلاً یه داستان بیارین که حضرت علی (علیه السلام) نفقه حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو ندادن.
یا این که مثلاً یه بار امام علی (علیه السلام) به حضرت زهرا (سلام الله علیها) چشم غره رفته باشن که موهاتو بکن تو.
یا من که میرم بیرون حق نداری بری جایی.
این چیزها مال زندگی هاییه که آدما هنوز توش از هم شناخت ندارن.
شاید مثال خوبی نباشه، اما گویاست.
مثل حیوانات که برای خودشون قلمرو تعیین میکنن و اگه کسی وارد قلمروشون بشه تیکه پاره اش میکنن.
وقتی آدما، چه زن و چه مرد، مدام به همدیگه بگن تو وظایفت این بود و کوتاهی کردی، واااقعاً توقع دارن طرف مقابل بهشون چی بده؟
احترام بیشتر؟
معلومه که وقتی فحش میدی، فحش بدتر میشنوی.
پس بهتره از همون اول کسی رو انتخاب کنیم که بتونیم بهش اعتماد کنیم که هی وظایفش رو بهش گوشزد نکنیم.
این کار وااااقعاً باعث اعصاب خرد کنیه.
ضمناً خانم اسکای!
من فکر نمیکنم هیچ مردی اسم خودش رو بذاره "فرشته مهربون"
من فکر میکنم ایشون خانم بودن که این حرف رو زدن.
بعدشم کش دادن این ماجرا به نفع هیشکی نیست.
چون اگه به جنجال بیانجامه من مجبور میشم ببندمش، اون وقت میگین چرا تاپیک های زنان باز بود و تاپیک های مردان بسته شد.
تبعیض نژادی و ...
خلاصه این که مراعات کنین.
راستی داشت یادم میرفت.
خانم اسکای!
مردها غرورشون چیز مهمیه.
همونطور که مردها به نظر من باید رعایت کنند که حس حسادت زن ها رو برنانگیزن.(برانگیخته نکنن)
بعله غرور شوهر من برای من از همه دنیا با ارزش تره.
اما غرور مردهای دیگه برای من مفت نمی ارزه.
اگه همه زن ها غرور همسرشون براشون محترم باشه، خودشون لذتش رو خواهند برد.