تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
نقل قول:کوروش فقط یه آدم هوس ران بود وسلام.

متـــاز ای طبــل توخـالی دلم حیـــران نخواهـد شد
دروغ از مکــــر گلچینت دگـر پنهــــان نخواهـد شد
چنــین خــوابی که فریادم چنــــان خمیازه پنــداری
فقیـــراندیش بی رویا دگــر ســـلطان نخــواهد شد
"
تفکــر" گوهــر جان شـد، "جهالت" گرگ جـان گردد
چو گوهر دست گرگ افتد که گرگ انسان نخواهد شد
اگـــر محبوس یک جهـــلی تو را زندان ســزا باشـد
کــه نادان خـانه ات بر ما دگــر زندان نخواهـــد شد
اگــر جاهــل کنــد کـــاری کــه باز آرد پشــیمانی
چــو نقشش با پشیمانی دگـــر پایان نخواهــد شــد
"
جهــالت" مکتبـــی دارد کــه جـــاهــل هویت دارد
وگرنه کـــاخ نادانان بلـورافشـــان نخواهـــد شـــد

تقدیم به شما......
--------------------------------------------------------------------------------
خانم رکن راجع به کمک به عراقی ها که گفتید:
اگر کمک به عراقی ها بخاطر همنوع دوستی است چرا به مردم زینباوه یا آفریقا کمک نمیشود؟؟
مگه اونا همنوع نیستن.؟؟؟؟
خودتونم میدونین دلیل کمک به عراق تازه اونم نه کمکی که برای مردمشون نون و آب بشه چیه

پس نیازی به بحث نیست.
شما اینقدر واسه عراقی ها که 8 سال ملت ما رو به خاک و خون کشیدن حالام میگن غرامتش رو نمیپردازیم به ما ربطی نداره
واسه هموطن های خودت دل میسوزونی؟؟؟
واسه اون بچه هایی که به جای بازی و شادی سهمشون از ثروت و منابع عظیم این کشور گل فروختن سر چهارراه هاست!!
ژست انسان دوستی نگیرید که اصلا بهتون نمیاد ......شما مردم افغانستان و عراق رو به مردم خودتون ترجیح میدید تازه اونم

نه برای انسان دوستی واسه چیزای دیگه ای ولی به مردم خودتون که میرسه میگید چه اشکالی داره مشکلات رو تحمل کننن!!

نقل قول:
آقای میم.حسین.الف

از شما دیگه توقع نداشتم.حداقل تصورم این بود که شما درک میکنید من چی میگم!!!!

نقل قول:نه جوانی که هموطنش بیگانه می شود به خاطر کوروش
این یعنی چی آقا؟؟؟کی همچین اتفاقی افتاده؟؟؟

فعلا که همین دوستانی که دارید ازشون حمایت میکنید اگر حرف کسی به مذاقشون خوش نیاد به طرف انگ وطن فروش و خائن و خودفروخته و غرب زده و......همه برچسبی میزنن ....اینان که همه رو بیگانه کردن.نه کوروش.

باور بفرمایید مخاطب خاص نداشتم کلی عرض کردم مگر مواردی قبلی شما یا آقا محمد بودید . نتیجه ادامه این مباحث می شود بیگانگی از بنده حقیر گفتن بود تمام حضار در جدل هم مقصر هستند شخص خاصی مد نظرم نبود

دو موضوع را روشن عرض کنم قول می دهم دیگر در اینجور تاپیک ها سروکله حقیر پیدا نشود

1-
نقل قول:سوال منم اینه که از نابودی آثار ملی و تاریخی و فرهنگ یک کشور چطور به وحدت میرسیم؟؟؟؟؟

هیچ کس نمی گوید آثار نابود شوند ما وظیفه داریم در حد توان از تمام تاریخ حفاظت کنیم آثار باستانی هم جزیی از این تاریخ هستند نه فقط آثار باستانی ایران بلکه در سراسر دنیا اینها سرگذشت گذشتگان هستند و باید برای ما جنبه آموزشی و ارتقا ادارک داشته باشد مشکلی که دارم شخصا با آثار نیست با اشخاصی هست که از این آثار به عنوان بت استفاده می کنند

با چشم دیدم که مردی به مقبره کوروش سجده می کرد و وقتی بلند شد با داد سر مرد دیگری می گفت : مرتیکه ترک خر کوری نمی بینی جلو ماشین من پارک کردی
حالا من نمی گویم برویم مقبره کوروش را خراب کنیم می گوییم هر چیزی سرجایش باشد . حقمان نسبت به کوروش را به قدر کوروش ادا کنیم . وجه مشترک باید ملکوتی باشد نه خاکی وگرنه ایرانی داریم متنفر از ایران و ایرانی ایرانی داریم متنفر از دین و خدا ایرانی داریم ...
لزوما نباید با همه وجهی داشته باشیم . اول دین و مذهب و خدا را که بشناسیم همه چیز درست می شود اختلافات در نطفه خفه می شوند داریم به زور سلیقه یکدیگر را تحت شعاع نظرات خودمان قرار می دهیم
البته من که می دانم اینجا تالار گفتگو است و همه داریم دوستانه با هم مباحثه می کنیم و اختلاف به معنی دشمنی نیست و احتمالا کسی که مخالف بحث است نباید حضور داشته باشد و نباید حق آزادی بیان از دیگران را سلب کند

2- ما با اولین مشاهیری که آنا می شویم ایرانی هستند به اقتضای ملیتمان ولی اولین ها ، تنها ترین ها و بهترین ها نیستند . این تعصب شدید روی اشخاص ایرانی بوی سولفور می دهد به انسانیت بها بدهیم بهتر است تا به ملیت بها دهیم
خوشحالم در سرزمینی هستم که انسان های بزرگی در پهنه آدم قدم گذاشته بودند اما نباید از خودم غافل بشوم از خدایم غافل بشوم از ایران امروزم غافل بشوم و خیلی چیز های مهمتر
همانطور که خوشحالم که انسان های بزرگ در سراسر تاریخ و سراسر این کره خاکی بودند و من می توانم امروز با سرگذشت همه آنها آشنا بشوم .
بیشتر به فکر ایران امروز باشیم همانطور که کوروش به فکر ایران روز خودش بود (البته آن زمان ایران نبود سلسله هخامنشی بود حرف مرد یکیه Smile)
بعله ..شما از کجا می دونی به زیمباوه کمک نمی کنیم..فعلا که ما بیشتر از همه جا داریم به آفریقایی ها کمک می کنیم..شما بفرمایید اگه به عراق وافغانستان برای خودشون کمک نمی کنیم برای کی کمک می کنیم؟!!
غیر از اینه که داریم دشمن رو تو خاک اونا نابود می کنیم دوست دارین تشریف بیارن ایران اونوقت اگه اجازه بدن بریم مبارزه کنیم...
نمی دونم مردم عراق با مثلا زیمباوه چه فرقی دارن غیر از اینکه نسل کشی تو عراق داره اتفاق می افته...خانوم عزیز اگه به استدلال شما باشه ما باید در مرزهامون رو ببندیم به هیچ کشوری کمک نکنیم چون فک کنم بدونید تو ماجرای دفاع مقدس عراق که بهانه بود اصن در برابر ایران قطب نظامی خاور میانه به اندازه نیم روز هم توان جنگی نداشت..یعنی تو جنگ کویت ثابت شد...پس شما بفرماغرامت رو از همه ملت ها به خصوص آزادمردان غربی طلب کن..احتمالا می دن اگه یخورده التماس کنیم....قضیه سلاح های شیمیایی و آزمایش رو مردم ایران و ..می بینید که ما برخلاف ادعای بعضیا بیشتر به فکر مردمیم..
من کاری ندارم کوروش کی بوده و چی کار کرده تو رو خدا این بحث بذارید کنار الان به جای این که در مورد امام غریب تحقیق کنید.
یا چند تا سنی رو شیفته اهل بیت بکنید. وقتتنو این جوری تلف می کنید.
بسه دیگه
ما هنوز تو گذشته موندیم ام دشمن هامون برا چندین سال اینده ما برنامه ریختن.
در ضمن اگه در مورد پرچم اسرائیل و دجال و... کمی تحقیق کنید خواهید فهمید که چرا دولت از عراق دفاع می کنه.
(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۹:۴۳)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]یعنی شما میفرمایید اگر ما کسی یا کشوری رو دعوت به آیینی کردیم و اونها قبول نکردن بریم باهاشون جنگ کنیم؟؟
تازه پیامبر هم همچین کاری رو نکردن چون اصلا اعتقادی به جنگ برای گسترش دین نداشتند.پس دیگه این کار چه توجیهی داره؟؟؟خود شما در صحبت هاتون گفتید ""اگه جنگ شد برا این بود که..."" یعنی قبول دارید که جنگ و لشکرکشی و حمله ای هم بوده پس چرا انکار میکنید که جنگ و زوری در کار نبوده؟؟
خیر شما به عرض بنده توجه نکردید...مگه من گفتم جنگ اعراب با ایران کار درستی بوده؟درضمن خسرو پرویز فقط به این دلیل که نامه با نام خدا شروع شد نامه رو نخونده پارش کرد....
معلومه که قبول دارم و باهاش مخالفم ولی دلیل اسلام آوردن مردم ایران این نبود...اگر بود حداقل باید الان دین رایج تو مملکت سنی بود نه شیعه....اسم های رایج بین مردم عمر و عثمان بود نه علی و فاطمه...
من میگم مردم ایران به زور شمشیر مسلمان نشدند...و دین اسلام دین تحمیل شده نیست...
حسابی جوش آوردینAngry
دوستان توی بحث رعایت انصاف رو بکنید،وجدانتون رو قاضی کنید.گاهی مبینم هر دو طرف سعی دارن حرف خودشون رو به هر طریقی به کرسی بنشونن.(منظورم همه افراد حاضر در بحث نیست)
.
.
.
در ضمن خانم کوروش بزرگ،شما خودتونم غلط املایی دارید درست توی همون ارسالی که ایراد بقیه رو گرفتید!نفهمیدید کجا رو میگم عنوان بفرمایید تا خدمتتون عرض کنم
حتی اگه خدای علم هم باشید تمسخر کار درستی نیست

(۲۱/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]شما مردم افغانستان و عراق رو به مردم خودتون ترجیح میدید تازه اونم نه برای انسان دوستی واسه چیزای دیگه ای ولی به مردم خودتون که میرسه میگید چه اشکالی داره مشکلات رو تحمل کننن!

اینجا منظورتون از شما کیه دقیقآ؟میخوام بدونم دقیقآ مشکلتون با کیه تو این کشور!
اون "شمایی" که بخاطر مسائل غیر از انسان دوستی به عراق کمک میکنه کیه؟
گاهی وقتا توجه کردن به ریشه افکارمون میتونه باعث بشه به اشتباهمون پی ببریم
بعضی وقتا اونقدر یه چیزی رو تو گوشمون میخونن که یادمون میره یه حساب کتاب کنیم شاید اشتباه باشه!
ریشه این "شما" کجاست؟
[تصویر: w535]
(۶/آبان/۹۴ ۱۵:۴۲)علی املشی نوشته است: [ -> ][تصویر: w535]
بله این حرف کاملا درسته ولی این دلیل نمیشه که ما روزی رو در تقویممون به نام کوروش نداشته باشیم. کوروش در تاریخ ما شخصیت بزرگیه و به همون اندازه قابل احترامه. من کاملا با برخی از حرکات مثل سجده کردن به مقبره ی کوروش و ازینجور کارها مخالفم ولی اینکه هیچ اشاره ای هم به کوروش و دیگر پادشاهان باستان نشه هم اشتباهه. به نظرم همین کم محلی ها باعث سوء استفاده برخی افراد شده. شما همین شایعه رو در نظر بگیرید. دولت و میراث فرهنگی اینقدر نسبت به آثار باستانی ایران بی توجه بودن که الان تخت جمشید و مقبره های شاهان در حال خراب شدنن. و این تازه یک نمونه ای از این خرابی هاست. حالا شما تصور کن یه فردی میبینه دولت به این آثار که اصلا توجه نمیکنه، بعضی تندروی ها رو هم میبینه پس به راحتی اینجور شایعه ها رو باور میکنه. این وسط خدا نکنه مقایسه ای هم صورت بگیره. خیلی ظریف با ذهن مردم بازی میکنن.
الان به نظر من بهترین موقع برای شروع توجه به تاریخ ایران باستانه. هم پتانسیل توریستی بالایی دارن و هم حرف هایی مثل منظور داشتن حکومت (امیدوارم شایعه باشه ) رو از بین میبره. ساختن فیلم کوروش بزرگ که جوزانی چندین ساله میخواد بسازه میتونه اولین قدم در این راه باشه.
[تصویر: %DA%A9%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8...%D8%B3.jpg]

کوروش کبیر و نابودی شهر اُپيس
[b]کوروش کبیر در مسير تشكيل امپراتوری مد نظر خود، به رسمِ طبيعت، ناچار از ريختن خون‌ها و ويران نمودن سرزمين‌هايی بود. ليكن جای تقدير آنجاست كه وی نسبت به ديگر خونخواران و جنايتكاران تاريخ بشر، در پی آن بود كه با كمترين تلفات به هدف خود برسد. اگر زندگانی كورش كبير را در تاريخ بخوانيم، درخواهيم يافت، كه وی حقيقتاً در مقياس ديگر شاهانِ هم عصر خود، رفتاری به نسبت بهتر با مردمان داشت.
از سويی ديگر بايد دانست، سخنانی كه باستان‌گرايان متعصب درباره كوروش كبير به زبان می‌آورند (و مدعی هستند كه كورش كبير بدون جنگ و خونريزی سرزمين‌ها را فتح می‌كرد) سخنی از روی جهل و ناشی از ساده لوحی و احياناً از روی تفكرات نژادپرستانه و اهداف سياسی است.
والتر هینتس (Walther Hinz) استاد دانشگاه گوتينگن آلمان، و از برترين ايران‌شناسان جهان، كه جايگاه علمی ايشان بر كسی پوشيده نيست [۱] در كتاب Darius und perser پيرامون تازش كورش كبير به بين‌النهرين می‌نويسد:
«كوروش با سپاه بزرگ خود از ميان گوتيوم به طرف جنوب حركت كرد و از رود مرزی دياله عبور كرد. اُپيس دژ شرقی‌ ديوار مادی اندكی پيش از پيوستن دياله به دجله قرار داشت. كوروش در آغاز سال ۵۳۹ [قبل از ميلاد] به اين شهر رسيد و اُپيس محصاره و به آتش كشيده شد. ايرانيان از سر دورانديشی با خود از كركوك، قير و قطران آورده بودند. در نبردهای خونين، اُپيس به تصرف درآمد. سپاه نبونيد شكست خورد.» [۲]
چنين گفتاری مورد تأييد ايران‌شناسان بزرگ است.
به عنوان نمونه بنگرید به گفتاری از جان مانوئل کوک:
[تصویر: %D8%B4%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%...24x746.jpg]
و گفتاری از دکتر پرویز رجبی:
[تصویر: %D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%...24x743.jpg]
پی‌نوشت‌ها:
[۱]. Rüdiger Schmitt: Encyclopædia Iranica online, Hinz, (A.‎) Walther, March 22, 2012, Vol.‎ XII, Fasc.‎ 3, pp.‎ 315-317
[۲]. والتر هينتس، داريوش و ايرانيان، ترجمه پرويز رجبی، تهران: نشر ماهی، ۱۳۹۱. برگه104

پايگاه جامع فرق، اديان و مذاهب
(۲/مرداد/۹۵ ۱۴:۱۲)vahrakan نوشته است: [ -> ]
ليكن جای تقدير آنجاست كه وی نسبت به ديگر خونخواران و جنايتكاران تاريخ بشر، در پی آن بود كه با كمترين تلفات به هدف خود برسد.

غمناک نباید بود از طعن حسود ای دل

شاید که چو وابینی خیر تو در این باشد

به هر حال از شما که شیفته اعراب هستید بیشتر از این توقع نمیره ......
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع