تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
تشکر بخاطر پاسختون خانم کورورش بزرگ اما بنده هرگز منظورم این نبود که شما معروفها رو انجام نمیدید.من کی باشم که بخوام در مورد نماز خوندن شما نظر بدم.بحث من سر همین مسائل ظاهری بود و البته در مورد بعضیها بله،منظورم این بود که اهل واجبات نیستن ولی دوستدار کورشن اما اصلا با شما نبودم بلکه افرادی رو گفتم که دیدم
قبول دارم که کورش به نماد اعتراض تبدیل شده
اما در مورد این قسمت از حرفاتون که "اگه میذاشتن راحت هر کی هر چی دوست داره خودش انتخاب کنه به نظرتون اینطوری میشد؟؟؟"بنده مخالف هستم که اجازه داده بشه هرکی هرچی دوست داره انتخاب کنه و انجام بده.ادامه نمیدم چون بحث منحرف میشه
قاطی نکنم کوروش و کیروش روWink
اسم شاه ملعون رو بغل کوروش نیارید Smile

من که دیگه توضیحی ندارم که توی این تاپیک بدم. میتونید پست های قبلی رو مطالعه کنید. بی هویتی ای که غرب دنبالش بوده تا بین ما ایرانیا بوجود بیاره ، در حال شکل گیریه... فرقی نداره اسم خلیج فارس چیز دیگه ای باشه ؟ همون فرقی که توی اسم خلیج فارس هست ، نسبت به تمام گذشته ی ایران با خوب و بد بودنش هست.
نقل قول:
خه یجوری می گین درباره کوروش حرف بزنن انگار صدتا کتاب تاریخی از اون زمان مونده 500تا کتاب دست نوشته خود کوروش داریم؟؟؟؟

............. مگه بقیه بزرگان ما زندگی نامه داشتند؟یا کاتب داشتن؟
تاریخ درباره هرکسی از زبان مورخین و تاریخ نویسان هستش
پس به حقانیت دیگر بزرگان هم باید شک کرد؟؟؟
حال بماند که علامه بزرگوار شاهد از کلام الله آورده
بطور کل ملی گرایی و دین گرایی دو خط موازی هستن که باید در راستای یک هدف واحد به جلو حرکت کنن هرکدام سعی به پیشی گرفتن کنه در بعد ملی گرایی میشه شاه در بحث دین هم میشه ....
ای بابا! من کی گفتم شاهنامه سنده.
من گفتم برای من سواله!! اینهمه سوال توی این تالار پرسیده میشه Smile حتی در مورد زیربناهای اعتقادی تشکیک میشه. شبهه ایجاد میکنن. من هم سوال پرسیدم خوب!
ولی قبول کنید حرفم رو! منابع مبهمه. و تعداد کسایی که میتونن منابع رو مطالعه و ترجمه کنن بسیار محدود و حتی. ترجمه ها بعضا متناقضه.
هرکس که حرفی بزنه و نظرش مخالف باشه وطن فروش نیست! از کتب شاید این رو برداشت کرده. میگم ارا مختلف و بعضا متضاده.
حالا مثلا خلافش ثابت بشه چی میشه؟! آسمون به زمین میاد؟!
شما که طرفدار آزادی بیانی! Smile سر این موضوع رسید، کسی نظر خودش رو اعلام کرد بی عقله؟! اینطوری که نمیشه!!

مثل بسیاری از نوشته های امیرالمومنین که به کورش نسبت میدهند و وصیت نامه جعلی و اینها.

بله میشه درها رو باز کرد تا باستان شناسها بیان. دوتا رو ترجمه کنن و ده تا بدزدن و ببرن. نمیتونید این رو کتمان کنید که؟ میتونید؟
نمیدونم یادگاری های باستان شناسان غربی رو روی ستونهای تخت جمشید دیدین یا نه Sad

خانم کورش دارم بین جمع به شما میگم :فک نکنید این توهین هایی که به بنده در عمومی و خصوصی میکنی رو. متوجه نمیشم. فقط دارم چشم پوشی میکنم. به این امید که رفتارتون رو اصلاح کنید
نقل قول:درباره چی حرف بزنن درباره اطلاعاتی که تاریخ شناسان یونانی دادن .

نیازی نیست حتما حرفی بزنید یا فعالیت خاصی انجام بدین همین که سعی در حفظ همین باقیمانده اش (آثار باستانی...کتابهای تاریخی و...) داشته باشین خودش خیلی خوبه....
ضمنا متاسفانه الان بعضی از بخش های تاریخ رو از کتابهای درسی بچه ها حذف کردن خب مسلمه با این کارا چیزی باقی نمیونه که در موردش حرف بزنید.!!!!!!

نقل قول:ملی گرایی میشه شاه
SurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurprise
نقل قول:
نقل قول:
ملی گرایی میشه شاه[تصویر: surprise.png][تصویر: surprise.png][تصویر: surprise.png][تصویر: surprise.png][تصویر: surprise.png][تصویر: surprise.png][تصویر: surprise.png]
ملی گرایی و وطن پرستی کورکوانه میشه شاه
البته اون عقلشم به این چیزا قد نمیدادBig GrinBig Grin
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]یکی دوست داره توی تلویزیون در مورد کوروش صحبت کنه یکی هم دوست داره در مورد اسلام صحبت کنه.خب باید به هر دوتاشون اجازه داد ولی ما تا حالا همچین چیزی نداشتیم.یعنی من خاطرم نمیاد از تلویزیون برنامه ای در مورد کوروش تا حالا پخش شده باشه.خب وقتی اینجور منع ها به وجود میاد بعدش تبدیل به حرص میشه و در مرحله آخر تبدیل به لجبازی....
این یه اصل روانشناسی ساده است حرف من نیست.
شما فرمودین تو تلوزیون برنامه بزاریم درباره کوروش وبگیم چه بوده وچه کرده ...وگرنه حفظ اثار باستانی که فقط به کوروش محدود نمی شه ...
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]هرکس که حرفی بزنه و نظرش مخالف باشه وطن فروش نیست! از کتب شاید این رو برداشت کرده. میگم ارا مختلف و بعضا متضاده.
شما که طرفدار آزادی بیانی! Smile سر این موضوع رسید، کسی نظر خودش رو اعلام کرد بی عقله؟! اینطوری که نمیشه!!

این صحبت های شماست.

اینم حرفای منه:

نقل قول:این حرف حرفی است که در سایت های خودفروخته و وطن فروش میگن که شک و شبهه ایجاد کنن!.چون منم بارها تا حالا این سوال عجیب رو شنیدم.این کلک افراد خودفروخته هست برای بدبین کردن مردم به تاریخ کشورشون.(شما رو نمیگم منظورم افرادی است که این حرفا رو بسط و گسترش میدن در جامعه)
لابد پس فردا هم میان میگن ثابت کنید اصلا شخصی به نام کوروش وجود داشته!!!!!!!!!!!

نقل قول:شواهد تاریخی به اندازه ی که عاقل عبرت بگیره وجود داره.

هیچ کدوم از اینا خطابش به شما نبوده.خوبه توی پرانتز هم جلوش توضیح داده بودم.حالا اگه شما به خودت میگیری دیگه تقصیر من نیست.
ضمنا وقتی همونایی که این مسائل رو مطرح میکنن در سطح جامعه(نه برای جواب گرفتن بلکه برای شبهه انداختن) همونایی هستن که با بلدوزر آثار باستانی رو خراب میکنن لابد توقع دارید بهشون بگیم وطن دوست؟؟؟؟؟
شما چرا ازشون طرفداری میکنید.؟؟؟؟

(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بله میشه درها رو باز کرد تا باستان شناسها بیان. دوتا رو ترجمه کنن و ده تا بدزدن و ببرن. نمیتونید این رو کتمان کنید که؟ میتونید؟

اول اینکه باستان شناسان فقط غربی نیستن که شما نگران ورود هر گونه شخص غربی یا اروپایی به کشور هستید.
دوم خب مصر هم درهای کشورش رو به روی باستان شناسان دنیا باز کرد .سودش بیشتر بود براشون یا ضررش؟؟
خب نمیتونن محافظت کنن که کسی چیزی ندزده و ببره؟؟؟
ضمنا الان هم که پای هیچ باستان شناس خارجی به ایران باز نشده باز هم سرقت آثار ملی و نابودی اونا ادامه داره.پس مشکل از جای دیگه ایه.

(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]خانم کورش دارم بین جمع به شما میگم :فک نکنید این توهین هایی که به بنده در عمومی و خصوصی میکنی رو. متوجه نمیشم. فقط دارم چشم پوشی میکنم. به این امید که رفتارتون رو اصلاح کنید

من هیچ توهینی به شما نکردم.
یه قانونی هست که میگه هر عکس العملی نتیجه یه عملیه.
وقتی شما و دوستانتون به طور شبانه روزی عزم جزم کردید در ایراد گرفتن از من و اخطار دادن بهم و یا مسخره کردن من مسلما جوابی هم میگیرید.
شمام فکر نکن کسی نمیفهمه دست پیش گرفتید.!!!
وقتی توی پ.خ به من میگن کوروش یهودی بوده از اون طرف یکی دیگه میاد میگه تو آبروی کوروش رو بردی و شروع میکنه به مسخره کردن از یه طرف دیگه شما پیام میدی این چه امضاهایی که میذاری از یه طرف دیگه میاید به من اخطار میدید که چرا بحث سیاسی کردید در حالیکه بحث سیاسی رو دوستان خودتون شروع کرده بودن و از من سوالی پرسیده بودن منم جواب سوالشون رو دادم اگه بحث سیاسی ممنوعه پس باید برای اونام باشه در حالیکه شما زیر پست های سیاسی همفکر خودتون رو تشکر هم میزنید.عجیبه.حداقل به قانون های خودتون پایبند باشید. خب وقتی این اتفاق ها میفته چه توقعی دارید؟؟
جالبه یه درصد هم احتمال نمیدید که ممکنه رفتار خودتون ایراد داشته باشه و نیاز به اصلاح داشته باشه.!!!

خانم رکن حالا شما بیاید تلاش در حفظ آثار باستانی تون داشته باشید فرقی نمیکنه متعلق به کوروش باشه یا شخص دیگه ای.
بسم الله الرحمن الرحیم

1- دوستان توجه داشته باشن که اگر ثابت کردیم کوروش ذوالقرنین قرآن نیست (که ثابت شده است) چیزی از ارزشهای کوروش کم نمیشه
در واقع هدف واقع بینی هستش

2- درباره لوح کوروش. اگر ترجمه ی به قول کاربر عبدالرحمن ، انگلیسی ها رو قبول کنیم که اون لوح نه تنها افتخار نیست بلکه موجب سر افکندگی ما کوروش است. توجیهات برای اینکه مردوک همون الله هستش به یک جوک شبیهه برای کسی که چند خط نمادگرایی باستانی رو خونده باشه ، مردوک اسم یک بت بوده که درجاهای مختلف پرستیده میشده در کنار بتهای دیگر.
ضمن اینکه میگن کوروش زرتشتی بوده و در آیین زرتشت مردوک هیچ جایی نداره.

3- من 16 تفاوت یادداشت کردم بین ذوالقرنین قرآن و کوروش. یکیشو در ابتدای تاپیک مطرح کردم که جواب واضحی داده نشد اگر اون جواب داده بشه 15 تای دیگه رو مطرح خواهیم کرد.
سوال این بود که آیا سد کوروش به همون صورتی که قرآن گفته داره استفاده میشه یا بقایای اون بجا مونده؟ چون قرآن میفرماید سد ذی القرنین تا قیامت کار میکنه.
البته از ظاهر پستها اینجور بر میاد که دوستان از تطبیق دادن ذی القرنین با افراد منصرف شدند.
حامد خدایی پست های منو در مورد سد خوندی ؟ Big Grin باشه اقا ولش
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع