تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آقای میم حسین الف جان مطلب رو گفتین..چند صفحه بحث است که بگیم باشه کوروش به معنای واقعی کلمه پادشاه درست اما آیا تنها افتخار مملکت پادشاه2500سال قبلش یعنی الگو و انسان برتر وبا فضیلتتری تو این سرزمین نیومده ..بحث اینه که کوروش در جایگاه خودش خوب اما آیا انقدر ویژگی داره که بشه الگوی جوون ما..خوب بودن و درست کار بودن برخورد عادلانه رو می شه تو افراد دیگه هم پیدا کرد چرا اونا الگو نمی شن..
می گن توهم توطءه دارین..توهم داریم !!دارین می بینید که انقدر کوروش مقدس شد که شد پیامبر که شد خدا پرست که ثابت شد قبل اسلام آوردن ایران..ما خودمون از مسلمونا مسلمون تر بودیم ثابت شد اسلام دستاوردی جز شمشیر برای ما نشد ثابت شد بگیم هرچی عربه پایین تر از ماست چون بزور یه ملت یکتا پرست رو مسلمان کردن
ثابت شدکه باید به جوانهامون بگیم کارتون درسته جلوی اسلام بایستید...
وگرنه خانوم کوروش شما ناراحت کوروش شناسی تو مملکتی به والله قسم ما تو مملکتمون رشته علی شناسی هم نداریم....
(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۹)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ] این داستان ادامه دارد ...

کوروش فرد بزرگی بوده انسان مهمی بوده از اشخاص تاثیر گذار در تاریخ بوده یکی از احتمالات است که ذوالقرنین کوروش باشد ولی خوب که چی برای چی این همه با هم مجادله می می کنید تاریخ تحریف می شود سند قطعی در می آید کل کل می کنید ...افتخار است کوروش ؟برای ایران ؟ کوروش افتخار سرزمینی بوده که مرزهایش از هند تا اسپانیا بوده افتخار امروز ایران من و شما هستیم که داریم دائم با هم بحث می کنیم

گیریم پدر تو فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل

دم از کوروش می زنیم بی اعتنا به خود کوروش هستیم کوروشی که در برابر بابلیان آنچنان بود در برابر مردمش آنچنین بود نمی گویم کوروش آدم بدی بوده می گویم این رفتار ما (ملی گرایی افراطی نازیسم به سبک ایرانی) بد است کوروش انسان بزرگی بوده می خواهید الگو بردارید از انسان های بزرگ در سراسر تاریخ و سراسر جهان الگو بگیرید از همه بزرگان یاد بگیرید خیلی هم خوب است همه آدم های موفق اینطور هستند الویت اول با بزرگترین ها است با انسان های کامل است بعد با انسان هایی که یک پله پایین تر هستند ولی گویا ما دنبال چیز دیگری هستیم اگر می خواهید درس بگیرید از تاریخ چین و ماچین هم می شود درس گرفت اگر می خواهید افتخار کنید باید به جایی برسید به خودتان مفتخر باشید کوروش فخر 2500 سال پیش بوده نه جوان امروزی که شلوار زاپ دار می پوشد و به ناموس مردم تیکه می اندازد نه جوانی که شعار می دهد انرژی هسته ای 200تومن بسته ای نه جوانی که از ترس تن به ذلت و ولایت اسرائیل و آمریکا می دهد نه جوانی که هموطنش بیگانه می شود به خاطر کوروش

ردپای ناسیونالیم و نژاد پردازی ،ماحصل نژاد والای آریایی

نژاد برتر کوروش سکونت امروزی تهران محله پاسداران اصلالت اجداد من که تهرانی اصیل هستند از همه خاندان برتر "من"

به عنوان مثال عرض کردم ، توجه کنید همه اش می شود ممیزی این تفکر در سطح فرا مرزی باقی نمی ماند ناسیونالیسم به داخل راه پیدا می کند می شود ترکها ... ، لرها...تر ، رشتی ها ... و و و بازهم خاتمه نمی یابد بین شهری می شود مثلا آمل و بابل تمام نشده هنوز به طایفه هم میرسد مثلا درغازی و اسماعیلونی و سرآسیابی در کَن بازهم ادامه دارد در یک خاندان ؛ ما پسر بزگ حاجی هستیم و... همینطور می رود تا به "من" برسد

یک سد از آهن و مس ساختیم که تا ابد باقی می ماند این سدی است که شما دنبالش هستید سد کوروش را رهاکنید

کجا به وحدت می رسیم ؟ سوال اصلی اینست از ناسیونالیسم چطور به وحدت میرسیم ؟

نژاد دروغ تاریخ است همانطور که خداوند فرموده در قرآن کریم همه انسان ها در ابتدا قوم واحده بودند که بر اثر حرص و حسادت متفرق شده اند همه از نژاد آدم ابول بشر هستیم همه اشرف مخلوقاتیم می خواهید با کورورش چه چیزی را ثابت کنید ایرانی چنین است و چنان است ؟ ایرانی بد نداریم گوماته یا بردیای دروغین آیرانی نبود حاج کلانتر خیلی های دیگر ایرانی نبود ؟!؟! الان ما همه خوبیم ؟؟؟

چرا برش می زنید تاریخ را و از کوروش می شود نقطه فصل تاریخ ایران ، قبل از آنرا هم مطالعه کنید کورورش چطور سلسه اش را ساخت ،مادها که بودند و از کجا آمدند ، پارس ها با اعراب خلط نژاد نداشتند پات ها از کجا آمدند بهر چه آمدند و به کجا میروند Smile . حتی عقب تر از آنها هم باید بروید کلا همه نژاد بشر خلط است همه باهم مخلوطیم .

آسمان که دهان باز نکرده کوروش بیوفتد در پاسارگاد و همه ما بشویم کوروشی

اتفاقا در تاپیکی آنطرفتر از نژاد پرستی بنی اسرائیل گفتیم ایرانی نشوی اسرائیلی ....

برتر ، انسانی است که خدمت کند برای رضای خداوند و بشود مصداق آیات 27 تا 30 سوره مبارکه فجر(السلام علیک یا اباعبدالله الحسین)
کمی با بصیرت تر رفتار کنیم کوروش انسان بزرگ و قابل احترامی بوده احترام بگذارید و نکات خوبش را برداشت کنید حنجره پاره نکنید دعوا نکنید انسان ها را تمییز ندهید نژاد پردازی نکنید فضیلت و برتری انسان به تقوای اوست چه ایرانی چه آمریکایی چه سومالیایی و هر جای دیگر ، انسان است و قیمت و فخرش به زهدش است

آقا خدا نگهت داره حرف منم همینه ......آخه نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر به کوروش علاقه مندن ,درسته اونم یکی از فرمانروایان ایران بوده ولی آیا دیگه فرمانروای جوانمردی نبوده؟؟؟؟؟ اصلا میخواین جوانمردی رو یاد بگیرین؟؟؟ دیگه چرا اینقدر دور میرید؟؟؟همین شهدای خودمون (شهید چمران....شهید بهشتی...شهید رجایی ...وهزاران شهید دیگه)

چرا اینا رو ول کردین چسبیدین به کوروش که چند هزار سال پیش بوده ....
HuhHuhHuhDodgy
آقا محمد چرا ناراحت میشید برادر Smile
داریم صحبت میکنیم.
خانم کورش دیگه دارید مغلطه میکنیدها! منم دارم ناراحت میشم!
هی بنده عرض میکنم هر شاعری از کورش نام برده شما شعرش رو بیار. هی میگی فردوسی :|
میگم هر شاعری بود بیاور. فقط بیاور!
خوب نمیدونم درباره تاریخ ادبیات چیزی شنیدید یا نه. اما ادبیات از تاریخ بسیار الهام میگیرد.
نميشود که در کشور یک حاکم داشته باشیم یک خط هم درباره اش در تاریخ ادبیات ما نباشد.
اسمش رو هم نیاورده باشند. شاید هم خجالت میکشیدند اسمش رو بیاورند.
آقا محمد نقل قول آوردن الان برای من سخت هست.
قابل انکار نیست که بناهای تخت جمشید و کاخها و اینها وجود دارد Smile
اما
اینکه آن پادشاهان و روش پادشاهی که داشتند مایع افتخار هست یا آبرو ریزی، کاملا مبهم هست.
این یکی رو هم عرض کنم من کار ندارم قبله زرتشتیان گرامی، به کدوم طرف هست! اما این زرتشتی ها یکتاپرست نیستند چون به دوخالق اعتقاد دارند.
خانوم کورش ما همچنان منتظر یه جواب هستیم که شما هی حاشیه میروی!
چند نفر به یه نفر؟؟؟؟؟
الان اینجور که من میبینم من فقط یه نفرو میخوام برام تایپ کنه یه نفرو میخوام حرفامو براتون ترجمه کنه(چون هر چی میگم دوباره میاید تکرار میکنید شاید زبونم رو متوجه نمیشید!!!)یه نفرم میخوام فکر کنه.!!!

نقل قول:اشخاصی که نام بردید رو ما مومن نمیدانیم ولی مسلمان میدانیم. هرچی باشن از انسانی که به بت مردوک احترام گذاشته بهتر هستند.

وقتای دیگه توی همین تالار میگید هر چی بدبختیه توی دین از این سه نفره حالا سر لجبازی با من.......!!!
باشه.شما بت های امروزی که برا خودتون درست کردید بپرستید تازه سه نفرم جدیدا بهشون اضافه شدن.(ابوبکر و عمر و عثمان)

نقل قول:وگرنه به عقیده ی شما ایرانی جماعت بدون شمشیر عرضه ی دانشمند شدن رو نداشته
بازم تهمت.
من این جمله رو نگفتم این حرف خودتونه که دارید برای بار دوم میگید ولی از طرف من .نمیدونم این کارا چه معنی میده؟؟
فعلا که هر چی دکتر و دانشمند و مهندس دارن فرار میکنن میرن از کشور.....آره میدونم الان میاید میگید وطن فروشن خائنن اونا دانشمند نیستن خودفروختن.....
نقل قول:بنده فقط از توهینی که به فرهنگ ایران شده بود دفاع کردم
اصلا به شما دوستان نمیاد که غصه ی فرهنگ ایران رو بخورید!!!شما میخواید حرف خودتون رو غالب کنید بهانه فرهنگ ایران رو میکنید.دوستدار فرهنگ ایران بودن وجوه مختلفی داره .....

---------------------------------------------------------------------
آقای میم.حسین.الف
از شما دیگه توقع نداشتم.حداقل تصورم این بود که شما درک میکنید من چی میگم!!!!
نقل قول:نه جوانی که هموطنش بیگانه می شود به خاطر کوروش
این یعنی چی آقا؟؟؟کی همچین اتفاقی افتاده؟؟؟
فعلا که همین دوستانی که دارید ازشون حمایت میکنید اگر حرف کسی به مذاقشون خوش نیاد به طرف انگ وطن فروش و خائن و خودفروخته و غرب زده و......همه برچسبی میزنن ....اینان که همه رو بیگانه کردن.نه کوروش.
نقل قول:سوال اصلی اینست از ناسیونالیسم چطور به وحدت میرسیم؟
سوال منم اینه که از نابودی آثار ملی و تاریخی و فرهنگ یک کشور چطور به وحدت میرسیم؟؟؟؟؟
ناسیونالیسم یعنی میهن پرستی یعنی عشق به وطن . چرا نمیشه باهاش به وحدت رسید؟؟؟توی هر کشوری بخوان وحدت هم ایجاد کنن از همین روش استفاده میکنن چون میهن و عشق به میهن چیزیه که بین همه ی ملت مشترکه.
با عشق به دین هم میشه ولی خب ما ادیان مختلفی داریم خیلی ها رو هم داریم که اصلا اعتقادی به دین ندارن با اینا باید چیکار کرد؟؟نباید یه وجه مشترکی باشه؟؟
نقل قول:کمی با بصیرت تر رفتار کنیم کوروش انسان بزرگ و قابل احترامی بوده احترام بگذارید و نکات خوبش را برداشت کنید حنجره پاره نکنید دعوا نکنید انسان ها را تمییز ندهید نژاد پردازی نکنید فضیلت و برتری انسان به تقوای اوست چه ایرانی چه آمریکایی چه سومالیایی و هر جای دیگر ، انسان است و قیمت و فخرش به زهدش است
خب حرف منم همینه.ولی متاسفانه هی شروع کردن به تهمت زدن و افترا و حاشیه رفتن خب طبیعیه که بحث هم به حاشیه میره.
نقل قول:وقتی ما می گیم شبهه های یهودی بودن ایشون زیادی سریع فقط بدون دلیل بیاین جبهه بگیرین
خب میبینم پا رو از حد خود فراتر گذاشته و بعد از اینکه بهتون ثابت شده که کوروش وجود داشته حالا اومدید بهونه میکنید یهودی بوده.برید خجالتم خوب چیزیه.لابد توقع دارید همچین ....... بگید بعد بیان ازتون تشکر کنن نه جبهه گیری.!!!!
دیگه توی هر کتاب تاریخی چه ایرانی چه خارجی این هست که کوروش پادشاه ایران بوده. نیازی به بحث نداره.

نقل قول:دلیل وسند بیارین ایشون اولا یکتاپرست بوده دوما زرتشتی بوده
زرتشتی که بودن وقتی هم زرتشتی باشن پس یکتا پرستن.
توی کتابهای راهنمایی تون هست برید بخونید.
نقل قول:به والله قسم ما تو مملکتمون رشته علی شناسی هم نداریم....
کتب اسلامی دانشگاه:اندیشه اسلامی 1و 2 -تاریخ تمدن و فرهنگ اسلام-آیین زندگی(اینم 90 درصدش صحبت در مورد اسلامه) و....... و........ و.......
کتب تاریخ و ایران: 0
ما رشته فقه شناسی نداریم؟؟؟ رشته زبان و ادبیات عرب نداریم؟؟؟ این همه تلویزیون در مورد حضرت علی و امامان و دین صحبت میکنه .....پس اینا چیه؟؟؟؟
چه راحتم به الله قسم میخورید!!!
نقل قول:خانم کورش دیگه دارید مقلطه میکنیدها
مغلطه.
نقل قول:هی بنده عرض میکنم هر شاعری از کورش نام برده شما شعرش رو بیار. هی میگی فردوسی :|
میگم هر شاعری بود بیاور. فقط بیاور!
بنده هم جوابتون رو صد بار عرض کردم.توی صفحات قبل میتونید بخونید.جالبه که شما فقط ملاکتون شاعران و شعر و این چیزا هست ...خب معلومه دارید بهانه میگیرید.تازه توی اکثر شعرها شاعرا 90 درصد غلو میکنن و احساسات خودشون رو میگن پس به هیچ وجه شعر سند و مدرکی برای اثبات چیزی نمیتونه باشه.

نقل قول:خانوم کورش ما همچنان منتظر یه جواب هستیم که شما هی حاشیه میروی!
ما هم منتظر جواب شما هستیم.قرار شد ثابت کنید زرتشتیان دو خدا دارن.
ضمنا این حرف شما توهین به زرتشتیان کشور است.میتونید از خودشون بپرسید چند تا خدا دارن.
فکر میکنید وقتی بهشون بگید یکی از خدایان شما(!!!!) اسمش اهریمنه چه جوابی بهتون میدن؟؟
شما خودتون دارید میگید اونام به خالق بدی ها و شر میگن اهریمن این به این معنی نیست که اهریمن رو بپرستند یا خالقشون باشه یا دو تا خالق داشته باشن به وجود آورنده بدی ها میگن اهریمن.
خدای زرتشتیان همون خدای ماست (یک نیروی معنوی که آفریننده همه چیز هست)فقط اونا بهش میگن اهورا مزدا. تازه زرتشتیان اهریمن رو دشمن اهورا مزدا میدونستن اونوقت شما میگی اهریمن خداشونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۰:۱۳)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]اگه به زور شمشیر نبوده پس با چی بوده؟؟؟
اگه به زور شمشیر نبوده پس چه نیازی به لشکرکشی و حمله و کشت و کشتار بوده؟؟؟
چه نیازی به وضع مالیات و خوارج برای مجبور کردن افراد به پذیرش دین بوده؟؟
اگه با شمشیر بوده پس چرا سلوکی نشدیم؟اونا هم فرهنگشون قشنگتر از اعراب بود هم خفقانشون...70 سال کسی حق نداشت غیر سلوکی حرف بزنه...
اگه جنگ شد برا این بود که خسرو پرویز در کمال ادب و فرهنگ نامه پیامبر پاره کرد و اجازه تبلیغ دین اسلام رو نداد...
مگه میشه کسی ب زور شمشیر دین بیاره؟الان اسلحه بگیرن سمتتون به شما بگن مسیحی شو شما مسیحی واقعی میشی؟
اصلا ب زور شدیم بعدش چی؟چرا بعدش برنگشتیم به ایین زرتشت؟

من با حرفاتون در باره کوروش کاملا موافقم و بهش افتخار می کنم...صحبت 2500 سال پیشه.. ولی نمی تونم قبول کنم ایرانی به زور شمشیر اسلام آورد...
ایران همون جاییه که مردمش با رضاخان برای بی حجابی اجباری مبارزه می کنن و با جمهوری اسلامی برای حجاب اجباری...
اول بنده یک مسئله ای رو بگم برای هموطنانمون که این صفحات رو مطالعه می فرمایند .
ما برای همه هموطنامون ائم از سنی و شیعه احترام قائل هستیم .
اینکه کاربری از مقدسات دینی کسی رو به تمسخر بگیرد ، قابلیت پیگیری برای کاربران وجود دارد .

(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۷:۱۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]فعلا که هر چی دکتر و دانشمند و مهندس دارن فرار میکنن میرن از کشور.....آره میدونم الان میاید میگید وطن فروشن خائنن اونا دانشمند نیستن خودفروختن.....
اصلا به شما دوستان نمیاد که غصه ی فرهنگ ایران رو بخورید!!!شما میخواید حرف خودتون رو غالب کنید بهانه فرهنگ ایران رو میکنید.دوستدار فرهنگ ایران بودن وجوه مختلفی داره .....

چه کسی گفته که دانشمندی که از ایران مهاجرت می کند وطن فروش هست ؟!!!!!!!!

هر کس گفته اشتباه کرده . گرچه این فقط شما بودی که به افرادی که نظر خودشون رو گفتند لقب وطن فروش دادید .

یکی دوست داره یک جایی باشه ، اون یکی نداره . به زور که نمیشه کسی رو در کشور نگه داشت !!

(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۷:۱۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]ناسیونالیسم یعنی میهن پرستی یعنی عشق به وطن . چرا نمیشه باهاش به وحدت رسید؟؟؟توی هر کشوری بخوان وحدت هم ایجاد کنن از همین روش استفاده میکنن چون میهن و عشق به میهن چیزیه که بین همه ی ملت مشترکه.
با عشق به دین هم میشه ولی خب ما ادیان مختلفی داریم خیلی ها رو هم داریم که اصلا اعتقادی به دین ندارن با اینا باید چیکار کرد؟؟نباید یه وجه مشترکی باشه؟؟
خب حرف منم همینه.ولی متاسفانه هی شروع کردن به تهمت زدن و افترا و حاشیه رفتن خب طبیعیه که بحث هم به حاشیه میره.

ناسیونالیسم یعنی همچیز برای هم کیشان و همفکران و هموطنان من ، همرنگ های من ، هم قوم های من .

اسلام کاملا بدون مرز هست .
این که شما دارید مدام می فرمایید میشود وطن پرستی ، چنین چیزی در دین ما وجود ندارد .
البته الان باید شاهد مظلوم نمایی شما و برداشت های فضایی باشیم اما اسلام فقط گفته کمک به هم نوع ، نگفته کمک کن به کسی که در سرزمین تو زندگی می کنه .SadSadعرب ، عجم یا فارس.
در اسلام همچین خط کشی هایی نداریم .
چه کسی گفته باید بلایی سر کسی بیاوریم !؟!!
فعلا که شما داری همه رو وطن فروش اعلام می کنید !

(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۷:۱۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]خب میبینم پا رو از حد خود فراتر گذاشته و بعد از اینکه بهتون ثابت شده که کوروش وجود داشته حالا اومدید بهونه میکنید یهودی بوده.برید خجالتم خوب چیزیه.لابد توقع دارید همچین ....... بگید بعد بیان ازتون تشکر کنن نه جبهه گیری.!!!!
دیگه توی هر کتاب تاریخی چه ایرانی چه خارجی این هست که کوروش پادشاه ایران بوده. نیازی به بحث نداره.
به من که چیزی هنوز ثابت نشده !Smileهنوز شما یه اسم هم نتونستی رو کنید !

(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۷:۱۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]زرتشتی که بودن وقتی هم زرتشتی باشن پس یکتا پرستن.
Big Grin

(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۷:۱۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]ما هم منتظر جواب شما هستیم.قرار شد ثابت کنید زرتشتیان دو خدا دارن.
ضمنا این حرف شما توهین به زرتشتیان کشور است.میتونید از خودشون بپرسید چند تا خدا دارن.
فکر میکنید وقتی بهشون بگید یکی از خدایان شما(!!!!) اسمش اهریمنه چه جوابی بهتون میدن؟؟
شما خودتون دارید میگید اونام به خالق بدی ها و شر میگن اهریمن این به این معنی نیست که اهریمن رو بپرستند یا خالقشون باشه یا دو تا خالق داشته باشن به وجود آورنده بدی ها میگن اهریمن.
خدای زرتشتیان همون خدای ماست (یک نیروی معنوی که آفریننده همه چیز هست)فقط اونا بهش میگن اهورا مزدا. تازه زرتشتیان اهریمن رو دشمن اهورا مزدا میدونستن اونوقت شما میگی اهریمن خداشونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Big GrinBig Grin
به وجود آوردنده یعنی خالق !
شما چقدر جواب رو میپیچونید .
ببیند عزیز من یکتاپرست به معنی پرسیدن یک خدا به معنای قبول داشتن ِ خالق ِ واحد هست . همه چیز رو او خلق کرده .
این خداوند هرچی اسمش باشد میشود خداوند یکتا . الله .

اما خدایی که فقط خیر رو خلق کرده که نمیشه همون خداوند ما ! این خدا در خلق کردن نقص داره .

اهریمن که شر رو خلق کرده ، اهورامزا که خیر رو خلق کرده . این میشود ثنویت . پس دیگه نفرمایید زرتشتی ها یکتاپرست هستند .
دیگر از این ساده تر نمیتونم توضیح بدم حقیقتا !
کتابهای راهنمایی ..یادم نمیاد گفته باشن. کوروش زرتشتیه؟!گفته باشن هم از کجا فهمیدن ایشون که تو کتیبه اشون از همه جور بتی اسم بردن غیر از خدای زرتشتی ایشون که گفتن منو به خاک بسپارید در صورتی که در آیین زرتشی آلوده کردن خاک محسوب می شه واشتباه..
خانوم عزیز متاسفم که شما حتی معنی علی شناسی رو هم نمی دونی؟!
دوستان قضاوت کنن:خوندن فقه تاریخ ادبیات. عرب آیین زندگی اندیشه اسلامی...اینا یعنی علی شناسی..یعنی همین قدر کافیه که واسه شهادت وتولد دونفر بیان تو تلوزیون حرف بزنن...خانوم عزیز می دونی رشته دانشگاهی یعنی چی ؟!رشته که خوبه شما یه تک واحد نام ببر ما پیامبر شناسی داشته باشیم علی شناسی داشته باشیم محض رضای خدا عمومی باشه..
شما مسایل دینی با تاریخی برات یکسانه یعنی کتاب تاریخ با زندگی حضرت علی برای شما فرقی نداره؟!!
چون تاریخ باستان جزو دروس عمومی نیست چه اهمیتی داره امام شناسی هم نباشه...
واقعا طرز فکر جالبی دارین
من هم در ابتدای صحبتم یه مطلبی رو بگم.
برادران و خواهران عزیز از ادیان مختلف که این مطالب رو میخونید:
از اونجایی که تا الان حتما میدونید نظر و اعتقاد من راجع به ادیان چیه و از اونجایی که دیدید بارها با همین افرادی که حالا واسه ما خواهان آزادی ادیان شدن بحث و بحث و بحث کردم راجع به آزادی ادیان چه سنی چه زرتشتی چه و از اونجایی که دیدید فقط شخص من چندین تاپیک راجع به احترام به ادیان و آزادی اونها ایجاد کردم و... ..... و در جریان بحث به من توهین هم کردن اگر می بینید همین افراد به شمای زرتشتی میگویند اهریمن پرست اگر می بینید همین افراد در روز فوت عمر جشن عمر میگیرند اگر می بینید بارها و بارها در همین تالار به شما که هم دینشون نیستید توهین کردند حق پیگیری موضوع رو دارید.البته اگر واژه ی به اسم حق در این کشور وجود داشته باشد.

نقل قول:اگه جنگ شد برا این بود که خسرو پرویز در کمال ادب و فرهنگ نامه پیامبر پاره کرد و اجازه تبلیغ دین اسلام رو نداد..

یعنی شما میفرمایید اگر ما کسی یا کشوری رو دعوت به آیینی کردیم و اونها قبول نکردن بریم باهاشون جنگ کنیم؟؟
تازه پیامبر هم همچین کاری رو نکردن چون اصلا اعتقادی به جنگ برای گسترش دین نداشتند.پس دیگه این کار چه توجیهی داره؟؟؟خود شما در صحبت هاتون گفتید ""اگه جنگ شد برا این بود که..."" یعنی قبول دارید که جنگ و لشکرکشی و حمله ای هم بوده پس چرا انکار میکنید که جنگ و زوری در کار نبوده؟؟

نقل قول:گرچه این فقط شما بودی که به افرادی که نظر خودشون رو گفتند لقب وطن فروش دادید
منظورتون اشخاصی است که شبانه خانه های تاریخی رو خراب میکنن یا به شخصیت های تاریخی کشور توهین میکنن؟؟

نقل قول:ناسیونالیسم یعنی همچیز برای هم کیشان و همفکران و هموطنان من ، همرنگ های من ، هم قوم های من
این تعریف رو از کجا آوردید؟؟منبعش رو بنویسید.
نقل قول:این که شما دارید مدام می فرمایید میشود وطن پرستی ، چنین چیزی در دین ما وجود ندارد .
البته الان باید شاهد مظلوم نمایی شما و برداشت های فضایی باشیم اما اسلام فقط گفته کمک به هم نوع ، نگفته کمک کن به کسی که در سرزمین تو زندگی می کنه .[تصویر: sad.png][تصویر: sad.png]عرب ، عجم یا فارس.
ما خودمون بیشتر از شما قائل به کمک به همنوع و انسان دوستی هستیم.نیازی نیست شما دوستان این ژست ها رو برا ما بگیرید.....انسان دوستی شماها رو در برهه های مختلف معاصر دیدیم.!!
نقل قول:چه کسی گفته باید بلایی سر کسی بیاوریم !؟!!
اصلا وجود نداره همچین چیزی میدونم......اینا همش توهمات ذهن منه.
مردمم که کورن نمی بینن.
در مورد زرتشت هم براتون توضیح دادم .بیشتر از این به هموطنان زرتشتی توهین نکنید که اونوقت اتفاقی که نباید بیفته میفته....
نقل قول:شما یه تک واحد نام ببر ما پیامبر شناسی داشته باشیم علی شناسی داشته باشیم
شما یه تک واحد نام ببر که تاریخ شناسی باشه....
خب همون اندیشه اسلامی و.....در مورد اسلامه در اسلام هم در باره پیامبر و امامان صحبت شده.

من نگفتم چون تاریخ نیست پس دروس اسلامی هم نباشه .هر دو تاش باید باشه.
کوروش فقط یه آدم هوس ران بود وسلام.
کتابای تاریخی تحریف نشده بخونیین تا بفهمید چی میگم.
شما توضیحات رو نمی دادین مخاطبان خودشون به خوبی همه رو عقایدشون ونظراتشون رو می شناسن وتشخیص می دنSmile
مطلب بعد اینکهمساله حمله به ایران نیست خودتونم خوب می دونید مساله توجیه حرف یه عده اس که می گن چون اسلام بزور اومده ارزونی خودعربا..مسالهاین که بعضایا ادعا دارن مردم ایران حدی جدی بزور مسلمان شدن؟!اونوقت چرا دقیقا؟!چرا همون زرتشتی نموندن وبه عرباجزیه ندادن!!
خانوم عزیز اسلام دین زوری نبود اینا همه تفکرات القا شده اس..
بعله شما ادعای همنوع دوستانتون همه جا هست فک کنم یه جایی پستی از شما دیدم که فرموده بودین چرا به عراقیا کمک می شهCool
تاریخ چیزی نیست که همه بهش علاقه داشته باشن هرچند به نظرمن هم خوندنش لازمه ...ولی مهم تر و مهم تر ومهم تر از اون امام شناسی وپیامبر شناسیه هرچند برای شما فرقی نداشته باشه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع