چند نفر به یه نفر؟؟؟؟؟
الان اینجور که من میبینم من فقط یه نفرو میخوام برام تایپ کنه یه نفرو میخوام حرفامو براتون ترجمه کنه(چون هر چی میگم دوباره میاید تکرار میکنید شاید زبونم رو متوجه نمیشید!!!)یه نفرم میخوام فکر کنه.!!!
نقل قول:اشخاصی که نام بردید رو ما مومن نمیدانیم ولی مسلمان میدانیم. هرچی باشن از انسانی که به بت مردوک احترام گذاشته بهتر هستند.
وقتای دیگه توی همین تالار میگید هر چی بدبختیه توی دین از این سه نفره حالا سر لجبازی با من.......!!!
باشه.شما بت های امروزی که برا خودتون درست کردید بپرستید تازه سه نفرم جدیدا بهشون اضافه شدن.(ابوبکر و عمر و عثمان)
نقل قول:وگرنه به عقیده ی شما ایرانی جماعت بدون شمشیر عرضه ی دانشمند شدن رو نداشته
بازم تهمت.
من این جمله رو نگفتم این حرف خودتونه که دارید برای بار دوم میگید ولی از طرف من .نمیدونم این کارا چه معنی میده؟؟
فعلا که هر چی دکتر و دانشمند و مهندس دارن فرار میکنن میرن از کشور.....آره میدونم الان میاید میگید وطن فروشن خائنن اونا دانشمند نیستن خودفروختن.....
نقل قول:بنده فقط از توهینی که به فرهنگ ایران شده بود دفاع کردم
اصلا به شما دوستان نمیاد که غصه ی فرهنگ ایران رو بخورید!!!شما میخواید حرف خودتون رو غالب کنید بهانه فرهنگ ایران رو میکنید.دوستدار فرهنگ ایران بودن وجوه مختلفی داره .....
---------------------------------------------------------------------
آقای میم.حسین.الف
از شما دیگه توقع نداشتم.حداقل تصورم این بود که شما درک میکنید من چی میگم!!!!
نقل قول:نه جوانی که هموطنش بیگانه می شود به خاطر کوروش
این یعنی چی آقا؟؟؟کی همچین اتفاقی افتاده؟؟؟
فعلا که همین دوستانی که دارید ازشون حمایت میکنید اگر حرف کسی به مذاقشون خوش نیاد به طرف انگ وطن فروش و خائن و خودفروخته و غرب زده و......همه برچسبی میزنن ....اینان که همه رو بیگانه کردن.نه کوروش.
نقل قول:سوال اصلی اینست از ناسیونالیسم چطور به وحدت میرسیم؟
سوال منم اینه که از نابودی آثار ملی و تاریخی و فرهنگ یک کشور چطور به وحدت میرسیم؟؟؟؟؟
ناسیونالیسم یعنی میهن پرستی یعنی عشق به وطن . چرا نمیشه باهاش به وحدت رسید؟؟؟توی هر کشوری بخوان وحدت هم ایجاد کنن از همین روش استفاده میکنن چون میهن و عشق به میهن چیزیه که بین همه ی ملت مشترکه.
با عشق به دین هم میشه ولی خب ما ادیان مختلفی داریم خیلی ها رو هم داریم که اصلا اعتقادی به دین ندارن با اینا باید چیکار کرد؟؟نباید یه وجه مشترکی باشه؟؟
نقل قول:کمی با بصیرت تر رفتار کنیم کوروش انسان بزرگ و قابل احترامی بوده احترام بگذارید و نکات خوبش را برداشت کنید حنجره پاره نکنید دعوا نکنید انسان ها را تمییز ندهید نژاد پردازی نکنید فضیلت و برتری انسان به تقوای اوست چه ایرانی چه آمریکایی چه سومالیایی و هر جای دیگر ، انسان است و قیمت و فخرش به زهدش است
خب حرف منم همینه.ولی متاسفانه هی شروع کردن به تهمت زدن و افترا و حاشیه رفتن خب طبیعیه که بحث هم به حاشیه میره.
نقل قول:وقتی ما می گیم شبهه های یهودی بودن ایشون زیادی سریع فقط بدون دلیل بیاین جبهه بگیرین
خب میبینم پا رو از حد خود فراتر گذاشته و بعد از اینکه بهتون ثابت شده که کوروش وجود داشته حالا اومدید بهونه میکنید یهودی بوده.برید خجالتم خوب چیزیه.لابد توقع دارید همچین ....... بگید بعد بیان ازتون تشکر کنن نه جبهه گیری.!!!!
دیگه توی هر کتاب تاریخی چه ایرانی چه خارجی این هست که کوروش پادشاه ایران بوده. نیازی به بحث نداره.
نقل قول:دلیل وسند بیارین ایشون اولا یکتاپرست بوده دوما زرتشتی بوده
زرتشتی که بودن وقتی هم زرتشتی باشن پس یکتا پرستن.
توی کتابهای راهنمایی تون هست برید بخونید.
نقل قول:به والله قسم ما تو مملکتمون رشته علی شناسی هم نداریم....
کتب اسلامی دانشگاه:اندیشه اسلامی 1و 2 -تاریخ تمدن و فرهنگ اسلام-آیین زندگی(اینم 90 درصدش صحبت در مورد اسلامه) و....... و........ و.......
کتب تاریخ و ایران: 0
ما رشته فقه شناسی نداریم؟؟؟ رشته زبان و ادبیات عرب نداریم؟؟؟ این همه تلویزیون در مورد حضرت علی و امامان و دین صحبت میکنه .....پس اینا چیه؟؟؟؟
چه راحتم به الله قسم میخورید!!!
نقل قول:خانم کورش دیگه دارید مقلطه میکنیدها
مغلطه.
نقل قول:هی بنده عرض میکنم هر شاعری از کورش نام برده شما شعرش رو بیار. هی میگی فردوسی :|
میگم هر شاعری بود بیاور. فقط بیاور!
بنده هم جوابتون رو صد بار عرض کردم.توی صفحات قبل میتونید بخونید.جالبه که شما فقط ملاکتون شاعران و شعر و این چیزا هست ...خب معلومه دارید بهانه میگیرید.تازه توی اکثر شعرها شاعرا 90 درصد غلو میکنن و احساسات خودشون رو میگن پس به هیچ وجه شعر سند و مدرکی برای اثبات چیزی نمیتونه باشه.
نقل قول:خانوم کورش ما همچنان منتظر یه جواب هستیم که شما هی حاشیه میروی!
ما هم منتظر جواب شما هستیم.قرار شد ثابت کنید زرتشتیان دو خدا دارن.
ضمنا این حرف شما توهین به زرتشتیان کشور است.میتونید از خودشون بپرسید چند تا خدا دارن.
فکر میکنید وقتی بهشون بگید یکی از خدایان شما(!!!!) اسمش اهریمنه چه جوابی بهتون میدن؟؟
شما خودتون دارید میگید اونام به خالق بدی ها و شر میگن اهریمن این به این معنی نیست که اهریمن رو بپرستند یا خالقشون باشه یا دو تا خالق داشته باشن به وجود آورنده بدی ها میگن اهریمن.
خدای زرتشتیان همون خدای ماست (یک نیروی معنوی که آفریننده همه چیز هست)فقط اونا بهش میگن اهورا مزدا. تازه زرتشتیان اهریمن رو دشمن اهورا مزدا میدونستن اونوقت شما میگی اهریمن خداشونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!