تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
در دعای ام داوود میخوانیم:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى هَابِيلَ وَ شَيْثٍ وَ إِدْرِيسَ وَ نُوحٍ وَ هُودٍ وَ صَالِحٍ‏ وَ إِبْرَاهِيمَ وَ إِسْمَاعِيلَ وَ إِسْحَاقَ وَ يَعْقُوبَ وَ يُوسُفَ وَ الْأَسْبَاطِ وَ لُوطٍ وَ شُعَيْبٍ‏*وَ أَيُّوبَ وَ مُوسَى وَ هَارُونَ وَ يُوشَعَ وَ مِيشَا وَ الْخِضْرِ وَ ذِي الْقَرْنَيْنِ‏ وَ يُونُسَ وَ إِلْيَاسَ وَ الْيَسَعِ وَ ذِي الْكِفْلِ وَ طَالُوتَ وَ دَاوُدَ وَ سُلَيْمَانَ وَ زَكَرِيَّا وَ شَعْيَا وَ يَحْيَى‏ وَ تُورَخَ وَ مَتَّى وَ إِرْمِيَا وَ حَيْقُوقَ وَ دَانِيَالَ وَ عُزَيْرٍ وَ عِيسَى‏

ذی القرنین در کنار انبیا نام برده شدند و چنین شخصی به بت احترام نمیگذارد.
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]برای من هیچ اهمیتی نداره و فرقی نمیکنه که چه کسی این کفریات رو ترجمه کرده باشه

مثل اینکه این شمایی که گیر افتادی چون اول گفتی کتیبه کوروش رو انگلیسی ها ترجمه کردن حالا که میگم ثابت کن میگید اهمیتی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببینم شماها که ادعای دین داری دارید به نفی برده داری احترام به ادیان و زندگی با رفاه و صلح و آرامش میگید کفریات؟؟؟؟
آخه اینا توی کتیبه کوروش نوشته شده.

(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بنده به یک انسان (به اعتراف شما) که به بت مردوک احترام میگذاشته هییییچ افتخاری نمیکنم ، مایه ی ننگ هم میدانم در طول تاریخ کشورم (البته اگر حقیقت داشته باشه)

مایه ننگ تفکر شماست.....این کشور هم مال شما نیست که میگید کشورم .کشور متعلق به ملت پاک و آریایی ایران است که ازتفکر امثال شماها متنفر است(اینو میتونید توی چهره تک تک مردم ببینید)کشور متعلق به یه مشت عرب زاده نیست....
نقل قول: شمایی که گیر افتادی چون اول گفتی کتیبه کوروش رو انگلیسی ها ترجمه کردن
این تهمت بزرگی هستش
به هیچ عنوان این رو بنده نگفتم!
البته اینکه این رو قبول دارم یا ندارم بحث دیگریه ولی اولین بار من مطرح نکردم

نقل قول:کشور متعلق به یه مشت عرب زاده نیست....

اولین نژاد پرست عالم ابلیس بود که گفت او از خاک و من از آتشم و من از او برترم....

=-=-=
پ.ن: بهر حال خوانندگان گرامی تاپیک به وضوح ادب پیروان کوروش بزرگ ، و پیروان 14 عرب رو میتونن مقایسه کنند.
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۵۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]اولین نژاد پرست عالم ابلیس بود که گفت او از خاک و من از آتشم و من از او برترم....

حرف من هیچ ربطی به نژاد پرستی نداشت.
قصه مثل قصه ی فلسطین و اسراییل است که صهیونیست رفت توی کشورشون صاحب کشورشون شد بعدم گفت کشور منه فرهنگش رو هم میخواست غالب کنه.اعراب هم همچین نگاهی به ما دارن.....

(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۵۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]پ.ن: بهر حال خوانندگان گرامی تاپیک به وضوح ادب پیروان کوروش بزرگ ، و پیروان 14 عرب رو میتونن مقایسه کنند.

بله کاملا.
میتونن مقایسه کنن که پیروان عرب میگن اصلا کوروشی وجود نداشته .تهمت و توهین از این بالاتر.؟؟؟؟
با ادباااااا
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۳۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]جواب این سوالتون رو هم من و هم آقای تراست دادیم.چه علاقه ای دارید که براتون تکرار کنیم.؟؟؟؟
فردوسی توی شاهنامه برخی افراد رو به اسمهای دیگری خطاب میکرده.
عرض کردم که به خط میخی هم باشه کسی بگه " کورش " در نظم و نثر قبول هست . شعر سفید هم باشه قبوله Smile
تمام خطبا و ادبا و نجبای کشور ...
هر کی باشه !!
اگر کسی هست بیاورید ما فکر می کنیم که نظرمون رو عوض کنیم یا خیر !

(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۳۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]واو......... آهای 10000 کاربر بیداری اندیشه بیاید ببینید مدیر دشمن شناسیتون چی میگه؟؟؟؟
میگه کوروش اختراع شده!!!!!!!!!!!!!!!! وجود نداشته......این خود شماهایید که دقیقا اسلام رو مقابل تاریخ کشورمون قرار دادید نه دشمن.بهتره یه ذره به اتفاقات گذشته و حال فکر کنید اونوقت متوجه حرفم میشید.
من اول حرفام گفتم شماها اگه به خودتون باشه میگید اصلا کوروشی وجود نداره.حالا دیدید امثال شماها رو چقدر خوب میشناسم
عرض کردم :

نقل قول:فارغ از مسولیتم در این تالار به عنوان یه کاربر منم نظر خودم رو دارم ، قاعدتا حق دارم نظر شخصی خودم رو بگم !!!

الکی واغربتا سرندید . دلیل دارید بیاورید !

نژاد پرستی خیلی بد هست خانم کورش .
عرب و عجم کردن و ... در دین ما جایی نداره !
خداوند در دین ما گفته اون بهتره که با تقوا تره .
نگفته عرب بهتره نه گفته نژاد پاک آریایی !

شما شناسایی ما رو بگذارید کنار . این تاریخ های موهوم و پادشاهانی که معلوم نیست بودن یا نبودن و غربی ها باید بله بدن که بودن و نبودن و بیان برای ما معنی کنن و پیدا کنن که مادر سلیمان چه ربطی داره به کورش . برای ما دلیل نمیشه .
تازه بیاییم قبول کنیم که ذوالقرنین هم بوده !؟!
اینها رو من روی هوا نمی تونم قبول کنم و افتخار کنم .
من می گم کورش چرا توی تاریخ ادبی ما خبری ازش نیست شما می گی توی قلب که هست !
این شعر گفتن و ... و اینها برای ما دلیل نیست ! دلیل بیارید دلیل !
اصلا شما خودتون چطوری قانع شدید ؟ همون رو به ما هم بگید ما رو قانع کنید .
ممنون

زرتشتی هم یکتاپرست نیستند چون قائل به دو خالق هستند :

خالق خیر : اهورامزدا
خالق شر : اهریمن
خانوم کوروش شما نبودین که فرمودین ترجمه غربی هاست پس درسته!!شما نیستین که بواسطه تاریخ نگاران غربی این همه کورش رو برای خودتون والا وارسته کردین
حالا منکر شدین!!
واعجبا به خودتون که حرفی رو می زنید دو دقیقه بعد پس می گیرید...ما می گیم شما اثبات کن حرف اون غربی درباره پادشاه ایران 100%درسته چرا طفره میرید..
یعنی وقتی اعراب اومدن ایران...ایرانیا رو بیرون کردن یعنی منو شما از نسل اعرابیم یعنی اعراب ایرانیا رو نسل کشی کردن جیزی ازشون نمونده...چون با اسراییل مقایسه کردین عرض کردم
بیخودی هم انقدر خشمگین و شعله ورنشید چون اینجا نه کسی به شما توهین کرد نه کسی شما رو عرب نامید...شما دلیل منطقی بیار اگه کسی حرفی زد
البته دلیل متطقی غیر ازمتخصصان غربی...
نقل قول:
نژاد پرستی خیلی بد هست خانم کورش .

عرب و عجم کردن و ... در دین ما جایی نداره !

خداوند در دین ما گفته اون بهتره که با تقوا تره .

نگفته عرب بهتره نه گفته نژاد پاک آریایی !
البته بعضی چیز ها هست. مثل قرآن به زبان عربی هست. تمام مکان های مقدس و متبرک برای اعراب هست! اعراب نژاد برتر هستند! تمام.
رکن الهدی جان ما فقط گفتیم یک بیت یا یک خط از یکی بیاورید که اسم کورش توش باشه .
این هم حرف ایشون :

(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۴۷)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]مایه ننگ تفکر شماست.....این کشور هم مال شما نیست که میگید کشورم .کشور متعلق به ملت پاک و آریایی ایران است که ازتفکر امثال شماها متنفر است(اینو میتونید توی چهره تک تک مردم ببینید)کشور متعلق به یه مشت عرب زاده نیست....

کسی اینجا گفت عرب بهتره ؟؟
ما فقط می گیم این بزرگنمایی ها از گذشته های مبهم فقط به خاطر این هست که ایران قدیم بمونه روبه روی اسلام .
گذشته ای که خود غربی ها از ما روایت کردن و توی ادبیات خودمون یک خط هم ازش وجود نداره .
اشتباه می کنم خوب من رو از اشتباه دربیارید چرا توهین و جوسازی می کنند ؟
خانم کوروش بزرگ به سوال من جواب بدین:
اگه داستان مسلمان شدن ایرانی به زور شمشیر و نیزه بوده چرا ایران یکپارچه سلوکی نشده؟مگه 70 سال فرهنگ اونا تو ایران رایج نبود؟مگه به زور شمشیر کشتار نیومدن؟
چرا بعد حمله مغول ها با اون کشتار بازم فرهنگ اونا بر ما چیره نشده؟چرا مغول توسط خواجه نصیردین طوسی مسلمان میشه و رصد خونه تو ایران میسازه؟
مغول -علم- اسلام!!!!!!!!!
اگه داستان حمله اعراب به ایران و اسلام آوردن ایرانی ها مثل حمله صهیونیست هاست پس باید بعد ازبین رفتن حکومت اعراب در ایران باز هم به حالت قبل بر می گشت...علاوه بر تنفری که ایرانی ها باید نسبت به اعراب و دینشون پیدا می کردن، خاصیت ما ایرانی ها این بوده....به زور چیزی رو قبول نمی کنیم
ولی اینطور نشد،چرا؟
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۹:۳۱)Dido Armstrong نوشته است: [ -> ]البته بعضی چیز ها هست. مثل قرآن به زبان عربی هست. تمام مکان های مقدس و متبرک برای اعراب هست! اعراب نژاد برتر هستند! تمام.
خسته نباشید خودتون بریدین و دوختین و تنتون کردین !
خداوند در قرآن فرموده :

ان اکرمکم عندالله اتقاکم
همانا بهترین شما در نزد خداوند باتقواترین شماست .

کی گفت اعراب بهترن یا کس دیگه بهتره . یک چیزی بفرمایید که بگنجه !

خوب دوست داشتید نظر سنجی می کردند و بعد یک زیان دیگه می فرستادند قرآن رو ؟
به هر زیانی نازل میشد باز بقیه ایراد می گرفتن ! غیر از اینه ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع