تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوالی در مورد عید مسیحیت.....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
با درود و سلام.

یه سوالی داشتم.!

مگر نه اینکه عید کریسمس که به عنوان مراسمی برای شروع سال نو هست مصادف هست با ولادت حضرت مسیح و برای

بزرگداشت ایشون هست؟

و مگر نه اینکه حضرت عیسی پیامبر ما نیز هستن؟؟

پس ما چرا نباید برای ایشون جشن بگیریم؟؟

حالا نه فقط به اون شکلی که مسیحیا جشن میگیرن ...به اون شکلی که متناسب با آداب و فرهنگ خودمون هم باشه....

ما برای امامانمون هم جشن میگیریم ایشون پیامبر اولی العزم هستن و جایگاه بالاتری هم دارن.

حالا بگذریم از اینکه رسانه کشور ما کلا این مراسم سال نو مسیحیت رو یا بایکوت میکنه یا بسیار سطحی از کنارش رد میشه.

happy new year HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

happy new year HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
سلام.
اشکال داشت حرفتون.
نقل قول:ما برای امامانمون هم جشن میگیریم ایشون پیامبر اولی العزم هستن و جایگاه بالاتری هم دارن.
امام همه وظایف رسالت رو داره به جز دریافت وحی. و چون امامان ما معصوم هستند ( دارای عصمت ) در نتیجه مقام اونا خیلی بالا تر از حضرت مسیح هست. یعنی اگه پیامبر ما ( ص ) آخرین پیامبر نبودند. امامان بعدی ، پیامبر میشدند.
-------------
نکته 2 :

دیروز BBC رو دیدین؟ ( من ندیدم ها . حرامه ، شنیدم فقط )
تو برنامه نوبت شما که همه زنگ میزدن میگفتن ما مسلمانیم ولی رفتیم درخت گرفتیم و کلی چیز میز گرفتیم که جشن بگیریم.
آخه ما فقط 20000 تا آشوری داریم . ارمنی ها امروز رو کریسمس نمیگیرن. ولی دیروز مارو با این کریسمس خفه کردن. تو تویتر که نشون میداد ، میلیونی آدم رفته بود که جشن بگیرن. آخه یعنی چی؟

این ها نشون از چی میده؟ اینکه آدم های ایرانی میخوان دیده شن.
این سطل آب چیو ثابت کرد؟ این همه همدیگرو به چلنج دعوت میکردن. آخرش چی شد؟ به اون بیماری کمک هم نکردند. هدف این بود که اثبات کنن که ( آقا بیز د واروخ ) ما هم هستیم. همین. و الا کسی تو ایران به جز آشوری ها به کریسمس اعتقاد نداره ( ارمنی ها هم دارند ولی یک روز دیگه میگیرند ) .
حالا بر فرض هم که اشکالی که شما گرفتید درست باشه.
ولی مقصد اصلی حرف من چیز دیگه ای بود.

برگزاری مراسم جشن رو میتونن خود نهادهای دولتی بر عهده بگیرن .این کارو که دیگه میتونن بکنن.
حالا اگه مردم زیادی شورش میکنن این جشن و اینا رو تقصیر حضرت مسیح نیست کهBig Grin که ما به این دلیل نخوایم مراسم یا جشنی بگیریم.

اگه نظر شما اینه که مردم فقط برای نشون دادن خودشون و دیده شدن توی این مراسم شرکت میکنن پس لابد با این استدلال شما توی جشنهایی که برای پیامبر هم گرفته میشه مردم واسه دیده شدن شرکت میکنن؟!Huh

در مورد چلنجی هم که به راه افتاد دو راه وجود داشت برای کمک به این بیماران یکی کمک نقدی بود یکی هم همین حرکت نمادین ....

در واقع مقصد این چلنج این بود که این بیماری به این شکل شناخته بشه در دنیا و مردم با خبر بشن از بیمارانی که دچار به اون مریضی شدن.حالا اگه بازم یه عده ای برای خودنمایی توی این چلنج شرکت میکردن دلیل نمیشه که اصل نیت این حرکت رو بد بدونیم.
نقل قول:اگه نظر شما اینه که مردم فقط برای نشون دادن خودشون و دیده شدن توی این مراسم شرکت میکنن پس لابد با این استدلال شما توی جشنهایی که برای پیامبر هم گرفته میشه مردم واسه دیده شدن شرکت میکنن؟!
سلام
جشن برای پیامبر رو خیلی ها میگیرن.
به قول بعضی ها : ما خیلی خاصیم.
همین افراد خاص، تو مراسم های خاص شرکت میکنند.
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که : خدا شفاشون بده ایشالله.
خب جشن کریسمس رو هم خیلی ها میگیرن.....
ما حدود 2 میلیارد مسیحی داریم در دنیا...
حالا یه بزرگداشت برگزار کنن.خیلی کار سختیه؟؟
والا برا امامان هم که مقامشون ح بالاتره فقط صداوسیما جشن می گیره اوتم به روی خودش نیاره هیچ کس با خیر نمی شه...
بعدشم ما اگه بخوایم برای دونه. دونه پیامبرای اوللعزم هم جشن بگیریم که ادیگه هیچی...هردینی پیامبر قبلی رو قبول داره اما پیامبر خودش اصل کاریه
هیچکسم توقع نداره...

مام 1/5میلیارد مسلمونیم پیامبر و امامانمون رو هر روز مسخره می کنن کاره سختیه احترام مارو نگه دارن
من در یکی از سخنرانی های استاد رائفی پور شنیدم که میگفتن اصلا تولد عیسی مسیح در این موقع از سال نیست و تولدشون به مهرماه برمیگرده..
میخواستم ببینم دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره تا در اختیار ما بذاره؟؟( با سند و منبع لطفا)Heart
خب چرا نوح (علیه السلام) و ابراهیم(علیه السلام) و موسی(علیه السلام) رو تقاضا ندارین ک بزرگداشت بگیریم واسه شون ؟
چرا دقیقا دست گذاشتین روی حضرت مسیح ؟!!
نمیدونم من چرا هر مطلبی بنویسم همه دوست دارن موضع بگیرن به جای اینکه جواب عقلانی بدن.
یعنی اگه من الان بگم زمین گرده میگن چون تو داری میگی نه.زمین مربعی شکله!
خانوم السا من حرفی ندارم اتفاقا خیلی هم خوشحال میشم که برای همه ی پیامبران جشن بگیریم این توهم توطئه است که تصور میکنین من چون حضرت مسیح رو گفتم حتما منظور خاصی دارم.

آقای سامان حالا گیریم هم که تولد حضرت مسیح توی مهرماه باشه.خب بیان توی مهرماه بزرگداشت یا جشن برگزار کنن ..اصلا حرف من چیز دیگه ای دوستان علاقه دارن مدام بحث های حاشیه ای پیش بکشن.
نقل قول:حالا بگذریم از اینکه رسانه کشور ما کلا این مراسم سال نو مسیحیت رو یا بایکوت میکنه یا بسیار سطحی از کنارش رد میشه.

صدا و سیمای ما در مورد ائمه اونطور که باید عمل نمیکنه

اما در مورد این مراسم

اگر تحقیق منصفانه ای داشته باشید متوجه میشید مراسم کریسمس اون چیزی نیست که در حقیقت وجود داره و بدعت توش زیاده مثل همین درخت کریسمس

حالا ما زیاد وارد قضیه نمیشیم چون حاشیس

با توجه به احترام متقابلی که بین ما و مسیحیان وجود داره این مراسم رو بهشون تبریک میگیم

امشب که در چند نقطه نور افشانی بوده تو تهران

حالا اگر پیاز داغ رو بیشتر از این زیاد کنیم یسری آدم ضعیف میان از خود مسیحیا شعائرشون رو بیشتر زنده نگه میدارن

حتما دیدید این روزها افرادی رو که مسلمونن ولی آتیششون تند تره

خود مسیحیا به محرم ما احترام میزارن ولی این بنده خداها مثل این ندید بدیدا ...

در نتیجه حول سنت واقعی حضرت مسیح خوشحال هم میشیم که جشن باشه

ولی بخواد با پولسی جات قاطی بشه خراب میشه و تجربه هم نشون داده افراد کاری به حضرت مسیح ندارن

میل به اغیار دارن

مهم ترین قضیه اتحاد بین موحدینه

نباید اختلاف بیفته سر مسائل جزئی
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع