کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیدایش اولین ها در ایران
۱۰:۰۳, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #1

پیدایش اولینها در ایران
اولین سازمان حقوق بشر
اولین سيستم اگو يا فاضلاب را جهت تخليه آب شهري به بيرون
اولین مردماني كه اسب را به جهان هديه كردند
اولين مردماني كه چتر را اختراع كردند
اولين مردماني كه حيوانات خانگي را تربيت كردند
اولين مردماني كه مس را كشف كردند
اولين مردماني كه آتش را در جهان كشف كردند
اولين مردماني كه ذوب فلزات را در شهر سيلك در اطراف كاشان آغاز كردند
اولين مردماني كه كشاورزي را جهت كاشت و برداشت كشف كردند
اولين مردماني كه نخ را كشف كردند و موفق به ريسيدن آن شدند
اولين مردماني كه سکه را در جهان ضرب كردند
اولين مردماني كه عطر را براي خوشبو شدن بدن ساختند
اولين مردماني كه كشتي يا زورق را ساختند به فرمان يكي از پادشاهان زن ايراني بوده است
اولين ارتش سواره در دنيا با 115 سرباز توسط سام ايراني اختراع شد
اولين مردماني كه حروف الفبا را ساختند در 7000 سال پيش در جنوب ايران
اولين مردماني كه شيشه را كشف كردند
اولين مردماني كه مقياس سنجش اجسام را كشف كردند
اولين بار كلمه شاهراه از راهي كه كوروش بين سارد پايتخت كارون و پاسارگاد احداث كرد گرفته شده است
اولين سيستم استخدام دولتي به صورت لشگري و كشوري به مدت 40 سال خدمت و سپس بازنشستگي و گرفتن مستمري دائم را كوروش كبير در ايران پايه گذاري كرد
اولين بارداريوش در هر سال براي ساخت كاخ به كارگران بيش از نيم ميليون طلا مزد مي‌داده است كه به گفته مورخان گران ترين كاخ دنيا محسوب ميشده است . اين در حالي است كه در همان زمان در مصر كارگران به بيگاري مشغول بوده اند بدون پرداخت مزد كه با شلاق همراه بوده است.
اولین کبوتر نامه بر در ایران بکار برده شد
اولین چشم مصنوعی در شهر سوخته با 70 قرن قدمت
اولین جراحی مغز در شهر سوخته با 70 قرن قدمت در سیستان
اولین کت وشلوار (کت تا زانو بوده با شلوار)که اکنون در سیستان و بلوچستان نمونه هایی هست
واکنون در جهان آخرین هستیم ودوستان این مطلب به این معنا نیست که بنشینیم و بگوییم ما که بودیم و چه شدیم صرفا به این منظور منظوره که قدری به آینده بنگریم و همت کنیم جاه وجلال گذشته را پیدا کنیم...
با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، soheyl68 ، Kol ، A L I ، دل خسته ، Mohammad Trust ، پارمیس ، آسمانه سجادی ، Bamdaad ، فدايي ولايت ، راه آسمان ، soora

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۹, ۱۹/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۴۴ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #41

(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است:  شما آمار دادید ، من مثال نقض آوردم.
دیگه کی هست که ندونه بیشتر مردم ایران و تقریبا تمام جوانان ایرانی اهل وایبر و واتس آپ و .... فیس بوک و اینترنت و ... هستند؟مابقی هم نقل قول میشه براشون و دست به دست می گرده فیلم و ....
خانواده من که نیستن. منو دوستامم اهلش نبودیم. من اولین نفری هستم که نمی دونم پس!
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است:  این نظریه اشتباه هست،اتفاقا مردم اکثرا جبرگریز هستند ، لذا این هست که میگن الانسان حریض علی ما منع
سرنوشت انسان رو خودش مشخص می کنه ، جبرگرایی هم زاده حکومت های ظالمه است که به مردم می گفتند شما مجبورید ظلم ما رو تحمل کنید.
جبرگرایی که اشاعره مطرح کردن به بحث ما ارتباطی نداره. تمام شواهد نورولوژی حاکی از جبر هستن. ضمن این که اثبات فلسفی متقنی برای نظریه اختیار وجود نداره مگر در حد حدس و گمان.
خوب این که گفتید "الانسان حریض علی ما منع" خودش موید جبره. شما کافیه انسان رو چیزی منع کنید تا مجبورش کنید به سمتش بره. حالا این هم اگه درست باشه کم و کیف داره.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است:  ببین اگر انرژی هسته ای منفعتی نداشت ، کشورهای بزرگ صنعتی متوقفش می کردند!
شما مثلا فرض کن بخوان نیروگاه خورشیدی بسازند ، می دونی چه سطح عظیمی می خواد که بتونه اندازه نیروگاه اتمی انرژی تولید کنه؟ چه قدر تعمیر و نگهداری سنگینی می خواد؟ با دود و ابر و ... انرژیش کاهش پیدا می کنه.
بعله من هم موافق انرژی های تماما پاک هستم ، اما انرژی هسته ای خیلی در حال حاضر کاربردی تره و سرعت به نتیجه رسیدنش بیشتره
می تونی آمار بدی چند تا کشور صنعتی دنیا از انرژی خورشیدی یا باد و ... بهره می برند برای تولید نیرو و چند درصد از انرژی کل رو شامل میشه؟
در ضمن از انرژی هسته ای میشه در ساخت کشتی و زیردریایی هم بهره برد ، اما میشه کشتی با انرژی خورشیدی ساخت؟
به زودی با انرژی های دیگه جایگزین می شه. هنوز زمانش نرسیده. همون طور که سوخت فسیلی رو خیلی از کشورها استفاده می کنن.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است:  پس چرا بازگردونده نمی شه؟ من جوابش رو خوب می دونم ، نظام سلطه ، سیری نا پذیری بشری که به غیر از مادیات اعتقاد نداره و .....
بحث من صرفا شما نیست ، امثال شما منظور هست.
خدمتی که شما انجام می دی به کشورهای استعمار گر منفعی نرسونده و نمی رسونه؟ چه سودی به کشور های ضعیف می رسونه؟
علم و تکنولوژی افراد نخبه رو افراد (و نه دولتها) به کشورهای فقیر منتقل می کنن. ضمن این که لزومی نداره مستقیما وارد بشه. تمام کتابهای دانشگاهی که شما خوندید از غرب اومده. هر ساله چندیدن هزار مقاله علمی منتشر می شه که دانشگاهیهای ایران هم استفاده می کنن و ...
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است:  و این که ، چراغی که به خانه روا است ، به مسجد حرامه ، شما اول به فکر محروم های کشور خودت باش ، بعد در کنارش به کشور های دیگه هم فکر کن.چرا؟ چون شما به کشور خودت بدهکاری مستقیم داری ، به اون ها بدهکاری غیر مستقیم.
چون خدمت من به کشورم فایده ی زیادی نداره. خدمت به کشور با فایده کم و خدمت به کشورهای دیگه با فایده ی زیاد. بدهکاری که مستقیم و غیر مستقیم نداره، ضمنا. بدهکاری بدهکاریه.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است:  البته مثال من برعکس بود
ببین کشوری که ساختارش اصولی باشه ، حمله نظامی چند تا غارتگر نمی تونه خرابش کنه!
ایران چرا نابود شد توی حمله مغول؟ چون پادشاه بی اراده ای داشت ، اما همون پادشاه فرزندی به اسم جلال الدین داشت که افتخار آفرید.چرا پادشاه بی اراده بود؟چون توی رفاه بزرگ شده بود و غافل بود ، چرای توی رفاه بزرگ شده بود ؟ چون قدرتمند بود ، و چرا دچار غفلت بود؟ چون به خودش مغرور بود.و چرا جا زد؟ چون رویاهای شیشه ای که با غرور برای خودش ساخته بود با یک تلنگر شکست.
غرور رابطه مستقیمی با ظلم داره ، ظالم کسی هست که فکر می کنه قدرت مطلف هست و کسی حریفش نمی شه ، پس به خودش جرات ظلم کردن می ده ، و همین ظلمی که به دلیل غرورش اتفاق افتاده ، هم پایه های حکومتش رو سست می کنه و هم عقل رو از سرش می بره.
امریکایی ها هم ببخشید ،اما خوب دچار غرور شدند ، خودشون رو ابر قدرت می دونند ، لذا بعضی چیز ها رو نمی تونند ببینند ، چون زاویه نگاهشون متکبرانه است ، پس از همون نقاط ضربه خواهند خورد و دارند می خورند.
هنوز چند سال بیشتر از این نظام نمی گذره ، هنوز یک قرن از جنگ جهانی نمی گذره
خوب شما همین غفلت رو توی نظام علمی کشور نمی بینید؟ من دوباره می پرسم چرا ایران رتبه اولو داره در فرار مغز ها؟ مگه ایران با هند یا عربستان یا کویت یا ترکیه فرقی داره؟
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است:  امریکا هم به این دلیل باقی مونده که دور از دسترس بوده ، که معلوم نیست در جنگ های آتی چه اتفاقاتی پیش بیاد.فعلا که یک کشور مثل چین با مردم کوشا و فعالش داره رشد می کنه و اتفاقا داره بر خلاف منافع امریکا پیشرفت می کنه ، شاید یک روز ابرقدرت جهان بشه.
من خیلی روی این موضوع حرفی ندارم. ولی چین کشوری نیست که در حال پیشرفت باشه. نیروی کارگری زیادی داره تنها و داره ازش استفاده می کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۲:۲۴, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۲۹)namekarbary نوشته است:  خانواده من که نیستن. منو دوستامم اهلش نبودیم. من اولین نفری هستم که نمی دونم پس!
کاری نداره ، اینجا یک جامعه آماری ، نظر سنجی راه بندازید ، با توجه به مذهبی بودن قضر شرکت کننده ها در این تالار ، یک مقدار زیادی روی نظرسنجی بکشید.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۲۹)namekarbary نوشته است:  جبرگرایی که اشاعره مطرح کردن به بحث ما ارتباطی نداره. تمام شواهد نورولوژی حاکی از جبر هستن. ضمن این که اثبات فلسفی متقنی برای نظریه اختیار وجود نداره مگر در حد حدس و گمان.
خوب این که گفتید "الانسان حریض علی ما منع" خودش موید جبره. شما کافیه انسان رو چیزی منع کنید تا مجبورش کنید به سمتش بره. حالا این هم اگه درست باشه کم و کیف داره.
باید بگید ضد جبره ، انسان دوست داره به سمت مسیری که ازش منع میشه حرکت کنه.
البته میگه دوست داره، حریص هست ، لذا مردم اکثرا اگر فرهنگ سازی نشن قانون گریز هستند و دوست دارند خلاف مسیر برنامه ریزی شده حرکت کنند.البته همه این ها بحث دوست داشتن و دوست نداشتن هست.و الا
شما می گید که اراده از شرایط نتیجه میشه ، اما خوب می خواید در شرایط یکسان آدم های متفاوتی رو نشونتون بدم که راه های متفاوتی رفتند؟
اگر انسان مجبور باشه به طی مسیر که از حیوان هم پست تر میشه.
برای اختیار هم اثبات های فلسفی زیادی وجود داره ، همین که شما مجبور نیستید جواب من رو بدید یا ندید خودش اولین تایید اختیار هست.باز هم میگم ، این حرف که شرایط سرنوشت انسان رو مشخص می کنه زاده کسانی هست که سعی دارند سرمایه های ملت ها رو غارت کنند و بعد اون رو به خدا یا شانس یا امثالهم مرتبط کنند.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۲۹)namekarbary نوشته است:  به زودی با انرژی های دیگه جایگزین می شه. هنوز زمانش نرسیده. همون طور که سوخت فسیلی رو خیلی از کشورها استفاده می کنن.
خوب شما هم میگید زمانش نرسیده
برای کشور ما هم که هنوز از تکنولوژی عقب هست هنوز زمان استفاده از تکنولوژی های جدید نرسیده.و الا نیروگاه بادی و خورشیدی زدن که به اندازه شکافت هسته ای نیست ، منتها هزینه اولیه و هزینه تعمیر و نگه داریش بسیار زیاد هست.انرژی هسته ای فواید دیگه ای هم داره.
در ضمن اصلا بحث من چی بود؟ بحث این هست که نظام سلطه با پیشرفت کشورهای دیگه مخالفه ، علتش هم ذات بشر هست که اگر دارای اراده نباشه حریض و مطمئن باش اگر امکانش می بود این ها غیر از خانواده خودشون بشری رو آزاد نمی گذاشتند ، همان طور که فرعون این طور بود.
ما الآن در دورانی هستیم که بردگی شکل تازه ای گرفته و ظاهرا خبری از بردگی نیست ، لکن اکثر مردم برده رسانه ای هستند و در جهتی گام بر می دارند که همون نظام سلطه می خواد.منتها اگر زورشون برسه ، همین آزادی ظاهری رو هم خواهند گرفت.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۲۹)namekarbary نوشته است:  علم و تکنولوژی افراد نخبه رو افراد (و نه دولتها) به کشورهای فقیر منتقل می کنن. ضمن این که لزومی نداره مستقیما وارد بشه. تمام کتابهای دانشگاهی که شما خوندید از غرب اومده. هر ساله چندیدن هزار مقاله علمی منتشر می شه که دانشگاهیهای ایران هم استفاده می کنن و ...
بهتره بگید نشت می کنه ، و اکثرا علوم High End نیستند و علومی هستند که خودش نیاز آور هست. این علوم ناخواسته منتقل می شدند ، اما حالا جوری منتقلش می کنند که خودشون می خواد ، مثلا الکترونیک رو منتقل می کنند ، اما تکنولوژی ساخت نیمه هادی و ساخت سی پی یو و ... رو انحصاری نگه می دارند، به قول یک استاد اقتصاد اگر اشتباه نکنم ،صنایعی رو منتقل می کنند که دیگه برای خودشون سودآوری نداره.
اگر راست می گن چرا علوم ویژه و انحصاری خودشون رو به جهان منتقل نمی کنند؟ چرا مدت زیادی تکنولوژی ساخت Cpu در دست خودشون بوده؟
بعد هم مردم کشورها چه طور می خوان علم رو منتقل کنند وقتی علوم ویژه رو در دست ندارند.
اصلا اگر علم انحصاری نیست ، چرا دانشمندان و نخبه های ما رو می کشند ؟ چند بار پرسیدم شما تفره رفته.وقتی یک کسی رو ترور می کنند که به ضررشون گام بر می داره.
شما داری خیلی شرایط رو گل و بلبل می بینی ، انگار نه انگار چندین میلیون ایرانی بی طرف در عرض چند سال توسط همین غارت گر های جنایتکار کشته و قتل عام شدند.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۲۹)namekarbary نوشته است:  چون خدمت من به کشورم فایده ی زیادی نداره. خدمت به کشور با فایده کم و خدمت به کشورهای دیگه با فایده ی زیاد. بدهکاری که مستقیم و غیر مستقیم نداره، ضمنا. بدهکاری بدهکاریه.
چرا فایده ای نداره؟این تفکر شما است.شما زمینه کاری خودت رو بگو من بهت پیشنهاد می دم، ببین فایده داره یا نداره.
در ضمن بدهکاری مستقیم و غیر مستقیم داره ، شما نمی تونی بدهی تو به آقای X به آقای Y پرداخت کنید.این رو بارها هم گفتم ، شما جوابی ندادی
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۲۹)namekarbary نوشته است:  خوب شما همین غفلت رو توی نظام علمی کشور نمی بینید؟ من دوباره می پرسم چرا ایران رتبه اولو داره در فرار مغز ها؟ مگه ایران با هند یا عربستان یا کویت یا ترکیه فرقی داره؟
گفتم به شما ، این فرار مغز ها مربوط به قبل از دوران جهموری اسلامی بوده و هست ، دلیلش هم این بود که بزرگان کشور ما مثل شاه مخلوع می رفتند و خارج کشور تحصیل می کردند و اقوامشون رو هم می فرستاند ، برای همین بود که در فرهنگ مردم نهادینه شد ، خارجه رفتن خودش افتخار است.پسر عمه ی خود بنده جبرا توسط پدرش که خادم حرم هم بوده حدود 40 سال پیش فرستاده شده برای تحصیلات به خارجه! هر چند وقت یک بار هم یک تیکه از خانواده شون بلند می شن می رن اون ور!
یک دلیل عمده دیگه اش هم همون رسانه های مورد بحثه ، که مردم رو ترغیب به آزادی های جنسی و ... می کنند.یک دلیلش هم ضعف آموزش پرورش کشور هست که من خودم خیلی بهش انتقاد دارم،همین طور نظام آموزش عالی ما هم پر ایراد هست و خیلی از استادان ما صرفا فقط خارجه رفتند و عملا بی سواد تر از دانش آموزای خودشون هستند.ولی چون مثلا خارج درس خوندند نظام اموزشی رو در دست خودشون گرفتند.
در ضمن تکریه ، عربستان ، هند .و کویت خودشون عملا مستعمره هستند ، مردمشون خدمتگذار دولت امریکا هستند! نمونه اش .واحد مالی ریال سعودی هست که همیشه با دلار عربستان رابطه مستقیم داره، و عملا دستوری نیست که از امریکا بیاد و در اونجا اعمال نشه.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۲۹)namekarbary نوشته است:  من خیلی روی این موضوع حرفی ندارم. ولی چین کشوری نیست که در حال پیشرفت باشه. نیروی کارگری زیادی داره تنها و داره ازش استفاده می کنه.
نیروی کارگری زیادی داره، لیکن مهم تر از اون این هست که این نیروی کارگری اراده ملی دارند و کار می کنند برای هدف واحد.چیزی که در دوران های پیشین از کشور ما گرفته شد و در دوران کنونی هم رسانه های غربی با سیاه نمایی و تضعیف روحیه ما سعی در گرفتنش از ما دارند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راه آسمان ، رکن الهدی
۲۲:۳۱, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
هنر نزد ایرانیان است و بس
زنده باد ایران و ایرانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، پارمیس
۲۳:۰۹, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
یه سر برید سایت پینترس
بعد ببینید هنر کجاس
ایتالیایی هام این ادعا رو ندارن
قدیمو نمیدونم
اما الان ،ایران از نظر فنون هنری زیر متوسطه
منم ایرانو دوست دارم
اما اغراق درست نیس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۲۳:۳۶, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #45

نقل قول:کاری نداره ، اینجا یک جامعه آماری ، نظر سنجی راه بندازید ، با توجه به مذهبی بودن قضر شرکت کننده ها در این تالار ، یک مقدار زیادی روی نظرسنجی بکشید.
نظر سنجی تخصص می خواد که من ندارم.

نقل قول:باید بگید ضد جبره ، انسان دوست داره به سمت مسیری که ازش منع میشه حرکت کنه.
البته میگه دوست داره، حریص هست ، لذا مردم اکثرا اگر فرهنگ سازی نشن قانون گریز هستند و دوست دارند خلاف مسیر برنامه ریزی شده حرکت کنند.البته همه این ها بحث دوست داشتن و دوست نداشتن هست.و الا
شما می گید که اراده از شرایط نتیجه میشه ، اما خوب می خواید در شرایط یکسان آدم های متفاوتی رو نشونتون بدم که راه های متفاوتی رفتند؟
اگر انسان مجبور باشه به طی مسیر که از حیوان هم پست تر میشه.
برای اختیار هم اثبات های فلسفی زیادی وجود داره ، همین که شما مجبور نیستید جواب من رو بدید یا ندید خودش اولین تایید اختیار هست.باز هم میگم ، این حرف که شرایط سرنوشت انسان رو مشخص می کنه زاده کسانی هست که سعی دارند سرمایه های ملت ها رو غارت کنند و بعد اون رو به خدا یا شانس یا امثالهم مرتبط کنند.
دقیقا مطابق جبره. بذارید مثال بزنم براتون روشن شه: می دونیم که جاذبه اشیاء رو به سمت خودش می کشه توش شکی نیست، مطابق قوانین فیزیکه. حالا یه نفر بالن رو اختراع می کنه که به سمت بالا حرکت می کنه. آیا قوانین فیزیک نقض شد؟ نه؛ "برداشت ما" از قوانین اشتباه بوده. ما یک چیزی انتظار داشتیم و چیز دیگه ای اتفاق افتاده.

برگردیم به جبر. ما تو جهان فیزیکی زندگی می کنیم که کاملا دیترمینیستیک هست. (بر اساس تفسیرهای جدید مکانی کوانتومی تصادف هم وجود نداره) یعنی اتفاق هایی که می افتن کاملا تعیین شده هستن. مغز ما که از این قاعده خارج نیست. اما ذهن: شواهد نورولوژیکی به ما نشون می دن که هر حالت ذهن یه حالت معادل در مغز داره و این یعنی جبر.

این که مجبور نیستید جواب من رو بدید یا ندید رو بهش می گن توهم اختیار. حتی آزمایشهایی نشون داده سیگنال مربوط به تصمیم تا 7 ثانیه قبل از تصمیم گیری آزمایش شونده برای انجام یه کار منتشر می شن. منطبق بر جبر.

این حرف ریشه علمی داره. زاده چنین افرادی نیست. ضمنا عرض کردم جبر و اختیار به این که چه تاثیری در رفتار انسانها داره خیلی مربوط نیست. رفتار انسانها بر اساس آگاهی شکل می گیره و می شه با آگاه کردنشون رفتارهای مناسب با هر شرایطی رو بهشون آموزش داد. این بهانه ای برای کم کاری نیست.

نقل قول:خوب شما هم میگید زمانش نرسیده
برای کشور ما هم که هنوز از تکنولوژی عقب هست هنوز زمان استفاده از تکنولوژی های جدید نرسیده.و الا نیروگاه بادی و خورشیدی زدن که به اندازه شکافت هسته ای نیست ، منتها هزینه اولیه و هزینه تعمیر و نگه داریش بسیار زیاد هست.انرژی هسته ای فواید دیگه ای هم داره.
در ضمن اصلا بحث من چی بود؟ بحث این هست که نظام سلطه با پیشرفت کشورهای دیگه مخالفه ، علتش هم ذات بشر هست که اگر دارای اراده نباشه حریض و مطمئن باش اگر امکانش می بود این ها غیر از خانواده خودشون بشری رو آزاد نمی گذاشتند ، همان طور که فرعون این طور بود.
ما الآن در دورانی هستیم که بردگی شکل تازه ای گرفته و ظاهرا خبری از بردگی نیست ، لکن اکثر مردم برده رسانه ای هستند و در جهتی گام بر می دارند که همون نظام سلطه می خواد.منتها اگر زورشون برسه ، همین آزادی ظاهری رو هم خواهند گرفت.
دقیقا رشد علمی کشورهای در حال توسعه به شدت بالاست. به قانونی داریم که هرچی کشور پیشرفته تر باشه سرعت پیشرفت علمش پایین تره. (اسم قانونش یادم نیست). به راحتی علم از کشورهای جهان اول به در حال توسعه منتقل می شه.
بردگی رسانه ای رو هم که خودم عرض کردم.

نقل قول:بهتره بگید نشت می کنه ، و اکثرا علوم High End نیستند و علومی هستند که خودش نیاز آور هست. این علوم ناخواسته منتقل می شدند ، اما حالا جوری منتقلش می کنند که خودشون می خواد ، مثلا الکترونیک رو منتقل می کنند ، اما تکنولوژی ساخت نیمه هادی و ساخت سی پی یو و ... رو انحصاری نگه می دارند، به قول یک استاد اقتصاد اگر اشتباه نکنم ،صنایعی رو منتقل می کنند که دیگه برای خودشون سودآوری نداره.
اگر راست می گن چرا علوم ویژه و انحصاری خودشون رو به جهان منتقل نمی کنند؟ چرا مدت زیادی تکنولوژی ساخت Cpu در دست خودشون بوده؟
بعد هم مردم کشورها چه طور می خوان علم رو منتقل کنند وقتی علوم ویژه رو در دست ندارند.
اصلا اگر علم انحصاری نیست ، چرا دانشمندان و نخبه های ما رو می کشند ؟ چند بار پرسیدم شما تفره رفته.وقتی یک کسی رو ترور می کنند که به ضررشون گام بر می داره.
شما داری خیلی شرایط رو گل و بلبل می بینی ، انگار نه انگار چندین میلیون ایرانی بی طرف در عرض چند سال توسط همین غارت گر های جنایتکار کشته و قتل عام شدند.
نه اتفاقا اصلا این طور نیست. همین الان می تونید با چند تا کلیک آخرین نظریات فیزیک نظری 2015 رو دانلود کنید. به صورت مجانی یا با حداکثر 20 دلار. تکنولوژی ساخت نیمه هادی و سی پی یو و ... ربطی به انحصار علم نداره. اینتل و ای ام دی و انویدیا و غیره شرکتهای خصوصی هستن و راز موفقیتشون تو بازار اینه که معماریشون رو مخفی نگه دارن. همون طور که شما اگه دستور تهیه یک خوراکی رو اختراع کرده باشی اون رو به دیگران نمی دی. ضمن این که این موارد در اختیار چند تا شرکتته به درد کسیم نمی خوره.

علوم فقط وقتی به صورت نظامی استفاده می شن مخفی نگه داشته می شن. ایران هم آخرین تکنولوژی نظامیشو مخفی نگه داشته. این یه مسئله معمولیه.

به این دلیل دانشمندان و نخبه ها رو می کشن که علم انحصاری نیست دیگه. اگه علم انحصاری بود نیازی به این کار نبود.

چند میلیون ایرانی توسط بعضی اجداد این ملتها کشته شدن. ربطی به حالا نداره.

نقل قول:چرا فایده ای نداره؟این تفکر شما است.شما زمینه کاری خودت رو بگو من بهت پیشنهاد می دم، ببین فایده داره یا نداره.
در ضمن بدهکاری مستقیم و غیر مستقیم داره ، شما نمی تونی بدهی تو به آقای X به آقای Y پرداخت کنید.این رو بارها هم گفتم ، شما جوابی ندادی
از زمینه کاری من بگذریم اینجا جاش نیست.
مثال شما اشتباهه. در واقع باید پرسید آیا پول آقای ایکس که به واسطه آقای ایگرگ به من منتقل شده رو باید پرداخت کنم یا نه. به این می گن غیر مستقیم.

نقل قول:گفتم به شما ، این فرار مغز ها مربوط به قبل از دوران جهموری اسلامی بوده و هست ، دلیلش هم این بود که بزرگان کشور ما مثل شاه مخلوع می رفتند و خارج کشور تحصیل می کردند و اقوامشون رو هم می فرستاند ، برای همین بود که در فرهنگ مردم نهادینه شد ، خارجه رفتن خودش افتخار است.پسر عمه ی خود بنده جبرا توسط پدرش که خادم حرم هم بوده حدود 40 سال پیش فرستاده شده برای تحصیلات به خارجه! هر چند وقت یک بار هم یک تیکه از خانواده شون بلند می شن می رن اون ور!
براساس کدوم آمار علمی؟

نقل قول:یک دلیل عمده دیگه اش هم همون رسانه های مورد بحثه ، که مردم رو ترغیب به آزادی های جنسی و ... می کنند.یک دلیلش هم ضعف آموزش پرورش کشور هست که من خودم خیلی بهش انتقاد دارم،همین طور نظام آموزش عالی ما هم پر ایراد هست و خیلی از استادان ما صرفا فقط خارجه رفتند و عملا بی سواد تر از دانش آموزای خودشون هستند.ولی چون مثلا خارج درس خوندند نظام اموزشی رو در دست خودشون گرفتند.
براساس کدوم آمار علمی؟

نقل قول:نیروی کارگری زیادی داره، لیکن مهم تر از اون این هست که این نیروی کارگری اراده ملی دارند و کار می کنند برای هدف واحد.چیزی که در دوران های پیشین از کشور ما گرفته شد و در دوران کنونی هم رسانه های غربی با سیاه نمایی و تضعیف روحیه ما سعی در گرفتنش از ما دارند.
این تازه بهارشونه. به خاطر کاهش نرخ موالید ظرف چند دهه جمعیت پیر می شه و این جمعیت به دردشون نمی خوره. مرگ این که فکری به حال توسعه علمیشون بکنن.
۲۳:۵۵, ۱۹/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۵۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #46

یک نکته بگم!!

نظرسنجی درست و بدون تورش خیلی کم داریم!!

یکی از موسسات نظرسنجی گالوپ هست که نتایج برخی نظرسنجیهاش به شدت خنده داره!!

قبلا گفتم! یکیش این بود که بیش از نصف ایرانیان فاقد سرپناه و غذای کافی برای سیر کردن خود هستند!

خوبشون اینه ، بقیشون چه فاجعه ای اند!
۰:۱۸, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  نظر سنجی تخصص می خواد که من ندارم.
سلامخوب شما یک ادعای غیر عینی کرده بودی ، من هم چند مثال عینی آوردم.پس شما نمی تونی بگی این ها رو هم ببین ضرر نداره:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/48626/%...8%A7%D9%86
http://www.fardanews.com/fa/news/145631/...9%86%D8%AF
طبق آمار غیر رسمی بیش از 45 میلیون نفر در ایران از اینترنت استفاده می کنند و طبق آمار غیر رسمی حداقل 60 درصد ایرانی ها ماهواره تماشا می کنند ، نظرات کاربران رو هم بخون لطفا
(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  ندقیقا مطابق جبره. بذارید مثال بزنم براتون روشن شه: می دونیم که جاذبه اشیاء رو به سمت خودش می کشه توش شکی نیست، مطابق قوانین فیزیکه. حالا یه نفر بالن رو اختراع می کنه که به سمت بالا حرکت می کنه. آیا قوانین فیزیک نقض شد؟ نه؛ "برداشت ما" از قوانین اشتباه بوده. ما یک چیزی انتظار داشتیم و چیز دیگه ای اتفاق افتاده.

برگردیم به جبر. ما تو جهان فیزیکی زندگی می کنیم که کاملا دیترمینیستیک هست. (بر اساس تفسیرهای جدید مکانی کوانتومی تصادف هم وجود نداره) یعنی اتفاق هایی که می افتن کاملا تعیین شده هستن. مغز ما که از این قاعده خارج نیست. اما ذهن: شواهد نورولوژیکی به ما نشون می دن که هر حالت ذهن یه حالت معادل در مغز داره و این یعنی جبر.

این که مجبور نیستید جواب من رو بدید یا ندید رو بهش می گن توهم اختیار. حتی آزمایشهایی نشون داده سیگنال مربوط به تصمیم تا 7 ثانیه قبل از تصمیم گیری آزمایش شونده برای انجام یه کار منتشر می شن. منطبق بر جبر.

این حرف ریشه علمی داره. زاده چنین افرادی نیست. ضمنا عرض کردم جبر و اختیار به این که چه تاثیری در رفتار انسانها داره خیلی مربوط نیست. رفتار انسانها بر اساس آگاهی شکل می گیره و می شه با آگاه کردنشون رفتارهای مناسب با هر شرایطی رو بهشون آموزش داد. این بهانه ای برای کم کاری نیست.
خوب فیلسوف بزرگ ابن سینا یک جواب عملی داره برای این موضوع! میگه طرف رو ببند به درخت ، بزنش ، طرف می گه من رو نزن ، تو هم بگو من مجبور هستم بزنمت ، خود طرف قبول می کنه برای حفظ جونش هم که شده تو اختیار داری.اختیار خیلی ساده است! اگر اختیاری نبود پس چرا این همه دادگاه و دادرسی داشتیم ؟ خوب کسی که بدون اختیار جنایت می کنه به قانون شما مجرم نیست ، نتیجه جامعه اش بوده این جنایتش ، حقش بوده.این تفکر خیلی خطرناکه ، لطفا نشرش ندید ، باعث افزایش جنایت در جهان می شه و مخالف چیزی هست که شما می گید دوست دارید بهش برسید.در ضمن لطفا بحث بیشتر در رابطه با جبر و اختیار رو در مبحث مربوطه که حتما موجود هست ادامه بدیم.

(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  دقیقا رشد علمی کشورهای در حال توسعه به شدت بالاست. به قانونی داریم که هرچی کشور پیشرفته تر باشه سرعت پیشرفت علمش پایین تره. (اسم قانونش یادم نیست). به راحتی علم از کشورهای جهان اول به در حال توسعه منتقل می شه.
خوب این هم منطبقه بر قانون فیدبک منفی در دنیا.
حتما شما می دونید چیزی هست به نام توفانیدن مغز ها.
مغز کسی که آغشته یک موضوع نشده بهتر و با دید بازتری می تونه در موردش فکر کنه.
در ضمن حتما می دونید که چند سال هست که روند پیشرفت علم کند شده ف علتش هم رسیدن به نهایت اندازه ترانزیستور در الکترونیک هست.
همین طور قضیه "معما چو جل گشت آسان شود" هم صادقه، وقتی ما می دونیم انرژی اتمی هست (حالا از هر طریقی) ، خوب معلومه راحت تر می تونیم بهش برسیم نسبت به کسی که می تونسته.
خود غرب هم با سرقت علمی از شرق به این تکنولوژی رسیده ، و الا همین بریتانیا بربرستان بوده برای خودش.
اما این گناه کشورهای سلطه طلب در انحصار علم رو.............
نمی شوره
(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  بردگی رسانه ای رو هم که خودم عرض کردم.
و اربابان این بردگی کسانی هستند که رسانه رو در اختیار دارند ، یعنی امریکا و رژیم صهیونیستی.

انکار نکن کن صهیونیست ها غیر صهیونیست ها رو از سگ هم پست تر می دونند ، چون من شخصا از یک یهودی همین رو شنیدم.

(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  نه اتفاقا اصلا این طور نیست. همین الان می تونید با چند تا کلیک آخرین نظریات فیزیک نظری 2015 رو دانلود کنید. به صورت مجانی یا با حداکثر 20 دلار. تکنولوژی ساخت نیمه هادی و سی پی یو و ... ربطی به انحصار علم نداره. اینتل و ای ام دی و انویدیا و غیره شرکتهای خصوصی هستن و راز موفقیتشون تو بازار اینه که معماریشون رو مخفی نگه دارن. همون طور که شما اگه دستور تهیه یک خوراکی رو اختراع کرده باشی اون رو به دیگران نمی دی. ضمن این که این موارد در اختیار چند تا شرکتته به درد کسیم نمی خوره.
مهم رموز و فنونش هست
بله من هم می دونم که ال ای دی LED از چی ساخته شده ، چه طور هم ساخته میشه ، اما تکنولوژی ساخت ابزارش رو در اختیار من نمی گذارند.در ضمن این شرکت ها ظاهرا خصوصی هستند ، و الا این تکنولوژی رو از بودجه های دولت که صرفش شده در اختیار گرفتند.مثلا تکنولوژی دستیابی به فضا در اختیار ناسا بوده که یک شرکت دولتی بوده.این شرکت های خصوصی هم با دولت امریکا بده بستون دارند.

(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  علوم فقط وقتی به صورت نظامی استفاده می شن مخفی نگه داشته می شن. ایران هم آخرین تکنولوژی نظامیشو مخفی نگه داشته. این یه مسئله معمولیه.
همین نظامی گری از کجا می آد؟ غیر از اینه که ملت یک کشور سعی در به زیر کشیدن ملت کشورهای دیگه دارند؟ این رسمیه که از قدیم الایام بوده و نمیشه انکارش کرد.
هر تکنولوژی هم مستقیم یا غیر مستقیم بر علوم نظامی تاثیر گذار هست ، حتی فلسفه و ادبیات، بعضی هاشون تاثیرشون خیلی بیشتره ، مثل اقتصاد ، و اقتصاد توسط علوم دیگه پیش میره ، پس این زنجیره نشون می ده برای افزایش قدرت نظامی تماما علوم رو در انحصار قرار می گیرند دولت ها.در ضمن من چند سال پیش در IEEE مقاله دادم ، فکر می کنید به جاش بهم چی دادند؟ پول؟ جایزه؟افتخار؟ نه خیر یک سری شرایط نوشتند که توش نوشته بود ، من اگر این مقاله رو دادم ، حق استفاده اش در آینده از من صلب میشه! واحیرتا! من مقاله بدم ، ایده بدم ، بعد انجصارش باشه دست دیگران؟ یک قرون هم بهم ندن؟

(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  چند میلیون ایرانی توسط بعضی اجداد این ملتها کشته شدن. ربطی به حالا نداره.
نداره؟ پس پول خونش چی؟ نباید بدند؟ پس صدمه های اقتصادیش چی؟ پس صدمات روحیش چی؟ این حرف خیلی عجیب بود.
(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  مثال شما اشتباهه. در واقع باید پرسید آیا پول آقای ایکس که به واسطه آقای ایگرگ به من منتقل شده رو باید پرداخت کنم یا نه. به این می گن غیر مستقیم.
الآن هزینه رشد شما رو دولت مثلا عربستان سعودی داده به دولت ایران که حالا شما مثلا به دولت عربستان سعودی به جاش خدمت کنید؟
(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  براساس کدوم آمار علمی؟

براساس کدوم آمار علمی؟
آمار علمی؟ شما تاریخ برید بخونید! شاه قاجار برای رفتن به سفر خارجه فلان قسمت ایران رو می داده بره ، یا فلان قرارداد رو به ضرر مردمش امضا می کرده!می خواد این خارج شیفتگی به ملت منتقل نشه؟
شاه رضا ، پسرش محمد رضا رو می فرسته خارجه درس بخونه ، بعد گندش در می آد رابطه نامشروع داشته.این روی مردم زیر دستش تاثرگذار نیست؟همه متخصصان ما در دوران پهلوی در خارجه درس خوندند ، شما ببین اساتید کهن سال ما کجا درس خوندند.کسی که زیر دست اون متخصصان که خیلی هاشون روحیه صد نظام دارند می خواد عشق خارجه بار نیاد؟
بعد هم این یک قانون کلی هست که مردم کشور های دارای رفاه کمتر علاقه دارند برند کشورهایی که بهشون رفاه می دن ، یا کلاس بالاتری دارند!فقط اراده و خودباوری می تونه جلوی این روند رو بگیره.و الا مشخصه نفس کدوم طرفی دوست داره بره.
(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)namekarbary نوشته است:  این تازه بهارشونه. به خاطر کاهش نرخ موالید ظرف چند دهه جمعیت پیر می شه و این جمعیت به دردشون نمی خوره. مرگ این که فکری به حال توسعه علمیشون بکنن.
خوب چنین کشوری اگر هم به توسعه علمی نرسه ، لازمه به توسعه نظامی برسه ، بعد فرض کن حدود 1/7 جمعیت زمین رو داره ، نیروی نظامی هم داره ، یک متحد درست حساب هم داشته باشه ، دین و مذهب و اعتقاد هم نداشته باشه ، چی میشه؟ میشه یک چیزی مثل حماه مغول! منتها چینی ها مغول نیستند که بی بته رشد کرده باشند ، احتمال داره موندگار بشن.
۱:۱۹, ۲۱/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱:۲۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #48
آواتار
ببخشید آقای دل خسته یعنی شما میگید برای اینکه کسی عشق خارج نشه نباید بره خارج تحصیل کنه؟؟؟
اونا اگه ما علم جدیدی داشته باشیم با سر خودشون رو میرسونن ایران اونوقت برای چی جوانان ما نرن خارج تحصیل کنن؟؟
فرار مغزها هم که دیگه نیازی به گفتن نداره بارها و بارها توسط خود همین مسئولین فعلی گفته شده که باید کاری کنن تا فرار مغزها کمتر بشه اونوقت شما میگی فرار مغزها مال الان نیست؟؟

وقتی جوونی میره تحصیل میکنه زحمت میکشه بعد می بینه بخواد سر کار بره یا کار نیست یا کار متناسب با تحصیلش نیست یا پارتی میخواد شما توقع داری چیکار کنه؟؟

نمیدونم شما چرا دوست دارید صورت مساله رو پاک کنید به جایی که بیاید از این حرف بزنید که مشکلات جوانان و مردم باید حل بشه که دیگه مهاجرتی تا اون حد بالایی که ما توی ایران میبینیم اتفاق نیفته میاید میگید اصلا فرار مغزها وجود نداره.اصلا مال ما نیست.مال زمان آقا محمد خان قاجاره.!!!!!!!!!!

شما تصور میکنید مهاجرت کردن آسونه که به راحتی میگید هر کس میره خارج عشق خارجه؟؟
خیلی ها بخاطر کار بخاطر درمان بخاطر زندگی بهتر بخاطر رفاه مهاجرت میکنن به نظر شما اینا عجیبه؟؟

(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۵۵)مجتبی110 نوشته است:  قبلا گفتم! یکیش این بود که بیش از نصف ایرانیان فاقد سرپناه و غذای کافی برای سیر کردن خود هستند!

خیلی هم خنده دار نیست آقای مجتبی!
اگرم تا الان این اتفاق کاملا نیفتاده باشه تا چند سال دیگه حتما به وقوع می پیونده.
این لینک رو حتما ببینید:
خط فقر ایران

تازه این مال سال 86 بوده ببینید دیگه الان چی شده!!!
طبق آمار اون موقع 35 درصد مردم ایران زیر خط فقر مطلق بودن.تازه گفته مطلق عادیشو نگفته.
۱:۳۲, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
شما می تونی بگی من کجا گفتم نباید رفت خارجی تحصیل کرد؟
اتفاقا اگر کسی بلده بره ، تحصیل کنه و به ملتش کمک کنه ، چرا که نره؟
شما پست های من رو نخوندی اصلا.
من صحبتم این هست که :
یک سری زیادی از کسایی که بدون دلیل حیاتی میرن خارج و بر نمی گردند ، علتش این هست که این تفکر در ذهن جوونای ما جا افتاده که خارج کشور گل و گلستون هست ، داخل کشور درب و داغون!
خوب باباجان خارج کشور رو که عمه من نرفته آباد کنه ، خودشون آبادش کردند ، ما هم به جای این که به فکر استفاده از آبادی دیگران باشیم ، باید به فکر آباد ساختن کشوری با سابقه گذشته آباد باشیم ، این حرف بدیه؟
در ضمن کی گفته من می گم تقصیر مسئولین نیست؟
برید درد نامه هایی که من خودم شخصا نوشتم رو بخونید! من خودم پر از انتقاد هستم به دولت و ملت و وضع موجود و ... ، لیکن حرف من این هست ، اون کسی هم که می گذاره و بدون دلیل حیاتی می ره خارج کشور ، نباید بهانه کنه یک سری مشکلات داخلی رو!مشکل هست که هست ، اگر قرار باشه ما هم بریم ، مشکل کمتر که نمیشه ، بیشتر هم میشه ، مردم کشورهای خارجی هم از ما دلسوز تر به ما نیستند که بیان وضع مملکت ما رو آبادتر کنند ، می رن مملکت و زندگی خودشون رو آباد می کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱:۴۱, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
ممنون از شما.
من بیشتر پست آخرتون رو خوندم.چون از بس بحثها فرسایشی و اعصاب خورد کن شده دیگه رغبتی ندارم تمام صفحه ها رو بخونم.
حرف شما درسته ولی حتی اگه کسی بی دلیل هم بره خارج نمیشه بهش گفت چرا .چون هر انسانی حق داره شکل زندگیش رو تعیین کنه و هر انسانی هم طبیعتا یکبار فقط زندگی میکنه و دوست داره توی اون یه بار اونطور که میخواد زندگیش باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا