تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیدایش اولین ها در ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
پیدایش اولینها در ایران
اولین سازمان حقوق بشر
اولین سيستم اگو يا فاضلاب را جهت تخليه آب شهري به بيرون
اولین مردماني كه اسب را به جهان هديه كردند
اولين مردماني كه چتر را اختراع كردند
اولين مردماني كه حيوانات خانگي را تربيت كردند
اولين مردماني كه مس را كشف كردند
اولين مردماني كه آتش را در جهان كشف كردند
اولين مردماني كه ذوب فلزات را در شهر سيلك در اطراف كاشان آغاز كردند
اولين مردماني كه كشاورزي را جهت كاشت و برداشت كشف كردند
اولين مردماني كه نخ را كشف كردند و موفق به ريسيدن آن شدند
اولين مردماني كه سکه را در جهان ضرب كردند
اولين مردماني كه عطر را براي خوشبو شدن بدن ساختند
اولين مردماني كه كشتي يا زورق را ساختند به فرمان يكي از پادشاهان زن ايراني بوده است
اولين ارتش سواره در دنيا با 115 سرباز توسط سام ايراني اختراع شد
اولين مردماني كه حروف الفبا را ساختند در 7000 سال پيش در جنوب ايران
اولين مردماني كه شيشه را كشف كردند
اولين مردماني كه مقياس سنجش اجسام را كشف كردند
اولين بار كلمه شاهراه از راهي كه كوروش بين سارد پايتخت كارون و پاسارگاد احداث كرد گرفته شده است
اولين سيستم استخدام دولتي به صورت لشگري و كشوري به مدت 40 سال خدمت و سپس بازنشستگي و گرفتن مستمري دائم را كوروش كبير در ايران پايه گذاري كرد
اولين بارداريوش در هر سال براي ساخت كاخ به كارگران بيش از نيم ميليون طلا مزد مي‌داده است كه به گفته مورخان گران ترين كاخ دنيا محسوب ميشده است . اين در حالي است كه در همان زمان در مصر كارگران به بيگاري مشغول بوده اند بدون پرداخت مزد كه با شلاق همراه بوده است.
اولین کبوتر نامه بر در ایران بکار برده شد
اولین چشم مصنوعی در شهر سوخته با 70 قرن قدمت
اولین جراحی مغز در شهر سوخته با 70 قرن قدمت در سیستان
اولین کت وشلوار (کت تا زانو بوده با شلوار)که اکنون در سیستان و بلوچستان نمونه هایی هست
واکنون در جهان آخرین هستیم ودوستان این مطلب به این معنا نیست که بنشینیم و بگوییم ما که بودیم و چه شدیم صرفا به این منظور منظوره که قدری به آینده بنگریم و همت کنیم جاه وجلال گذشته را پیدا کنیم...
با تشکر
سلام
این ها رو هم اضافه کنید :
اولین ملتی بودیم که اولین ها را داشتیم ، اما فکر کردیم آخرین هستیم.
اولین ملتی هستیم که فکر کردیم اولین بودن برای ما کافی بوده و سعی نکردیم باز هم اولین باشیم.
اولین ملتی هستیم که فکر می کنیم آخرین کشورها از نظر فرهنگ و گذشته اولین ها هستند در آخرین روزها.
ببخشید اون قضیه کشتی یعنی زودتر از حضرت نوح بوده؟!Huh
اینجور که من دیدم فقط خلقت انسان رو کم داشتیم والاBig Grin

ولی دور از شوخی توی علم ریاضیات نجوم وپزشکی هم در خیلی از موارد اولین بودیم...خوبه اونام ذکر بشهHeart
حالا ببینید یونانیها چی بودن، اگه ایرانی این بودن.
(۱۴/دی/۹۳ ۱۵:۴۰)namekarbary نوشته است: [ -> ]حالا ببینید یونانیها چی بودن، اگه ایرانی این بودن.
تا اونجایی که من شنیدم اکثرا یونانی ها در علوم نظری پیشی داشتند.ایرانی ها در علوم عملی بسیار قدرت مند بودند.همین طور در علوم نظامی
  • مثلا اولین چاریوت رو ایرانی ها ساختند که بعد مصری ها از روش کپی کردند.
  • اولین شوالیه های زره پوش رو ایرانی ها داشتند ، به اسم کاتافرکت در دوران پارتیان.
  • برق رو ایرانی ها کشف کردند و توسط باتری آبکاری می کردند!
  • قنات اختراع ایرانی ها بوده
تازه در نظر داشته باشید که اسناد تاریخی پیش از ماد ها نابود شدند ، همین طور این که کاوش های باستان شناسی در ایرانی فوق ضعیف هستند
می دونید مشکل این هست که بسیاری از ما متاسفانه بیگانه پرست شدیم! خودمون هم هوش داریم ، هم استعداد ، هم منابع طبیعی ، به جای این که به مام وطن خدمت کنیم و مثل اجدادمون وطن رو بسازیم ، می ریم به یک مشت دشمن خارجی خدمت می کنیم.

نصف بیشتر دوستان و هم کلاسی های من در دوران دانشجویی که وافعا تحفه ای هم نبودند الآن رفتند خارح کشور ، در صورتی که اونجا فقط خدمت به دشمن می کنند و وضع مادی شون هم شاید بهتر از شرایطی که اینجا می تونستند داشته باشند نیست ، چرا؟ چون راحت طلب اند ، چون بیگانه پرستند ، چون حاضر نیستند برای ساختن کشورشون از خودشون بزنند.
عشق من کشورم هست ، درسته تضعیف شده ، درسته پر مشکلاته ، بی عدالتی درش موج می زنه ، جای پیشرفتم کمه به ظاهر اینجا ، اما دوستش دارم ، و بهش ان شاء الله تا بتونم خدمت می کنم ، چرا من نتونم یک خواجه نصیر باشم ، نتونم یک شیخ بهایی و ... باشم؟چرا باید عشقم استفاده از تکنولوژی و شرایط از پیش آماده شده دشمن باشه؟چرا کشورم رو به یک مشت خورد و خوراک و شکم و زیر شکم بفروشم ، این افتخار من نیست ، افتخار من این هست که از خودم بزنم ، اما کشورم و هم وطنانم چند برابر رشد کنند.
دل خسته
رکن الهدی و نام کاربری نازنین درود بر شما و ممنون از نظراتتون.
پاسخ شما دوستان رو خواهم داد در اسرع وقت.
عذرخواهی می کنم از اینکه فرصت پاسخگویی کامل نداشتم.
پاینده باشید.
(۱۵/دی/۹۳ ۰:۰۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]تا اونجایی که من شنیدم اکثرا یونانی ها در علوم نظری پیشی داشتند.ایرانی ها در علوم عملی بسیار قدرت مند بودند.همین طور در علوم نظامی
  • مثلا اولین چاریوت رو ایرانی ها ساختند که بعد مصری ها از روش کپی کردند.
  • اولین شوالیه های زره پوش رو ایرانی ها داشتند ، به اسم کاتافرکت در دوران پارتیان.
  • برق رو ایرانی ها کشف کردند و توسط باتری آبکاری می کردند!
  • قنات اختراع ایرانی ها بوده
تازه در نظر داشته باشید که اسناد تاریخی پیش از ماد ها نابود شدند ، همین طور این که کاوش های باستان شناسی در ایرانی فوق ضعیف هستند
آره از نظر نظری خیلی قوی بودن. خیلی جاها هم ایرانی ها ازشون اقتباس کردن. حالا خیلی مهم نیست کی چی کار کرده. ما در هزاره سوم میلادی زندگی می کنیم نه در هزاره اول. شما بگید بزرگترین انقلاب علمی برای ایرانی ها بوده.
(۱۵/دی/۹۳ ۰:۰۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]می دونید مشکل این هست که بسیاری از ما متاسفانه بیگانه پرست شدیم! خودمون هم هوش داریم ، هم استعداد ، هم منابع طبیعی ، به جای این که به مام وطن خدمت کنیم و مثل اجدادمون وطن رو بسازیم ، می ریم به یک مشت دشمن خارجی خدمت می کنیم.

نصف بیشتر دوستان و هم کلاسی های من در دوران دانشجویی که وافعا تحفه ای هم نبودند الآن رفتند خارح کشور ، در صورتی که اونجا فقط خدمت به دشمن می کنند و وضع مادی شون هم شاید بهتر از شرایطی که اینجا می تونستند داشته باشند نیست ، چرا؟ چون راحت طلب اند ، چون بیگانه پرستند ، چون حاضر نیستند برای ساختن کشورشون از خودشون بزنند.
عشق من کشورم هست ، درسته تضعیف شده ، درسته پر مشکلاته ، بی عدالتی درش موج می زنه ، جای پیشرفتم کمه به ظاهر اینجا ، اما دوستش دارم ، و بهش ان شاء الله تا بتونم خدمت می کنم ، چرا من نتونم یک خواجه نصیر باشم ، نتونم یک شیخ بهایی و ... باشم؟چرا باید عشقم استفاده از تکنولوژی و شرایط از پیش آماده شده دشمن باشه؟چرا کشورم رو به یک مشت خورد و خوراک و شکم و زیر شکم بفروشم ، این افتخار من نیست ، افتخار من این هست که از خودم بزنم ، اما کشورم و هم وطنانم چند برابر رشد کنند.

اولا کجا هوش داریم؟ میانگین ضریب هوشی ایران هشتادوپنجه (فاجعه).

به علاوه نظر شماست که فخون شیعه رنگینتره. بقیه هم آدمن می شه بهشون خدمت کرد هیچ اشکالی نداره.
من هیچ لزومی نمی بینم جایی که نه علم ارزش داره نه عالم خدمتی صورت بگیره. حالا اسمشو بذارید بیگانه پرستی یا خیانت یا هر چیزی برای من فرقی نداره.

خلاصه بگم، من جایی کار نمی کنم که هم به من توهین بشه، هم بازده کارم یک دهم باشه و استعداد هام هدر بره. آدم عاقل اگه می خواد خدمت کنه طوری کار می کنه که بیشترین بازدهو داشته باشه.
بحث شکم پرستی و این حرفا نیست. رک بگم، شما دارین با این حرف خودتونو گول می زنین.
هوش مهم نیست
پشتکار مهمه که نداریم.
من به جوون ها حق میدم برای ادمه تحصیل برن اون ور،اینجا دیپلمش هم بدرد نمیخوره.
البته ببخشیدا،کلا سیستم اموزش و پرورش و دانشگاهمون اسف باره.

این مهم نیست که در گذشته چی بودیم،فقط از این منظر مهمه که از علم گذشته استفاده میکنیم یا نه
همون شیخ بهایی یه حموم رو با یه شمع گرم میکرد،اصلا معماری و علوم بومی ایران خیلی پیشرفته بود و انصافا اگه تو این دویست سال،اکادمیک میشد و روش کار میشد،الان خیلی پیشرفته تر بودیم.
افسوس....
بسم الله

(۱۵/دی/۹۳ ۵:۳۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]اولا کجا هوش داریم؟ میانگین ضریب هوشی ایران هشتادوپنجه (فاجعه).

به علاوه نظر شماست که فخون شیعه رنگینتره. بقیه هم آدمن می شه بهشون خدمت کرد هیچ اشکالی نداره.
من هیچ لزومی نمی بینم جایی که نه علم ارزش داره نه عالم خدمتی صورت بگیره. حالا اسمشو بذارید بیگانه پرستی یا خیانت یا هر چیزی برای من فرقی نداره.

خلاصه بگم، من جایی کار نمی کنم که هم به من توهین بشه، هم بازده کارم یک دهم باشه و استعداد هام هدر بره. آدم عاقل اگه می خواد خدمت کنه طوری کار می کنه که بیشترین بازدهو داشته باشه.
بحث شکم پرستی و این حرفا نیست. رک بگم، شما دارین با این حرف خودتونو گول می زنین.

سلام
شما طبق کدام منبع موثقی نوشتید که هوش ایرانی ها 85% است!؟!؟
در ضمن اگه کسی بخواد کار یا خدمت کنه هر جایی می تونه این کارو انجام بده
(۱۵/دی/۹۳ ۱۷:۴۹)mohamad نوشته است: [ -> ]بسم الله

سلام
شما طبق کدام منبع موثقی نوشتید که هوش ایرانی ها 85% است!؟!؟

http://www.gomaneh.com/993/%D8%B6%D8%B1%...%AA%D8%9F/

درصدم نداره
(۱۵/دی/۹۳ ۱۷:۴۹)mohamad نوشته است: [ -> ]در ضمن اگه کسی بخواد کار یا خدمت کنه هر جایی می تونه این کارو انجام بده
منم همینو گفتم
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع