تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نهمین کارگاه معنویت ✿چله سوره واقعه✿
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
بهتره بحث رو تموم کنید و گرنه ناظر عزیز میاد و در تاپیک رو تخته میکنه!Big Grin

افرادی که با حفظ سوره یاسین موافقن از این پست تشکر کنن لطفا

فقط افرادی که موافقن!
مگه چیکارکردیم که تخته بشه؟Huh
وقتی میبینم این تاپیک به روز شده و جناب میلاد.م عین سایه تو این تاپیکن یه حس بدی بهم دست میده.حس گناهکاربودن.

من با حفظ موافق نیستم چون نمیدونم چرا باید حفظ کنم....و فک میکنم ازپسش برنمیام.
اینکه ناظران محترم همیشه حضور دارند خیلی خوبه. این نشون میده که هواسشون همیشه هست.
نباید از یک تذکر برادرانه دلخوری پیش بیاد.Smile
بهتره برداشت منفی نکنیم و مثل قبل به کارمون ادامه بدیم. این حرف ها فقط باعث میشه که دلسرد بشیم.
ایشون در ابتدا به ما یک تذکری دادند و ما هم با جان و دل پذیرفتیم. الحمدللله هم خطایی فکر نکنم ازمون سر زده باشهSmile

حفظ هم که ثواب خیلی زیادی داره.
خوب حالا امتحان میکنیم. اگر هم که نتونستیم که کسی مواخذمون نمیکنهWink

اگر هم قرار به ختم قرآن شد پیشنهاد میکنم که در همین ختم قرآنی که آقای عزتی برای ماه مبارک رمضان تاپیکش رو زدن شرکت کنیم. اینجوری با بقیه دوستان بیداری هم همراه میشیم.
برای حفظ سوره یاسین : 6 صفحه بیشتر نیست و اگر بخوایم توی 40 روز حفظ کنیم با یه برنامه ریزی فقط باید روزی 3 خط حفظ کرد! که واقعا خیلی کمه و هر کسی از پسش بر میاد.
استانداردش 6 روزه : روزی یک صفحه

ولی مثل اینکه کلا دوستان موافق نیستن

اگر هم ختم کل در نظر دارید که بهتره در طرحی که قبلا گذاشته شده در تالار شرکت کنیم.
.
[تصویر: 18194529093047487351.gif]
من با حفظ موافقم. Smile روزی سه خط خیلی خوبه.

پس سوره یس رو هم میخونیم هم حفظ میکنیم.Smile

ختم قرآن هم که تو پیج آقای عزتی هستSmile

کسی سخنرانی توپ از حاجاقا پناهیان سراغ نداره؟Huh
اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم...

منم هستمBlush گفتم اینجا اعلام کنم که اگه نتونستم تو تاپیک جدید ثبت نام کنم. اسمم باشه...

من یه سخنرانی دارم از حاجاقا راجع به ماه رمضونه . خیلی عالیه. حیف که لینکشو ندارم...
سلام خدمت دوستان عزیز
ساعت یک و نیم نصفه شبه و من حدود فقط شش ساعت دیگه باید سر جلسه امتحان باشم! فقط همین جمله کافیه تا هرچی من در این پست میگم رو با جان و دل بپذیرید ، چون من در همچین ثانیه های حیاتی ای اودم اینحا پست بذارمBig Grin
حفظ سوره یاسین هم که همونطور که قبلا هم گفتم خیلی خوب و راحت میتونه باشه و فکر میکنم همه ما که دو سه چله رو با این سوره گذروندیم ، به خود به خودی حدود بیست سی درصدشو حفظیم...پس خیلی راحت میشه حفظ کرد
از اونجایی که نخواستم عادت معمولمونو توی جروبحث ها به هم بزنم، دیگه تشکر هم نذاشتمBig Grin البته راستش با گوشی ان. دیگه باید بختابم و وقت ندارم
راستش ، خانم مهپاره ، راجع به سخنرانی فرمودید.خب شما که قطعا سخنرانی که خودتون توی چله چهارم گذا شته بودیدو گوش دادید. اما من از همینجا و توی این شرایط خفن اعلام میکنم که : ازتون خواهش میکنم هرکی اون سخنرانی یازده قسمتی رو گوش نداد، بره گوش کنه. مطمئنم با جون و دل گوش دادن بهش ، حتی توی فکر کردن های روزمرتون ب مسایلدمختلف هم تاثیر میذاره....چ برسه به مسایل کلان تر
و صراحتا میگم اگه بعدداز چند ده تا چله هم حتی فکر کنید ک به چیز خاصی نرسیدید ، این سخنرانی بزرگترین و ارزشمند ترین چیزی بود که توی این سری چله ها بهش رسیدین...
نمیدونم مطلبو درست گفتم یا نه...

خلاصه اینکه دم همتون گرم...دعا کنید واسه امتحان چندساعت دیگه منAngel البته این زمانی ک شما این پستو میخونید یا من درحال امتحان دادن ام ، یا تموم شدهBig Grin
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱:۳۹)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]سلام خدمت دوستان عزیز

ازتون خواهش میکنم هرکی اون سخنرانی یازده قسمتی رو گوش نداد، بره گوش کنه. مطمئنم با جون و دل گوش دادن بهش ، حتی توی فکر کردن های روزمرتون ب مسایلدمختلف هم تاثیر میذاره....چ برسه به مسایل کلان تر
و صراحتا میگم اگه بعدداز چند ده تا چله هم حتی فکر کنید ک به چیز خاصی نرسیدید ، این سخنرانی بزرگترین و ارزشمند ترین چیزی بود که توی این سری چله ها بهش رسیدین...
نمیدونم مطلبو درست گفتم یا نه...
Big Grin
سلام
احتمالا آقای فدایی ولایت هم وقتی این متن رو میخونن شاد و سرحال از امتحان برگشتن و با یه چای قند پهلو دارن وب گردی میکنن .
میشه لینک سخنرانی رو بفرمایین ؟ . . .
من ندیدمشون Dodgy
سلام
چند وقتی هست نبودم الان اومدم دیدم اینجا غولغله هست... شاید این پیامی که می نویسم ارسال نشه چون داخل کوپه ی قطارم ...
بنظرم فلسفه چله با حفظ فرق میکنه و جداگانه باشه تاپیکش بهتر
آخه من چند جز قرآن رو حفظم
SmileSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع