تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نهمین کارگاه معنویت ✿چله سوره واقعه✿
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
چقدر گفتم این سخنرانیو گوش بدید..
چقدر التماس و لابه کردم...
چقدر ضجه زدم....
چقدر....

Big Grin

واقعا ینی زندگی من که متحول شدSmile
اینجا رو قسمت دوم ینی استماع سخنرانی کلیک کنید

ینی بیست... ینی عالیییییی..... بچه های همه ی چله ها رو دعا کنید. خواهش میکنمBlush

نه دیگه تاپیک جدا نمیخواد. همینجا خوبه . هرکی هرچقدر حفظ کرد گزارش میده.

راستی من چند روز به پی سی دسترسی ندارم. با گوشی میام. احتمالا نتونم چیزی بنویسم. اگه وقتش شد تاپیک چله بعد با سرگروه.Smile

اقای ثارالله یه پوستر خوشگل واسه ماه رمضون درست کنید. اولین سوره ی یس ام تقدیم به شما.

راستی تاپیک ماه رمضونو شلوغ کنیما. هرفکری دارید هرسخنرانی خوب یا برنامه ای که سراغ دارید بگیدHeart

من تاپیکشو میزنم .عدا پوسترخوشگلمونو اضافه میکنیم. بریم اونجا بهتره. با اجازه همتون . بیاید اینجا

بچه ها این چله که توم شد برای شهید پلارک Heartهم یه فاتحه بخونیم. شاید من نتونم بنویسم الان نوشتم.
آقای ثارلله چرا؟! الان همین پوستر سرصفحه تاپیکو من ساختم...دوستان خودشون مقایسه کننBi DandoonSoldier
من دیگه حرفی ندارم ...

[تصویر: th?id=JN.paZTJgUCpfXAy5dWEe4x3g&...mp;pid=1.1]
چند وقته دست به کودتا نزدید ...اینه که خودم دست به کار شدمBig GrinCool بابا یهه دعوایی ،مشتی ، شورشی ،مصدومی...
اینطوری که حال نمیدده....

بچه ها اگه دیگه منو ندیدین حلال کنین ، جناب ثارلله طرفای ما یه رفیقی داره ، هربار سر مسائل مختلف مارو به وسیله ایشون تهدید میکنه...ایندفعه فکر نکنم جون سالم به در ببرمBig Grin
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]آقای ثارلله چرا؟! الان همین پوستر سرصفحه تاپیکو من ساختم...دوستان خودشون مقایسه کننBi DandoonSoldier
من دیگه حرفی ندارم ...

[تصویر: th?id=JN.paZTJgUCpfXAy5dWEe4x3g&...mp;pid=1.1]
چند وقته دست به کودتا نزدید ...اینه که خودم دست به کار شدمBig GrinCool بابا یهه دعوایی ،مشتی ، شورشی ،مصدومی...
اینطوری که حال نمیدده....

بچه ها اگه دیگه منو ندیدین حلال کنین ، جناب ثارلله طرفای ما یه رفیقی داره ، هربار سر مسائل مختلف مارو به وسیله ایشون تهدید میکنه...ایندفعه فکر نکنم جون سالم به در ببرمBig Grin

eeeeeeeeeeeeee!

من نمیدونستم شما درست کردیدAngel

چه خوب ! پس هرکی زودتر درست کرد اونو میذاریم.

والا من میترسم Cool

آقای میلاد میم ناراحت بشن!

نمیدونم چرا حساس شدن این به تاپیک.

سعی میکنم کودتا نکنم!
نه دیگه ...من زندگیمو دوست دارم ، میخوام زنده بمونم.برای همین هم بهتره که جناب ثارلله زحمتشو بکشنBig Grin

از همین جا به تمامی ناظران عزیز و زحمت کش از جمله جناب ثارلله عرض میکنم که : حساس نشینWink

از همینجا اعلام میکنم که الکی گفتم، من دارم پوسترمو میسازم. ثارلله جان بجمبBig Grin
بلللله‌ما یه هفته نت نداشتیم
چه خبررررها که نشده Big Grin
نرگس جان خوشحالم که کنکورت خوب دادی به امید خدا ده نفر اول ان شاءلله Heart
اقای فدایی اخرین روزهای امتحان نهایی رو سپری می کنید خداقوت ان شاءلله شماهم نتیجه زحماتتون دیپلم با معدل بالا باشه Smile
مهپاره جون دیدم که گفتی اتفاقای خوبی داره می افته همچنین آقای حضرت عشق خوشحال شدم براتون بهترین هارو ارزو می کنم واز خدا براتون طلب‌خیر دارم
اما سوره یس
راستش بااجازتون من تو چله قبل این سوره رو حفظ کردم Blush
هرچند به قسمت پیشنهادات نرسیدم اما خب حتما خیریتی داشته توکل به خدا این چله سوره یس
از همه دوستان هم در واپسین روزهای ماه شعبان به شدت التماس دعا دارم
سخنرانی حاج اقا پناهیان هم یافتم حتما میزارم Cool
پوستر پرخرج چله بعدی CoolBig Grin
نکته اینکه با کلیک روی تصویر ، میتونید اون رو در سایز اصلی یعنی کمی بیشتر از HD دریافت کنید...بذارید والپیپر سیستمBig Grin

[تصویر: 77530ee2d8da8c031.jpg]
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۷)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]نه دیگه ...من زندگیمو دوست دارم ، میخوام زنده بمونم.برای همین هم بهتره که جناب ثارلله زحمتشو بکشنBig Grin

از همین جا به تمامی ناظران عزیز و زحمت کش از جمله جناب ثارلله عرض میکنم که : حساس نشین

(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۷)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]از همینجا اعلام میکنم که الکی گفتم، من دارم پوسترمو میسازم. ثارلله جان بجمبBig Grin

حواستون باشه جناب
ELENOR
همیشه در کمینه...

یه جایی همینجاها ... تو سایه...

[تصویر: Untitled_1.gif]

خوب دیگه از اونجایی که باید به جونها فرصت داد این افتخارو به شما میدم.Arrogant
ببینم چه میکنی.

خوب اگه حفظ قطعی شده من در پست بعدی برنامه ریزی انجام شده برای حفظ رو منتشر میکنم.
اگر کسی حفظ هست که فقط مثل گذشت قرائت کنه.
بقیه هم در طرح حفظ شرکت کنن.
فقط چون لازمه برنامه یکی باشه دوستان دیگه در این زمینه برنامه ی دیگه ای ندن!
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۳)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]پوستر پرخرج چله بعدی CoolBig Grin
نکته اینکه با کلیک روی تصویر ، میتونید اون رو در سایز اصلی یعنی کمی بیشتر از HD دریافت کنید...بذارید والپیپر سیستمBig Grin

[تصویر: 9b84c1f8dac104042.jpg]

سایزشو ویرایش کنید تا قالب بهم نریزه
800*600 یا کمتر
نقل قول:خوب دیگه از اونجایی که باید به جونها فرصت داد این افتخارو به شما میدم.[تصویر: arrogant.png]
ببینم چه میکنی.
(البته اگه دوباره به بهانه امتحان و کنکور نگی نمیتونم)[تصویر: biggrin.png]
برادر ما که رسالتومونو توی پست قبل انجام دادیمCool چی چی میگوی؟

ببین تیکه نندازااا...تیکه میندازی تیکه میندازماااا... Big Grin

نقل قول: سایزشو ویرایش کنید تا قالب بهم نریزه
800*600 یا کمتر
الان موضعتو منشخص کن ، در نقش ثارلله عزیز داری حرف میزنی ، یا در نقش جناب ناظر عزیز ؟! آخه میدونی که ، باید قربون صدقه ناظران عزیز بریم تایهو بوردوزل ندن زیر تاپیکRolleyes2Big Grin

دوستان شاهد باشید ، دیده نمیتونه به جایی از پوستر ایراد بگیره گیر داده به سایزش ، الان سایزشو هم درست میکنم ببینم چیکار میکنه...
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۶)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]برادر ما که رسالتومونو توی پست قبل انجام دادیمCool چی چی میگوی؟

ببین تیکه نندازااا...تیکه میندازی تیکه میندازماااا... Big Grin

الان موضعتو منشخص کن ، در نقش ثارلله عزیز داری حرف میزنی ، یا در نقش جناب ناظر عزیز ؟! آخه میدونی که ، باید قربون صدقه ناظران عزیز بریم تایهو بوردوزل ندن زیر تاپیکSoldierRolleyes2Big Grin

وقتی داشتم مینوشتم ارسال کردید من ندیده بودم.

یه چیزی بین این دو تا... در نقش دیگه ای خواستی حرف بزنی در پیغام خصوصی جوابگو هستمBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع