۲۸/اردیبهشت/۹۴, ۲۰:۰۷
سلام
من شرایط شما رو درک میکنم زمانی که نمیتونی حرف دلتو به کسی بگی ومن
توی این شرایط فقط حرف زدن با خدا ارومم میکنه ...
ان شاالله که حاجتتون براورده بشه ..
درپناه حق..
(۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۵۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها...
راستش ، حالم مرز های خرابی رو در نوردیده و فرا خراب شده...
التماس دعا دارم...برا من ... برا همه
دعا واسه یه لحظه برای نفس کشیدن ...
یه چیزی هست ، که خیلی وقته میخوام نباشه...ولی هرچی بیشتر میخوام که نباشه ، بیشتر میشه
دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار...دچار پدیده خود ترکانی بشم...نمیدونم! (ولی خوشم میاد وسط حرفای غمگین من ، یکی با همین جمله بخنده...ینی کلا همچین آدم داغونی ام من
بغضی که گلومو موقع نوشتن اینا گرفته رو کاملا حس میکنم ، ولی آدمی نیستم که بتونم جلوی جمع گریه کنم! شما به فال گریه بگیرید...شاعر میگه مهم نیته
ولی دعا کنید...خواهش میکنم دعا کنید...
برا هممون...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهماللهم اغننی بحلالک عن حرامکو بطاعتکعنمعصیتک

(۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۵۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها...جزء دهم قرآن به نیت آرامش شما(آقای فدایی) .
راستش ، حالم مرز های خرابی رو در نوردیده و فرا خراب شده...
التماس دعا دارم...برا من ... برا همه
دعا واسه یه لحظه برای نفس کشیدن ...
یه چیزی هست ، که خیلی وقته میخوام نباشه...ولی هرچی بیشتر میخوام که نباشه ، بیشتر میشه
دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار...دچار پدیده خود ترکانی بشم...نمیدونم! (ولی خوشم میاد وسط حرفای غمگین من ، یکی با همین جمله بخنده...ینی کلا همچین آدم داغونی ام من
بغضی که گلومو موقع نوشتن اینا گرفته رو کاملا حس میکنم ، ولی آدمی نیستم که بتونم جلوی جمع گریه کنم! شما به فال گریه بگیرید...شاعر میگه مهم نیته
ولی دعا کنید...خواهش میکنم دعا کنید...
برا هممون...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهماللهم اغننی بحلالک عن حرامکو بطاعتکعنمعصیتک

یه بار دیگه صحه ای گذاشت بر اون جمله که گفتم بچه های این تاپیک همشون تکن ، البته غیر از من...![[تصویر: 18194529093047487351.gif]](http://www.shiaupload.ir/images/18194529093047487351.gif)

دیگه خودتون حساب کنید آخرش چی در میاد...