تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نهمین کارگاه معنویت ✿چله سوره واقعه✿
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
به لطف خدا و دعای های دوستان ، الحمدلله خبر رسیده که عمل هم موفقیت آمیز بوده Angel
خواستم که از نتیجه ماجرا مطلعتون کنم...Blush
خداروشکر که واقعا به خیر گذشت...
نرگس جان از خودت مارو بیخبر نذار....

کنکور چطور بود؟Huh

چلچله ها! سوره بعدی رو پیشنهاد بدیدSmile

جناب ثارالله شما این پستو نخونیدBlush
(۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۰۸)mahpare نوشته است: [ -> ]نرگس جان از خودت مارو بیخبر نذار....

کنکور چطور بود؟Huh

اوه اوه آره واقعا ...Big Grin
اگه این پستو بخونه من به شخصه بیچاره میشممBig Grin
پیشنهاد من سوره مبارکه کوثر هستشCool
پیشنهاد بعدیم هم بقرست. دوستان جرات دارین گزینه ای غیر از اولین گزینه انتخاب کنین
(۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۱۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]اوه اوه آره واقعا ...Big Grin
اگه این پستو بخونه من به شخصه بیچاره میشممBig Grin
پیشنهاد من سوره مبارکه کوثر هستشCool
پیشنهاد بعدیم هم بقرست. دوستان جرات دارین گزینه ای غیر از اولین گزینه انتخاب کنین

من سوره یس رو پیشنهاد میدم. ماه رمضونم هست کیف داره. البته سوره های طولانیم خوبه ها . چون ماه رمضونه.

اصلا کیا موافقن ختم دسته جمعی بذاریم؟
SadSadSadSad

ConfusedConfusedConfusedConfused

AngryAngryAngryAngry

نظرتون در مورد ختم روزانه کل قرآن چیه؟؟HuhBig Grin

حالا جدا از شوخی اگه دوستان موافق باشن با توجه به قرین شدن این چله با ماه مبارک یه طرح حفظ بزاریم

مثلا حفظ سوره یاسین که با توجه به مرور این سوره در یکی دو چله برامون هم خیلی روون شده.

نظرتون چیه؟

(۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۱۹)sarallah نوشته است: [ -> ]
SadSadSadSad

ConfusedConfusedConfusedConfused

AngryAngryAngryAngry

نظرتون در مورد ختم روزانه کل قرآن چیه؟؟HuhBig Grin

حالا جدا از شوخی اگه دوستان موافق باشن با توجه به قرین شدن این چله با ماه مبارک یه طرح حفظ بزاریم

مثلا حفظ سوره یاسین که با توجه به مرور این سوره در یکی دو چله برامون هم خیلی روون شده.

نظرتون چیه؟

خیلی بامزه بود . عین جمله های منو نوشتینBig Grin

احتمالا بقیه ام موافق باشن.Smile
سلامSmile
(۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۰۸)mahpare نوشته است: [ -> ]نرگس جان از خودت مارو بیخبر نذار....

کنکور چطور بود؟Huh

خیلی خوب بودBig Grin
فقط امیدوارم بی دقتی های همیشگیم رو در محاسبات امروز انجام نداده باشمWink

من دعای معراج رو پیشنهاد میدم ولی اگه قرار به حفظ باشه منم با سوره ی یاسین موافقم.
بنده صراحتا اعلام میکنم که به نشانه اعتراض تشکر نزدم ، نه اینکه حواسم نبوده باشه!Cool

چییشششد؟؟! ! چطور اون زمان که ما حنحرمونو پاره کردیم کسی خم به ابرو نیاورد
حالا یهویی دوستان از حفظ سوره و دعای معراج حرف میزنن!
!
آخه تعارف چرا !؟ یه سره نستقیم بگید آقا این فدایی نخودیه رو بندازین بیرون دیگه...لابد الانم یکی میاد پیشنهاد میده که لوگوی چله بعدی یه حالت دیگه ای باشهDodgy
نن نمیدونم آخه تبعیض تا کی ...کودتا تا کی...من نیفهمم...
من که دهنم باز مونده از اوضاع فعلی...خودتون بگید به نشانه اعتراض دست به چه کاری بزنم
(۲۲/خرداد/۹۴ ۰:۱۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]بنده صراحتا اعلام میکنم که به نشانه اعتراض تشکر نزدم ، نه اینکه حواسم نبوده باشه!Cool

چییشششد؟؟! ! چطور اون زمان که ما حنحرمونو پاره کردیم کسی خم به ابرو نیاورد
حالا یهویی دوستان از حفظ سوره و دعای معراج حرف میزنن!
!
آخه تعارف چرا !؟ یه سره نستقیم بگید آقا این فدایی نخودیه رو بندازین بیرون دیگه...لابد الانم یکی میاد پیشنهاد میده که لوگوی چله بعدی یه حالت دیگه ای باشهDodgy
نن نمیدونم آخه تبعیض تا کی ...کودتا تا کی...من نیفهمم...
من که دهنم باز مونده از اوضاع فعلی...خودتون بگید به نشانه اعتراض دست به چه کاری بزنم

فکر نمیکردم پیشنهادم ناراحتتون کنه.Blush
اگر که یادتون باشه اون موقع که شما پیشنهاد دعای معراج رو دادین من تالار نبودم و وقتی سر رسیدم که چله تصویب شده بود. اگر زودتر با خبر میشدم حتما با شما همراهی میکردم.
دعای معراج انصافا دعای زیباییه و منبع آرامش ثواب خوندنش رو هم که خود حضرت جبرئیل هم از گفتنش قاصر بودن.
امروز سر جلسه من با آرامش و اعتماد به نفس کامل نشسته بودم ولی دختری که کنار من نشسته بود بنا به دلایلی دیر سر جلسه رسیده بود و انقدر استرس داشت و گریه میکرد که منم یه لحظه به خودم اومدم دیدم دستام داره با حرکت دستاش میلرزه... شروع کردم به خوندن دعای معراج چنان آرامشی گرفتم که حتی اشتباهی که سر زمانبندی مرتکب شدم هم باعث نشد استرس بگیرم. خلاصه اینکه من این دعا رو خیلی دوست دارم.
خلاصه اینکه ناراحت نشین.Smile
به نشانه ی اعتراض میتونید تشکر بزنیدCool
یه عالمه نوشتم پاک شد Confused

نه ، منکه ناراحت نشدم! تاپیک کاملا داره روند عادیشو میگذرونهBig Grin
فکر کنم شما چند وقت توی تالار نبودیددحال و هنای تاپیک رو یادتون رفته!
الان شاید هممه چیز تحت کنتل نباشه Big Grin ولی جو آرومی برقراره...
*الانم داریم سیر عادی دعواهامونو سر انتخاب سوره چله بعدی میگذرونیم...بروکراسی اداریهBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع