| نظرسنجی: مهم ترین دلیلت برای ازدواج آقا پسر چیه ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مسایل جنسی | ![]() ![]() |
8 | 29.63% |
| خدمات اشپز خونه و اتاق خواب | ![]() ![]() |
1 | 3.70% |
| فرار از تنهایی | ![]() ![]() |
4 | 14.81% |
| بقیه موارد | ![]() ![]() |
14 | 51.85% |
| تمام | 27 رأی | 100% | |
|
هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ...
|
|
۲۲:۴۷, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من .........
سوال و دغدغه ی من و شاید خیلی از دخترا آقایون محترم پسرای گل تالار میخام رک بگم هرچند شرم آور باشه اما ترجیح می دم به جواب برسم هدفتون از ازدواج چیه ؟ چند در صد به خاطرمسایل جنسی ازدواج میکنید ؟ تفکر اینکه شوهر یه خانوم صرفا و یا مهم ترین دلیلش از ازدواج ...... باشه وحشتناک ترین چیز ها رو می تونه واسه اون خانوم رقم بزنه به طوری که فکرش یه دختر مجرد رو از ازدواج منصرف می کنه سوالی که پرسیدم توهم ذهنیم نیست تجربه است دیدن اطرافم شنیدن حرفاهست خواهش می کنم شعار ندید مثل کتابا حرف نزید می خام واقعیت رو از زبون پسرا مثبت تر این سرزمین بدونم همین توی نظر سنجی هم شرکت کنید اسمتون که نمیاد اما صادقانه (۱۷/خرداد/۹۴ ۲۱:۱۷)دیدگاه نوین نوشته است: سلام |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۴, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
هدف ازدواج من راستش صرفا لذت جنسیه
![]() جدا از شوخی هدف ازدواج فکر نمیکنم کسی واقعا مسائل جنسی باشه که اگر کسی دنبال این مسائل باشه چرا ازدواج کنه و کلی دردسر و محدودیت داشته باشه و در صورتی که راه های خیلی ساده تری وجود داره ازدواج به نظر من حقیقتا تکامله به نظرم انسان در هر دوره ای از زندگیش به شکلی تکامل پیدا میکنه و در سن جوانی هم با ازدواج که انسان تکامل پیدا میکنه تکامل با انسانی که افکار و عقایدی شبیه ما داره و در کنار بودن او لذت بخشه انسان هدف خلقتش تکامله که همینطور که شاهد هستیم انسان ها نسبت به چند هزارسال قبل در حال تکامل و پیشرفت هستند هر نسلی تجارب و علمش رو به نسل بعد منتقل میکنه و دائم انسان رشد میکنه و در هر نسل بهتر و کامل تر باید بشه ازدواج هم جزئی از برنامه تکامل انسانه انسانی که ازدواج میکنه روحش آروم میگیره و گذشت و ایثار و عشق و محبت رو درک میکنه و یاد میگیره که فقط خودش مهم نیست و نسبت به شخص دیگری مسئولیت داره انسان ها چون فانی هستند بنابراین با فرزندار شدن سعی میکنند جلوی زوال خودشون رو بگیرند و تکامل خودشون رو ادامه بدند هر پدر و مادری سعی میکنه تجارب و علم و مهارت و .. خودش رو به فرزندش انتقال بده و فرزندی کامل تر نسبت به زندگی خودش به جامعه تحویل بده و این همینطور ادامه پیدا میکنه تا انسان ها نسل به نسل کامل تر بشوند. در کل خیلی بحث رو فلسفی نکنم ![]() هدف من از ازدواج پیدا کردن شخصی که روح من رو دوست داشته باشه و من هم روح اون رو دوست داشته باشم تا با هم یک روح بشیم و در کنار هم یک زندگی مشترک رو شروع کنیم و از با هم بودن لذت ببریم و با هم سعی کنیم این زندگی هرروز بهتر از دیروز باشه حاصل ازدواج ما هم فرزندهایی صالح و مفید برای جامعه و ذخیره ای برای آخرت ما باشند.
|
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
۱:۰۳, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
کی پس نوبت ما دختر خانما میشه جواب بدیم ؟؟؟ صبرم تموم شد...
|
|||
|
|
۱:۳۲, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:خدمات اشپز خونه و اتاق خواب طرح همچنین گزینه ای زیبنده ی زن مسلمان ایرانی نیست ، کاش از گزینه های بهتری برای طرح این نظرسنجی استفاده میشد |
|||
|
|
۲:۳۶, ۱۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۳:۱۱ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسیار نوشتم، اما پاک شد
اصلشو بگم ، اگر من دختر بودم و هر یک از گزینه هایی که شما طرح کردید به عنوان پاسخ میشنیدم ، احتمالا همشو به عنوان توهین تلقی میکرم / البته من که نه سعی کردم موقعیت اکثریت نسبی کسانی که این سوال رو میپرسن از دید شخصیم شبیه سازی کرده باشماگر هدفتون چیزی مثل شناخت طرف مقابل در جلسه خواستگاری هست ، فکر میکنم پاسخ این سوال هر چی که باشه برای هر دو طرف باخت هست (از این جهت که تیر در هدف نیست) اگر من جواب بدم آرامش یا تکامل روحی و مادی ، آیا بعد جنسی رو در همین مفاهیم نگنجاندم ؟ در حالیکه به تقسیم وظایف ، همدم داشتن و امید و رشد اخلاقی و بسیاری از مفاهیم علت دیگه هم همزمان اشاره کردم !!! پس هدف اول و اصلی من کدام بود ؟ من به شخصه به چنین سوال فلسفی از طرف مقابلم جواب نخواهم داد، هر چند که بسیار هم مهم هست اسمش رو فرار از پاسخ نگذارید ، من میگم جواب های کلیشه ای اما درست بسیاری برای این سوال هست اما به وضوح نتیجش شناخت صحیح از طرف مقابل نخواهد بود فکر میکنم سوال های محک تری برای شناخت وجود دارند . |
|||
|
|
۳:۴۸, ۱۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۳:۵۱ توسط سدرة المنتهی. علت ویرایش: پررنگ کردن بخش مهم)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۴ ۲۲:۴۶)فانوس *7* نوشته است: خیلی عالیه که ادمایی مثل شما هستند ممنون از لطفتون. اما در عوض شاید براتون جالب باشه ، من ازدواجم سر این قضیه ای که میخوام تعریف کنم مدام به تاخیر میفته. از همسرم انتظار دارم منو تو راه خدا و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تحکیم کنه نه تضعیف. یعنی اگه یک روز خواستم کار خیری کنم اون دو قدم از من جلوتر باشه ، باید بذاره از نون خودمون بزنیم و به بقیه کمک کنیم. اگه جنگ یا ظهور شد خودش اسلحه بده دستم بگه برو ( البته این یک حرف نمادین بود یعنی راضی باشه به رضای خدا ) و من این آدم رو پیدا نکردم هنوز ... موهای سرمم سفید بشه باکی نیست. نقل قول:البته مای دونید ما گاهی فکر می منیم کس دیگه ای هستیم گاهی وقتی که جلوی آینه قرار می گیریم تازه می فهمیم چقدر با خودمون غریبه ایم! وقتی به همسر/شوهر به عنوان یک هدیه خدا نگاه کنی سعی می کنی با بهترین رفتار و دیدگاه باهاش برخورد داشته باشی. این رو من معیار قرار میدم و از دل این، عقاید پست قبلیم بیرون میاد. امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید دوستان تنها آرزوی من فرج مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۷:۱۷, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۴ ۳:۴۸)سدرة المنتهی نوشته است: شاید براتون جالب باشه ، من ازدواجم سر این قضیه ای که میخوام تعریف کنم مدام به تاخیر میفته. سلام. یعنی شما خواستگاری بری این مسائل رو مطرح میکنی؟؟؟؟
|
|||
|
|
۹:۰۷, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام .
دقیقا به همون دلیلی که خانمها احتیاج به آرامش و تکیه گاه و همدم و استقلال و ... دارن آقایون هم نیاز به این موارد دارن . اما اولویت ها برای مردها با خانمها متفاوت هستش . خانمها معمولا با گذشت زمان و سن احتیاج به داشتن یک همدم و همراه رو بیشتر احساس میکنن و این نوع نیاز شاید بیشتر تو ذهنشون درگیری ایجاد کنه اما این به این معنی نیست که نیازهای طبیعی انسان تغییر کرده ، بلکه اولویتها تغییر کرده . آقایون هم با گذشت زمان و رسیدن به دوره ای از زندگی اولویتها براشون فرق میکنه . معمولا احساس داشتن استقلال برای آقایون مهمترین دغدغه محسوب میشه اما ممکنه در کنارش داشتن یک شریک جنسی هم تو اولویت یک آقا قرار بگیره و اولویتها مهمترین عامل برای منش ما انسانها حساب میشه . پاینده باشید . |
|||
|
|
۱۰:۴۱, ۱۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۴۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
مرسی از دوستانی که به هر صورت نظر میدن
اقایون مخترم لطفا یکم صبور باشید چشم ما خانوما هم جواب میدیم بذلرید یه چهار نفر بیان نظری بحدی داده بشه چهار تا چیز از پسرا یاد بگیریم چشم ما هم جواب میدیم دوستانی که میگمد گزینه ها تحنیل نظره نه اصلا این طور نیست من دقیقا گزینه های ازار دهنده برای خانوم ها رو گذاشتم این جوری شما هم دخترها رو میشناسید دوستان گلم این واقعا نظرات دخترها هست! لطفا توی متن جامعه زندگی کنید! دوستانی که میگن اگر هدف بووووق باشه از طریقه دیگه هم میشه باید بهشون بگم نه خیر طرف میخاد سالم باشه رابطه اش میخاد فقط با یکی باشه حتی افرادی که اعتقاد زیادی ندارن و یا افرادی که اعتقاد دارن, اولویت مهمشون همینه هزار تا این مدلی دیدم مت چرا شما ندید نمیدونم شما فقط با ادمای از ما بهترون هستید و دوستانی که میگن گزینه ها در شان یه دختر نیست باید بگم بله در شان یه دختر نیست اما ببینید چه قدر زشته که خواسته ی یه پسر هست!!! خواستم این زشتی رو نشون بدم |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۴۱)فانوس *7* نوشته است: دوستان گلم این واقعا نظرات دخترها هست!طبق جه آماری؟ چه تحقیقاتی؟ ![]() من تو جامعهی دوستان و اطرافیانم،حداقل ۳۰ نفر رو میشناسم که اینطور فکر نمیکنند. شاید در حاشیهی بقیه اهداف،مسائل بالا هم مطرح باشه،اما مطرح بودنش در حاشیه است کاملا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون ) | soshiant | 59 | 21,977 |
۲۶/مهر/۹۳ ۱۴:۲۰ آخرین ارسال: mahpare |
|
| تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟ | soshiant | 31 | 13,461 |
۶/آبان/۹۲ ۷:۵۴ آخرین ارسال: Patriot |
|