(۱/خرداد/۹۶ ۲۳:۲۴)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]در مورد ۲۰۳۰ و خیانت ابوموسی اشعری و دار و دسته جنایتکارش تو تاپیک موربوطه کلی مطلب اومده. این تاپیک فقط به افشای چهره کریه ابوموسی اشعری اختصاص داره. ضمنا از دروغ گفتن بپرهیزید که خداوند دروغ گویان را دوست ندارد.
مرور مختصری در مورد این سند خیانت ابوموسی اشعری دروغ گویی مغرضانه شما رو اثبات می کنه. قضیه به حدی روشنه که نیازی به ادامه مطلب بیش از این نمی بینم.
من تا زمانی زنده باشم دست از رسوا کردن ابوموسی اشعری بر نخواهم داشت.
جناب محمدصدرا:
تو این چند روز دور و بری های من همچین از 2030 حمایت میکنن که خود یونسکو هم اینقدر اصرار نداره براش..خوب ماهواره و تلگرام تونست مخ مردم بزنه...خیلی عالی کار کردن..طرف اصلا نمیدونست 2030 چیه براش توضیح دادم اما چون بی بی سی میبینه چنان حمایت میکرد ازش انگار جونشو میخوان بگیرن..
مردم از بیرون خط میگیرن.دیگه انقلاب و دین و اینا براشون هیچ ارزشی نداره.بایدم انتخابشون ابوموسی باشه.
با نام ویاد خدا
درود بردوستان
آقا محسن عزیز اگر دید شما از انتخابات ومردم اینه که انقلاب ودین را کنار گذاشته اند پس بهتر است به رهبری بنویسید که دیگر رهبری این ملت ارزشی نداره وبهتره بروند در منزل بمانند مانند امام علی ع موفق باشید
(۲/خرداد/۹۶ ۷:۳۱)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود بردوستان
آقا محسن عزیز اگر دید شما از انتخابات ومردم اینه که انقلاب ودین را کنار گذاشته اند پس بهتر است به رهبری بنویسید که دیگر رهبری این ملت ارزشی نداره وبهتره بروند در منزل بمانند مانند امام علی ع موفق باشید
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ﴿۱﴾ بگو اى كافران (۱)
لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿۲﴾ آنچه مى پرستيد نمى پرستم (۲)
وَلَا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۳﴾ و آنچه مى پرستم شما نمى پرستيد (۳)
وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ ﴿۴﴾ و نه آنچه پرستيديد من مى پرستم (۴)
وَلَا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۵﴾ و نه آنچه مى پرستم شما مى پرستيد (۵)
لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ ﴿۶﴾ دين شما براى خودتان و دين من براى خودم (۶)
من شما رو خیلی وقته میشناسم. این آرزو رو به گور می بری. علی (علیه السلام) خانه نشین شد چون اطرافش خالی بود. ما سید علی رو تنها نمیذاریم که دست امثال تو بهش برسه.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿۱﴾ بگو پناه مى برم به پروردگار مردم (۱)
مَلِكِ النَّاسِ ﴿۲﴾ پادشاه مردم (۲)
إِلَهِ النَّاسِ ﴿۳﴾ معبود مردم (۳)
مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿۴﴾ از شر وسوسه گر نهانى (۴)
الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ ﴿۵﴾ آن كس كه در سينه هاى مردم وسوسه مى كند (۵)
مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ ﴿۶﴾ چه از جن و [چه از] انس (۶)
با نام ویاد خدا
درود برشما
تائید انتخابات بمنزله قبول رهبری است واین امر ازسوی من اعلام شد اما آنانکه در انتخابات خدشه وارد میکنند نمیدانند که رهبری را زیر سوال برده اند معانی آیات بسوی آنان برمیگردد موفق باشید
العاقل یکفی باالاشاره.
انتخابات رو 88ی ها قبول نکردند. ما انتخابات رو قبول داریم به همین دلیل مثل چهار سال گذشته باید تیر در چشم و خار در گلو تنها به روشنگری در مورد خیانت های ابوموس اشعری و دار و دسته کثیفش بپردازیم. همون کاری که در این چهارسال انجام دادیم.
با نام ویاد خدا
درود برصدرای عزیز
مهم قبول نتیجه کار ملت است بقیه آرزوهای درونی است ضمنا بنده هم اقدامات سال 88 را قبول نکرده ام ولذا مقدمین در حصرند اما نباید این اقدام به کینه بدل شود چرا که کینه اساس دین را ازمیان میبرد موفق باشید
برگ زرین دیگری در کارنامه خیانت های ابوموسی اشعری
در پاسخ به حضراتی که از روی جهل یا خیانت برای سند 2030 سینه چاک می کنند.
دوستان خواهش می کنم بعد از مطالعه افاضات جناب پرزیدنت فیلم آخر این ارسال رو هم با دقت تماشا کنید.
روحانی: برخی تلاش کرده اند که گروهی را از قطار انقلاب پیاده کنند
رئیسجمهور کشورمان تاکید کرد: همه تلاش دولت بر این است که به وعدههایی که به مردم دادهایم، عمل کنیم و در مقام عمل خواستههای مردم را تحقق بخشیم.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز پس از تجدید میثاق با بنیانگدار جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی با گرامیداشت فرارسیدن سوم خرداد خاطر نشان کرد: سالروز پیروزی ملت در برابر تجاوز دشمن و آزادسازی خرمشهر با اراده حق توسط رزمندگان اسلام را به مردم و روح بلند امام خمینی(رحمة الله علیه) تبریک می گویم.
...
وی با بیان اینکه در انقلاب بزرگ اسلامی که امام خمینی (رحمة الله علیه) به ثمر رساندند، اقشار، افکار، چهرهها و سبکهای زندگی مختلف حضور داشتند خاطر نشان کرد: چنانچه که به فیلمهای ابتدای انقلاب بازگردیم حضور همگانی مردم را مشاهده می کنیم، اما برخی تلاش کرده اند که گروهی را از قطار انقلاب پیاده کنند.
روحانی با اشاره به حضور مردم پای صندوقهای رای ادامه داد: امروز بار دیگر مردم تصمیم گرفتند که همه به قطار انقلاب باز گردند و همه آنهایی که پیاده شدند به این قطار سوارشوند. امام خمینی به ما یاد داد و ما نیز میدانیم که چنانچه همه جناح ها، افراد ،اقشار اقوام و مذاهب با یکدیگر باشیم، می توانیم از معضلات کشور عبور کنیم. ما می توانیم از طریق راهی که امام خمینی (رحمة الله علیه) برای ما تعیین کردند در کنار یکدیگر معضلات بزرگ کشور از جمله بیکاری، اعتیاد، تروریسم و توطئه های منطقه ای را بطرف نماییم و من مطمئن هستم که با هدایتهای خلف صالح بنیانگذار جمهوری اسلامی مقام معظم رهبری این راه را به مقصد خواهیم رساند.
...
رئیسجمهور با اشاره به حضور خود در کنار هاشمی رفسنجانی درهشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: ما هشت سال با آیت الله هاشمی رفسنجانی در جنگ تحمیلی در کنار یکدیگر بودیم و من میدیدم که ایشان برای امنیت کشور، راحتی مردم و دفع تجاوز دشمنان چه کارهایی انجام میدادند، ایشان همواره می خواستند که همه ایران سرسبز شود.
وی افزود: من به خاطر دارم که در نه سالی که در مجلس شورای اسلامی و هشت سالی که در دولت و سالهایی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام در کنار آیت الله هاشمی رفسنجانی بودم ایشان عزت و عظمت پیروزی ملت ایران را در همه صحنه ها میخواستند.
دوستان این بخش از صحبت های پرزیدنت رو با این فیلم مقایسه کنید. قضاوت با شما.
افراطی گری ابوموسی اشعری در اول انقلاب و جواب قاطع شهید چمران به ایشان.
از افاضات ابوموسی اشعری این بود که کربلا درس مذاکره است.
با نام ویاد خدا
درود برصدرای عزیز وشب بخیر
برادرم پیشنهاد رئیس جمهور برای سوار شدن همه در قطار انقلاب بسیار پسندیده است در حالیکه برخی مدام بدنبال دشمن ودشمن تراشی هستند وروزی عاقبت خودرا بعنوان دشمن میکشند ایشان قصد اتحاد ودوستی با مخالفان دارد .آیا اسلام چنین سفارشی نمیکند؟ موفق باشید
پ.ن.
روحانی: برخی تلاش کرده اند که گروهی را از قطار انقلاب پیاده کنند.
بعد از دیدن فیلم متوجه میشید اون برخی کیا هستند.