تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حاجی مون عوض شده!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
عمر و عاص ها معمولا اسم ابوموسی را برای مخالفانشان انتخاب میکردند و هنوز بعد از 1400 سال عمر و عاص ها ادامه دارند ....
دوستان در شناخت دچار اشتباه نشند هرچند برخي اشتباه ها ....

سخنراني آقاي پناهيان جالبه لطفاً مطاعه بفرماييد.

حافظه تاريخي دوستان نم كشيده در جريان حكميت ابوموسي اشعري طرف مذاكرات با عمروعاص بود كه كلاه گشادي به سرش رفت يا به نظر من با شناختي كه از شخصيتش دارم سرش رو در اختيار كلاه گشادي گذاشت كه عمر و عاص براش آماده كرده بود. در هر صورت در جريان مذاكرات ابوموسي اشعري چنان خيانتي به اسلام و مسلمين كرد كه علي بن ابي طالب در قنوت نمازهاش لعنش مي كرد.

جريان فكري ابوموسي اشعري نشات گرفته از دنيا پرستي و شكم پرستي مفرط يك عده نان دين خور (عمامه به سر) عافيت طلب بود. اين عده عافيت دنياي خودشون رو در لاقتال لاقتال مي ديدند به همين دليل با علم به نتايج فقط براي اينكه يه مدت ديگه در مسند باقي بمونند اون سواري رو به عمروعاص دادند و ديديم كه نتيجه حماقت جريان ابوموسي اشعري شد واقعه كربلا.

در هر زماني كساني هستند كه نان دين رو مي خورند و عافيت طلبند مثلاً براي اينكه دور بعد راي بيارند به هر ذلتي تن ميدن و با وجود اينكه ننگ آميز بودن قراردادي (به استناد نتيجه كميته برجام مجلس) اثبات شده اون قرارداد رو مي بندند و بعد از او با نقض عهد مكرر طرف مقابل باز هم حاضر به دست كشيدن از اين ننگ نامه نيستند. تا حالا سه مورد نقض برجام وجود داشته كه با استناد به دستور ولي فقيه بايد برجام متوقف ميشد اما منافع جريان ابوموسي اشعري در برجام و ادامه اونه اين جريان براي ادامه بقا و راي دوره بعد نا اميدانه به اين برجام احتياج دارند.

در نهايت ابوموسي اشعري در مذاكرات با عمرعاص به خواسته خودش كه انتهاي جنگ بود رسيد (حتي به قيمت عزل علي بن ابيطالب) و اون خيانت رو در حق تمام ما مرتكب شد در زمان ما هم جريان ابوموسي به دليل عافيت طلبي در مذاكراتش با عمروعاص كرد آنچه كه نبايد مي كرد به قيمت خسارت بزرگي كه بايد نسلهاي بعد از ما هم تاوانش رو بپردازند.

امام خامنه اي هم فرمودند تلاش آمريكا اينه كه ايران عوض بشه ايرادي نداره اگر يه عمامه به سر هم در راس امور باشه تنها بايد اين عمامه به سر متمايل به كدخدا باشه. عمامه به سر عافت طلب همون ابوموسي اشعري و جريان فكري وابسته به اونه.

بصيرت

نداشتن بصيرت منجر به خطاهاي بزرگي ميشه. بصيرت خودمون رو تقويت كنيم.
به گزارش خبرنگار استادنیوز شیرعلی خرامین عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و مدرس دانشگاه‌های یاسوج در نامه ‌ای خطاب به رئیس جمهور نوشت: ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر روحانی، با عرض ادب و احترام فراوان؛ نامه حضرتعالی خطاب به ریاست محترم قوه قضاییه و وزیر محترم کشور را از صدا و سیمای جمهوری اسلامی به عنوان یکی از نکات مهم و تیترهای اصلی به اطلاع ملت ایران رسید، شنیدم و دیدم . بعنوان یک مدرس دانشگاه و عضوی از این کشور اسلامی از محضر شما کسب اجازه می‌نمایم تا نکاتی را به عرض عالی برسانم.

وی ادامه داد: از اینکه دستور سریع ، قاطع و به موقع در مورد حوادث ناگوار اتفاق افتاده ، با ذکر تاریخ پاسخ گویی (که در کشور ما نادر اتفاق افتاده) صادر گردید مایه خوشحالی بسیاری از مردمان کشور گردید. از اینکه شنیدیم که سفارت کشوری که حکم مهمانان ما را داشتند ( هر چند ناباب) مورد تعرض قرار گرفته و برای ساکنان آن اسباب مشکلاتی را فراهم نموده است حقیقتاً آزرده خاطر شدیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: از اینکه می‌دانیم این عمل وجهه نظام مقدس و سربلند اسلامی را در دنیا مورد خدشه و زمینه بدنامی را برای آن ایجاد می‌نماید باز دل همه دلبستگان به نظام امام عزیز و میراث شهدا را به درد آورد و به همین خاطر نامه حضرتعالی مسرت‌بخش و امیدوار کننده همچون مرحمی می‌تواند بر دل فرزندان خمینی کبیر باشد. اما آنچه نگارنده را به نوشتن این خطوط نا مفهوم واداشته است این مسائل نبوده است. بلکه بیشتر گلایه‌ای بعنوان یک شهروند خدمت حضرتعالی و معرفی متهمان و مجرمان اصلی قبل از وزارت محترم کشور و قوه محترم قضاییه بر اساس حدسیات ناقص خودمان می باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: از اینکه وقتی ناموس ملت رشید و سربلند و عزتمند ایران در سرزمین امن مکه و مدینه مورد تعرض قرار گرفت و این نامه‌ها با این تندی را ندیدیدم گلایه مندیم. از اینکه ۵۰۰ زایر مظلوم لب تشنه در سرزمین منا زیرسایه بی‌تدبیری و( تاریخ گواهی خواهد داد عمدیات ال سعود و نوعی خرابکاری عمدی ) آل سعود یهود نفس در سینه‌هایشان ماند و زیر دست و پا و یا در کانتینرهای داغ جان دادند و این نامه‌ها با این ادبیات و قاطعیت را ندیدند گلایه دارم.

شیرعلی خرامین افزود: ز اینکه مردم مظلوم یمن به جرم دوستی با کشور ایران اسلامی زیر بمباران بی سابقه بمب‌های منع شده حتی برای حیوانات سوختند و جان دادند و کودکان و مادرانش سوختند و از این قماش نامه‌هایی ندیدند گلایه دارم. از اینکه شیخ مظلوم زاکزاکی و هزاران تن از اصحاب و اولادش به جرم دوستی با ایران در آتش خشم کثیف اذناب آل یهود سوختند و به یک تماس تلفنی ساده اکتفا شد گلایه دارم. از اینکه برای شهادت شیخ مظلوم و شهید النمر به اندازه سفارت ال یهود نامه ندیدم گلایه دارم.

وی خاطرنشان کرد: ریاست محترم جمهور اسلامی در مکتب خود شما و حوزه شما در قران به ما گفتید اشداء علی اکفار و رحماء بینهم. اما از اینکه متن قرآن را بر عکس در حال عمل شدن می بینم شدت را بر دوستان و نهایت رأفت و مهربانی با دشمنان می بینم گلایه دارم. مگر نه در فقه حوزه شما ولی دم هر خون شیعه در هر جای دنیا ریخته شود کل شیعیان عالم می‌باشد . از اینکه شما بعنوان ولی دم شیعیان به اندازه حادثه پاریس عصبانی نشدید گلایه دارم.

این مدرس دانشگاه اضافه کرد: در نامه شما ذکر شده بود مقصر اصلی شناسایی و معرفی شود جناب رئیس جمهور بزرگوار نه به قوه محترم قضاییه و نه به دولت محترم زحمت ندهید . اجازه دهید تا بنده با ذهن ناقصی که نه از حقوق سر در می آورد نه از جرم‌شناسی خدمت حضرتعالی با اطمینان بالا معرفی نمایم. مقصر حادثه کسانی بودند که نزدیک به ۲۰ نفر از انسان‌های مظلوم را در کنسولگری افغانستان سر بریدند ومظلومانه مثله کردند. همانانی که جیره خوار و پرورش یافته مکتب دو محمد نحس ابن عبدلوهاب و ابن سعود بودند. مقصر اصلی کسانی بودند که سفارت ایران مظلوم را در زمان جنگ در لندن به آتش کشدیدند و کارکنان آن را به شهادت رسانده و یا بدنشان را سوراخ سوراخ کردند و احدی خم به ابرو نیاورد.

وی عنوان کرد: مقصر اصلی کسانی بودند که خانه سفیرمان را در لبنان به بمب بستند و زن و فرزند سفیرمان را تکه تکه کردند. مقصر اصلی کسانی بودند که سفیر کشوری را که مهان مردم سودان بود به اسارت بردند و بعد از ماه‌ها زجر و شکنجه با هزینه‌های زیادی فروختند. مگر نه در ادبیات زیبای ایرانی می گوییم خودکرده را تدبیر نیست. همه این اقدامات زیر سر چه کسانی بود چه کسانی اینگونه ادبیات را به عالم معرفی نمودند. جناب ریس جمهور عزیز شما به جای قاطعیت با اینان و با ال سعود یهود و وارثان قبایل مضر و ربیعه شمشیر را به سوی چهار و پنج بچه جوان رنجیده و خون دل خورده ای که حیثیت و ناموس و تبارشان را زیر دست پای انسان‌های جاهل در حال له شدن می بینند و به ظاهر متهم به این کار می باشند نشانه رفته اید.

این مدرس دانشگاه خطاب به رئیس جمهور گفت: جناب ریاست محترم جمهور شنیده‌اید فردی وارد مسجد شد و زن ومردی را درحال عمل شنیع در محراب مسجد دید. به صورت آنان تف انداخت که چرا مرتکب عمل حرام در محراب می شوید. مرد خاطی رو به او نمود و گفت که مگر نمی‌دانید تف انداختن در محراب مکروه می باشد. فریاد و بیداد به راه انداختند و او را کشان کشان به سوی قاضی شهر بردند که این فرد در محراب تف انداخته است. قاضی اورا به دریافت شلاق به جرم عمل مکروه مجازات نمود. در حالی که شلاق‌ها را می خورد فریاد زد وای به حال ملکی که که عمل مکروهش را با شلاق مجازات و به عمل حرامش می خندند. فرض کنیم این عمل کار جوانان خودسر به قول دوستان شما باشد تاوان این عمل مکروه کجا و جرم فرزندان ابن عبدالوهاب کجا.

وی تأکید کرد: آقای رئیس جمهور مقصر بعدی رک وصریح مسئولین دولتی ما می باشند. چرا؟ ذهن خالی از قاعده‌ای حقوقی من به من می گوید دولت مسئول پیش بینی و، جلوگیری از اعمال نا امنی در کشور و تأمین امنیت ساکنان این کشور می باشد. چرا مسئولین شما نتوانستند حادثه را پیش بینی و نیروی امنیتی کافی برای جلوگیری از این ناامنی تدارک ببینند.اگر نتوانستند پیش بینی کنند پس دال بر ناتوانی زیر دستان شماست و باید مجازات شوند. و اگر توانستند و نکردند دال بر عناد (خدای نکرده) و خیانت است که باز مجازات مضاعف می طلبد. اگر این عمل آنطوری‌که فرماندهی نیروی انتظامی در مصاحبه فرمودند توسط افراد نفوذی صورت گرفته است باز ابواب جمعی دولت شما در شناسایی این عوامل کوتاهی و مستوجب مجازات می باشند . پس دنبال مقصر نگردید.

مدرس دانشگاه‌های یاسوج اظهار داشت: آقای ریس جمهور عزیز چرا وقتی به ناموس ایران اسلامی تجاوز شد اینقدر عصبانی نشدید. چرا وقتی فرزندان مظلوم و زوار بی گناه این مردم را کانتینر کانتینر زنده زنده در زیر خاک در حادثه منا دفن کردند این قدر عصبانی و بر افروخته نشدید. چرا وقتی یمن در زیر سم هواپیماهای غول پیکر مافوق پیشرفته آل مضر و ربیعه شخم زده شد اینقدر عصبانی نشدید، چرا وقتی شیخ مظلوم نیجریه ای و هزاران تن از اصحابش را به آن مصیبت دچار کردند رحما بینهم بودید. و چرا وقتی ناموس ایزدیان، شیعیان و کردها در بازار آل یهود مثل بردگان دست به دست می شد رحماء بینم بودید.
وی در پایان افزود: جناب رئیس جمهور گلایه دارم که ای کاش به اندازه حادثه پاریس ( که آن هم امر غم انگیز ومصیبت باری بود) برای همه این مصیبت ها عصبانی می شدید و دستور سریع می دادید. آقای رئیس جمهور محترم باز تأکید می کنم کار تعرض به سفارت مضموم و زشت و ناپسند بود اما مکروهی دی مقابل حرام بود. بیاییم اشداء علی اکفار و رحماء بینم یا تساوی بین کفار و دوستان قائل شویم.
انتهای متن/
سایت دولت بهار مطلبی با عنوان (ناگفته های فرمانده سابق ناجا از فتنه 88) پسر هاشمی مسئول ساماندهی اراذل و اوباش و تخریب‌ ها بود/ وزارت اطلاعات هاشمی را تشجیع می کرد! داره که مطلب طولانی هست اگر حوصله داشتید مطالعه کنید ولی بخشی از اون رو که به نظرم جالب بود براتون میارم.

مطلب در مورد خبر اشتباه خویشاوندی ایشان با جناب احمدی نژاد می باشد. [آقای هاشمی در ضمن صحبت چند بار گفت: «فامیلتان احمدی نژاد». متوجه شدم به شایعه ی فامیل بودن من با احمدی ‌نژاد اشاره می کند. به ایشان گفتم «اصلاً احمدی ‌مقدم با احمدی ‌نژاد چه طوری شناسنامه ‌ای باجناق می‌شوند؟ خنده‌ دار نیست؟ همسر من اهل کردستان است و ما هیچ نسبتی با آقای احمدی ‌نژاد نداریم. بچه‌ محل بوده ایم ولی حتی یادم نمی آید او را در محل دیده باشم. در شهرداری با او آشنا شدم. این شایعات مال بی ‌بی ‌سی است. البته آقای روحانی هم یک بار همین مطلب را به من گفت اما آقای هاشمی از شما تعجب می کنم که چنین حرفی می زنید!»]

آقای روحانی چرا؟
چه می دانم! چون از زمان جنگ با هم آشنا بودیم به شوخی به ایشان گفتم: «حاج آقا! مثل اینکه شما هم مشتری بی ‌بی ‌سی هستی؟! اگر تلویزیون خودمان را گوش داده باشید، من سه بار در تلویزیون توضیح دادم که من هیچ نسبتی با آقای احمدی ‌نژاد ندارم.»

[b]چی گفتند؟
[/b]
گفت: «من اصلاً تلویزیون خودمان را نگاه نمی‌کنم. ارزش دیدن ندارد؛ معلوم نیست چه می‌گویند، همش چرت و پرت است

پ.ن.
اگر مطلبی که به جناب احمدی مقدم نسبت داده باشند صحت داشته باشد باید زار زار به حال این مملکت گریست.
ای بابا کلاه گشاد که خیلی ساله سرمون رفته شما دیگه روش نمک نپاش
اولین مخالفت خمینی با دولت آن زمان بر سر حق رای زنان بود (که الان هم زنان حق رای دارند)
بعد بر سر انقلاب سفید که یکیش گرفتن زمینها از اربابان و دادن آنها به رعیت بود که به گفته خمینی اون زمین ها قصبی بود و حرام
بعد سر تغییر ساعت تابستانی بود که الان هم اجرا میشه
آواز خوندن زنان ( که الان هم هست)
سر هر چی اعتراض کردند الان خودشون تصویبش کردن
حالا شما اومدی چی و داری بررسی میکنی؟ حرف حسن روحانی قبل و بعد انقلاب؟ اون موقع حسن روحانی از دولت نفعی بهش نمیرسید مخالفش بود حالا نفعش به اینه که حرفای اون موقع خودش رو تکذیب کنه و اینجوری بگه
رهبر مستضعفان دنیا گرونترین مقبره رهبران معاصر رو داره
حتما از درآمد خودش براش ساختن؟
برو عمو سر کاری نه فقط تو همه ملت سرکاریم
برو صحبت محمدرضا شاه در مجلس درباره قرارداد نفتی کنسرسیوم نفت ایران و انگلیس رو سرچ کن در یوتیوب گوش کن بعد بیا بگو حسن روحانی اینو گفت و اونو گفت
من زیر اکثر تاپیکهام اعلام میکنم که در سلامت کامل عقلی و روحی و جسمی هستم و قصد خودکشی به هیچ عنوان ندارم
کار از محکم کاری عیب نمیکنه Smile
حسن خان جواب بده ................!!!!!!!!!!!!!!! بگو خیانت نکردی..... بگو دروغه .... یه چیزی بگو ...........

http://www.aparat.com/v/kpqEG

پ.ن.
نمیشد دانلودش کرد. اگر کسی دانلود کرد برای من هم بفرسته. این رو هم اگر میشه برای من دانلود کنید.

http://www.aparat.com/v/fEceB
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
ســــــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۲۴/دی/۹۴ ۱۱:۲۰)آقـــ♥ـــای MohammadSadra نوشته است: [ -> ]بگو خیانت نکردی..... بگو دروغه .... یه چیزی بگو ...........
قبلاً هم خبرگـزاری آمریکایی بلومبرگ از مذاکرات مخفیانه ی ظریف (Zarif)، هنگامی که

نماینده ی دائم ایران توی سازمان ملل بود، با افرادی چون ویلیـام لوئـرز (William Luers

تـومــاس پیـکـرینــگ (Thomas Pickering) و فـرانـک ویــزنـــر (Frank G. Wisner)، کـه بـا

[تصویر: How_Freelance_Diplomacy_01.jpg]

سرمایـه گـذاری های میلیـون دلاری راکفلر ها روی "پـروژه ی ایـران" (The Iran Project)

صورت گرفته بود – پرده برداشته بود.

ایـن جلســات مخفیـانـه که در پایتـخـت ‌های اروپا انجـام می گرفـت، بعد از روی کار آمدن

محمود احمدی نـژاد در سال 2005 برای ریـاست جمـهوری ایـران، معلق مانـد. اما ارتبـاط

[تصویر: How_Freelance_Diplomacy_02.jpg]

گـروه با ظریـف پس از اینـکه او در سال 2013 به عنـوان وزیر امور خارجه ی دولت روحانی

منصوب شد، برای ارتقای دوباره مذاکرات کلیدی بود. (بقیه اش را می تونید اینجا بخونید)

این قسمت از صحبت های آقای عباسی واقعاً انسان را به فکر فرو می بره، که فرمودنـد:

بجای اینـکه پاسـخ این قضیه را بدید که 27 سال پیـش رفتیـد با اسرائیـلی ها نشستیـد،
صحبـت کردیـد، الان گنـدش درآمده! 27 سال دیــگه از مـذاکـرات امـروز چی بایـد دربیـاد؟!
عــوض اینــکه جــواب مــا را بـدیــد، رفتیــد شـکایــت می کنیـد؟! [تشـویــق حــاضـــران]
(۲۴/دی/۹۴ ۱۱:۲۰)آقـــ♥ـــای MohammadSadra نوشته است: [ -> ]نمیشد دانلودش کرد. اگر کسی دانلود کرد برای من هم بفرسته.
برای دانلود ویدئوی اول با حجم 10.9 مگابایت، در اینجـا کلیـک کنیـد[تصویر: Sheklak_4_.png]

علاوه بر اینها، یک قسمت خاص از مستند پشت صحنه را هم برای

شما در اینجا میذارم که ببینید توی مملکت اسلامی چه خبر شده!
برای دانلود ایـن ویـدئـو با حجـم 15.1 مگابایت، در اینجـا کلیـک کنیـد[تصویر: Sheklak_4_.png]

[تصویر: Backstage.jpg]

------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویدئوی دومی که مد نظر شما هست، مربوط میشه به فیلم سخنرانی آقای عباسی

با عنـوان "راه هـای گریــز مسئــولان از پاسخـگویـی و راهــکــار هــای مقـابـلـه بـا آن"

که مـدت زمـان کامـل آن 72 دقیقه می باشد و می توانیـد از مبیــن مدیـا دانلود کنید.

[تصویر: Abbasi_Pasokhguei.jpg]

.::. دانلود با کیفیت بالا .::. (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: 450*720)
(حجم کل: 223 مگابایت) – تاریخ ماندگاری لینـک اصلی: نـا مـحـدود✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
کل این مستند ، پشت صحنه رو دارید !؟؟

بعدش یه سوال ، چرا اینطور شد !؟ مشکلات از کجا بوجود اومد !؟ همه که نون حرام نخوردن !!!
دیدگاهتون چیه !؟
( مسائل جنسی که تو کلیپ بالا نمودش بیشتر بوده ! )
(۲۴/دی/۹۴ ۱۹:۵۴)del@ نوشته است: [ -> ]کل این مستند ، پشت صحنه رو دارید !؟؟

بعدش یه سوال ، چرا اینطور شد !؟ مشکلات از کجا بوجود اومد !؟ همه که نون حرام نخوردن !!!
دیدگاهتون چیه !؟
( مسائل جنسی که تو کلیپ بالا نمودش بیشتر بوده ! )
این سایتشه برید بخریدش
مستند پشت صحنه
خواهش می کنم تا انتها مطالعه کنید. چه ربطی به حسن خان داره؟ بخونيد متوجه میشید.
تایید صلاحیت فله ای برای بازی سیاسی علیه شورای نگهبان
حامد شریعتی؛ 26 دی 94
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۹
یک کاندیدای انتخابات مجلس در فرودگاه شیراز دستگیر می شود، آن هم به جرم حمل مواد مخدر. این خبر گرچه به خود خودی قابلیت برای تأسف خوردن دارد، اما وقتی این تأسف عمیق تر می شود که بدانیم صلاحیت این فرد توسط هیات های اجرایی تایید شده است. یعنی هیات های اجرایی این فرد را که در شیراز هم چندان خوشنام نیست، شایسته ی نماینده ی مجلس شدن تشخیص داده اند...

حق الناسی که بر عهده هیات های اجرایی بود

خبرهای غیررسمی حکایت از آن دارد که روند تایید صلاحیت ها توسط هیات های اجرایی آنقدر فله ای و بی بررسی پیش رفته که نمی شود عنوان «سهل انگاری» بر آن نهاد؛ گرچه که سهل انگاری در تایید صلاحیت افراد سابقه دار و فاقد صلاحیت چیزی از ظلمی که به واسطه آن بر مردم می رود، کم نمی کند و حتی باید گفت عذر بدتر از گناه است. مردم به کسانی که توسط نهادهای حکومتی تایید صلاحیت می شوند، یک اعتماد نسبی پیدا می کنند و با خود می گویند این فرد از لحاظ اخلاقی و اقتصادی و سیاسی مشکلی نداشته، وگرنه اجازه داده نمی شد وارد عرصه ی رقابت شود.

چندی قبل یک منبع آگاه به خبرگزاری تسنیم خبر داده بود که «در بین برخی تایید صلاحیت‌شدگان افرادی با برخی سوابق منفی از جمله تابعیت اسرائیلی همسر، تابعیت چندگانه، سقط جنین غیرقانونی، رشوه‌گیری، سابقه عضویت در برخی گروهک‌های ضدانقلاب، مشارکت در قتل، اقدام علیه امنیت ملی، زنای محصنه، زنا با بستگان و محارم، نزاع خیابانی، اخلال در نظم عمومی و ... وجود دارند.»

آیا این مدل برخورد با اعتماد مردم «حق الناس» و حتی «خیانت» به مردم نیست؟

رهبر انقلاب، چندی قبل در بیان یکی از مصداق های «حق الناس» در انتخابات فرمودند:

«اگر چنانچه آدم ناصالحی است، راهش ندهیم؛ اگر چنانچه در این مجلس -حالا چه مجلس خبرگان، چه مجلس شورای اسلامی، چه در هرجایی که انتخابات هست- آدمی باشد که صلاحیّت قانونی ورود در اینجا را نداشته باشد و ما از این اغماض کنیم، صرف‌نظر کنیم، رعایت نکنیم، دقّت نکنیم و او وارد بشود، این هم باطل کردن حقّ مردم است، خراب کردن حقّ مردم است؛ این هم ضدّ حقّ‌النّاس است.»

حق مردم قربانی سیاسی کاری هیات های اجرایی؟

به نظر می رسد ماجرا فقط در یک سهل انگاری خلاصه نمی شود؛ و دامنه ی اختلاف نظرات پیرامون کیفیت احراز صلاحیت ها توسط شورای نگهبان به قربانی کردن مصلحت کشور و ملت هم رسیده است. طیفی که اکنون هیات های اجرایی را اداره می کند، إبایی ندارد که مستقیماً به شورای نگهبان که هیچ، بلکه به نظارت استصوابی بتازد و قانون را تخطئه کند. آنها همیشه همین نظارت استصوابی را دلیل شکست های پی در پی در انتخابات های مختلف عنوان می کنند؛ ما باختیم، چون کاندیدای ما در انتخابات نبود. و البته توضیحی ندارند برای رأی نیاوردن همان کاندیداهایشان که به هر نحوی (تایید صلاحیت یا حتی با حکم حکومتی، همچون معین) در انتخابات حضور داشته اند. اما چرا این دعوای سیاسی از رسانه ها و سخنرانی ها و موضع گیری ها به وادی تایید صلاحیت افراد مسئله دار می رسد؟

پاسخ ساده است؛ باید مسیر طوری آماده سازی شود که بعدتر بتوان رد صلاحیت فله ای توسط شورای نگهبان را نتیجه گرفت.

در تایید صلاحیت های فله ای توسط هیات های اجرایی، در نهایت دو هدف تامین می شود:

اول اینکه هیات های اجرایی که زیر نظر دولت هستند، تساهل و تسامح خود را در عدم سختگیری برای احراز صلاحیت ها ثابت می کنند. آنها مدعی می شوند که نگاه حذفی نداشته اند و فضا را برای رقابت همه خواسته اند. حتی اگر در این میان، محکومین امنیتی و کیفری هم اجازه ی ورود به وادی انتخابات را بیابند. هیات های اجرایی می خواهند ثابت کنند که فضا را برای همه، باز خواسته اند.

این میانه البته رد صلاحیتی همچون رد صلاحیت حمید رسایی، بدون هیچ دلیل قانع کننده ی مشخص، نشان می دهد که هیات های اجرایی آنقدرها هم فضا را برای همه باز نخواسته اند.

دوم اینکه با تایید فله ای صلاحیت ها توسط هیات های اجرایی و وقتی شورای نگهبان خود را موظف به رد صلاحیت همه ی افراد فاقد شرایط می داند، لیست ردی های شورای نگهبان لاجرم پرتعداد خواهد شد. در این صورت و با تفاوت فاحش تعداد ردی های دو لیست هیات های اجرایی و نظارت، به راحتی می توان تبلیغ کرد که شورای نگهبان نگاه تنگ نظرانه ای داشته و مانع ورود سلایق مختلف به انتخابات شده است. تمام این موج در نهایت به فضاسازی های رسانه ای علیه نظارت استصوابی منجر خواهد شد.

رد پای سیاسی کاری در این ماجرا خیلی عیان تر از آن است که بخواهد نگاه را خوش بینانه پی دلایل دیگری ببرد. اما آنچه باید در نهایت پرسید، این است که رسیدن به منافع حزبی و سیاسی به چه قیمتی صورت می گیرد؟ به لوث کردن نهادهای حکومتی در نگاه مردم تا با سر دست گرفتن تایید صلاحیت فلان آدم مشکل دار، کل اعتبار روند تایید صلاحیت ها زیر سوال رود؟ به قیمت ورود افراد ناشایست به انتخابات و فریب دادن مردمی که نهادهای حکومت را (اعم از دولتی و غیردولتی) در روند برگزاری انتخابات امین دانسته اند و حفظ این امانت از حقوق اصلی شان است؟ به قیمت اعتبار بخشی به افرادی که صلاحیت و شایستگی ندارند و آن وقت گفته شود که صلاحیت بر عهده گرفتن وکالت مردم را دارند؟! یعنی جدل های سیاسی بر این زیر پا نهادن حقوق شرعی و قانونی مردم می ارزد؟ بر این مدیون ملت و کشور شدن می ارزد؟ آن حق الناسی که رهبر معظم فرمود اگر آدم بی صلاحیتی تایید شود، خراب کردن حقوق مردم و حق الناس است، کجای این ماجراست؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع