تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حاجی مون عوض شده!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
با نام ویاد خدا
درود برشما عمار عزیز
ظاهرا شما دوست دارید برای یافتن حقایق مدام دور جهان را بگردید. همین ایران خودمان برای درک مطلب کافی است برای مثال همین مشکلاتی که دوستمان صدرا میاورند کافی است . ایشان در مطالب می نالند وشما حواله بخارج میدهید .سرنوشت 4 رئیس جمهور مفلوک را ببینید وداد وآه روحانیت هم که گوش فلک را کر کرده است .دیگر بدنبال چه میگردید ؟.تلاش کنید راه حل بدست آورید .این شما وسایت شماست که مداوم از اوضاع جامعه مینالد اما کاری برای حل آن نمیکند .شاید راه حل همان باشد که فدائیان اسلام پیش گرفتند موفق باشید
هدف ما و دوستان اینه که مشکلات مطرح بشن تا راه چاره ای براشون پیدا بشه .

و یه کم هم حق با شماست چون فراموش کردیم که منافقین دندان تیز کردن و ممکنه با همین ها هم اب رو گل الود کنن ..
با نام ویاد خدا
درود برعمار عزیز طاعات قبول
در مورد شناخت منافقان سایت فعالیت زیادی کرده است . بهتر است انرژی خودرا روی همان پیدا کردن چاره کار بکار بریم. این اولویت اول است که کشوررا نجات میدهد .البته بنده بسهم خودم راهکاررا ارائه داده ام شما ودوستان میتوانید نقاط ضعف آنرا بنویسید .التماس دعا
وجود منافق تو جامعه مثل سوراخ تو کشتیه ، گرفتن این سوراخ ها بر هر کاری اولویت داره ....
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وطاعات قبول
بسیار عالی اولویت شما ازبین بردن منافقین است قبلا یکبار چند کرور ازآنها کشته شدند حالا هم میتوانید تیم ترور مانند فدائیان اسلام را ایجاد کنید ویکی یکی یا چندتا چندتا از میان بردارید تا بعدا ببینیم که چند نفر باقی میمانند تا حکومت اسلامی برقرار کنیم پایدار باشید
(۱۳/خرداد/۹۶ ۹:۲۴)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود بردوستان وطاعات قبول
بسیار عالی اولویت شما ازبین بردن منافقین است قبلا یکبار چند کرور ازآنها کشته شدند حالا هم میتوانید تیم ترور مانند فدائیان اسلام را ایجاد کنید ویکی یکی یا چندتا چندتا از میان بردارید تا بعدا ببینیم که چند نفر باقی میمانند تا حکومت اسلامی برقرار کنیم پایدار باشید
نگران نباشید
همه هشتاد میلیون رو که بکشن بلاخره یه میلیون نفر که باقی میمونن
همین مقدار کافیه
به خدا قسمBig Grin
(۱۳/خرداد/۹۶ ۱۰:۲۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]نگران نباشید
همه هشتاد میلیون رو که بکشن بلاخره یه میلیون نفر که باقی میمونن
همین مقدار کافیه
به خدا قسمBig Grin

شما هم مثل اربابان صهیونیست و سعودیتون ..... و نانجیب هستید

ولی بد نیست نگاه به این لیست بیندازید

http://bit.ly/2cR47es
با نام ویاد خدا
درود برعبدالرحمن
ماه رمضان است از کاربر د اتهامات بپرهیزید. ارباب بنده خودم هستم واگر قرار باشد نوکری کنم بندگی خدارا میکنم نه دون صفتان ومقام پرستان را. اما بله درست است 17000 شهید و5000 اعدامی محصول رفتار نادرست ما بوده است . برای همه فرزندان کشورم من متاسفم البته آنانکه شهید شدند به لقاءالله خود رسیدند بقیه هم نابود شدند . بنابراین این گفتمان را برچینیم که یکدیگررا دشمن ومنافق خطاب کنیم .ما برادران یکدیگر واز یک شاخه ایم .برای ساختن ایران بهمه نیازمندیم تقسیم مردم به خودی وناخودی نادرست است .باید بررسی کنیم ببینیم که چه اشکالی درکار هست؟ رهبری چیزی را میخواهند که اکثریت مردم چیز دیگری . باید این پارادوکس حل شود اما نه با ترور واعدام بلکه با تجربه راه های جدید وازجمله اصلاح قانو ن اساسی بگونه ای که هر مسوولی پاسخگو باشد نه اینکه یکی بخواهد ودیگری جواب دهد .سرنوشت روسای جمهور کشورمان غم انگیز است تا کی میخواهیم این بازی را دنبال کنیم ؟ بخود آئیم وبا مردم خود کنار آئیم موفق باشید
(۱۳/خرداد/۹۶ ۱۲:۰۳)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود برعبدالرحمن
ماه رمضان است از کاربر د اتهامات بپرهیزید. ارباب بنده خودم هستم واگر قرار باشد نوکری کنم بندگی خدارا میکنم نه دون صفتان ومقام پرستان را. اما بله درست است 17000 شهید و5000 اعدامی محصول رفتار نادرست ما بوده است . برای همه فرزندان کشورم من متاسفم البته آنانکه شهید شدند به لقاءالله خود رسیدند بقیه هم نابود شدند . بنابراین این گفتمان را برچینیم که یکدیگررا دشمن ومنافق خطاب کنیم .ما برادران یکدیگر واز یک شاخه ایم .برای ساختن ایران بهمه نیازمندیم تقسیم مردم به خودی وناخودی نادرست است .باید بررسی کنیم ببینیم که چه اشکالی درکار هست؟ رهبری چیزی را میخواهند که اکثریت مردم چیز دیگری . باید این پارادوکس حل شود اما نه با ترور واعدام بلکه با تجربه راه های جدید وازجمله اصلاح قانو ن اساسی بگونه ای که هر مسوولی پاسخگو باشد نه اینکه یکی بخواهد ودیگری جواب دهد .سرنوشت روسای جمهور کشورمان غم انگیز است تا کی میخواهیم این بازی را دنبال کنیم ؟ بخود آئیم وبا مردم خود کنار آئیم موفق باشید

بندگی همون خدایی رو میکنی که آل سعود و آمریکا بهش اعتقاد دارن ...درسته

و اما در مورد دشمن خطاب کردن

برو ببین تو قرآن ما مسلمونا چقدر در مورد دشمن و منافق و مرگ بر گفتن اومده

بله شما ناخودی و دشمن هستی و فعلاً زمان شماست برای نشان دادن ماهیتتون

از سرانتون در داخل کشور گرفته تا بقیه نخودی ها
با نام ویاد خدا
درود بر برادرم عبدالرحمان طاعات قبول
برادرم آل سعود وآمریکا خدایشان پول است اما خدای من الله است . بله درقرآن از دشمن زیاد یاد شده است اما از دوستان اولیا ومودت هم بسیار آمده است کاش شما وامثال شما در کاربرد این واژه ها اعتدال داشتید اما اسیر دشمنی شده اید وتا آنجا پیش رفته اید که منتخب ملت ایران را دشمن ومنافق میدانید .ببینید که چه برداشت وحشتناکی ازآیات الهی داشته اید .الان برای شما رئیس جمهور حکم قابیل ورهبری حکم هابیل را دارد معلوم است که سرنوشت آندو چه میشود اما بنده اخوت را میان آنان می بینم و تلاش میکنم اختلافات را برچینم تا جائی که میشود .برای رفع اختلاف 4 دهه تجربه کافی است دیگر نمیخواهم ملتم به کسی رای دهد که سرنوشتش ناکامی وبد نامی است .چرا که همه این بدنامی ها بنام رهبری واسلام تمام میشود پس باید برای نجات اسلام که اوجب واجبات است کاری کرد مثلا اصلاح قانون اساسی ویک کاسه کردن مسوولیتها موفق باشید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع