شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
درست است قبول دارم زیرا تعصبی ندارم و گوشهایی با شنواییه بالا دارم برعکس خیلی از دوستان 
اری خشایار شاه بد بوده است من قبول دارم زیرا مدرک اورده اند

ولی هیچ ربطی به کوروش و داریوش ندارد
اگر از اینان مدرک اوردید انوقت تخت جمشید را بیهوده بخوانید زیرا ارزش واقعیه تخت جمشید میرسد به داریوش و کوروش شاهان یکتا پرست ایرانیان باستان
یا حق
به نظر من شما اشتباه ميكنيد خشايار شاه بدنبود بلكه ساده دل بود اگر دستور قتل وزيرش هامان و بسياري از مردم ايران رو صادر كرد بخاطر اين بود كه اون موقع مست بود وچيزي نمي فهيد درست مثل ناصرالدين شاه كه دستور قتل امير كبير رو صادر كرد
صد در صد قبول دارم حرف شما را دوس من زیرا در مکتب کوروش و داریوش پرورش یافته است
اما به قول شما ، ساده بوده است
یا حق
سلام ...
دقیقا سوالاتی که من داشتم رو پسر آبی پرسید ...!!
سندیت دیگه ای برای اثبات این حرف هست یا نه ...؟ در جایی که ما یقین به تحریف کتب یهود داریم چطور میتونیم این داستان ساختگی نیست ؟
اگه این میراث فرهنگی (بووووووووووووووووق) میذاشت تا الان خود من صد بار اینجا رو نابود میکردم
ما این مقبره شیطانی را نمی خواهیم
حتی اگر تاریخ دروغ باشد
حتی اگر استرومردخای بی گناه باشند
ما این مقبره شیطانی را نمی خواهیم
چون اسرائیل آن را می خواهد
با سلام
ببخشید میشه بگین این کشتار77000نفر ایرانی در زمان خشایار شاه رو طبق کدوم منبع تاریخی می فرمایید؟ما که از دبیر تاریخمون پرسیدیم این حادثه رو ردکردو گفت در تاریخ هیچ سندی برای این نیست و در هیچ کتاب معتبری در مورد این قضیه حرفی به میان نیامده.خواهش می کنم بر چیزی واقعیت ندارد اصرار نورزید.
چند وقت پیش،حدودا 6ماه،کارتونی صبح از شبکه ی 5پخش شد به اسم داستان سبزیجات.دقیقا عین داستان استر.یعنی استر بود و عموش و هامان و خشایار شاه و دقیق دقیق همین داستان ولی شخصیت مظلوم داستان استر بود و باقی داستان...این یعنی اونا هم این داستانودارن.و براشون انقدر مهمه ک این جور انیمیشن هارو میسازن.خیلی از نقاشی های معروف هم از استر و مردخای کشیده شده...
سلام
ماجرای استر و مردخای یک افسانه دروغین است که مانند بسیاری دیگر از جعلیات تاریخ ایران است و هیچ سند محکم و غیرقابل انکاری ندارد.
مانند افسانه اسکندر - افسانه ترموپیل - افسانه ماراتن و .................
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند مسئله وجود داره که لازم دیدم ذکر کنم:
یک اینکه مقبره این دو تن با شجره نامه الان در همدان موجود است
دوم اینکه برای ما ایرانی ها و مسیحی ها عدد 13 نحس شده است که فعلا ما کاری به اونها نداریم ولی چرا برای ما نحس است؟
موضوع سوم که شاید مهمترین مورد باشد اینه که حتی اگه داستان استر صد در صد دروغ باشه ، خود یهودی ها در کتابشون معترفن که یک نسل کشی کامل راه انداختن
صهیونیست ها با هلوکاست خیالی دارن دنیا رو میدوشن، پس چرا ما نخوایم از اعترافشون استفاده کنیم؟
یا علی
برادر گرامی! هدف آنها از این قصه ها تحقیر ایران و ایرانی است!
صهیونیست ها با افسانه هولوکاستشان امتیازات مادی فراوانی از دیگر کشورها می گیرند. ولی شما با این قصه دروغین درباره ایران چه امتیازی -جز تحقیر نیاکان و اجدادمان و از بین بردن افتخارات ایران قدیم که هدف اصلی جاعلان است - می گیرید؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15