شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
دیگه همین مونده که درباره جشن های اسرائیل اطلاعاتمون زیاد بشه
خدایا ما رو تو امحان نهایی زندگی یا همون بزنگاه تاریخی مون موید و پیروز و سربلند بدار
بهترین راه ترویج و یادآوری این حادثه تاریخی بسیار مهم اینست که این موضوع در کتب درس تاریخ آموزش و پرورش وارد شود. همچنین یک عنوان واحد برای این حادثه انتخاب شود مانند "نسل کشی بزرگ یا قحطی بزرگ " سپس این عبارت بصورت گسترده و در مناسبت های مختلف در ادبیات سیاسی و اجتماعی ما بکار برده شود. ساختن فیلم های داستانی از این ماجرا نیز مفید است اما درعین حال واقعا دردناک و تکان دهنده خواهد بود.
من فیلمی دیدم که کاملا عکس این داستانو نشون میداد و هامان قرار بوده یهودیان رو بکشه که ارم هامان هم صلیب شکسته بود
سلام من تازه واردعاشق مطالبتون شدم ازطریق یکی ازهمکلاسیهام که سرکلاس مستندظهورروبهمون نشون دادباهاتون آشناشدم امکانش واسه ایمیلم این مستندروبفرستین؟

خواهش میکنم

بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۲/خرداد/۹۲ ۲۱:۲۶)گلاره نوشته است: [ -> ]سلام من تازه واردعاشق مطالبتون شدم ازطریق یکی ازهمکلاسیهام که سرکلاس مستندظهورروبهمون نشون دادباهاتون آشناشدم امکانش واسه ایمیلم این مستندروبفرستین؟
خواهش میکنم 
سلام عزیز خوش اومدی

...............
چرا دانلودش نمی کنی؟؟؟
دانلود سریال مستند ظهور
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام)مدد
سلام
یه آیه تو قرآن میگه ما دشمنان شما رو از احمقترین قرار دادیم البته مضمون آیه است نه عین ترجمه. اما در فیلمها و صحبتهای یهود که دشمنترین به ما هستند خیلی سعی بر نشون دادن یه قدرت ماورایی بر ما دارن آیا این قدرت یک قدرت واقعی هست یا یه قدرت پوشالی و فریب دهنده؟
یهودیان از ابتدا به ساخت دنیایی کاملا یهودی اعتقاد داشتند و تمام حرکتهاشان حساب شده و برای رسیدن به این فکر است
خوب میدونید دوستان من رفتم همدان سر قبر این دو تا ملعون.مردمی که اونجا بودن میگفتن اینجا مال کیه چی کاره بودن؟من گفتم مال استر و مردخای یهودی که تو زمان خشایار شاه کلی ادمو با حیله کشتن
. بر پدرشون لعنت
تا اینو گفتم یکی از این کسایی که اونجا کار میکرد سرم داد زد که بی شعور احمق اینا قاتل بودن؟تو اونجا بودی؟
اینا پیامبران بنی اسراییل هستن حالا گمشو از اینجا بیرون.
منم گفتم ببخشید و بذار برم تو.
اون تو یکی دیگه داشت توضیح میداد
همونایی که تو فیلم one night with the king میگفت از اون شنیدم.
هامان وزیر ادم عوضی و ...
در کل اینا واقعا نسل کشی کردن زیر بارم نمیرن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15