(۱۹/شهریور/۹۴ ۱۸:۲۰)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]

یعنی شب چله تازه تاپیکشو بزنیم؟! 1خورده زودتر بزنیم بهتر نیست؟ 
چرا که نه.
البته اگه کسی زدن تاپیک جدید رو به گردن میگیره.
البته بعد از مه پاره خانم مسئولیتش با سرگروهمونه... البته اگه استعفا نداده باشن.
سلام بی معرفت ها
ان شاالله امشب تاپیکو میزنم.
چله از 24 شرو میشه و سوره مزمل به همراه زیارت عاشوراست
التماس دعا...
تا دوروز نمیام تاپیک میترکه

که چی؟ که حالا کی مسولیتشو به عهده میگره. من اگه نخوام بیام ، خودم میام بهتون میگم. دیگه بعد از اینهمه چله نشینی و نون و نمک خوردن ،اینچیزارو میفهمم. مگه اینکه ناگهان از دنیا بار سفر ببندم.
بعدشم آقای فدایی! من هی متن قشنگ میذاشتم یکی اومد منو همراهی کنه؟ یکی اومد بگه دستت بشکنه؟خوب آدم سرد میشه دیگه!
جناب ثارالله پوسترشو برامون درست کنید دیگه.
چله ی بعدی رو میگم.
(۲۱/شهریور/۹۴ ۲۳:۵۳)mahpare نوشته است: [ -> ]تا دوروز نمیام تاپیک میترکه
که چی؟ که حالا کی مسولیتشو به عهده میگره.
نه اینطور نیست.

ما فقط ترسیدیم یکی بالا سرمون نباشه گروه مون از هم بپاشه.
خودتونم که دیدی اول و آخرش خودتون باید بیاید سرو سامونمون بدید

اللهم صل علی محمد و آل محمد.....
اما خودمونیم....این چله ها واسمون خاطره میشه...بعدا که متاهل شدیم میگیم عجب اشتباهی کردیما
اونایی که چراغ خاموش دارن متاهل میشن خیلی بی معرفتن. گفته باشم

(۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]من نمیدونم چه هیزم تری اونهم کِی به کی فروختم ، که همه حرفای منو وارونه تعبیر میکنن
(مجبور شدم دوباره بذارمش)
![[تصویر: b2d23ac740e25aa81.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/b2d23ac740e25aa81.jpg)
بنده متاسفانه زود بهم بر میخوره. حالا دوستانی که باهام بیشتر در ارتباط بودن میدونن. پدر بنده خدا ها در میاد وقتی میخوان باهام صحبت کنن

شما به دل نگیرید.
(۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]حالا من اینهمه بودم اینجا ، این مدتی که خیلی کمتر هستم، وقتشه که شما برو بچه های چله برام دعا کنید...
بله همون طور که برای من دعا میکردن.

اگه آنلاین نمیشدم اصلا یادم هم نمیکردن دوستان حالا چقد به مه پاره خانم سفارش میکردم من نیستم منم تو پست هاتون یاد کنین بعد یه مدت هم که میومدم میدیم آخرین بار اسمم تو پست قبلی خودم اومده

و مجبور میشدم بازم پست بذارم و هر دفعه هم تو تالار درگیر یه موضوع میشدم
البته بنده نه سر گروهم نه ته گروه با شما فرق میکنم. شما سفارش نیاز ندارین
(۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]شماتوهین میکنید حداقل غیر مستقیم توهین کنید
به قول امضای خودم ، من دلم مجازی نیست ، میشکند . یخورده هم زیادی میشکند ، جنسش ضعیف است
اتفاقابه خاطر اینکه کنکور دارین باهاتون راه اومدم وگرنه مجابتون میکردم تاپیک رو بزنین