(۱۶/مرداد/۹۴ ۱۵:۵۴)Rangheshafagh نوشته است: [ -> ]بله حاجتم برآورده شد
درسته زندگیم از هم پاشید اما به نفعم شد
از بزرگترین باند .... و .... نجات پیدا کردم. تو پیام شخصی نوشتم
الحمدالله

چقدر خوب واقعا خوشحال شدم که خوشحالیتونو دیدم

...الحمدلله
نقل قول:مرسی عزیزم، ایشالله موفق باشین اگه امام صادق رفتین مثل من نیمه کار بر نگردین
من که خیلی امید ندارم...فردا از همون جلو در برم میگردونن خونه

فکر کنم تنها راه ورودم اینه که دعا کنم دلشون به حالم بسوزه

...شما هم دعا کنین
(۱۰/مرداد/۹۴ ۲۲:۳۷)مهسا110 نوشته است: [ -> ]حکایت جهت به روز ماندن تاپیک
:
مادربزرگم میگفت؛
اگه مهمون خونه ای بودین و صاحب خونه براتون چای اورد رد نکنین ،
شاید
این تنها چیزیه که برای پذیرایی از مهمونش داره
و اگه نخورین نمیدونه باید چیکار کنه...
حواسمون به دستای خالی باشه....
حال مادربزرگم خوب نیست. التماس دعا دارم.اگه راه داره یه حمد شفا...ممنونم...
سلام علیکم به دوستان چله یازدهم...
شروع چله که فردای عقد ما بود و اصلا وقت نداشتم...
چند وقتی هست که اصن نمی رسیم پشت سیستم بشینم و یه دل سیر تو تالار بگردم از مطالب خوبش استفاده کنم...
این چند وقتی اصولا با گوشی میام که فقط ببینم چه خبره و یه یاد و خاطره ای بشه... همــــــــــــــــــــین...
قبلا یادم میاد از نکات تفسیری سوره هم استفاده می کردید ولی این دفعه غافل شدن دوستان...
اشکال نداره خودم نکات تفسیری رو براتون میذارم طی چند پست...
سوره مزّمّل [73]
اين سوره در «مكّه» نازل شده و داراى 20 آيه مىباشد
محتواى سوره:
محتواى اين سوره را مىتوان در پنج بخش خلاصه كرد:
بخش اول آيات آغاز سوره است كه پيامبر را به قيام شبانه براى عبادت و تلاوت قرآن دعوت مىكند، و براى آمادگى پذيرش يك برنامه سنگين آماده مىسازد.
بخش دوم سوره او را به صبر و شكيبائى و مقاومت و مدارا با مخالفان در اين مقطع خاص دعوت مىكند.
در بخش سوم بحثهائى پيرامون معاد، و ارسال موسى بن عمران به سوى فرعون و سركشى و سپس عذاب دردناك او را بيان مىدارد.
بخش چهارم دستورات شديدى را كه در آغاز سوره پيرامون قيام شبانه آمده است به خاطر گرفتاريهاى مسلمانان تخفيف مىدهد.
و در بخش پنجم بار ديگر دعوت به تلاوت قرآن، و خواندن نماز و دادن زكات و انفاق فى سبيل اللّه و استغفار مىنمايد.
فضيلت تلاوت سوره:
در حديثى از پيغمبر گرامى اسلام صلّى اللّه عليه و آله آمده است:
«هر كس سوره مزّمّل را بخواند سختيها در دنيا و آخرت از او برداشته مىشود».
و در حديث ديگرى از امام صادق عليه السّلام مىخوانيم: «هر كس سوره مزّمّل را در نماز عشاء دوم (منظور همان نماز عشاء است زيرا گاه به مغرب عشاء اول گفته برگزيده تفسير نمونه، ج5، ص: 312
مىشود) يا در آخر شب بخواند، شب و روز، و همچنين خود اين سوره، گواه او در روز قيامت خواهد بود، و خداوند او را حيات پاكيزه و مرگ پاكيزهاى خواهد داد»! مسلما اين فضائل بزرگ در صورتى است كه محتواى سوره دائر به قيام شبانه و تلاوت قرآن و صبر و استقامت و ايثار و انفاق عملى گردد، نه تلاوتى خالى از عمل.
سلام چلچله ها
یکی از دوستانم بهم گفت که از یه حاجاقایی به طور مستقیم شنیده که از فردا تا روز عید قربان خیلی خوبه برای چله گرفتن. حالا..
ماها که چلمون شروع شده. من میگم از فردا نیت کنیم تا چهل روز صبحا که از خواب پامیشیم به امام رضا وخواهرشون سلام
بدیم. کسانی که هستن با یک صلوات اعلام کنن
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...