تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
از اونجایی که چله ی بعدی با ماه محرم همزمان میشه پیشنهاد میکنم برای این چله زیارت عاشورا رو در نظر بگیریم ...
توی پست قبلیم نمیدونم چرا گفتم 3-4 روز دیگه چله تمامهBig Grin در حالیکه اگه از الان حساب کنید تازه 4-5 روز مونده! کل اونروز داشتم فکر میکردم که چیشد من اینو گفتم Big Grin
(۱۳/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۹)sarallah نوشته است: [ -> ]از اونجایی که چله ی بعدی با ماه محرم همزمان میشه پیشنهاد میکنم برای این چله زیارت عاشورا رو در نظر بگیریم ...
اولا که تناسب امضا و آواتارت ، منو به شخصه کشته Cool

ثانیا که کاملا موافقم... حالا فوقش میتونیم همین سوره مزمل رو هم همزمان با زیارت عاشورا تکرار کنیم که همینجوری با قرآن هم بمونیم...

التماس دعاAngel
سلام به همگی
از چله ی بعدی چه خبر؟
چرا مسئولین رسیدگی نمیکننHuh

بنده هم با زیارت عاشورا موافقم... کسی دیگه نظری نداره؟؟؟
سلام دوستان

به نظر من هم زیارت عشورا یا یه سوره کوتاه مثل سوره مزمل باشه که ان شاءالله بنده هم بتونم همراهی کنم Smile

منم تو دعاهاتون فراموش نکنید Blush
بازهم سلام
امروز آخرین روز این چله بود ، و بالاخره این چله هم تموم شد و من هنوز آدم نشدمUndecided

چله بعدی هم که دیگه مشخص شد تقریبا
فقط ترسم اینه که با این وضعیت سوت و کوری این تاپیک و البته کل تالار ، جمعیتمون کم شه!!

زدن تاپیک چله بعدی هم به عهده جناب ثارللهAngel
(۱۸/شهریور/۹۴ ۱۲:۴۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]فقط ترسم اینه که با این وضعیت سوت و کوری این تاپیک و البته کل تالار ، جمعیتمون کم شه!!
هین 3-4 نفر هم که باشیم بهتر از چله ی انفرادیه.Confused
من پیشنهاد میکنم چله زیارت عاشورا از 24 شروع بشه که تا روز عاشورا میشه چهل روز...

اگر موافقید زودتر تاپیکشو بزنید تا افراد بیشتر ثبت نام کنن
(۱۸/شهریور/۹۴ ۱۲:۴۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]زدن تاپیک چله بعدی هم به عهده جناب ثارللهAngel
(۱۸/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۳)sarallah نوشته است: [ -> ]اگر موافقید زودتر تاپیکشو بزنید تا افراد بیشتر ثبت نام کنن
پیدا کنید پرتقال فروش را...Cool

نقل قول:من پیشنهاد میکنم چله زیارت عاشورا از 24 شروع بشه که تا روز عاشورا میشه چهل روز...
من هم موافقم. ان شاءالله تا اون روز خود مه پاره خانم میان و تاپیک رو میزنن.
[تصویر: %D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC19.jpg]
نقل قول:پیدا کنید پرتقال فروش را...[تصویر: cool.png]
Big GrinBig GrinBig Grin

نقل قول: من هم موافقم. ان شاءالله تا اون روز خود مه پاره خانم میان و تاپیک رو میزنن.
یعنی شب چله تازه تاپیکشو بزنیم؟! 1خورده زودتر بزنیم بهتر نیست؟ Blush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع