تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عکس چادر های مغایر با حجاب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
نقل قول:. شما که احاطه دارید و یا آن اشخاصی که احاطه دارند رفع شبه کنند , برای آنها که فقط مسلمان زاده یا شیعه زاده هستن نیز دلایل روشن باشد که چطور شد مسلمان شدن یا شیعه شدن

گفتن با اسراف انرژی فرق دارد
قبلا هم که گفته شد که عرضه داشتید : پاسخ زیاده و ال و جیم بل اصطلاحا رفت تو پیچ یا جایی که تغییر رویکرد دادید جایی کاربری لینکی رو براتون قرار داد گفتید اینترنیته و معتبر نیست در صورتی که خود وبلاگ اسلام کوئست از منبعی مثل علامه مجلسی استفاده کرده بود و شما که طبق معمول گیر کردی بودی با جوابی بس ناجوانمردانه خردمندانه تقاضای پاسخ از علامه طباطبایی یا آیت آلله مکارم رو داشتید . وات د فاز ؟
یا همین الان راجب استنباط احکام از قرآن

اینکه بخوام با شما دهان به دهان بزارم عملا اتلاف وقت و اسراف انرژیه . اون مقداری که لازم باشه و به حد کفایت رو هم الان و هم قبلا قرار دادم اگرم جایی علمم نرسه مثل همون اولین تاپیکی از اون ظهور کردید صراحتا می گم علمم نمی رسه و الحمدالله دوستان بسیار با سوادتر و فهیم تر از من زیاد هستند در تالار و همیشه پاسخگو بودند و هستند .

حالا گل گاو زبون دم کنم دکتر ؟Smile
(۲۶/شهریور/۹۴ ۱۷:۳۰)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]گفتن با اسراف انرژی فرق دارد
کاربری لینکی رو براتون قرار داد
از لنین بپرسی آیا سیستم کمونیست خوب است یا نه!!!Happy

(۲۶/شهریور/۹۴ ۱۷:۳۰)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]حالا گل گاو زبون دم کنم دکتر ؟Smile
هر طور مایلید
سلام

[/b]

[b]اگه میخواین ادامه بحث رو به دعوا و تمسخر پیش ببرید

مطلب رو حذف کنم

[/b]

[b]من الله التوفیق
با سلام

راستش با وضعیتی که پوشش خانمها داره فکر نمیکنم این چادرهای به اصطلاح جدید و مدل دار هم بتونه

مشوق چادری شدن باشه ... هر چند اساس این مدلها برای حجاب برتر چادر نمیتونه باشه به نوعی مدلی از پوششه فقط

ولی ولی از نظر حقیر میتونه ریزشی هم برای چادریهامون باشه

یعنی باعث بشه یه عده از چادریهامون هم به اسم چادر رو به این نوع تغییر پوشش بیارن که متاسفانه وضع بدتر میشه نه بهتر ...

انگار این افراد به فکر عفاف وحجاب حقیقی نیستن و دلشون نسوخته ...تاسف باره​
سلام دوستان

افراد نظرات متفاوتی دارند

برای شناخت بیشتر حقیقت نیاز به آزادی بیان است

به نظر من حذف دیگران دلیلی جز برتری نظر آنها ندارد

در ضمن من معتقد به آزادی بیان و آزادی عقیده هستم تصمیمی با ارزش است که آزادانه گرفته شده باشد

به نظر من وجود خانم های بی حجاب عیب نیست اما بشدت عاشق دخترای چادری و با حیا هستم به نظر من دختر باحیا یک نعمت الهیه
آقای میرزا شما دوست خوب من هستید اما تفاوت چیز بدیهی

به نظر من هیچکسی در دنیا وجود نداره که در کلیات و جزئیات 100% مانند من فکر کنه حتی دو قلوها هم دقیقا مثل هم نیستند

این تاپیک در مورد حجاب است اما اگه اجازه بدید نظرم را بگم البته تحمیل نمیکنم

در مورد نداشتن علم ایزدی ائمه

قرار نیست معصومین با همه ی علم و کمالاتشون با مردم عادی حرف بزنند خود پیامبر میفرماید ما به اندازه عقل مردم با آنها صحبت میکنیم

یه فیلسوف بزرگی هم میگفت اگه علم و معرفت از یه حدی فراتر بره مردم عادی فکر میکنند دیوانه ای

اگه برای یه کلاس اولی از انتگرال مثلثاتی حرف بزنیم به نظر شما چی میگه؟!

در مورد نداشتن عصمت ائمه

به نظر من عصمت ائمه ربطی به دستاوردهای اجتماعی و سیاسی آنها نداره

چون در اینجا فاعل فاعلیت داره اما قابل قابلیت نداره

حتی بزرگترین استاد ریاضی دنیا هم نمیتونه عمل ضرب را به یک عقب مانده ذهنی آموزش دهد

محدودیت های دنیوی

تغییرات گسترده نیاز به زمان گسترده داره پیامبر نمیتونست که با یه اجی مجی همه چیز رو تغییر بده

لزوم اختیار انسانی

دین نیامده تا پیامبری به پیامبری برسه یا امامی به امامت برسه بلکه دین اومده تا مردم به معرفت برسن

لزوم معرفت مردم هم داشتن اختیار مردم
پیامبر راه بعد از خود را مشخص کرد اما به حکم مردم سالاری در اسلام مردم به نظر سیاسی پیامبر احترام نذاشتن

دستاورد های بزرگ

کی گفته که پیامبر نتونست کاری بکنه؟

از نظر اجتماعی خیلی از خرافات و رسوم جاهلی اعراب از بین رفت

از نظر سیاسی مسلمانان توانستند دو ابر قدرت آن زمان را تصرف کنند

گر چه این تصرفات بدست خلیفه دوم بود و راه اسلام راه خشونت نیست اما حداقل حکومت بجا مانده از پیامبر دارای توانایی سیاسی و نظامی بزرگی بود

از نظر علمی مسلمانان بعد از 150 سال توانستند قدرت علمی اول دنیا شوند حتی مورخین مبدا رنسانس اروپا را تصرف قسطنطنیه بدست مسلمانان عنوان میکنند

ببخشید که در تاپیک حجاب بحثی نامربوط انجام دادم اما در آخر نظر آیت الله طالقانی در مورد حجاب را بیان میکنم

در حجاب هیچ اجباری نیست
درست یا غلط بودن این گفته ها بماند ، از نظر من اهمیت چندانی ندارد
اما این موضوع در چه زمانی مطرح می شود؟
هنگامی که انواع حیل جهت کشانیدن فرهنگ عمومی مردم ایران به سمت غرب با سرمایه گذاری های کلان در حال نتیجه گیریست ، بله در حال نتیجه گیریست
تخمی را که در چند سال اخیر کاشته اند دارد به بار می نشیند، چگونه؟ سریال های ماهواره ای که بنیاد خانواده را متلاشی می کند، یک زن شوهر دار با هر چند مرد متاهل می تواند ارتباط داشته باشد و قبحی در این موضوع نیست، قبیح نبودن آن در جامعه در حال شکل گیریست
فردی که نامش را بخاطر ندارم و سمت ریاست سازمان اطلاعات استرالیا را در سالهای دور بر عهده داشت و اخیرا در سیستم اطلاعات انگلستان فعالیت می نموده و دارای توانایی مالی بسیار بالاست اسپانسر سریال های چند صد قسمتی با نشانه گیری خانواده ها جهت نیل به هدف فروپاشی خانواده در مملکت ما می باشد
سریال ها در حال نتیجه گیریست
همه می دانیم در روزها و ماههای پس از انقلاب سیاست داخلی و خارجی ما مرتکب اشتباهات فاحشی گردید ولی نباید آن را دست مایه دیگران کنیم تا با احساسات ما بازی و آن را هر وقت که خواستند تحریک کنیم
ما ملت فهیمی هستیم، سرد و گرم چشیده ایم
تاریخ پر رنج و دردی داریم و قدرت تفکر داریم

با این نوع پوشش چیکار کنیم

چادر های مغایر با حجاب
من به آزادی بیان و آزادی عقیده معتقدم و به خانم های بی حجاب هم احترام میذارم

اما شیعه هستم و حجاب را یه ارزش اسلامی میدانم البته به نظر من

فکر کنم در أمر حجاب همفکر هستیم

به نظر من در این مسئله خانم ها اولویت بیشتری برای پاسخ دادن دارند

چون آنها روحیات زنامه را درک میکنند و از نیارها و علایق زنان آگاهی بیشتری دارند

خوبه که از خانم ها نظر سنجی کنیم ببینیم اونایی که با حجابن چه دلایلی برای این کار دارن

و اونایی که بی حجابن چه دلایلی برای این کار دارن

فکر کنم بهتر در درجه اول اجبار به حجاب برداشته بشه

چون امام علی یک حدیثی با این مضمون داره که انسان به چیزهای منع شده اشتیاق بیشتری نشان میده

یک بزرگی هم میگفت در خارج که آزادی روز به روز بر آمار حجاب افزوده میشه اما در ایران بدلیل اجبار و تحکم با این وضع بد حجابی و بی حجابی رو به رو شده ایم

فکر میکنم مشکل از زنان نیست بلکه ما مردا بی غیرت شدیم

چون اگه زن هم علاقه به بی حجابی داشته باشه وقتی بدونه براش خواستگاری نمیاد یا ارزشش رو پیش شوهرش از دست میده خود به خود ترغیب به حجاب میشه

تبلیغ چادرهای ملی هم شاید بتونه خوب باشه

چون هم دست و و پا گیر نیستن و هم خانم احساس زیبایی بیشتری میکنه

ما باید کاری کنیم کسی هم که به اسلام اعتقاد نداره چادر را بعنوان یک ارزش اخلاقی قبول کنه

البته این کار سختیه

بچه ها رنگ چادر باید حتما سیاه باشه؟

چون رنگ سیاه اثرات بد روانشناسی داره آدم یاد گروه های تروریستی میفته

یه جوری باید خانم ها نیارشون به زیبایی براورده بشه

مثلا باید در محیط خانه یا پیش محرم هاشون یا در محیط دخترانه لباس های مدل دار و شیک بپوشن

در جمع های دینی دخترهای چادری باید مورد تشویق قرار بگیرن و حجاب رو امری بزرگ تلقی کنیم

دیگه...دیگه...
با سلام-----------------------

آیا حاضر هستید خواهر و مادر شما چنین طور بپوشند و در جامعه حاضر بشوندHuh
(۲۷/شهریور/۹۴ ۲۰:۲۴)mirza47822 نوشته است: [ -> ]حتی خود اعراب صحرا و عشایر در چادر زندگی میکنند .

جناب چادر عشایری با چادر و پوشش خانم ها فرق داره
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع