تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عکس چادر های مغایر با حجاب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
من فکر میکردم رنگ سیاه رنگ گریه و سختی و خشونت اما جناب السا نظرم رو عوض کردن

پس فکر کنم تو عروسی ها باید سیاه بپوشیم و تو عزاذاری ها سفید

پست 61 در مورد حجاب بسیار زیبا بود

ممنونیم آقای قبیله منتظر
دوست حقیقت'
من فکر میکردم رنگ سیاه رنگ گریه و سختی و خشونت اما جناب السا نظرم رو عوض کردن

پس فکر کنم تو عروسی ها باید سیاه بپوشیم و تو عزاذاری ها سفید

دوست گرامی و کاربران گرامی لطف کنید
کلیپ زیر رو حتما دانلود کنید و مشاهده کنید تا درباره روانشناسی رنگ ها چیزی یاد بگیریم

با تشکر

----------------------------------------

سخنان خانم دکتر نیلچی‌زاده در برنامه تلوزیونی " به سمت خدا " پیرامون تحلیل زیبای روان شناسی از رنگ مشکی . . منبع:http://film.tebyan.net/film/۶۴۳۰۹

@@@@@@@@@@@@@@@@@

دانلود کلیپ پیرامون تحلیل زیبایی روانشناسی رنگ مشکی لطف کنید دانلود کنید
من فردا صبح میتونم کلیپ رو بگیرم

اما فکر کنم هر گردی گردو نیست
بین نظرت عوض میشهAngel
کاربر ماحی لطفا ادب را رعایت کنید و با شخصیت رفتار کنید

مگه من فرزند شما هستم که به من امر و نهی میکنید؟

مگه شما معصوم هستید که باید از نظرات شما اطاعت کنم؟

منم هزار تا دلیل عقلی و واقعیات تجربی دارم که به اونا استناد میکنم

بچه ها من مخالفانم را دوست دارم حتی آقای عبدالرحمن هم واقعا دوست دارم

اما اجازه نمیدم کسی به من بی احترامی کنید

پروفسور ما یه چیز دیگه هم داریم به اسم زیبا شناسی و زیبا پسندی زنان اصلا زن نماد زیبایی است

ما داریم تلاش میکنیم فرهنگ و لباسی رو ارائه بدیم که هم حیا و نجابت زن حفظ بشه و هم غریزه زیبایی خانم ها سرکوب نشه

در اسلام رنگ سیاه رنگ مذمومی است و پوشیدن لباس سیاه کراهت دارد و توصیه به پوشیدن لباس های روشن شده است

حتی جهنم و عذاب های آن با رنگ هایی مثل قرمز و سیاه توصیف میشوند

در عرف هم رنگ سیاه رنگ عزا و ماتم و پلیدی هاست

مثلا جمله این راه به سیاهی میرود یا جادوگران و نیروهای شیطانی با رنگ سیاه نشان داده میشود

ﺳﯿﺎﻩ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﻧﮓ ﺑﺪﯼ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺭﻧﮓ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯼ ﺑﺪ ﻭ
ﻓﺮﯾﺐ ﻭ ﺩﺭﻭﻍ ﺍﺳﺖ . ﺳﯿﺎﻩ ﺭﻧﮓ ﻣﺮﮒ ﻭ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺳﻮﮔﻮﺍﺭﯼ
ﺍﺳﺖ . ﻛﻠﻤﺎﺗﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ‏« ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺳﯿﺎﻩ ‏» ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻣﻨﻔﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﯾﻦ
ﺭﻧﮓ ﺍﺳﺖ
ﺭﻧﮓ ﺳﯿﺎﻩ ﺍﻧﺮﮊﯼ
ﻭ ﻗﺪﺭﺕ ﻣﻔﯿﺪ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﺪﺕ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽﺩﻫﺪ
ﻭ ﻓﺮﺩ ﺭﺍ ﺩﭼﺎﺭ ﭘﺮﯾﺸﺎﻧﯽ ﻭ ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﻭ
ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﻣﻨﻔﯽ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽﮐﻨﺪ. ﺭﻧﮓ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﻪ بیماری کمک میکند

ﺳﯿﺎﻩ ﺭﻧﮕﯽ ﻣﻄﻠﻖ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﺮﺍﺳﻮﯼ ﺁﻥ، ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﯽ
ﺷﻮﺩ.ﺳﯿﺎﻩ ﯾﻌﻨﯽ ﻧﻪ، ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺗﺮﮎ ﻋﺸﻖ ﻭ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﺍﺯ
ﻓﻌﺎﻟﯿﺘﻬﺎﯼ ﺟﻤﻌﯽ ﺍﺳﺖ . ﺏ
ﻩ ﻣﻌﻨﯽ ﻧﯿﺴﺘﯽ، ﻧﺎﺍﻣﯿﺪﯼ ﺑﻪ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻭ ﺳﮑﻮﺗﯽ ﺍﺑﺪﯼ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺣﺲ
ﺳﻨﮕﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺍﻟﻘﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮ ﻣﺰﺍﺝ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺩﺭ
ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﻫﻢ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﻣﻨﻔﯽ ﺩﺍﺭﺩ . ﺩﻭﺳﺘﺪﺍﺭﺍﻥ ﺭﻧﮓ ﺳﯿﺎﻩ ﻣﻌﻤﻮﻻ”
ﺧﺴﺘﻪ ﻭ ﺍﻓﺴﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ .ﺍﮔﺮ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ، ﻧﺎﺭﺍﺿﯽ ﺍﻧﺪ.ﺍﮔﺮ ﻧﺎﺭﺍﺿﯽ
ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ، ﻣﻐﺮﻭﺭﻧﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻐﺮﻭﺭ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ، ﺍﻧﮑﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ.
ﺍﮔﺮ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﻧﮑﻨﻨﺪ ﻫﻢ ﻧﺎﺭﺍﺿﯽ ﺍﻧﺪ، ﻫﻢ ﻣﻐﺮﻭﺭ، ﻫﻢ ﺧﺴﺘﻪ ﻭ ﻫﻢ
ﺍﻧﮑﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ” ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﻫﻢ ﺧﺒﺮ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ

آقای قبیله منتظر لینک خراب بود

با اجازه شما اثرات منفی رنگ سیاه را در دین و روانشناسی عرضه کردم
(۲۸/شهریور/۹۴ ۱۸:۵۰)ماحی نوشته است: [ -> ]سلام ورحمت الله

دوست حقیقت گرامی .شما مگه قبل از عضو شدن در تالار قوانین را نخواندین ونپذیرفتی؟!ماگفتیم عضو شوباچشم بسته؟!!
شما نمیخواداحساس تاسف کنیدتالار قوانین خاص خودشو داره
خیلی هم ناراحتین واحساس محدودیت میکنید میتوانید در تالارهای آزاد هر بحثی وباهر لحنی را پیش بکشید
از صفحه قوانین مشخص است فضایی که موسسان این تالار مد نظرشون بوده فضای معنوی و اسلامی مذهب شیعه است اما گفته شده کسی حق تبلیغ ندارد . به نظر میرسه ارسال هایی که با این رویه همراه است با تشکرهای فراوانتر روبرو می شود و احیانا اگر پستی مخالف این رویه باشد تخطئه می شود . حتی از سوی کاربران عادی نه مدیریت . به نظر میرسه اگر هم در ارسالی اشکالی باشد این وظیفه مدیریت است که اخطار دهد . آنچه در قوانین تالار آمده توهین , افترا , تمسخر , ناسزا باعث برخورد مدیریت تالار خواهد بود .
(۲۸/شهریور/۹۴ ۱۸:۵۰)ماحی نوشته است: [ -> ]در تالار فقط به دنبال قوت بخشیدن به عقایدخود وپیدا کردن هم عقیده را نداشته باشیم
اگر ایشان (دوست حقیقت) موافق نظرات شما بود آنگاه مشکلی نبود ؟ این پیدا کردن هم عقیده برای شما صدق نمیکند ؟آیا این پست شما نشان دهنده این نیست که شما هم بدنبال قوت بخشیدن به عقیده خود هستید ؟
شنیدن نظرات موافق و مخالف در فرهنگ اسلامی سخت نیست . اگر در مخالفت با نظری استدلالی داریم بگوییم و مدیریت تالار را به مدیران آن واگذار کنیم . در تالارهای دیگر بطور خصوصی اخطار می دهند نه در جمع
متاسفانه دوست خوبم اقای میرزا حذف شد

آقای زمان از حرف های خوبتون متشکرم

اما بهتره که در این تاپیک فقط در مورد حجاب صحبت کنیم

اگر بعضی از بی خردان به دیگران توهین میکنند و جو دوستی را بهم میزنند بهتر است که سکوت کنیم

آقای زمان نظر شما در مورد چادر چیست؟ معایب و مزایای چادر سنتی چیست؟راهکار شما چیست؟
به نظر بنده پوشش حجاب نباید مانع فعالیت روزمره شود و البته آنطور که در شرع اسلام هم آمده پوشش حجاب مانع فعالیت نخواهد بود . اگر به شهرک های صنعتی سری بزنید می بینید اکثر کارگران خانم هستند , در شرکت های لبنی , شرکت های الکتریکی , صنایع غذایی و... بروید ببینید با پوشش اسلامی مناسب (بغیر از چادر) هم می توان کار کرد و هم حد حجاب اسلامی را رعایت کرد اما اگر این کارگران خانم بخواهند با چادر کار کنند بسته به نوع کار احتمالا بعضی از امور کار خود را نتوانند انجام دهند بنده خود شاهد بوده ام که اینگونه خانم ها را از کار اخراج کرده اند البته نه بخاطر ضد اسلامی بودن بخاطر اینکه آن خانم اصرار بر پوشش چادر داشته و این امر مخل فعالیت در آن کار بوده پس آن خانم چادری را با خانمی دیگر که حد حجاب اسلامی را بدون چادر رعایت میکرد جایگزین میکردن
سلام و عرض ادبSmile

از دوستان بزرگوار ، چه موافق و چه مخالف، خواهش میکنم بدور از هرگونه توهین بحث رو پیش ببرید

از همکاری شما کمال تشکر رو دارم

یا علی
بچه ها آقای زمان حرف درستی میزنه به نظر من

مشکل محدودیت چادر و کارهای فنی و فیزیکی را چگونه حل کنیم؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع