سلام اقای میرزا متشکرم که خواهش منو قبول کردید و از تالار بیرون نرفتید
اگه میشه یه جوری شمارتون رو به من بدید
آقای قبیله منتظر من اهل آزادیم اما بشدت روی مسئله حجاب همسر نداشتم حساسم در این زمینه سختگیر هستم شاخصه اصلی همسر آیندم با حیا بودنشه
خب ولی همه که مثل من نیستن به نظر شما چیکار کنیم؟
مثل داعش بریم مخالفینمون رو بکشیم؟
بی حجابا رو تیربارون کنیم؟
لا اکراه فی الدین
اگه به راه بیارمشون
با کاره های فرهنگی و... چه
از خودت شروع کن
و
آزادی رو فقط به شاخه حزب اللهی بودنت اهداء کنید نه چیز دیگه ای
(۲۷/شهریور/۹۴ ۲۰:۳۶)قبیله منتظر نوشته است: [ -> ]جناب چادر عشایری با چادر و پوشش خانم ها فرق داره
به هر حال ارزش , فضیلت و اهمیت چادر اونقدر زیاده که فرقی نمیکنه چه چادری باشه حتی اغلب مردم برای خودروی شخصی چادر تهیه می کنند تا از دید نامحرمان در امان باشد
سلام
جالبه حالا با خودرو هم یکی شدیم
خانومای چادری ، چادر میپوشن تا افتاب و بارون بهشون اسیب نرسونه!!!!
(۲۷/شهریور/۹۴ ۲۰:۵۷)mirza47822 نوشته است: [ -> ]به هر حال ارزش , فضیلت و اهمیت چادر اونقدر زیاده که فرقی نمیکنه چه چادری باشه حتی اغلب مردم برای خودروی شخصی چادر تهیه می کنند تا از دید نامحرمان در امان باشد
البته فضیلت و اهمیتش به قدری زیاده که هم امام در مورد اون صحبت کرده، هم برخی از دوستان در مورد اون درفشانی می کنند.
خیلی متاسفم ک هرموقع خواستیم از افراط ها درباره حجاب حرف بزنیم، ی سری تفریطی ریختن و بلوا کردن ...

این تاپیک هم منهدم شد، بدون اینکه نتیجه ای داشته باشه ... حیف
رنگ سیاه چادر، افراد رو یاد داعش میندازه

خنده دار ترین دلیل برای زدن ِ رنگ مشکی چادر بود ک توی این مدت شنیده بودم
اگه یه جستجویی بکنید در اینترنت اثرات منفی رنگ سیاه رو از زبان روانشناسان بیشتر درک میکنید
منم نگفتم خانم ها چادر صورتی بپوشن بلکه فقط صورت وضعیت کردم تا دوستان بیشتر بررسی کنند
من خودم عاشق دخترهای چادری هستم اما همه مثل من نیستن
باید بتونیم از طریق روش های روانشناسی و رفتار اجتماعی چادر را جذاب تر کنیم
تغییر رنگ چادر هم میتونه یک روش باشه
در آخر کلام درباره این تایپک
نتیجه گیری چیه
لطف کنید لینک زیر رو دانلود کنید
چادر
موزیک ویدیو چادر با صدای کامران اسدی تقدیم به خواهران عزیزم (به سفارش جبهه افسران حجاب و به مناسبت هفته حجاب و عفاف)
یه فیلم در مورد حجاب خیلی جالب بود
[url=http://forum.bidari-andishe.ir/<iframe src=http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/4L9jQ/vt/frame allowFullScreen=true webkitallowfullscreen=true mozallowfullscreen=true height=360 width=640 ></iframe>][/url]
رنگ مشکی، رنگ "شیک بودن" ه
این رو همون علم روانشناسی میگه
بخاطر همینه ک ی زمانی رنگ مشکی، رنگ جعبه ی کالاهای پربها بوده (اشتباه نشه، قیاس نمیکنم بین چادر مشکی و جعبه مشکی کالاها، دلیل محبوب بودن رنگ مشکی رو گفتم)
نقل قول:باید بتونیم از طریق روش های روانشناسی و رفتار اجتماعی چادر را جذاب تر کنیم
نع :|
مگه هدف ما چادری کردنه؟!!
هدف حجاب داشتنه،
البته نه حجابی ک صرفا طوطی وار باشه
هدف اینه ک عقاید افراد درست بشه و خودشون ب این نتیجه برسن ک باید حجاب داشته باشن، بخاطر خودشون
کما اینکه این روش، روی بچه های امروزی خیلیییی بیشتر جواب میده و ما دیدیم نتیجه ش رو