بهترین خاطره یا بهتر بگم ، خوب ترین اتفاق تالاریم اشنایی با تیم رادیو بیداری بود .
رادیو بیداری مقدمه ای شد برای داشتن دوستان خوب که از تک تکشون درس های بسیاری گرفتم .
خصوصا خواهر نازنینم شیدا
و چه زیباست سخن رسول مهربانی حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که می فرمایند :
هرکس که خداوند برای او خیر بخواهد ، دوستی شایسته نصیب وی خواهد کرد
نهج الفصاحه ص 776 ، ح 3064
ان شاالله خداوند حافظشون باشه .
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
با عرض ســـ♥ـــلام و ادب و احترام![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
در اولیـن روز هـای حـضـورم در تـالار، سـر یـک موضـوعی (که الان نـمـی تـونم بگم) بیـن بنـده و
آقای
مجید املشی و آقای "X" باعـث شـد که آپشـن "عدم دریافت پیام خصوصی" حــذف بشـه
![[تصویر: Sheklake_Riz_11_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171772084/Sheklake_Riz_11_.png)
بعـد آقـــ♥ـــای املشی از اون کـار آقای "X" حمایـت کردند که من هم تصمیـم گرفتم، یـه خـورده
سر به سرشون بذارم
مثـلا در نـقـد فنـی توی تاپیـک "تـصـاویـری کـه بـایـد دیـد" به ایشـان گفتم باید برای آخرین عکس
در هر صفحه محدودیـت فاصله ی زمـانـی تعریف کرد، یعنی اگر بین آخرین مطلب ارسال شده در
صفحه ی "n" با اولیـن مطلـب ارسال شـده در صفحه ی "n + 1" فاصله ی زمانی مثلا 5 ساعت
وجـود دارد؛ سیـسـتـم بـه طور اتومـاتیـک هـر دو مطلب را در صفحه ی "n + 1" قرار دهد و اینـکه
مـن دیـگـه تـوی آن تاپیـک مطلب نمی ذارم؛ بعد ایشان این حرف های من را جــدی گرفته بودنـد:
(۲۳/آذر/۹۳ ۱۴:۴۶)آقـــ♥ـــای مجید املشی نوشته است: [ -> ]ممنون از زحمتی که کشیدید و وقتی که گذاشتید. مطمئن باشید که پیشنهادهای خوب بررسی و با درنظر گرفتن جوانب عملیاتی میشن.
خاطره بنده هم پریروز رقم خورد که در این تایپیک خاطره ای نوشتم ولی خاطره ام ناپدید شد

(۱۰/آبان/۹۴ ۱۶:۴۰)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]تالار پویایی ش را از دست داده؟ خود شما چه ایده خلاقانه ای برای خروج از رکود آن داشته اید؟؟؟ چه کاری کرده اید
ما بازیکن و شما تماشاگر نیستیم، همه مان اینجا بازی می کنیم. پس اگر فضای تالار کمی رنگ پریده است، قبول کنید قسمت مهم آن متوجه شماست عزیزانم. 
سلام وخداقوت
برادرگرامی
بازیکنان اصلی کیا هستن ؟؟
نزدیک 17 تا پیشنهاد...دادیم چی شد!!
زدن کلید اولیه وآماده کردن فضا ،بیشتر متوجه کدوم بازیکناست؟؟
بابا لا اقل میگفتین نقص پیشنهاد ها را که انگیزه ی باشه روشون کاربشه دوباره...
بیان کردن پیشنهاد وگذشتن از آن هیچ موقع کیفیتی به دنبال ندارد...
اتفاقا به شخصه از پیشنهادهای شما استفاده کردیم. خدا خیر کثیر عنایتتان کند. خود حقیر در بخش رادیو از آن بهره جستم.
ولی فقط تو پیشنهاد نمانید، خودتون یه یاعلی بگید و بیایید یه گوشه کار را بگیرید. حالا که امکانات تقریبا و تا حد مناسبی موجوده کم کاری من و شما توجیهی نداره.