بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۶/دی/۹۴ ۲۳:۲۸)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]خوب فقدان معنویت هست که باعث عدم جامعیت شده.
علمی که از معصوم نیاد دچار نقصه هر مدلش که میخواد باشه. طب صادق و طب الرضا و پیشگیری و رعایت... همه اینها هست ولی بیماریهای واگیر هم کنترلش به سادگی نیست نمی شه کلا علم امروزی رو با خاک یکسان کرد!!
شما یک مقدار زیاده روی میکنید!!!
نمیشه گفت پیشرفت روانشناسی و اقتصاد باعث افسردگی شده!!!!
بازم اشتباه شد
منظور من عدم جامعیت علومه که باعث نقص می شه
بسیاری از علوم هست که می تونیم الان بهش برسیم ولی در گذشته نبوده
فک کنم شما مبحث جامعیت علوم رو با بحث طهارت علم و عالم و معلوم اشتباه گرفتید
که این حرف شما خودش می شه بخشی از عدم جامعیت علوم نه خود جامعیتش
هیچ زیاده روی نیست
اتفاقا اساس یادگیری همه ی علوم امروزی باید با خاک یکسان شه (توجه کنید گفتم نحوه ی یادگیریش نه کلا همه علوم) و یه چیز نو از آب در بیاد وگرنه بشر رو نابود می کنه
البته به استثنای اون علم جامع که اعم همه ی علومه : فلسفه ی اسلامی (اون هم به نظر من از نوع حکمت متعالیه اش

)
تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا گفته شده اگه علم حقیقی 32 حرف باشه، زمان ظهور عمومی حضرت حجت فقط 2 حرفش شناخته شده؟
به نظر شخص من این دو حرف هم چیزی جز همون فلسفه و عرفان اسلامی نیست
(البته این نظر شخصی منه)
مابقی علوم به دلیل عدم جامعیت و شاخه شاخه شدنشون علم نیستند و درواقع همشون یه بمب نهفته هستند که سبب ویرانی ها می شن
(۲۷/دی/۹۴ ۰:۲۸)A L I نوشته است: [ -> ]سوال ساده اس..
الان دانشکده های پزشکی،فنی،صنعتی و....باید تخته بشن و همه دانشجویان تشریف ببرن حوزه علمیه در کنار تحصیل دروس حوزوی بخونن؟!
هرکسی باید سرش تو کار خودش باشه، الان تو دنیایی که همه چیز داره تخصصی میشه و همه رشته ها دارن ریز و ریزتر میشن تا کار تخصصی تر بشه،شما همچین حرفی میزنید؟
ابن سینا مربوط به چند سال پیش میشد؟چند قرن پیش؟؟
زمان مصر باستان هرکی سرش درد میکرد،سر شکاف سلطنتی سر اون میشکافت تا درمانش کنن!
الان هرکی سرش درد میکنه یه ژلوفون یا کدوئین میخوره!!
هرچیزی مربوط به دوره خودشه
ببینید منظور من این نبوده که حتما تمام علوم رو منتقل کنیم به حوزه و از تو حوزه یادشون بگیریم
هرجایی که این ظرفیت رو داره تا همه ی علوم رو در کنار هم جمع کنه و با هم به نتیجه برسه، اونجا هر کجا که می خواد باشه، حوزه، دانشگاه، خونه ی علامه حسن زاده ... هرجا باید این کار جمع علوم با هم انجام شه
اینکه امام فرمودند وحدت حوزه و دانشگاه، خیلی حرف ها و مفاهیم پشتش بود
مثلا گفتند تا علم حوزه بره تو دانشگاه و نظم دانشگاه بیاد تو حوزه
ولی کاملا برعکس شد، بی نظمی حوزه رفت تو دانشگاه، بی علمی دانشگاه هم اومد تو حوزه
اینه که روز به روز، نسبت به گذشته ی علمی که نیاکانمان داشتند، پسرفت و عقبگرد داریم
واقعا اگه این اتفاق وحدته میفتاد و بیفته، چه پیشرفت ها که نمی کنیم! (البته اگه با مخالفت جدی متکلمین روبه رو نشه)
ببخشید این حرف هایی که من می گم جوک نیستند که بگیم بابا اون دوره زمونه گذشته و الان همه چی تخصصی شده
اتفاقا بدبختی ها از این تخصصی شدن ها شروع شد
شما ببینید انیشتینی که در دنیای فیزیک معاصر برای خودش قطبیه تنها با همین شیوه دانشگاهی کسب علم کرد اما در اواخر عمرش میگه: "ما هنوز حتی نفهمیدیم جِرم چی هست"
خب جرم یکی از ابتدایی ترین مبانی هست تو فیزیک... بعد یکی از برجسته ترین دانشمند در این علم بعد از یک عمر پر برکت علمی میگه من هنوز اون ابتدایی ترین مبنا در علم فیزیک رو نشناختم
این نشان از ناکارآمدی این شیوه علمی هست نه ضعیف بودن اون دانشمند...
حرف من رو شیوه ای در کنار همین شیوه ی رایج تو دنیای امروزه که ما رو به جایی میرسونه که به تمام قوانین نظام خلقت و تمام ربطهایی که بین قوانین و موجودات هست پی ببریم
دانشمندان تو بحث علم به این نتیجه رسیدن که نمیشه علوم مختلف، مستقل از هم حیات داشته باشن برای مثال یک پزشک نمیتونه بگه علم من در مورد بدن انسان هست و من نیازی به فراگیری یا مطلع شدن از علم نجوم رو ندارم چون به این نتیجه رسیدن که تمام خلقت با هم مرتبط هستن... تمام موجودات در حال اثر گذاری روی هم هستن
دانشمندای برتر تو تمام دنیا معترفن به این اصل که عالَم وجود یک واحد به هم پیوسته هست مثل پیکره انسان
یعنی همون طور که انسان دارای اعضای مختلف هست و هر کدوم از اعضا کاربردی متفاوت دارند در عین حال این اعضا از هم گسسته نیستن و روی هم تاثیر و تاثرات دارن...
برای ارتباط موجودات عالم با هم یه مثالی بگم:
اگه از یک پزشک امروزی بپرسیم اون عواملی که در انعقاد نطفه دارای اثر هست برای ما بازگو کن شاید از شرایط جسمی زوجین مطالب در خوری بگه از نوع تغذیه نکات علمی خوبی بگه اما وقتی بهش بگی : آیا کره ماه در انعقاد نطفه اثر داره؟
ممکنه یا رد کنه یا اظهار بی اطلاعی کنه.
اما در روایات از معصومین داریم که وقتی ماه در حالت هلال و بدر و محاق هست (اول و وسط و آخر ماه) نطفه منعقد نکنید که اگر فرزندی پدید بیاد دارای بیماری صرع خواهد بود...
و دوستان بیماری صرع نه در طب سنتی و نه در طب جدید درمان قطعی نداره... و مطالب از این دست کم نیستن...
(الان دوستان ایراد نگیرید که بگید دیدید طب سنتی هم ناکارامد بود، نه، طب سنتی ممکنه جایی درمان نداشته باشه ولی برای درمان های دیگش، یا عوارضی نیست، یا اینکه عوارضش نسبت به پزشکی امروز حداقله)
میبینید؟!! تمام نظام هستی به هم پیوسته هست... لذا نمیشه علوم با هم بی ارتباط باشن
اگه پزشک ما بگه علم نجوم به من ربطی نداره نتیجه این میشه که دستورات پزشکی ایشون بدون عوارض نخواهد بود و همینطور دانشمندان در علوم مختلف...
اگه این پیوستگی نظام خلقت رو جدی نگیریم نتیجه و اجرا علوم اونها در اجتماع تباهی به بار میاره...
که خوشبختانه بشر امروز به این نتیجه رسیده... و تو فکر چاره هست
پس برای سعادت بشر و حتی حیات بشر، ما نیاز داریم علم رو به درجه جامعیت برسونیم یعنی مثلا پزشک بدون منجم علمش کامل نیست و تبعات در پی داره و ...(البته من یک وجه ارتباط رو عرض کردم والا پزشکی با بسیاری از علوم بلکه با تمام علوم
مرتبط هست)