تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲۹/دی/۹۴ ۲۳:۰۵)عمار94 نوشته است: [ -> ]
به نظر من امروز دانشگاه بیشتر نیازمند این است که تحت تاثیر حوزه باشد .(دلیل هم روشن است ، در مقام قیاس حتی بدون وجود وحدت عملکرد حوزه بهتر از دانشگاه است) .

Big Grin
عملکرد حوزه بهتر بوده؟؟؟
خیلی از طرح های راه و شهرسازی خیلی از طرح های پزشکی خیلی از اکتشافات و خیلی از این خیلی ها حاصل دسترنج فارغ التحصیلان دانشگاه هست.
اونوقت میشه بفرمایید فارغ التحصیلان حوزه تا الان چه خدماتی داشتن؟؟؟؟

حداقل تاثیری که میتواند رابطه ی استاد و شاگردی که در حوزه وجود دارد در دانشگاه هم بوجود آید و مانع تولید فارغ التحصیلان بی کیفیت شود .

میشه بگید کیفیت فارغ التحصیلان حوزه چقدره؟؟؟
اصلا فارغ التحصیلان حوزه کاری هم انجام میدن که بخواد کیفیت داشته باشه یا نداشته باشه؟؟؟؟
جناب پارمیس به نظرم (خود) جنابعالی میتوانید به عنوان آیینه ی تمام نمای کیفیت آموزش دانشگاهی کشور مطرح شوید !
(۲۹/دی/۹۴ ۲۳:۵۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]جناب پارمیس به نظرم (خود) جنابعالی میتوانید به عنوان آیینه ی تمام نمای کیفیت آموزش دانشگاهی کشور مطرح شوید !

خانوم عمار به نظر منم شما آیینه تمام نمای کیفیت آموزشی در حوزه ها هستید.(فرار از پاسخ)
چرا سوال رو جواب نمی دید؟؟؟
یک نفر در جایی زمین خورد ، چون لج کرد تا خانه سینه خیز برگشت !
تعریف فقه در ویکی پدیا :
فقه در اصطلاح عبارت است از: علمی که به‌وسیلهٔ آن احکام شرعی را از ادلهٔ تفصیلی به دست می‌آوریم.
تعریف فقه در ویکی فقه :
در اصطلاح بنابر اینکه فقه یک علم می‌باشد، به علم و استنباط احکام شرع از روی رأی و اجتهاد فقه اطلاق می‌شود.
اینکه گفته شود فقه(دانش ) است و بین (علم ) و (دانش) تفاوت قائل شد مسئله ای است که از جهل یا عناد ناشی میشود .
در پاسخ به این سوال که چرا علوم دیگر وارد حوزه نمیشوند هم ارز با پاسخ به این سوال است که چرا در دانشکده برق ، فقط برق تدریس میشود و خبری از علوم دیگر نیست .
دوست عزیز چقدر سطحی بحث می کنی؟

اتفاقا من چون می دونستم می خوای این مطالب رو کپی پیست کنی من عرض کردم منظور ما از علم، ساینس هست.

یعنی توضیح پدیده ها به شکل آزمایش شدنی. طبق این تعریف فقه، کلام، و خیلی از این چیزها که ما میگیم علم ، علم نیستن.

در هر حال فرقی نداره. فرض کنید من قبول کردم که فقه علم است. کلماته دیگه، باهاش بازی می کنیم.

بحث در اینجا علوم مختلف بود که آیا اسلامی سازی می تونن بشن یا نه. مثل طب، جامعه شناسی، اقتصاد و و و. وگرنه فقه که مشخصه خروجی حوزه علمیه است.

در هر حال حوزه هیچ خروجی از خودش تو علم نشون نداده. راه براش بسته نبوده

_____
پ.ن:
البته یک شخصی تک و تنها، حوزوی هم نیست در حداقل امکانات، 10 ساله داره خیلی دقیق در مورد فلسفه ی علوم و چگونگی اسلامی سازیشون پیش می ره.
اما این حوزه .....
بسم الله الرحمن الرحیم

ببخشید همین اول بگم با اینکه یه جمله رو نقل قول کردم، ولی به هیچ وجه منظورم به شخص خاصی نیست، بلکه تک تک اعضای جامعه می تونند مصداق این حرفم باشند :

نقل قول:البته یک شخصی تک و تنها، حوزوی هم نیست در حداقل امکانات، 10 ساله داره خیلی دقیق در مورد فلسفه ی علوم و چگونگی اسلامی سازیشون پیش می ره.

شاید، این لنگیدن جامعه که مثلا فقط یک نفر داره تو این حوزه فعالیت می کنه، تقصیر من باشه
مطمئنا کم کاری من بی تاثیر نبوده ولو در حد خیلی خیلی جزئی
من هم شریک هستم در رسیدن جامعه به این مرحله
به اندازه ای که قصور انجام دادم و دادیم در رسیدن جامعه به این مرحله، به همون اندازه پامون گیره
عدل یعنی این

حرف من اینه که ما نباید نسبت به سازوکارهای اجرایی، درآمدی و مدیریتی کشور بی اطلاع و بی خیال باشیم
باید به عنوان یک جوان به فکر اصلاح باشیم... هر چقدر که میتونیم...
و به هر اندازه که توان داریم و اون توان رو بکار نبندیم به همون اندازه باید پاسخگو باشیم
نظام هستی یه مجموعه بهم پیوستست

من میگم اگه رها کردن ما موجب بیشتر به قهقرا رفتن جامعه باشه از این ظهر الفساد فی البر و البحر، هر طور شده دامن ما رو هم می گیره. حالا هرچقدر هم تلاش کنیم که به ماها نرسه
مثلا توی حلال و حرام های بانکی، حلال و حرام های درآمد کسبی، طیب و غیر طیب بودن غذاها، و ....

حالا رها نکردن حتما به این معنی نیست که بریم توی اون مجموعه ای که اون آقا هست ماهم بریم دقیقا اونجا کار کنیم.... باید فکر کنیم
راههای متفاوتی هست
با یه خورده تلاش و وقت ما هم می تونیم به اون مرحله برسیم و خودمون بشینیم علممون رو استخراج کنیم
نه از لقمه های پیچیده شده ی غرب استفاده کنیم

یا علی

زننده تاپیک از ارسال شماره پنج خودش بحثو منحرف کرده

تاپیکو جدا کنید

هرکی از دور ببینه فکر میکنه چهار صفحه همش درباره امامزاده س
(۲/بهمن/۹۴ ۱۳:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]زننده تاپیک از ارسال شماره پنج خودش بحثو منحرف کرده

تاپیکو جدا کنید

هرکی از دور ببینه فکر میکنه چهار صفحه همش درباره امامزاده س

سلام.
آقای عبدالرحمن این تاپیک در مورد بیانات آقای علم الهدی هست حالا چه ارسال اول چه ارسال پنجم در همین مورده پس ربطی به منحرف شدن تاپیک نداره....
حالا میشه اسم تاپیک رو عوض کرد.....
سلام مجدد

داشتم بخش هایی از کتاب "امام حسین، شهید فرهنگ پیشرو انسانیت" علامه جعفری رو می خوندم به بخش جالبی رسیدم

تو یکی از پست ها یکی از دوستان گفتند که دیگه مشکلات روانی و... ناشی از علم روانشناسی و امثالهم نیست
جناب مجتبی110 پاسخ خوبی دادند

این هم یه پاسخ از علامه جعفری در تکمله پاسخ قبلی، که دقیقا اثبات می کنه، این مشکلات از اون علوم بلند می شه :
آن متفکر در علوم انسانی و یا فیلسوفی که نمی داند باید انسانی را بشناسد و بشناساند که در حد کمال اعلا، شخصیتی به نام حسین دارد و در قعر پستی ها فردی به نام یزید می شود، نباید ماهیت یا مختصات بشری اظهار نظر نماید.

یعنی وقتی علمت کامل نیست که یک نمونه انسان از قعر و یک نمونه انسان که به عرش رسیده رو معرفی کنی و مبنای کارت قرار بدی و تئوری هات رو از رفتارهای اونها استخراج کنی، علمی که داره خروجی کار تو می شه، علم نیست.
مطمئنا همچین علمی هم تبعات بد به جا می ذاره

این هم لینک دانلود کتاب، اگه کسی خواست :
امام حسین، شهید فرهنگ پیشرو انسانیت.

تبریک سال نو از زبان امام جمعه اصفهان:

معنی عید نوروز این نیست که عده‌ای دور هم جمع شوند و مانند گوسفند بالا و پایین بپرند .....

امام جمعه اصفهان: نوروز به این معنی نیست که عده‌ای مثل گوسفند بالا و پائین بپرند

متاسفانه در این بالا و پایین پریدن ها (زن) بازنده ی اصلی است
اینکه چرا یک خانم به نقد یک منتقد بالا و پایین پریدن معترض باشد برایم جای سوال است؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع