تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
تا جایی که یادمه امام جمعه اصفهان از ارادتمندان شیخ فریدونه

خود زنیه یا فرافکنی؟؟
(۳/فروردین/۹۵ ۱:۳۵)عمار94 نوشته است: [ -> ]متاسفانه در این بالا و پایین پریدن ها (زن) بازنده ی اصلی است
اینکه چرا یک خانم به نقد یک منتقد بالا و پایین پریدن معترض باشد برایم جای سوال است؟

نقل قول:معنی عید نوروز این نیست که عده‌ای دور هم جمع شوند و مانند گوسفند بالا و پایین بپرند

یعنی واقا متوجه نشدید ایراد کجاست؟؟؟؟
ضمن اینکه میشه بگید مشکل بالا و پایین پریدن (همون شادی کردن) چیه؟؟؟؟؟
نفس شادی که خوب است .
اما راه رسیدن به شادی هم مهم است . در مورد اینکه هر راهی برای رسیدن به شادی خوب نیست که بحثی نیست .
مثلا همه موافقیم که شادی که با مصرف الکل یا مخدر حاصل میشود ارزش ندارد .
به نظرم منظور ایشان(با توجه به کل سخنان) از ( جمع شدن و مانند گوسفند بودن ) اشاره به محیط های مختلطی دارد که به بهانه های مختلف مانند عروسی یا عید نوروز و ... دارد .
طبق آنچه تا حالا مشاهده کردم ضرر (محیط مختلط) بیشتر متوجه خانمها است (برای مردان هم مضرر است اما نه به اندازه ی زنان)
البته میتوان روی این بحث کرد که آیا (جشن های مختلط خوب است یا بد ؟)
باسلام
عزیزان بزرگان فرزانگان: ما فقط باید انسان متعهد داشته باشیم انسان آزاد که طبق استعداد و قدرت جسمی که خداوند بهش داده به انسانها و مخلوقات خداوند خدمت کنه... همین (کلکم راع و کلکم مسئول الرئیته) امیر المومنین علی (علیه السلام)
فقط احتمالا املای حدیث اشتباه باشه چون املا خرابه خرابه (راستی گفتم خراب یاد ایران افتادم...!)
دل در کف دست تو بجز داد ندارد ای داد که کس هچو تو بیداد ندارد فریاد رسی نیست در این ملک وگرنه کس نیست که از دست تو بیداد ندارد این کشور ویرانه که ایران بودش نام از ظلم یکی خانه آباد ندارد
بعدشم امیر کبیر جزء تنها خدمتگزاران این کشور نبینم کسی بهش توهین کنه
بعدشم " من ستایشگر آن معلمی هستم که اندیشیدن را به من می آموزد نه اندیشه ها را" (معلم شهید آیت ا... مطهری) فهمیدید چرا ترور شد؟

علم‌الهدی: اگر کسی بگوید رهبر معصوم نیست، یا دیوانه است یا دشمن

واکنش آیت الله علم الهدی به .....

Big GrinBig Grin

خدا آخر عاقبت این مردمو به خیر کنه ........
با مشاهده‌ی ارزش قائل نشدن مدیران برای مقدسات، می‌بینم که اگر فعالیت در اینجا به معنای تأیید این بی‌غیرتی‌ها باشه، بعید نیست که گناه باشه.
(۱۷/فروردین/۹۵ ۱۵:۱۴)پارمیس نوشته است: [ -> ]

علم‌الهدی: اگر کسی بگوید رهبر معصوم نیست، یا دیوانه است یا دشمن

واکنش آیت الله علم الهدی به .....

Big GrinBig Grin

خدا آخر عاقبت این مردمو به خیر کنه ........
باسلام
"ملت شریف ایران ،برادران ،خواهران عزیز بیدار باشید..." (معلم شهید آیت ا... دکتر بهشتی)
وای وای از دست صرافان گوهر ناشناس * هر زمان خر مهره را با در برابر میکنند (حافظ)
با مشاهده‌ی ارزش قائل نشدن مدیران برای مقدسات، می‌بینم که اگر فعالیت در اینجا به معنای تأیید این بی‌غیرتی‌ها باشه، بعید نیست که گناه باشه.
(۲۵/دی/۹۴ ۱۸:۲۶)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]چه آدمهای ناجوامردی پیدا میشن که سخنرانی ها رو معوج نشون میدنSadSad
در گذشته همه علوم در حوزه ها و مکانهای دینی تدریس می شد.
نجوم طب شیمی هیئت و .. همه در یک مدرسه تدریس می شد
مدرسه علوم دینی از مدرسه ای که توی اون علوم دیگر درس داده می شد تفاوت نداشت.
امیرکبیر هم مدرسه ای تشکیل داذ که در اون علوم غیردین درس داده بشه و علم دینی رو از غیر دینی جدا کرد. خوب معنای سکولاریزه کردن هم همینه.

این کار چه معنایی میده که حرف کسی رو تکه میکنند و به اسمش میزنند؟؟؟
انصاف ندارند!!!!

امیر کبیر اصلا قبل افتتاح مدرسه شهید شده. بعد چطوری میخواسته به اونجا نظارت کنه و یا اینکه اونجا رو اداره کنه؟؟؟؟؟ پس هر اتفاقی تو داالفنون افتاده تقصیر این بدبخت چیه؟؟؟؟Huh
(۱۷/فروردین/۹۵ ۱۵:۵۸)ـــ نوشته است: [ -> ]خطاب به باقی کاربران:

سوره حجرات، آیه ۶: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ
ای کسانی که ايمان آورده‌ايد، اگر فاسقی برايتان خبری آورد، تحقيق کنيد، مباد از روی نادانی به مردمی آسيب برسانيد، آنگاه از کاری که کرده‌ايد پشيمان شويد.

در همین پیوند که خودشون آورده‌اند، همونجا در ابتدای صفحه!!! نوشته:

مشاهده‌ی تقطیع فیلم سخنان آقای علم‌الهدی در سایت ایشون.

---
حتی در حدّ یک کلیک! روی پیوندی که خودشون آورده‌اند! و خوندن ِ خط اول! به تحقیق و استفاده از عقل در بررسی ِ ماجرا نپرداخته‌اند!
کسی که بگه رهبر معصوم نیست دیوانه و دشمن نیست، اما کسانی که عمد در استفاده نکردن از عقلشون دارند و دل به دشمن سپرده‌اند، عملاً رفتارشون از عقلشون تأثیری نخواهد پذیرفت و اونچه که دشمن میخواد رو بر سر هموطنانشون خواهند آورد.

خدارو شکر با وجود شبکه های اجتماعی به راحتی میشه با هر شخصی تماس گرفت و باهاش صحبت کرد.
برای من خیلی راحته که توهین های شما رو به خانم معتمد آریا اطلاع بدم.بگم که بارها بهش گفتید بی شرف و بی ناموس.
مطمئن باشید شکایت میکنن.

مورد آخر شما فکر کردی اون لینکی که گذاشتم رو نخونده بودم؟؟؟؟چرا اتفاقا خوب هم خونده بودم......خونده بودم که ابتدای صحبت هاشون گفته بودن رهبری معصوم نیست ولی ادامه حرفاشون برای من عجیب بود که به نظر میرسه شما نخونده بودید:

نقل قول:
ایشان افزودند: همه عقاید و دین خود را کنار بگذاریم، رهبری بک عنصر نخبه سیاسی اجتماعی و فکری است، وقتی ایشان می خواد یک تصمیم بگیرد برای امت، بر مبنای علاقه شخصی تصمیم می گیرد یا ده ها اسناد و مدارک را زیر رو رو می کند و این که من تحقیق نکردم و نظرم خلاف حرف رهبری است، بیایم و بگویم رهبری که معصوم نیست
آیت الله علم الهدی بیان داشتند: کسی که این حرف را زده یم دیوانه است و یا ابزار دشمن است تا ستون خیمه این نظام را هدف قرار داده است.از هر کسی شنیدید که رهبری که معصوم نیست بدانید دنباله دشمنی با پیغمبر است؛ در قانون اساسی یک اثل برای خبرگان داریم، می گوید خبرگان که تشکیل شد، قوانین و مقررا...
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع