(۹/خرداد/۹۵ ۱۷:۰۹)سعدی نوشته است: [ -> ]اگه اعتقادش این باشه و اینو بگه ...
بهش میگم از کجا می دونی اونی که این حرفو بهت زده راست گفته؟
یا براش توضیح میدم که این شیوه دفاع از عقیده، همون مغلطه مسموم کردن سرچشمه است + مثال زدن حکایت "لباس پادشاه".
گرامی اعتقادش این باشه یعنی چی؟ یعنی حسین علی نوری موسس بهائیت ( بگیم خدای بهائیت ) برای خودش کشک گفته ؟
اونی که اینو پذیرفته انکار حتی یک عبارت از کلام این شخص و ولی امر رو مساوی با خیلی چیزها میدونه .
بعدشم حق تفسیر هم که ندارن تقیه هم که ندارن دروغ م که ندارن پس باید این حرف براشون حکم وحی منزل رو داره .
پس میشینی باهاش صحبت میکنی ؟
بعد اونم میشینه باهات منطقی صحبت میکنه !
میشه بفرمایید که ایشون رو در مقابل این کلام موسس بهائیت چطور قانع میکنین ؟
- «إعلم بأن الله حرّم على احباء الله لقاء المشرکین و المنافقین»
«بدان که خدا بر احبایش دیدار با مشرکین و منافقین را حرام کرده است»
اشراق خاوری، مائده آسمانی، ج 4، باب لوح مباهله، ص 280 (به نقل از بهاءالله).
بعدشم این که مغالطه نیست عین ذات دیانت اینهاست.
ببین گرامی شما تو فضای مجازی فعلا یه چرخ بزن ببین نگاه اینا نصبت به هرکی بجز شیعه چیه شاید متوجه نکته ای شدی .من نمیگم بهت تا خودت پیدا کنی .
اصلا بزار یه سوال بپرسم ، چقدر درباره این دیانت کاذبه میدونی؟
چون اطلاعات کافی ندارم میگم اگر...
آیا تمامشون بنیادگرا هستند؟ (بنیادگرا به فردی میگن که مفاهیم حداکثری یک ایدئولوژی رو سرلوحه زندگیش قرار داده).
نقل قول:پس میشینی باهاش صحبت میکنی ؟
بعد اونم میشینه باهات منطقی صحبت میکنه !
خب ما حکایاتی رو داریم که بزرگانمون از این روش استفاده کرده اند. خودم هم توی همین سایت این روش رو تست کردم. البته توی نوشتار بیشتر از گفتار جواب میده.
(۹/خرداد/۹۵ ۱۹:۳۹)سعدی نوشته است: [ -> ]چون اطلاعات کافی ندارم میگم اگر...
آیا تمامشون بنیادگرا هستند؟ (بنیادگرا به فردی میگن که مفاهیم حداکثری یک ایدئولوژی رو سرلوحه زندگیش قرار داده).
خب ما حکایاتی رو داریم که بزرگانمون از این روش استفاده کرده اند. خودم هم توی همین سایت این روش رو تست کردم. البته توی نوشتار بیشتر از گفتار جواب میده.
خوبه که سعی میکنین با گفتمان یش برین .احسنت .
درباره بنادگرایی بودن کمی به همین مطالبی که تا الات گفته شد و کمی مطالعه درباره سیستم اداری و ... اینها مطالعه بفرما.
امروزه خیلی از مذاهب تغییر کرده اند و خیلی از مذهبی ها دیگه آداب و عقاید قدیمشون رو جدی نمی گیرند. خیلی از مذاهب دیدگاههای منفی نسبت به پیروان سایر عقاید رو در خودشون دارند اما پیروان این مذاهب امروزه کمتر بهش توجه می کنند.
این تغییر چطور ایجاد شده؟ با ترویج علم، فرهنگ و مفاهیم انسانی. وقتی علم ترویج میشه، پاپ هم مجبور میشه گردش زمین رو بپذیره. کم کم فرهنگ جامعه اینقدر جلو میره که حتی رادیکال ترین افراد هم مجبور میشن تعصبات گروهیشون رو بگذارند کنار.
امروزه اگر کسی بخواد اعتقادات قدیمش رو حفظ کنه، سعی می کنه طوری تفسیرش کنه که با علم و با اصول فرهنگی پذیرفته شده در جامعه تضاد پیدا نکنه. اگر نخواد تفسیر کنه و نخواد اعتقادش رو تغییر بده، بالاخره مجبور میشه کنارش بگذاره.
آقا مهدی، اگر می خوای با یک عقیده غلط مبارزه کنی، عقیده درست رو ترویج کن.
(۱۰/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۴)سعدی نوشته است: [ -> ]امروزه خیلی از مذاهب تغییر کرده اند و خیلی از مذهبی ها دیگه آداب و عقاید قدیمشون رو جدی نمی گیرند. خیلی از مذاهب دیدگاههای منفی نسبت به پیروان سایر عقاید رو در خودشون دارند اما پیروان این مذاهب امروزه کمتر بهش توجه می کنند.
این تغییر چطور ایجاد شده؟ با ترویج علم، فرهنگ و مفاهیم انسانی. وقتی علم ترویج میشه، پاپ هم مجبور میشه گردش زمین رو بپذیره. کم کم فرهنگ جامعه اینقدر جلو میره که حتی رادیکال ترین افراد هم مجبور میشن تعصبات گروهیشون رو بگذارند کنار.
امروزه اگر کسی بخواد اعتقادات قدیمش رو حفظ کنه، سعی می کنه طوری تفسیرش کنه که با علم و با اصول فرهنگی پذیرفته شده در جامعه تضاد پیدا نکنه. اگر نخواد تفسیر کنه و نخواد اعتقادش رو تغییر بده، بالاخره مجبور میشه کنارش بگذاره.
آقا مهدی، اگر می خوای با یک عقیده غلط مبارزه کنی، عقیده درست رو ترویج کن.
خب تا اینجا فهمیدیم بهایت از لحاظ فکری و عقیدتی دچار مشکل هستند !
خب چاره چیست ؟
از یک طرف بهایت مشغول ترویج افکار منحرف خودش هست ، از یک طرف هم همواره در طول جنگ ها و حوادث داخلی طی 100 سال گذشته در نقش خائن ظاهر شده اند (در این مورد قبلا بحث شده ! پس اصل ماجرا را انکار نکنید)
ما با جریانی روبه رو هستیم که منتظر فرصتی برای ضربه زدن به این مملکت است .
این ایده که تنها چاره و استراتژی ما برای مقابله با این جریان برگزاری کلاس توجیهی برای اعضای این جریان باشد(حتما برگزاری کلاس توجیهی برای اعضای درجه چندم و فریب خورده این گروه به عنوان راهکار های جانبی میتواند مفید باشد )ناشی از (خوش مغزی) این ایده و (خوش مزه گی) صاحبان این ایده است !
با گندی که بهاییان زده اند .....
بله، در واقع اونها طرفدار حکومت جمهوری اسلامی ایران نیستند. ممکنه اقداماتی رو هم بر ضد حکومت انجام بدن.
به نظرتون دلیل این مخالفت چیه؟
(۱۰/خرداد/۹۵ ۱۷:۰۵)سعدی نوشته است: [ -> ]بله، در واقع اونها طرفدار حکومت جمهوری اسلامی ایران نیستند. ممکنه اقداماتی رو هم بر ضد حکومت انجام بدن.
بله طرفدار نظام نیستند !
ممکن که نه طبق سند اقداماتی ضد نظام هم انجام میدهند !
اما یک نکته ، عمر نظام جمهوری اسلامی از سال 57 شروع شده ! اما اسناد خیانت ، آدم کشی و وطن فروشی بهایت به قبل از انقلاب میرسد ! دقیقا علت خیانت بهایت در طول جنگ جهانی چه بود !!!!!!!
یاد بگیریم که درست فکر کنیم !
بله، به زمان امیرکبیر بر می گرده ...
حالا چرا؟
(۱۰/خرداد/۹۵ ۱۷:۴۶)سعدی نوشته است: [ -> ]بله، به زمان امیرکبیر بر می گرده ...
حالا چرا؟
به دلیل ذات استعماری و خرابکارنه بهاییت !
(البته نمیتوان مشکل بهاییت را اسلام هم دانست ! اسلام برای اقلیت های داخل حکومت اسلام (حتی کفار) دستورالعمل کاملا شفاف دارد ، آنچه از نظر اسلام پذیرفته نیست و اتفاقا مجازات خوبی هم برایش در نظر گرفته و در صدر اسلام هم اعمال چنین مجازات هایی را سراغ داریم (تا 100% مطمئن باشیم که دستور دین همین مجازات هاست)
خیانت است)
به نظر تکلیف بهایت حداقل در این تاپیک در حال بسته شدن است و باید این مطالبه را از حکومت داشته باشیم تا به حکم عقل و شرع در مقابل این گروهک به ایستد .
من به احساسات همه احترام میگذارم اما اگر از جایی خطری ما را تهدید کند بهتر است گوش به فرمان عقل ببریم
(۱۰/خرداد/۹۵ ۱۷:۰۵)سعدی نوشته است: [ -> ]بله، در واقع اونها طرفدار حکومت جمهوری اسلامی ایران نیستند. ممکنه اقداماتی رو هم بر ضد حکومت انجام بدن.
جناب سعدی شما کلا زدین تو فاز اما و اگرو شاید و ممکنه و ...
در طول تاریخ این فرقه ضاله به حدی اسناد موجود هست که خیانت پشت خیانت انجام دادن از اقداماتی همچون ترور تا اخلال در نظم و .. / حالا باز شما بیا بگو ممکنه شاید واقعا ! در تکمیل گفتار عمار 94 شما بگیر 40 سال با نظام اسلامی اینها مشکل دارن ، ولی قبلش چی؟
دلیل مخالفت !

گرامی علت مخالفت دو تفکر الهی و شیطانی در نگاه شما چیه ؟
در یک طرف بحث مهدویت دارریم در سوی دیگر مخالفت با مهدویت .
دلیل مخالفت وهابیت با سایر فرق اسلامی چیه؟
یه استفاده ببرم از عبارت خانم پارمیس ، من واقعا از هم کلامی با شما دارم پشیمان میشم . ( البته طبق همین سبک ایشون من رو مخاطب قرار میدادن )