(۳۱/فروردین/۹۵ ۲:۲۸)غریب نوشته است: [ -> ]این افراد تنها کاری که می کنن این هست که از طریق یک سامانه پیامکی به مرکز اطلاع بدن. اجازه ندارن خودشون وارد عمل بشن.
یه سوال؟ بهتر نیست اون خانم کلا پوشش رو طوری انتخاب کنه که نه مامور و نه هیچ آدم دیگه ای درباره اش فکر بد نکنه و کاری بهش نداشته باشه؟
با همین اطلاع دادن پیامکی هم،خیلی میشه بهش نقد داشت...
چون این کار، زمینه بسیار مستعدی برای دریافت رشوه و فساد در ازای عدم اطلاع به مرکز، فراهم میکنه...(سربسته گفتم...)
(البته انشاءالله این ۷ هزار نفر از نیکان و ابرار باشند و فسادی رخ نده...)
البته که بهتره هرکسی، جدا از اعتقاداتش، به قوانین کشوری که درش زندگی میکنه،احترام بگذاره و اعتراض به قوانین رو به نحو معقولی بیان کنه،
اما حقیقتا بحث حجاب، بحثی نیست که با اتکا به زور و قدرت، بشه برای کسی جاانداختش...
کاش طور دیگری فرهنگسازی میکردند...
کسی که ریگی به کفشش داره بزار شک کنه
شما اگه درست باشی چه باک از مامور داری بزار کل شهر بشه گشت ارشاد وقتی حجابت درست باشه غمی نداری.
دزد بایدم از پلیس فراری باشه تمام این بی حجابی ها مصداق قانون شکنیه و قانون شکن باید از محاکمه بترسه
(۳۱/فروردین/۹۵ ۱۰:۳۶)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
هر تفریطی، افراطی به دنبال دارد.
انقدر ساپورت پوشیدند و مانتوشون را باز گذاشتند و کشف حجاب کردند که آخر دوباره گشت ارشاد راه افتاد و نیروی نامحسوس هم به آن اضافه شد !!!!!!!!!!!!!!!!!
این نشون میدهد که خیلی از مردم جنبه آزادی را ندارند و از نبود گشت ارشاد سواستفاده کردند در حالیکه اگر آن تفریطها را نمیکردند و معقول تر رفتار میکردند مطمئن باشید گشت ارشادی هم راه نمیافتاد، دوباره.
خطاب به معترضان به این طرح هم بگویم (( البته بنده هم تا حدی با این طرح که شخصی سلیقه ای برخورد کند مخالفم )) که حجاب در مملکت ما، قانون است و اگر فردی کشف حجاب کند، قاعدتا دچار بی قانونی شده، همانطور که اگر شخصی چراغ قرمز را رد کند بی قانونی کرده و باید با او برخورد شود.
با کلیات حرفتون موافقم...
اما چرا اجازه دادند ساپورت اینقدر عرضه بشه؟ اون هم با قیمتی کمتر از یک سوم قیمت شلوار؟
چرا جلوی عرضه مانتوهای بیدکمه ، با قیمتی بسیار بسیار کمتر از مانتوهای موجه رو نگرفتند؟
چرا واقعا جلوی عرضه این لباسهایی که -حقیقتا دیدم که اقلیتهای دینی با وجود اینکه منعی در دینشان برای رعایت حد حجاب،به اندازه مسلمانها نشده، نمیپوشن این ها رو- پوشیدنشون در شان یک خانم متعادل و اخلاقگرا (حتی اگر نگم مذهبی) نیست رو نمیگیرند؟!
باید قانون رو به صورت بنیادین اجرا کنند...
واقعا چرا نسبت طراحان لباس مذهبی به غیرمذهبیها اینقدر کمه؟
من که این حرفها رو میزنم، به هیچوجه قصد توجیه کار افرادی که مقید به حجاب نیستند و خلاف قوانین عمل میکنند رو ندارم،
خودم هم محجبه هستم،اما این برخوردها و طرحها ، به حلّ مشکل کمک نمیکنه و به نظرم،معایبش، بیشتر از مزایای اونه...
(۳۱/فروردین/۹۵ ۱۰:۳۶)Imam12 نوشته است: [ -> ]شما خودت به عنوان یه شهروند چه کار مفیدی در جهت ترویج حجاب کردی که انتظار داری آقایون بکنن؟؟؟
ما عادت کردیم بشینیم کنار گود بگیم لنگش کن. همون حرف رهبری که گفت انتقاد کردن آسانتر از عمل کردنه!
هر وقت خودت در جهت ترویج پوشش اسلامی قدمی برداشتی بعد برای آقایون نسخه بپیچ
بقول مولوی :
غافلند این خلق از خود ای پدر / لاجرم گویند عیب همدگر
هر کسی تخصصی داره. وقتی تخصص ها در نظر آقایون بی اهمیت جلوه کرد نتیجش این میشه که یه آدم بی سواد میاد بدون مطالعه طرح میده و کلی هم بودجه ی مملکت رو هدر میده.. حالا نتیجش رو در آینده خواهیم دید. ببینیم گندهای این طرح کی صداش در میاد
متاسفانه مثل غالب زمان ها بد مسیری را انتخاب کردند. مطمئن باشید این طرح نیز با شکست مواجه خواهد شد، چون بدون مطالعه دقیق صورت گرفته.
با جاسوس بازی و.. نمیشه کار فرهنگی انجام داد. بد حجابی و بی حجابی را تنها با کار فرهنگی میتوان حل کرد. این اعمال بیشتر دافعه ساز است ...

(۳۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۴۵)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
حرف شما تاحدی درست است
اما
برخی پوششها کاملا جنسی هست و مشخص است که طرف عمدا اینگونه لباس پوشیده تا شهوت مردان را تحریک کند، به نظر بنده با افرادی که پوشش جنسی به تن دارند و اندام جنسی خودشان را در معرض دید آقایان قرار میدهند آنهم توسط ساپورت پوشیدن و باز گذاشتن دکمه، باید به شدت برخورد کرد، ولی با دیگر بی حجابیها مانند آرایش زیاد یا کشف حجاب که کمتر باعث تحریک جنسی میشود، میتوان از طریق کار فرهنگی و بدون نیروی قهری برخورد کرد.
حتی در برخی از همان کشورهای لائیک و مثلا آزاد غربی هم با پوششهای زننده برخورد پلیسی انجام میدهند.
دقیقا مسئله همینه
وقتی یک عده با قصد و غرض کشف حجاب میکنند چطور میشود با کار فرهنگی جلوی آنها را گرفت؟؟ طرف اسلامو قبول نداره حجابو قبول نداره حالا چطور بیایم برای این کار فرهنگی کنیم
اگه همه چیز با کار فرهنگی حل میشه پس چرا بریم با داعش بجنگیم بریم کار فرهنگی کنیم
برادر گرامی تا الان که کار پلیسی شده چرا جواب معکوس داده؟؟؟ وقتی بی حجابی با اعمال داعش یکی شمرده و در یک درجه قرار میگیرد، بنده حرف دیگری ندارم بزنم. 
بحث من این نیست که بی حجابی کم اهمیت است، عرضم اینه که برخورد من مسئول حکومت با اون جنایتکار داعشی و فرد بی حجاب که دلایل بی شماری برای اون داره، باید متفاوت باشه... چون موضوع متفاوت است پس محمول ها هم باید متفاوت باشد.
خیلی سخت نیستا
عدالت جان عکس العمل فرهنگی در قبال یک موضوع کلان، که در عرض یک سال رخ نمیده. من اعتقاد دارم این عمل مردم بیشتر در پاسخ اعمال فشار دوستان در دهه 60 هست.
نباید اینقدر محدود به فضاهای فرهنگی و عملکردها نگریست. اگر لازم شد بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم.