خب شما اصل قضیه ول کردید...
آیا جمع اوری پخش کنندگان مواد(ساقی ها) از آمار معتادین کم میشه؟ جواب خیر است،چون تا وقتی تولید کننده و وارد کننده مواد وجود داشته باشه همیشه ام میتونه پخش کننده جدید پیدا کنه!
آیا با مجازات پخش کنندها(ساقی ها) بقیه خلافکارها میترسن و دیگه سمت فروش مواد نمیرن؟جواب خیر است! چونکه اگر اینطور بود باید تا الان ایران تبدیل گلستان شده بود!
این مثال بالا رو زدم تا قضیه یکم بهتر متوجه بشید...حالا یک معتاد مجرم حساب میشه؟

خیر! همه دارن داد میزنن معتاد مجرم نیست بیماره!
همه شماها وضعیت کشور و جوانها بهتر از من میدونید!!
ولی بزارید یکبار دیگه براتون یکم از وضع مملکت بگم!
اول از همه وقتی یک دختر نوجون یا پسر نوجون میره بازار وانواع اقسام لباسهای غربی و غیر ایرانی میبینه...از طرف دیگه قبلش به اندازه کافی در ماهواره و شبکه های اجتماعی و کانالها مانکن و مدل دیده و ذهنش آماده اس برای زدن اون تیپهای ارشادی

در اون سن نوجوانی شخصیت اون بچه شکل میگیره و تا آخر عمرم هرکاری کنی نمیتونی تغییرش بدی و چادریش کنی!
البته من مثل بقیه بچه ها اعتقاد ندارم که حتما باید چادر سر کرد تا با حجاب شد! میشه لباس مناسب پوشید و حجاب داشت!
چادرهای دخترهای دانشگاه آزاد از صدتا مایو بدنما تر هستش

اصن یه وضعی شده این چادر دانشجویی برا خودش!
این مسئولین مملکت جلوی ورود این لباسها به کشور بگیرن! خیلی هم راحت میتونن بگیرن،چطور ریگی رو هوا گرفتن،ولی نمیتونن جلوی ورود لباس غیرقانونی بگیرن؟؟ اتاق اصناف و تعزیرات نمیتونن به جای گشت ارشاد یه گشت راه بندازن تو پاساژها که هرکی لباس بد میفروشه مغازه اش پلمپ کنن؟؟
به جای نصب این بنرهای خنده دار در سطح شهر که یه شکلات در بسته و یه شکلات باز نشون میده

یا یه سیب گندیده و یه سیب سالم نشون میده و زیرش نوشته خواهرم حجابت!! 4 تا برنامه درست حسابی درست کنه!
به این بچه ها نسل جدید بگه اصلا فرهنگ برهنگی مال ما نیست! اصلا نه تنها ایران بلکه تمام کشورهای شرقی فرهنگ برهنگی ندارند...برهنگی فرهنگ غربی! از اون زمان قدیم که لژیونها و سربازهای رومی شلوارک میپوشیدن و تمام کاخها و آثار هنری اونها مرد و زن برهنه بود ولی مردهای ایرانی ها لباس بلند و ردا میپوشیدن و با همین لباس به جنگ میرفتن!
من نظرم به عنوان یه شهروند گفتم مسئولیتی تو این مملکت ندارم و قدرتی ندارم که بتونم این کارها بکنم...اگر میتونستم حتما این کارها میکردم!