تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عالیجناب روحانی! بس نیست ؟؟!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
به نام خدا

متاسفانه آقای روحانی حتی نصحیت برخی دوستانشان را در خانه تکانی اساسی در کابینه, انجام نمیدهند به خصوص در مورد مسکن و اقتصاد و صنعت نیاز به تعویض و تغییر وزرای مربوط به شدت احساس میشود.

اوضاع انقدر اسفناک شده که بعد از گذشت سه سال از عمر دولت و پس از رسوایی فیشهای حقوقی میلیونی مدیران, وزیر اقتصاد یعنی طیب نیا بدون اینکه شرمنده باشد و عذرخواهی کند بابت این رسوایی, آمده میگوید این حقوق مسئولش دولت قبل است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی جوک از این قشنگتر نمیتونست بگه.

آخه آقای طیب نیا شما مدرک دکترا داری, وزیر این مملکت بزرگ هستی, چطور خودت را با این حرفها میبری زیر سوال, شما چطور وزیری هستی که سه سال هست سرکار هستی و خبر نداری حقوق مدیرانت بالای 50 میلیون تومان در ماه است و بعد از رسوایی از زیربار شانه خالی میکنی و آنرا گردن دولت قبل میاندازی. خجالت هم خوب چیزیست.

این اتفاق در هر کشور متمدن و بافرهنگی میافتاد, وزیر مربوطه پس از کلی عذرخواهی استعفا میکرد نه اینکه به جای پوزش, طلبکار هم شود که چرا رسانه ها این موضوع را رسانه ای کرده اند و همه چیز را هم بندازد گردن دولت قبل در حالیکه این حقوقها میلیونی در همین دولت پرداخت شده.

نکته خنده دار اینجاست که دولتی که به اسم دموکراسی و آزادی نقد روی کار آمده , هرگاه رسانه ها منتقدش باشند و برضدش مطلب بنویسند, آنها را محکوم و بایکوت میکند, دقیقا همانکاری که سر موضوع برجام کردند.

آقای روحانی شما دولت قبل را لجوج و یک دنده میخواندید پس چطور است که با این همه رسوایی در کابینه به خصوص در حوزه اقتصاد و مسکن, کابینه را تغییر نمیدهید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معنی این کارها چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این راهی که میروید شما را تبدیل به اولین دولت 4 ساله جمهوری اسلامی خواهد کرد, مطمئن باشید.

پ. ن : به قول آقای حسین شریعتمداری شنیدیم که گفت: من به این نتیجه رسیده ام سوراخهای روی نان سنگک هم از تقصیرات دولت قبله. این سوراخها باعث می شوند مربا روی نان سنگک قرار نگیرد!!!!!!!!

?دکتر #جلیلی:
?اگر خرمشهر را تحویل دشمن میدادیم تا گرفتن هویزه و کل کشور جلو می آمد، امروز هم اگر هسته ای را بدهیم سراغ موشکها و دیگر حقوق مان می آیند!

☑️مجمع اصولگرایان?
telegram.Me/majma_osolgrayan
??رهبری نظام، تنها در خیمه‌ی مظلومیت

?عباس عراقچی، از دیپلمات‌های مذاکره‌کننده دولت یازدهم اخیراً گفته است: «اجازه نخواهیم داد که نقض برجام به طور صریح صورت گیرد.»

⤴️جدای از دستاوردهای تقریباً هیچ برجام و #نقض_حقوقی آن؛ همین آقا، چندی قبل اعتراف کرد که برجام بر اساس #شروط رهبر انقلاب شکسته و نقض شده است.

?پس علی‌القاعده منظور او از اجازه و برجام و نقض، #برجام_آمریکایی است نه برجام مورد نظر #نظام_اسلامی.

⤴️مردم، این واقعیت‌ها و تناقضات را اگر می‌بینید؛ صبح فردا از #تضاد در مواضع رهبر انقلاب هم تعجب نکنید.

?(مثلاً اگر دیدید رهبر انقلاب حکم به شکست برجام و کأن‌لم‌یکن شدن آن داد و یا از اینکه برجام روزگاری در مجلس ایران تصویب شد و عده‌ای هم گفتند که این برجام تصمیم نظام! بوده است.)

?پس از صفین هم شخصی به امیرالمؤمنین(علیه السلام) گفته بود، چگونه شد که صبح با حکمیت مخالفت کردید اما ظهر موافق آن شدید؟! و حضرت اینطور فرموده بود که کسی که امرش را نبرند کارش همینگونه می‌شود.

?مردم، رافع این مظلومیت از ساحت رهبر و امام جامعه؛ داشتن بصیرت نافذ، آگاه شدن خود و سپس آگاه کردن مردمان است.

?پ.ن۱: آن آقایی هم که گفته بود بعضی‌ها مرثیه‌سرایی می‌کنند که «آی، رهبری تنهاست»؛ برود به جهنم...

?پ.ن۲: تا بحال ۲ مقام رسمی آمریکا اعتراف کرده‌اند که با ایران فعلی (منظورشان دولت است) روابط خاصی دارند.

?مردم، همین روابط است که می‌بینید در مقابل #نقض_شروط رهبر انقلاب سکوت عمدی صورت می‌گیرد، همین روابط پر #دیاثت است که در کمتر از چند ساعت تفنگدارهای دستگیر شده آمریکایی را رهاسازی می‌کند و همین #روابط_لعنتی است که می‌گویم پروژه #فرار_شبهِ_موسویانی باز هم #تکرار می‌شود...
انقلاب اسلامی جلوه گاه کرامت مردم ایران و بلندای مقام جمهوری اسلامی ایران است و در برازندگی اش همین بس که پایبند به اصول خود است، صلح را مقدم بر جنگ می داند، چون با این همه بیداد علیه آن هنوز سلاح اش در غلاف است، انقلابی که مبنا و مقصد دارد، افق و حرکت دارد

با منطق مدافعان برجام، انقلاب اسلامی کار عبثی بوده، آقای عراقچی رسماً اعلام می کند تحریم‌ های پسا برجامی نقض برجام نیستند، اما نقیض دستور9 بندی رهبر انقلاب هستند.

کسانی که سر سفره انقلاب اسلامی نشسته اند باید به قدرِ لیاقتشان بخورند نه به اندازه اشتهایشان.

مسئولان این دولت اگر می خواستند در مذاکرات، منافع ملت ایران را از آمریکائیان بگیرند، باید جسارت و درایت انقلابی می داشتند، نه غرور و خود سری، آقای روحانی اگر رو به خدا می کرد و پشت به کدخدا، یقینا از تعهدات و وعده های آمریکا همچون آتش دوزخ می گریخت.

کسی که ارزش های انقلاب اسلامی را در دل دارد، دل به وعده های دولت خائن و جنایتکار آمریکا نمی سپارد، مسئولانی که پاسخگوئی در برابر خدا، ثمره خون شهدا و احترام به مادر شهید را در دل باور داشته باشند، تعهدات و وعده های آمریکا را جز لهیب آتش نمی بینند.

جناب کدخدا روح متعفن برجام را، برای تحریم های جدید علیه ایران بر سر نیزه کرده، روح برجام گروگان آمریکا است، فعلا آنها دو میلیارد دلار پول ایران را، به خاطر اینکه به روح برجام حُرمت نگذاشته مصادره کرده اند، از نظر آنان تاوان بی احترامی ایران به روح برجام، یعنی جلوگیری از توسعه برنامه موشکی ایران، کم شدن سیاست های فعال منطقه ‌ای ایران، حمایت نکردن از حزب الله، جلوگیری از قدرت دریایی و اقتدار ایران، حقوق بشر و غیره، لذا مصادره اموال دیگر ایران را کلید زده اند، تا برجام های غیر هسته ای را ، برای اجرای برجام هسته ای، گروکشی کنند.

دولت برجام را مملو از برداشت ها و سوء برداشت ها و تناقض ها کرده تا با فرسایشی ساختن آن، کلید نهائی حل مشکلات کشور را ، نه در توافق برجام، که درنزدیکی با آمریکا قرار دهد، ولی مردم ایران چنین نیستند که امروز از دشمنان و منافقان چیزی را بپذیرند که سی و هشت سال قبل نپذیرفتند، دولت اعتدال نمی تواند از منطق قوی اسلام انقلابی بگریزد، چون اعتدالی ها در شک خود از یقینی که مردم انقلابی ایران در هدف خود دارند پایدارتر نیستند

ادامه در لینک زیر

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41718.html
??چرا دولت روحانی یک دوره ای می شود.

?در سپهر سیاسی ایران و در مقوله‌ی ریاست جمهوری یک #قانون_نانوشته و یک رویه وجود دارد و آن اینکه افرادی که در یک انتخابات رای اعتماد عمومی برای تصدی این سمت را به مدت چهار سال را کسب می کنند در نوبت بعدی انتخابات نیز برای یک دوره دیگر در این منصب #ابقا می شوند.

⤴️چرایی این امر را می توان در دو عامل ذیل الذکر جستجو کرد:

?اول آنکه روسای جمهور اصولا در دور اول، کار ویژه خود را #حول_محور تحکیم و تقویت پایگاه اجتماعی خود و ایجاد رضایت عمومی در سطح جامعه، تعریف می کنند تا از این رهگذر افکار عمومی را مجاب نمایند که در انتخابات آتی نیز رای خود را به #اینان تقدیم نمایند.

?فلذا سیاست های دولتمردان در این دوره بسیار #محتاطانه و با یک شیب ملایم اعمال می شود.

?دیگر موضوعی که باید بدان اشاره کرد مبحث ثبات در مدیریت کلان اجرایی کشور است. آمد و رفت دولت ها هماره باعث بروز تغییرات فراوانی در تمام زیر مجموعه دولت می شود و به دیگر سخن با تغییر روسای جمهور، بخش اعظمی از مدیران کلان، میانی و بعضا جزء به صورت اتوبوسی جابه جا می شوند و پر واضح است که این امر تاثیر نامطلوب فراوانی بر جای می گذارد.

?از دیگر سوی مهلت ۴ ساله مجال کوتاهی برای به نمایش گذاردن تمام توان یک دولت در عرصه مملکت داری و #قضاوت درباره‌ی کارنامه بر جای مانده است.

⤴️فلذا از ابتدای انقلاب تا کنون منوال بر این استوار بوده که دولت ها برای #بیش_از_یک دوره سکان امور اجرایی کشور را در دست گرفته اند.

?اما بنابر قاعده “ما من عام الا و قد خص” که هر اصلی را #استثنایی است، و با عطف توجه به دلایلی که ذکر آن خواهد رفت به نظر می رسد دولت تدبیر #اولین_دولت_یک_دوره ای_پس_از_انقلاب خواهد بود.

?اینک اما به بحث پیرامون قرائن مثبته این پیش بینی خواهیم پرداخت:

?می دانیم که روی کار آمدن دکتر روحانی معلول #عوامل_متعددی بوده است.

❌نخستین عامل را می توان پروپاگاندای وسیع رسانه ای #علیه دولت دهم و سیاهنمایی وضعیت اقتصادی کشور و #پیوند دادن اقتصاد با انرژی هسته ای برشمرد.

?گویی در آن برهه، گردش سانتریفیوژها مانع حرکت چرخ دنده های صنعت بوده است و دکتر روحانی تدبیری اتخاذ نموده اند که در پرتو کاربست آن، امکان چرخش توامان این دو گردونه فراهم می آید.

?علت دیگر پیروزی روحانی، ائتلاف اصلاح طلبان و کارگزاران سازندگی بود که موجب شد آراء این دو طیف تجمیع گردد و در سبد رای یک کاندیدا جای گیرد.

?موضوع دیگری که تاثیر معتنابهی در موفقیت دکتر روحانی داشت شعار “مذاکره برد-برد” بود که حاکی از این بود که ایالات متحده در عصر کنونی، #متفاوت از آمریکایی است که امام، #شیطان_بزرگش خوانده بود.

?فلذا می توان با آن سر یک میز نشست و از موضع برابر به گفتگو نشست و به احقاق حقوق ملت ایران مبادرت ورزید.

?اکنون و با گذشت سه سال از عمر دولت یازدهم، شرایط به گونه ای رقم خورده است که تمام برگ های برنده ای که دخیل در پیروزی دکتر روحانی بوده اند رنگ #باخته اند.

?بدین معنا که دیگر، نه متوجه نمودن مشکلات و کاستی ها به دولت قبل باور پذیر و کارساز است و نه اصلاح طلبان حاضرند دست به اقدامی مشابه دوره پیشین زنند.

⤴️همچنین خبث طینت آمریکا و ناکارآمدی مذاکرات که #مرکز_ثقل فعالیت های دولت تدبیر بوده است بر همگان مبرهن گشته است..
سيد حسن خمينى در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما :

?عده اى كه در انقلاب نقشى نداشتند، وقتى پلو را آوردند سر سفره نشستند.

? آقای علامه !
يعنی عده‌اي كه در انقلاب نقش داشتند، وقتي پلو را مي‌آورند حق دارند سر سفره بنشينند؟

انقلاب كرديم كه عده‌اي پلو بخورند؟
يا انقلاب، انقلاب مستضعفين بود؟

جمع كنيد بساط پلوخوری را !

/محمد جوادی

‌ ‌ ❌ سید حسن خمینی :
عده اى كه در انقلاب نقشى نداشتند،
وقتى پلو را آوردند سر سفره نشستند ! ?

مثلا همین خود من ! ?
اون موقع که اصلا یادم نیست چجوری انقلاب شد !
الان یه لقب یادگار امام رو بهم چسبوندن
هرکاری دلم میخواد می‌کنم !
شورای نگهبان رو زیر سوال می‌برم
اسراف در بیت‌المال برای ساخت حرم امام می‌کنم
از فتنه‌گرا حمایت ‌می‌کنم
خلاصه انقدر پلو می‌خورم که برای هیچ‌کس نمونه ! ?

حاج حسن شمام بخور ولی زیاد نخور
برای سلامتی خوب نیست ?
(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۶:۲۷)قبیله منتظر نوشته است: [ -> ]سيد حسن خمينى در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما :

?عده اى كه در انقلاب نقشى نداشتند، وقتى پلو را آوردند سر سفره نشستند.

? آقای علامه !
يعنی عده‌اي كه در انقلاب نقش داشتند، وقتي پلو را مي‌آورند حق دارند سر سفره بنشينند؟

انقلاب كرديم كه عده‌اي پلو بخورند؟
يا انقلاب، انقلاب مستضعفين بود؟

جمع كنيد بساط پلوخوری را !

/محمد جوادی

‌ ‌ ❌ سید حسن خمینی :
عده اى كه در انقلاب نقشى نداشتند،
وقتى پلو را آوردند سر سفره نشستند ! ?

مثلا همین خود من ! ?
اون موقع که اصلا یادم نیست چجوری انقلاب شد !
الان یه لقب یادگار امام رو بهم چسبوندن
هرکاری دلم میخواد می‌کنم !
شورای نگهبان رو زیر سوال می‌برم
از فتنه‌گرا حمایت ‌می‌کنم
خلاصه انقدر پلو می‌خورم که برای هیچ‌کس نمونه ! ?

حاج حسن شمام بخور ولی زیاد نخور
برای سلامتی خوب نیست ?

من نمیدونم شما چند سالتونه ولی ادبیات بسیار بچگانه ای دارین..

ببینید دوست عزیز اقای حسن خمینی پست و مسئولیت رسمی در کشور ما ندارین ، شما بجای گفتن این حرفهای خنده دار و احساساتی! برین درمورد دولت های امروز و قبل صحبت کنین که جیب خودشون رو از بیت المال پر کردند و از وزیر و وکیل و معاون به جرم اختلاص دستگیر شدند یا تحت تعقیب هستند.

وقتی پایه و اساس یک کشور بد گذاشته بشه و هر شخصی که میاد در طول 4 سال مدام به فکر جایگزینی افراد دولت قبلی و پرکردن جیب خودش و اطرافیانش هست همین میشه که شما میایین به کسی که اصلا پست رسمی نداره میپری!

[b]دوستان در مورد حقوقهای بالای مدیران دولت میگن ، خب مگه دولت قبلی مدیرانش حقوق بالا و نجومی نمیگرفتن؟ این دولت هم میگیره دولت بعدی هم میگیره ، فقط امثال شما باید بیایین و مرورش کنین.

حالا ما امیدواریم که فقط به همون حقوق بالا بسنده بکنن.

(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۶:۲۷)قبیله منتظر نوشته است: [ -> ]سید حسن خمینی

مرقد امام رو سید حسن ساخته؟؟؟؟
عجب!!!!!!!!Big Grin
درسته که دفتر ایشون مبالغ کلانی رو هر سال دریافت میکنه ولی این عین ساده لوحیه(با عرض معذرت) که ساخت مرقد امام رو به دستور ایشون بدونید.
در این مورد دیگه جوابی براتون ندارم

وقتی میبینم خودتون همه چیز رو میفهمید و خودتون رو با... زدید

فکر کنم نظر شما اینه که دستور از امام خامنه ای حفظ الله بودهBlush
(۱۴/خرداد/۹۵ ۲۰:۱۴)قبیله منتظر نوشته است: [ -> ]در این مورد دیگه جوابی براتون ندارم

وقتی میبینم خودتون همه چیز رو میفهمید و خودتون رو با... زدید

فکر کنم نظر شما اینه که دستور از امام خامنه ای حفظ الله بودهBlush

درود بر شما

جوابی ندارین چون واقعا جوابی ندارین و فقط از روی احساسات صحبت کردین نه حرف منطقی.

پس شما فکرمیکنید هرکسی میتونن توی مملکت با داشتن پست و مقام بیان مرقد امام رو تغییر بدن یا بازسازی بکنن؟ خب هر عقل سلیمی میدونه مستقیما اجازه و تایید نهایی باید از رهبری باید دریافت بشه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
آدرس های مرجع