.
?❌جناب آقای روحانی « فری دون »
❌شاید بشه یکی دو تا جاسوس دور بر شما رو ندیده گرفت ...
❌اما وقتی تاکنون نه نفر جاسوس اطراف شما شناخته شده اند جای سوال دارد ...ندارد ؟؟
❌آقای رئیس جمهور تاکنون نه نفر جاسوس لو رفتند !! ???
❌چند تا جاسوس دیگه دور و بر شما هستند ؟؟
#مرگ_بر_آمریکا
❌جاسوسانی که در زمان مدیریت روحانی در عرصه های مختلف در تیم ایشان حضور داشتند :
❌۱- شاهین دادخواه
❌۲-جیسون رضائیان
❌۳-حسین موسویان
❌۴-سیروس ناصری
❌۵-نزار زاکا
❌۶-رسول دری اصفهانی
❌۷-شهرام امیری
❌۸-احسان مازندرانی
❌۹- آفرین چیت ساز
❌با این وضعیت حتما هنوز هستند کسانی که در تیم روحانی حضور دارند و شناسایی نشده اند !!
❌آقای رئیس جمهور در اطراف شما چه خبر است ؟؟
⬆️
(۱۸/شهریور/۹۵ ۱:۳۶)قبیله منتظر نوشته است: [ -> ].
?❌جناب آقای روحانی « فری دون »
❌شاید بشه یکی دو تا جاسوس دور بر شما رو ندیده گرفت ...
❌اما وقتی تاکنون نه نفر جاسوس اطراف شما شناخته شده اند جای سوال دارد ...ندارد ؟؟
❌آقای رئیس جمهور تاکنون نه نفر جاسوس لو رفتند !! ???
❌چند تا جاسوس دیگه دور و بر شما هستند ؟؟
#مرگ_بر_آمریکا
❌جاسوسانی که در زمان مدیریت روحانی در عرصه های مختلف در تیم ایشان حضور داشتند :
❌۱- شاهین دادخواه
❌۲-جیسون رضائیان
❌۳-حسین موسویان
❌۴-سیروس ناصری
❌۵-نزار زاکا
❌۶-رسول دری اصفهانی
❌۷-شهرام امیری
❌۸-احسان مازندرانی
❌۹- آفرین چیت ساز
❌با این وضعیت حتما هنوز هستند کسانی که در تیم روحانی حضور دارند و شناسایی نشده اند !!
❌آقای رئیس جمهور در اطراف شما چه خبر است ؟؟
⬆️
احسان مازندرانی و آفرین چیت ساز جاسوس شدن ?????
آره انگار مردم هم نفهمیدن این دو نفر دقیقا دم انتخابات به چه قصدی بازداشت شدن !!!!
اونوقت دادگاهی که حکم جاسوسی برای اینا صادر کرده کی برگزار شده ?????
(۱۸/شهریور/۹۵ ۲:۰۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]احسان مازندرانی و آفرین چیت ساز جاسوس شدن ?????
آره انگار مردم هم نفهمیدن این دو نفر دقیقا دم انتخابات به چه قصدی بازداشت شدن !!!!
اونوقت دادگاهی که حکم جاسوسی برای اینا صادر کرده کی برگزار شده ?????
کافیه کشور رو بدن دست کاربر پارمیس. تمام مملکت رو تبدیل می کنه به جوجه هایی با تاج های خوشگل که بهترین طعمه برای هر گربه اس.
(۲/شهریور/۹۵ ۸:۱۱)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام دوست عزیزم دلت پردرد است مرا هم شریک بدار وقتی امام جمعه مشهد که هم نماینده مردم است وهم نماینده رهبری تنها دغدغه ایشان کنسرت درمشهد است از رئیس جمهور که تنها نماینده مردم است چه توقعی دارید؟
یکی از چیپ ترین حرف هایی که تو عمرم شنیدم همین بوده!
مگر کسی یک دغدغه ای رو اعلام کنه و داشته باشه به این معنی است که دغدغه ی دیگری نداره؟!
یکم فکر خواهشا..همینجوری رو هوا دهن باز نکنیم.
(۱۸/شهریور/۹۵ ۲:۴۳)غریب نوشته است: [ -> ]کافیه کشور رو بدن دست کاربر پارمیس. تمام مملکت رو تبدیل می کنه به جوجه هایی با تاج های خوشگل که بهترین طعمه برای هر گربه اس.
سلامواقعا چه جواب قانع کننده ای بود

بعدشم جوجه با تاج خوشگل چه ایرادی داره ????
میتونیم دور تا دور مملکت رو سیم خاردار بکشیم که دست گربه ها بهشون برسه

(۱۸/شهریور/۹۵ ۸:۱۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]سلامواقعا چه جواب قانع کننده ای بود 
بعدشم جوجه با تاج خوشگل چه ایرادی داره ????
میتونیم دور تا دور مملکت رو سیم خاردار بکشیم که دست گربه ها بهشون برسه 
جنس اون سیم خاردار از چیه؟
اگه جنسش از قوانین اسلام با محافظانی مثل مدافعان حرم و سپاهیان مخلص باشه (چیزی که الان هست) باشه آدم خاطرش جمع نیس؟
حالا شما ببین دقیقا روزانه چقدر حمله و طعنه و شبهه و ایراد و هزار بازی دیگه سر همین سیم خاردار و کسانی که مسئول پاسداری از اون هستن درمیارن. امیدوارم حرفم رو گرفته باشین.
(۱۸/شهریور/۹۵ ۸:۲۸)غریب نوشته است: [ -> ]جنس اون سیم خاردار از چیه؟
اگه جنسش از قوانین اسلام با محافظانی مثل مدافعان حرم و سپاهیان مخلص باشه (چیزی که الان هست) باشه آدم خاطرش جمع نیس؟
حالا شما ببین دقیقا روزانه چقدر حمله و طعنه و شبهه و ایراد و هزار بازی دیگه سر همین سیم خاردار و کسانی که مسئول پاسداری از اون هستن درمیارن. امیدوارم حرفم رو گرفته باشین.
خب مگه حرف من اصلا ربطی به این مسائل داشت
یا مثلا من گفتم چرا قوانین اسلام هست ????!!!

خانم چیت ساز و آقای مازندرانی دو تا روزنامه نگار معمولی هستن اونوقت فرداش یه دفعه میشن جاسوس !!!!!!
برای شما عجیب و ناراحت کننده نیست ???
حرف من در این مورد بود
(۱۸/شهریور/۹۵ ۸:۴۰)پارمیس نوشته است: [ -> ]خب مگه حرف من اصلا ربطی به این مسائل داشت
یا مثلا من گفتم چرا قوانین اسلام هست ????!!!
خانم چیت ساز و آقای مازندرانی دو تا روزنامه نگار معمولی هستن اونوقت فرداش یه دفعه میشن جاسوس !!!!!!
برای شما عجیب و ناراحت کننده نیست ???
حرف من در این مورد بود
پس نگرفتین چی گفتم، مهم نیس.
من و شما از کجا می دونیم روزنامه نگار معمولی بودن فقط؟ واقعا شما از کجا می دونین عایا؟
نکنه شما قصد دارین روزنامه نگار بشین بعد می ترسین الکی بیان شما رو بگیرن؟
(۱۸/شهریور/۹۵ ۹:۲۲)غریب نوشته است: [ -> ]من و شما از کجا می دونیم روزنامه نگار معمولی بودن فقط؟ واقعا شما از کجا می دونین عایا؟
خب ازکجا باید بدونیم که روزنامه نگار معمولی نبودن ????
(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۳:۵۳)پارمیس نوشته است: [ -> ]خب ازکجا باید بدونیم که روزنامه نگار معمولی نبودن ????
وزارت اطلاعات باید همزمان با هزار موضوع درگیر باشه لذا وقتش رو برا افرادی که تهدید خاصی به حساب نمیان نمیزاره. بنابراین اگه کسی دستگیر و محاکمه شد یقینا کاری کرده.