تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عالیجناب روحانی! بس نیست ؟؟!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
با بحث نمیشه اعتقادات مردم رو تغییر دارد فقط توصیه میکنم قرآن بخونید، صفات الهی رو بخونید و یکم خدارو بیشتر بشناسید، امداد های غیبی و معجزه های دفاع مقدس رو بخونید و خاطرات مدافعین حرم و زیارت عاشورا بخونید و دعاهای مفاتیح رو بخونید و فکر کنید.
نمیدونم چه جوری بگم چیزی رو که تو قرآن نوشته... تو دعاها نوشته... تو احادیث نوشته و تو دفاع مقدس اتفاق افتاده و الانم واسه مدافعین حرم اتفاق میفته... باید بلا نازل شهAngry
من نگفتم خدا با مدافعین حرم و دفاع مقدس طرف ما نبوده
حرفم این بود که یه عده فکر میکنند هرکاری کنند خدا طرف اوناست...
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۳۷)Divinitus نوشته است: [ -> ]
پنجعلی ريیس جمهور شد و دلار ۳۰۰ درصد گرون شد.یعنی هرسال ۴۰ درصد! مدیونی فک کنی دکتر محمود رو میگم!!
مونده شما قدرت رو به چی بدونید! به چند تا موشک که قراره به بدبخت های اسراییلی بزنید؟ خودتون هم میدونید که فعلا از نظر تکنولوژی آمریکا و اسراییل از ما جلوترن! شما فقط از عاشورا یه چیز غلط یاد گرفتید اونم خودکشیه !
اولا..خدایا شکرت که احمدی نژاد رو آفریدی تا یه عده ای همه تقصیرا رو بندازن گردنش.من هرچی فکر میکنم نمیتونم بفهمم اگه احمدی نژاد نبود شما چکار میکردید.واقعا نگرانتون بودم.
دوما..شما به یه رژیم کودک کش غاصب میگید بد بختهای اسرائیلی؟بی بی سی زیاد نگاه میکنی نه؟؟شما قدرت رو به چی میدونی؟؟اون موقع که موشکهای حماس و حزب الله میخورد تو سر اسرائیلیها تکنولوژی پیشرفته امریکا و اسرائیل نبود؟؟پس چرا اون موقع نتونستن کاری بکنن چرا الان نمیتونن با تکنولوژیشون سوریه رو از دست بچه حزب اللهیا بگیرن..
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۴۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا

واویلا از این طرز فکر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بدبختهای اسرائیلی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عاشورا و خودکشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فرعون و نمرود هم زمان خودشان به تکنولوژی برترشان مینازیدند که یکی از آنها در دریا غرق شد و دیگری با یک پشه کوچک از پای در آمد و در مقابل آنها حضرت موسی (علیه السلام) و حضرت ابراهیم (علیه السلام) از طبقات متوسط و پایین جامعه بودند که خداوند به آنها پیروزی عطا فرمودند.

در برابر قدرت خداوند، تکنولوژی سیری چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ماهواره و اینستاگرام و تلگرام و فیسبوک و امثالشان چه با ذهن شماها کرده اند که حقیقت را 90 درجه وارونه درک میکنید !!!!!!

خوب همین طرز فکر و حمایت شما از این لیبرالهای اصلاحی باعث میشود که مطمئن شویم که این اصلاحیون !! کاملا راهشان غلط و اشتباه و خطرناک است.

من نگفتم عاشورا خودکشی بوده! گفتم شما درکتون از عاشورا غلط بوده که فک میکنید با فدا کردن جونتون همه چیز حل میشه!
یه سوال هم از شما دارم: موقع جنگ بین غزه و اسرائیل، حزب الله موشک هاشو کجا میزد؟ به غیر نظامی ها؟ به نظامی ها؟ به پادگان ها؟
شما که فکر و ذکرتون با خاک یکسان کردن حیفا و تل آویو هست. ولی بهتره بدونید مردم بی دفاع و غیر نظامی هم اونجا هستند. پیامبر وقتی مکه رو فتح کرد به کسی تعرض نکرد. ولی ما که میخوایم اسرائیل رو فتح کنیم مجبوریم کلا با خاک یکسان کنیم! نمیدونم چرا!
آقایون داداشم بحث چیز دیگه بود...چرا بچه ها انقدر علاقه دارند برن تو حاشیه!

مملکت ما همش افراط و تفریط...

یکی میاد میگه به کل غربی ها اصلا کی هستن!! یه سخنرانی حماسی میکنهBig Grin نصف اروپایی ها سفیرهاشون قهر میکنن!

یکی دیگه میاد میگه نه نه غربی ها خوبن بریم با اونا رفیق صمیمی بشیم...

من خودم به شخصه هنوز اشتباهی در رفتار آقای ظریف ندیدم! تو ایران تنها شخصی که در جای خودش قرار گرفته آقای ظریف...
خیلی از مسئولین ما در جای خودشون نیستن

روحانی ام صد در صد به دولتش و نحوه مدیریت کشورش ایراد هست! صد در صد هست شکی نیست...ولی بعضی از دوستان یه طوری از رئیس جمهور مملکت حرف میزنن،آدم فک میکنه دارن در مورد بنی صدر حرف میزنن.

این دوستان اصولگرا (من همیشه گفتم خوشم از اصول گرایی و اصلاح طلبی نمیاد!) ولی الان سوال پیش اومده

آقایان اصولگرا برید از خدا بترسیدWink ببینید از سال 88 به بعد چه کردید که در این انتخابات مردم از لج شما به افرادی دیگه که حتی نمیشناختن رای دادن!
تا تونستین به چهرهای اصلاح طلب و نزدیک به اصلاح طلبها برچسب جاسوس و فتنه گر زدید! خیلی از گندهای اونا الان تو زندانن...ولی ببینید چطور از حزبی که اینطور به آتیش کشیده شد شکست خوردید.از خود حزبم شکست نخوردید! از خاکسترهاش شکست خوردیدWink بخدا خیلی زشته!
این سخنهای جالب آقای هاشمی بخونید که خبرگزاری دانشجو منتشر کرده(پیشاپیش بگم من طرفدار هاشمی نیستمBig Grin ولی خدایی این حرفهاش معنی داره!)

نقل قول: هاشمی رفسنجانی: اکنون دیگر می‌توانم راحت بمیرم!

هاشمی رفسنجانی دیروز در مراسم رونمایی از کتاب «زندگی و زمانه» سخنانی را مطرح کرده است که در رسانه‌ها منتشر نشد؛ بخش‌های منتشرنشده صحبت‌های وی به شرح ذیل است:

?در دوره احمدی‌نژاد به ویژه پس از سال 88 انقلاب داشت منحرف می‌شد و به سمت اختناق می‌رفت، من موفق شدم در بدترین شرایط تا حدودی این وضع را عوض کنم و مردم با همان مردانگی که انقلاب کردند سال 92 هم پیروز شدند.

?در سال 94 هم بزرگان را نگذاشتند وارد میدان شوند و چند چهره رده سوم و چهارم توانستند ژنرال‌های رقیب را کنار بزنند.

?اکنون دیگر می‌توانم راحت بمیرم زیرا مردم تصمیماتشان را خودشان می‌گیرند و در این نزدیکی پایان عمر که راه انقلاب را مسدود کرده بودند آن را باز کردم.

واقعا راست میگه چندتا چهره رده پایین پایین به راحتی گندهای اصولگراها شکست دادند!!
مطمئن باشید مشکل در کشور هست که اینطور مردم از این حزب بیزار شدن!
هرچقدرم قدرت دستت باشه رسانه دستت باشه،نمیتونی جلوی مردم قرار بگیری! چه بخوایی چه نخوایی مثل یک تیکه چوب که با سیل برخورد میکنه! متلاشی میشی.

انتخابات ریاست جمهوری بعدی به خیر بگذره...
درود
در واقعه ی کربلا امام حسین هیچ شخصی رو اجبار نکرد که بره علیه یزید بجنگه بلکه هرکی رو که نمیخواست علیه یزید بجنگه از کاروانش مرخص کرد...
ولی الان شما میخواید همه ی ملت رو به زور به جنگ با آمریکا و اسرائیل ببرید
مسئله اینجا خطرناک میشه که شما فکر میکنید اگه تمام ملت رو به زور به جنگ ببرید خدا طرف شما خواهد بود
هاشمی انقلاب را نجات داد !!!!!

چقدر هواداران ایشون در سال 92 و 94 شبیه انقلابیون ایران بودن !!

یه مشت بچه پولدار و سکولار و لیبرال و سینماگران فاسد و روشنفکرنما واقعا شبیه انقلابیون بودند !!

برادر شما هواداران اصلاحات رو ببینی همه چیز برات روشن میشه نیازی به تحلیل نیست نیازی نیست ما چیزی بگیم

هاشمی با اینا انقلابو نجات داد ؟؟؟ اینا تشنه به خون انقلابن
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۵۲)Divinitus نوشته است: [ -> ]من نگفتم عاشورا خودکشی بوده! گفتم شما درکتون از عاشورا غلط بوده که فک میکنید با فدا کردن جونتون همه چیز حل میشه!
یه سوال هم از شما دارم: موقع جنگ بین غزه و اسرائیل، حزب الله موشک هاشو کجا میزد؟ به غیر نظامی ها؟ به نظامی ها؟ به پادگان ها؟
شما که فکر و ذکرتون با خاک یکسان کردن حیفا و تل آویو هست. ولی بهتره بدونید مردم بی دفاع و غیر نظامی هم اونجا هستند. پیامبر وقتی مکه رو فتح کرد به کسی تعرض نکرد. ولی ما که میخوایم اسرائیل رو فتح کنیم مجبوریم کلا با خاک یکسان کنیم! نمیدونم چرا!
وقتی یکی میاد نیم متر از خونه شما رو میگیره شما چیکار میکنی؟باهاش میگی و میخندی یا با لگد پرتش میکنی بیرون؟؟کدومش هر کدوم که شما میگی قبول..وقتی یه عده ای به زور میان یه جایی رو میگیرن یعنی همشون مجرمند همه گناهکارن دیگه غیر گناه کار نداریم.درضمن کسی نخواسته اسرائیل رو فتح کنه چون اونجا کشور اونا نیست اوجا خاک فلسطینه.پس خواهشا فتح مکه رو با اینجا مقایسه نکنید چون دوتا چیز بی ربطه.صهیونیست هایی که به جنازه یه کودک شلیک میکنن.هر روز خونه های مردم خراب میکنن.تو غزه صدتا صدتا زن و کودک میکشن آدم های بیگناهی هستن از نظر شما..میشه اسم شما رو گذاشت مسلمان؟؟؟؟؟نه اصلا یه انسان آزاده؟؟
علی آقا چه فکرایی میکنید؟ بهتره برید ببینید چند درصد مردم جناحی رای میدن؟ بعد ببینید چند درصد مردم اصلا میدونن اصولکرا و اصلاح طلب چیه؟ یعنی تو شهر خودمون اگه بگن کمتر از ده درصد این شرایطو دارن تعجب نمیکنم... تازه من خودم که اصولگرا هستم دلیل نمیبینم به هر کی اصولکرا بود رای بدم و به هر کی اصلاح طلب بود رای ندم... اصلا این دید جناحی خیلی اشتباهه...
غیر از اون بماند که تجربه ثابت کرده هر کی پولش بیشتره و تبلیغات و خرجش بیشتره اون رای میاره و کسی نمیتونه اینو انکار کنه و همه چبز کشکه و قانون انتخابات همه جا سرتا پا مشکله یا باید اصلاح شه یا باید همه مردم بصیرت پیدا کنن.

آقای امیرعبدی کی مردمو مجبور کرده با آمریکا جنگ کنن و ما حرفایی که میزنیم فقط وظیفه میدونیم واسه آگاهی مردم... این خود مردم هستند که بعد از اییییین همههههههههههههههه جنایت های آمریکا, اونا رو خوب شناختن و خودشون میان و شعار مرگ بر آمریکا و... میدن..

... مشکل ما و تمام ملت ها و حکومت های اسلامی از زمان حضرت آدم و همه پیامبرها و امامان تا به الان دشمنان بیرونی نبودن چون خدا با اونا بوده و همیشه شکست خوردن... مشکل همیشگی اونا خودی های بی بصیرت و منافقین بوده.... یه نگاه به تاریخ بندازبن..
نقل قول:غیر از اون بماند که تجربه ثابت کرده هر کی پولش بیشتره و تبلیغات و خرجش بیشتره اون رای میاره و کسی نمیتونه اینو انکار کنه و همه چبز کشکه و قانون انتخابات همه جا سرتا پا مشکله یا باید اصلاح شه یا باید همه مردم بصیرت پیدا کنن.

اصولگرا ها چقدر تو تهران تبلیغات کردن آخرش چی شد؟؟؟؟

نقل قول:وقتی یه عده ای به زور میان یه جایی رو میگیرن یعنی همشون مجرمند همه گناهکارن دیگه غیر گناه کار نداریم.درضمن کسی نخواسته اسرائیل رو فتح کنه چون اونجا کشور اونا نیست اوجا خاک فلسطینه.
پدران اونا اومدن اسرائیل رو گرفتن ، شاید یکی اونجا باشه پول نداشته از اسرائیل خارج بشه و اصلا راضی نیست؟؟ حتی اگه 0.0001 درصد احتمال داشته باشه چنین شخصی تو اسرائیل باشه، نباید ریسک کرد چون احتمال این هست خونی به ناحق ریخته بشه!
برادر محسن شما بگو موشک های حزب الله کجا زده میشه؟ اگه به جاهای مسکونی هم زده میشه فرق بین حزب الله و اسرائیل و داعش تو چیه؟ کاری به گناهکار بودن یا نبودن اونا ندارم. ولی کشتن غیر نظامی بدون محاکمه کار نادرستیه!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
آدرس های مرجع