آقایون داداشم بحث چیز دیگه بود...چرا بچه ها انقدر علاقه دارند برن تو حاشیه!
مملکت ما همش افراط و تفریط...
یکی میاد میگه به کل غربی ها اصلا کی هستن!! یه سخنرانی حماسی میکنه

نصف اروپایی ها سفیرهاشون قهر میکنن!
یکی دیگه میاد میگه نه نه غربی ها خوبن بریم با اونا رفیق صمیمی بشیم...
من خودم به شخصه هنوز اشتباهی در رفتار آقای ظریف ندیدم! تو ایران تنها شخصی که در جای خودش قرار گرفته آقای ظریف...
خیلی از مسئولین ما در جای خودشون نیستن
روحانی ام صد در صد به دولتش و نحوه مدیریت کشورش ایراد هست! صد در صد هست شکی نیست...ولی بعضی از دوستان یه طوری از رئیس جمهور مملکت حرف میزنن،آدم فک میکنه دارن در مورد بنی صدر حرف میزنن.
این دوستان اصولگرا (من همیشه گفتم خوشم از اصول گرایی و اصلاح طلبی نمیاد!) ولی الان سوال پیش اومده
آقایان اصولگرا برید از خدا بترسید

ببینید از سال 88 به بعد چه کردید که در این انتخابات مردم از لج شما به افرادی دیگه که حتی نمیشناختن رای دادن!
تا تونستین به چهرهای اصلاح طلب و نزدیک به اصلاح طلبها برچسب جاسوس و فتنه گر زدید! خیلی از گندهای اونا الان تو زندانن...ولی ببینید چطور از حزبی که اینطور به آتیش کشیده شد شکست خوردید.از خود حزبم شکست نخوردید! از خاکسترهاش شکست خوردید

بخدا خیلی زشته!
این سخنهای جالب آقای هاشمی بخونید که خبرگزاری دانشجو منتشر کرده(پیشاپیش بگم من طرفدار هاشمی نیستم

ولی خدایی این حرفهاش معنی داره!)
نقل قول: هاشمی رفسنجانی: اکنون دیگر میتوانم راحت بمیرم!
هاشمی رفسنجانی دیروز در مراسم رونمایی از کتاب «زندگی و زمانه» سخنانی را مطرح کرده است که در رسانهها منتشر نشد؛ بخشهای منتشرنشده صحبتهای وی به شرح ذیل است:
?در دوره احمدینژاد به ویژه پس از سال 88 انقلاب داشت منحرف میشد و به سمت اختناق میرفت، من موفق شدم در بدترین شرایط تا حدودی این وضع را عوض کنم و مردم با همان مردانگی که انقلاب کردند سال 92 هم پیروز شدند.
?در سال 94 هم بزرگان را نگذاشتند وارد میدان شوند و چند چهره رده سوم و چهارم توانستند ژنرالهای رقیب را کنار بزنند.
?اکنون دیگر میتوانم راحت بمیرم زیرا مردم تصمیماتشان را خودشان میگیرند و در این نزدیکی پایان عمر که راه انقلاب را مسدود کرده بودند آن را باز کردم.
واقعا راست میگه چندتا چهره رده پایین پایین به راحتی گندهای اصولگراها شکست دادند!!
مطمئن باشید مشکل در کشور هست که اینطور مردم از این حزب بیزار شدن!
هرچقدرم قدرت دستت باشه رسانه دستت باشه،نمیتونی جلوی مردم قرار بگیری! چه بخوایی چه نخوایی مثل یک تیکه چوب که با سیل برخورد میکنه! متلاشی میشی.
انتخابات ریاست جمهوری بعدی به خیر بگذره...