تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سریال ""ستایش""
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
خوب اگر ميشه يكي از دوستان كه وقت گرانبهاشون رو ميگذارند
و سريال " ستايش " رو مي بينند بيايند
و دليل خودشون رو براي همراهي اين سريال براي ما توضيح بدن.
ممنون مي شيم Blush
من گفتم اين سريال رو نمي بينم
ولي به هركس مي رسم ميخواد برام جريان رو تعريف كنه.
اتفاقات رو توضيح نديد ها
دليل دنبال كردن بقيه سريال رو بگيد.
قابل توجه دوستان. این سریال 45 قسمته که دیشب قسمت27 ش بود. قراره مجموعه دومش هم ساخته بشه.
(۴/تیر/۹۰ ۱۵:۴۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]خوب اگر ميشه يكي از دوستان كه وقت گرانبهاشون رو ميگذارند
و سريال " ستايش " رو مي بينند بيايند
و دليل خودشون رو براي همراهي اين سريال براي ما توضيح بدن.
ممنون مي شيم Blush
من گفتم اين سريال رو نمي بينم
ولي به هركس مي رسم ميخواد برام جريان رو تعريف كنه.
اتفاقات رو توضيح نديد ها
دليل دنبال كردن بقيه سريال رو بگيد.

خب سریال رو یه جوری درست میکنن که ادامه دار باشه. تو جای حساس فیلم تمومش میکنن که آدم چه بخواد و چه نخواد دوست داره بقیش رو ببینه.
شرط مي بندم در دوره جديد مهدي پاكدل نقش پسرش رو بازي مي كنه SmileSmile
البته اگه پسرش عمرش به دنيا باشه SmileSmileSmile
(۴/تیر/۹۰ ۱۵:۵۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]شرط مي بندم در دوره جديد مهدي پاكدل نقش پسرش رو بازي مي كنه SmileSmile
البته اگه پسرش عمرش به دنيا باشه SmileSmileSmile

شرط نبند. طوری درست نمیکنن که بشه پیشبینی کرد.
نقل قول:شرط نبند. طوری درست نمیکنن که بشه پیشبینی کرد.

ویژگی های سریال ایرانی .

موضوع : ازدواج یک دختر با پسر
سبک : طنز در حد لودگی یا تراژدی در حد نا امیدی
داستان : پسری به دختری علاقه دارد و به دلیل یک سری مشکلات نمیتواند با او ازدواج کند سر انجام به صورت کاملا اتفاقی و نا خوداگاه همه چی جور میشود و سره زندگی میروند .
داستان شماره ی 2 : زن و شوهری جوان با یکدیگر مشکل دارند و قصد طلاق گرفتن دارند در ادامه داستان با مشورت یک ریش سفید کار ختم به خیر میشود .

زیاد کاره سختی نیست
البته اگر كوهي كه از كشته ها باقي مانده
اجازه بده كه ادامه سريال ديده بشه Smile
فكر نكنم در تاريخ سريال سازي اين همه آدم مرده با هم روي دست يه بيننده باقي مونده باشه!!!
با توجه به اينكه اسم سريال ستايش هستش و
طبيعتا بايد سريال با اين شخصيت محوري ادامه پيدا كنه
بايد يك آقايي پيدا بشه در سن و سال ايشون
كه بعيد ميدونم كسي زنده بمونه Smile
خدايي بايد چجوري اين سريال رو كش بده
بيست ، سي يا چهل قسمت اين رو ادامه بده نمي دونم!
باور كنين اين بچه ها بزرگ مي شن
و داستان در روايت بزرگ شدن اونهاست
البته من سريال هاي ديگر اين كارگردان رو كم و بيش دنبال كردم.
اگر دنبال خوشبختي در پايان سريال هستين
دنبالش نگردين و كانال تلويزيون رو عوض كنيد!
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام
ببخشيد كدوم سريال صداوسيما به كيفيت لاست و٢٤ رسيده سريال ٢٤ كلا همه سيزن هاش چهارصدهزارصفحه است!هرسريالي كه براي تلويزيون ساخته خرج كردن پول مفته وماله بيت الماله وبايدجوابگو باشند فيلم اينسپشن سرمايه اي بالغ بر50 ميليارد ساخته شده است كلا كل بودجه صداوسيمابه 50 ميليارد مي رسه؟ بايد سينماي استراتژيك ايران شروع به فعاليت كنه گرچه بايد طوري ساخته بشه كه مردم پسند باشه
به نام خدا
سلام
سلطان غم ستایش!خب این ذائقه ی مردم هم هست تاحدودی(متاسفانه)که فیلم هایی رو میپسندن که غم و غصه زیاد داشته باشه تا بتونن باهاش ارتباط عاطفی برقرار کنن؛و ستایش هم شاهکار این نوع سریال هاست
سلام
اگه صحبت های استاد رائفی پور رو گوش داده باشین میگفتن که امکان داره اکثر فیلم های ایرانی یه تصویری از یک چشم رو به نمایش بذارن که این ربطی به فراماسونری بودن اونا نداره و شاید دارن
از فیلم های خارجی تقلید میکنن و از موضوع اصلی بی خبرن. در ضمن عکس اون خانم بی حجاب ربطی به سریال نداره.
راستی منم از این سریال خیلی بدم میاد.
سلام
راستشمن از یک نکت توی فیلم ستایش خیلی بدم اومد اونم این بود که پسر و دختر همدیگرو دوست داشتن و وقتی با مخالفت خانواده ها روبرو شدن خیلی راحت اونارو ترک کردن.این ذهنیت بدی رو به جود میاره و میشه گفت که بیان میکنه که اگه کسی رو دوست داشتید و با مخالفت اونها روبرو شدید میتونید خانواده رو ترک کنید و اونا بعد از چند وقت که دیدن شما خوشبختید شما رو میبخشند.
به نظر من این خیلی افتضاحه!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع