خبر موثق دارم که در زمان پخش قسمتهای به کما رفتن طاهر وبه خصوص
قسمت مرگش اورژانس ها بیمارانی را پذیرش کردند که عزیزی را از دست داده بودند
امار هم بسیار بالا بوده است
مردم گشنه وتشنه وخسته می ان دو دقیقه استراحت کنند ستایش با او صداش که در حالت عادی شبیه گریه است
تیغ می کشه رو اعصاب مردم .
تازگی ها تو رسانه ملی وسینما مرده شور خونه .کفن ودفن .قبر کنی .اتاق ای سی یو به کما رفته ها جدیداهم زندگی نباتی
کلیپ های رایج شده است .
با این همه مصیبتی که هرروز مردم در سینما وتی وی می بیند می توانند زندگی طبیعی و کمی( نه زیاد )شادی داشته باشند
دارن امید به زندگی رو تو مردم ایران کاهش می دهند
آخه آدم حسابی بیا یه فیلمه درستو حسابی درست کن که اینجوری نشه
مشکلات جامعمونو بگه نه فقط این که مشکل یه خانواده رو به تصویر بکشه
حالا اصلا ما می تونیم چه برداشت مثبتی از این فیلم داشته باشیم؟؟؟
موظب باشیم تو کامیونمون مواد جاسازی نکنن ؟؟
اینو که هر پلیسی تو هر صحبتش تو تلویزیون می گه
مواظب باشیم بچمون پیشه پدربزرگش بزرگ نشه میره آدم عوضی ای می شه ؟
مواظب باشیم مواظب عروسمون باشیم نکنه بلایی سر برادر شوهرش بیاره؟
آخرش که چی ؟
نه دردی از جامعه دوا می کنه نه ...
وقتتون با ارزشه
نحوه ی درست استفاده کردنشو بیاید یاد بگیریم .
قضاوت با خودتان
یه بنده خدایی میگفت (البته به طنز): این کارگردان فیلم آخرین قسمت فیلم یه تفنگ بر می داره و تمام عوامل رو میکشه و بعدش هم خودکشی میکنه و تمام
واقعا افتضاح بوده این فیلم
(۱۹/مرداد/۹۰ ۳:۱۵)hussain نوشته است: [ -> ]بنظر من حشمت فردوس نه نقش منفیه و نه مثبت. فقط دنبال یه نوه پسر میگرده که بعد از مرگش اموالش حیف و میل نشه! اونوقت این کجاش فمینیستیه؟!
به زنش هم که خیلی علاقه داره (چند قسمت قبل بخاطره یه غش ساده به گریه افتاده بود ! قول نوه رو هم که به زنش داد...). بجز حرف از حق و حقوق و... (همون آب بندی) دیگه چیز خاصی ندیدیم که نفرت انگیزیش رو نشون بده...
1-حشمت کاملا منفی و جاهله_زیرا:
_با فرق گذاشتن بین بچه هاش باعث حسادت انیس میشه و نهایتا با اون دسیسه طاهر میره بهشت زهرا یعنی دراصل ریشه این دسیسه خود حشمته
_شخصیت اصلی و قدیسه فیلم ستایشه و خودت میدونی که حشمت به خونش تشنست

_حشمت چشم نداره نازگلو ببینه اونوقت عاشق محمده

_حشمت اونقدر جاهل بود که با دانشگاه رفتن طاهرم مخالف بود

_همه جا پولشو به رخ میکشه و درکل ادم عوضی فیلمه
و....
2-اون یکی پسرش که جوونه تازه 1 زن دیگه هم گرفته

پس نگران وارث بودن کاملا بی جهته
3-فمنیسمه چون تو همون 5 دقیقه آب بندی شده تمام حرفاش و انتقاداش صرفا راجع به حق زن بود.
(۱۹/مرداد/۹۰ ۳:۱۵)hussain نوشته است: [ -> ]"صرفاً جهت اطلاع" به طولانی بودن دیالوگ و آب بندی تو فیلم گیر داد ، نه به محتوای دیالوگ!
مگه من گفتم به موضوع صحبتهاش گیر داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(۱۹/مرداد/۹۰ ۳:۱۵)hussain نوشته است: [ -> ] (۱۹/مرداد/۹۰ ۲:۳۵)revenger نوشته است: [ -> ]ضمنا جبهه رو زیر سوال برد چون محمد برادر ستایش که پسری خوب و مودب و... بود و در خانواده ای روشنفکر بزرگ شده بود از جبهه بیزار بود و ازش فرار کرد
این روزها "روشنفکر" یه معنی دیگه میده ها 

این نصیحتم از من به تو:
"هر وقت تو استدلال کم میاری شطرنج برره ای بازی نکن حرف طرف مقابلو قبول کن"
نقل قول:موظب باشیم تو کامیونمون مواد جاسازی نکنن ؟؟
اینو که هر پلیسی تو هر صحبتش تو تلویزیون می گه
مواظب باشیم بچمون پیشه پدربزرگش بزرگ نشه میره آدم عوضی ای می شه ؟
مواظب باشیم مواظب عروسمون باشیم نکنه بلایی سر برادر شوهرش بیاره؟
دوست عزیز درسته که من نسبت به این فیلم نقد دارم ولی هیچکدوم از مواردی گفتید رو نمیشه از فیلم برداشت کرد

اگه همین ها نباشه کسی فیلم نگاه نمیکنه !
چرا از اینکه ستایش قاسم رو تشویق میکنه به اینکه بچه هاس برن درس بخونن رو نمیبینید ؟
چرا کمک همسایه ها برای بازسازی خونه ی ستایش رو نمیبینید ؟
نمیشه که توی فیلم اجتماعی گل و بلبل نشون داد باید معضلات رو نشون داد .من تنها حرفی که نسبت به این سریال دارم فمینیستی بودن سریاله و اینکه ادم توش زیاد میمیره .
نقل قول:3-فمنیسمه چون تو همون 5 دقیقه آب بندی شده تمام حرفاش و انتقاداش صرفا راجع به حق زن بود.
دوست عزیز اونکه تفکر مردسالارانه بود

فیلم فمینیستیه چون :
1.ستایش دنبال برابری حق زن و مرده !
2.چون وظیفه ی اصلی مادری که شیر دادن بچه و نگهداری اونه انجام نمیده .
3.چون شغلش هم مربی مهدکودکه یعنی بچه ها رو از مادرهاشون جدا میکنه و نمیذاره اونا وظیفه ی مادریشون رو انجام بدن.
4.چون خانواده ای که داره تک والدینیه .
5.چون هر مردی باهاش دشمنی میکنه اخرش کم میاره مثل قاسم و حشمت .
(۲۰/مرداد/۹۰ ۰:۱۸)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]نقل قول:3-فمنیسمه چون تو همون 5 دقیقه آب بندی شده تمام حرفاش و انتقاداش صرفا راجع به حق زن بود.
دوست عزیز اونکه تفکر مردسالارانه بود 
منظورم این بود که فیلم فمینیسمه نه حشمت

ضمنا من لغت
انتقاد رو واسه همین اوردم
منظورم اینه که حشمت(که اثبات کردیم شخصیت منفی و جاهله) نسبت به تفکر فمینیسم معترض بوده یا به قول شما مردسالاره بنابرین 5 دقیقه در اصل دفاع و ترویج فمینیسمه
اگه یادت باشه تو اون 5 دقیقه اصل اعتراض حشمت نسبت به برابری حق زن و مرده
همچنین بسیار به نهادهای حامی از حقوق زنان معترضه و حتی به تظاهرات فمینیسمی هم اشاره میکنه
ضمنا ازتون تشکر میکنم بابت نظریات خوبی که در این باره نوشتید.
با سلام . به نظر من این سریال انقدر ضعیفه که ارزش بحث کردن نداره.

نقل قول:.چون شغلش هم مربی مهدکودکه یعنی بچه ها رو از مادرهاشون جدا میکنه و نمیذاره اونا وظیفه ی مادریشون رو انجام بدن
ربطش به تفکر فمینیستی نفهمیدم! ولی میدونستید کسی که مربی مهد هست حق بغل کردن حتا یک دقیقه کودک رو نداره؟؟این رو معلم فلسفهام که خودش مربی مهدکودک بود میگفت ....
نقل قول:ربطش به تفکر فمینیستی نفهمیدم!
فمینیسم وظیفه ی مادری رو رد میکنه ...ول مهد کودک به عنوان یه جای اموزشی میاد خلا مادر رو برای بچه ها پر میکنه اینجوری خانم ها میتونن پا به پای مرد توی جامعه باشن ...البته ضرر مهدکودک ها بر هیچکسی پوشیده نیست که نمیخوایم توی تاپیک بهش بپردازیم