راستشو بخواین اولین بار که پست ۳۲ رو میخوندم هیچ نگرفتم!رادیکال،فمنیسم چپی!حالا اینم بگم:اول که دیدم نوشته چپی فکر کردم منظورش کومونیستا هستن!بله اینکه خانوم ها این فیلم رو بیشتر می بینن رو شدیدا تایید میکنم چرا که تو فامیلای ما به جرات یه دونه خانوم پیدا نمیکنی که این فیلم رو نبینه!تو این فیلم به زور میخوان این ستایش رو بکننش دخترک کبریت فروش.کلا قیافشم به آدمایی میخوره که خیلی بدبختی و فلاکت کشیدن ولی خوب موندن مثله سیندرلا!حالا من بنده ی چند نفر شدم:رضا جک من،فاطمه خانوم،علی.بنده ی خدا هم که بودم.۴نفر؟!فاطمه خانوم شما هم عصبانی نشین همه که قرار نیست همه چیزو اول بگیرن.مثلا یکی مثله من میاد ضریب هوشیش۱۱۰ هستش.درکم کنین آخه!
(۵/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۸)AmirBritney نوشته است: [ -> ]راستشو بخواین اولین بار که پست ۳۲ رو میخوندم هیچ نگرفتم!رادیکال،فمنیسم چپی!حالا اینم بگم:اول که دیدم نوشته چپی فکر کردم منظورش کومونیستا هستن!بله اینکه خانوم ها این فیلم رو بیشتر می بینن رو شدیدا تایید میکنم چرا که تو فامیلای ما به جرات یه دونه خانوم پیدا نمیکنی که این فیلم رو نبینه!تو این فیلم به زور میخوان این ستایش رو بکننش دخترک کبریت فروش.کلا قیافشم به آدمایی میخوره که خیلی بدبختی و فلاکت کشیدن ولی خوب موندن مثله سیندرلا!حالا من بنده ی چند نفر شدم:رضا جک من،فاطمه خانوم،علی.بنده ی خدا هم که بودم.۴نفر؟!فاطمه خانوم شما هم عصبانی نشین همه که قرار نیست همه چیزو اول بگیرن.مثلا یکی مثله من میاد ضریب هوشیش۱۱۰ هستش.درکم کنین آخه!
من اصلا ناراحت نشدم
ضریب هوشی مقیاس صحیحی نیست برای سنجش
خودتون رو در بندش احساس نکنید!!
از طرف من آزاد هستید

نقل قول:راستشو بخواین اولین بار که پست ۳۲ رو میخوندم هیچ نگرفتم!رادیکال،فمنیسم چپی!حالا اینم بگم:اول که دیدم نوشته چپی فکر کردم منظورش کومونیستا هستن!بله اینکه خانوم ها این فیلم رو بیشتر می بینن رو شدیدا تایید میکنم چرا که تو فامیلای ما به جرات یه دونه خانوم پیدا نمیکنی که این فیلم رو نبینه!تو این فیلم به زور میخوان این ستایش رو بکننش دخترک کبریت فروش.کلا قیافشم به آدمایی میخوره که خیلی بدبختی و فلاکت کشیدن ولی خوب موندن مثله سیندرلا!حالا من بنده ی چند نفر شدم:رضا جک من،فاطمه خانوم،علی.بنده ی خدا هم که بودم.۴نفر؟!فاطمه خانوم شما هم عصبانی نشین همه که قرار نیست همه چیزو اول بگیرن.مثلا یکی مثله من میاد ضریب هوشیش۱۱۰ هستش.درکم کنین آخه!
با سلام امیر عزیز .
ببینید فمینیسم یه هدف داره : برابری مرد و زن !
دقت کردید توی سریال ستایش چه طوری واسه حشمت نطق میکنه ؟
ستایش: من نمیذارم بچه هام اونطوری که شما فکر میکنید بزرگ شن . اینکه زن و مرد با هم فرق دارن یکی تو سری خوره یکی تو سری میزنه !!!
فمینیسم یکی از چیزهایی که نفی کرد ازدواج کردن بود چرا که وقتی زنی ازدواج میکنه یه قیم پیدا میکنه ...بنابراین زن زیره سلطه ی مرد قرار میگیره و باید به حرفای مرد گوش بده ...در ضمن بعدش هم باید بچه به دنیا بیاره و درد زایمان و بزرگ کردن بچه میفته گردن زن ...بنابراین ازدواج نفی میشه به این میگن فمینیسم رادیکال چون هیچ ارتباطی با مردها رو قبول نمیکنه !!!
فمینیسمی که توی سریاله ستایشه فمینیسم چپه ...یعنی قائل به اینه که باید ازدواج کرد ولی بعد از ازدواج مرد حق نداره به زن بگه بالا چشمت ابروئه ...چون طبق دیدگاه اینها زن با مرد برابره ...خب توی این سریال طاهر رو حذف کردن که حرف اضافی نزنه

!!!
حالا ستایش مونده با پدرش و بچه هاش .مهم ترین کاری که مادر برای بچه هاش انجام میده چیه ؟ اینه که توی بچگی بهش شیر میده و بزرگش میکنه دیگه ؟
اما توی سریال ستایش به بچه هاش شیر خشک میده و اکثر اوقات پدرشه که بچه ها رو نگه میداره .
حالا توی سریال شخصیت بد حشمته که تفکر مرد سالارانه ...با اون سیبیل و صدای کلفت . حالا این حشمت که کسی نتونسته به قدر سر سوزن مالشو بالا بکشه ...یه زن به اسم ستایش جلوش وایساده و مثل یه مرد داره از حقش دفاع میکنه . بستر فیلم فمینسمه اما داخلش مشکلات اجتماعی رو هم نشون میده که خوبه ...مثلا توی قسمت قبل بود که بعد اتیش گرفتن خونه ی ستایش همسایه ها جمع شدن و بهشون کمک کردن این واقعا یه نقطه ی مثبت فیلم بود که ماها داریم فراموشش میکنیم . از اون سریال هایی که وقتی قسمت اخر رو ببینیم مردها اعصابشون خورد میشه

.
سریال پدر سالار هم اینجوری بود دیگه عروس خانواده با پدر شوهرش سر اینکه میخواد خونه اش از اونها جدا باشه حرفش میشه اخر سر هم پدر شوهر بدبخت سکته میکنه و خونه رو میفروشه هر کسی میره سر خونه زندگی خودش ...سریال نرگس به جای پدر سالار اقا شوکت بود که اخر و عاقبتش اون شد و هر چی مرد توی فیلم بود به قول عوام دهنشون سرویس شد و فقط زن های فیلم پیروز شدند .
حالا هم سریالی به اسم ستایش !!! جالبه که همشون هم طرفدار زیادی دارند این نشون میده مردهای جامعه باید حواسشون رو جمع کنند و بیشتر به حق خانم ها توجه کنند و بدونند دوره ی مرد سالاری تموم شده ...و اگر نه خانم ها ؟؟؟
سلام.یه چیزی بگم اول،ای جماعت من شوخی کردما که ضریب هوشیم ۱۱۰ !!!!خدا شاهده منم میخواستم به فیلم نرگس اشاره کنم ولی اسم اون مرد یادم نبود.اونم خیلی فیلم چرتی بود.الان که فکر میکنم میبینم واقعا دلیلی پیدا نمیکنم که چرا نگاش میکردم!توی فیلمای هالیوودم همیشه کنار قهرمان یه زن هست!کلا این زن ها نباشن تو فیلم هالیوود قهرمونا یاورشون استاد میشه.نمیدونم این زن ها نباشن چی میشه مگه!البته با عرض پوزش از خواهران بزرگوار حاضر.راستش تو این فیلم ستایش یه نقطه ی مثبتم ندیدم جز روحیه کشی،تلقین بدبختی و...!
به نام خدا
من تازه با این سایت آشنا شدم مطالب خیلی خوبی دیدم ولی احساس کردم که یه جو رقابتی تو این سایت بوجود اومده که همه میخوان مطلبی بفرستند امتیاز بگیرند و همین باعث شده که خوانندگان این سایت پای هر فیلم .کارتون.بازی و ... که میشینن دنبال پیدا کردن تک چشم .هرم . زمین شطرنج .xو.... باشند که باعث بدبینی به هر فیلمی میشی و هر کس که کمی مطالعه داره در حد یک یا دو مقاله به خودش اجازه بده افترا فراماسونی رو به هر کس بده شما که ادعای اسلام و انتظارمیکنید حتما خبر دارید اگر به کسی تهمت ناروا بزنید باید جوابگو باشید و از اون بدتر ذهن من رو که نسبت به اون شخص مخشوش میکنید گناهی بس بزرگ داره و یه کار رایج شده که به هرچی که دم دستمون رسید گیر بدیم و تخریبش کنیم یکم منطقی باشید فکر میکنم اگر یکمی دیگه پیش برید تمام کارگردانان ایران فراماسون .ضد دین وبد مسلک میشن .لطفا از این نظر من سؤ برداشت نکنید .یا علی
عرض خوش آمد به شما.
شما تنها دو ساعت در اين تالار حضور داشتيد.
جو اينجا بسيار دوستانه است
و همه از روي رغبت به همديگر اعتبار ميدن.
(البته بايد پيش خداوند اعتبار داشته باشيم)
البته روي فراماسونري زياد حساس هستند دوستان .
قبول مي كنم.
ولي اينجا در بحث سريال ستايش حرف از فراماسونري نشدها

salam
be nazare man seriale kamelan mozakhrafi bod
ini ke bekhan bi hejab bashan ke bayd nist vali in dokhtare aslan shabihesh nista
dg khod danid
ya hagh
----------------------
سلام
به نظر من سریال کاملا مزخرفی بود
اینی که بخوان بی حجاب باشن که بعید نیست ولی این دختره اصلا شبیه اش نیستا
دیگه خود دانید
یا حق
(جکمن ترنسلیت)

سلام.میگم خوب شد ها ماه رمضون پخشش متوقف شد!وگرنه الان از حرص خوردن داشتم میمردم!ستایش یه جایی اومد تو مهد کودک شعر خوند!یعنی من داشتم دیگه به قول معروف چیز چیز میشدم!چقدر بیمزه و به قول معروف هیچی (هیچ کلمه ای در وصفش پیدا نکردم!!)
(۵/مرداد/۹۰ ۱۲:۵۴)AmirBritney نوشته است: [ -> ]سلام کجای این ستایش فمنیستی هستش؟!کجا جبهه رو زیر سوال برده!؟میشه یکی توضیح بده خواهشا و مرا بنده ی خویش کند!
فمینیسمه چون هزار بار حشمت فردوس شخصیت منفی و جاهل فیلم نفرت خودشو نسبت به زن نشون داده
نمونش همون قسمتی که صدای "صرفا جهت اطلاع" رو هم در اورد که در اون قسمت حشمت 5 دقیقه علیه زن و حق زن و... حرف میزنه
ضمنا جبهه رو زیر سوال برد چون محمد برادر ستایش که پسری خوب و مودب و... بود و در خانواده ای روشنفکر بزرگ شده بود از جبهه بیزار بود و ازش فرار کرد
(۱۹/مرداد/۹۰ ۲:۳۵)revenger نوشته است: [ -> ]فمینیسمه چون هزار بار حشمت فردوس شخصیت منفی و جاهل فیلم نفرت خودشو نسبت به زن نشون داده
بنظر من حشمت فردوس نه نقش منفیه و نه مثبت. فقط دنبال یه نوه پسر میگرده که بعد از مرگش اموالش حیف و میل نشه! اونوقت این کجاش فمینیستیه؟!
به زنش هم که خیلی علاقه داره (چند قسمت قبل بخاطره یه غش ساده به گریه افتاده بود ! قول نوه رو هم که به زنش داد...). بجز حرف از حق و حقوق و... (همون آب بندی) دیگه چیز خاصی ندیدیم که نفرت انگیزیش رو نشون بده...
(۱۹/مرداد/۹۰ ۲:۳۵)revenger نوشته است: [ -> ]نمونش همون قسمتی که صدای "صرفا جهت اطلاع" رو هم در اورد که در اون قسمت حشمت 5 دقیقه علیه زن و حق زن و... حرف میزنه
"صرفاً جهت اطلاع" به طولانی بودن دیالوگ و آب بندی تو فیلم گیر داد ، نه به محتوای دیالوگ!
(۱۹/مرداد/۹۰ ۲:۳۵)revenger نوشته است: [ -> ]ضمنا جبهه رو زیر سوال برد چون محمد برادر ستایش که پسری خوب و مودب و... بود و در خانواده ای روشنفکر بزرگ شده بود از جبهه بیزار بود و ازش فرار کرد
این روزها "روشنفکر" یه معنی دیگه میده ها