|
خبر بد: "امیرعبداللهیان برکنار شد"خدا رحم کنه!!!
|
|
۲۱:۱۳, ۳۰/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۵ ۲۱:۱۳ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امیر عبداللهیان برکنار شد. محمود جواد ظریف طی حکمی حسین جابری انصاری را بعنوان معاون جدید عربی و آفریقا وزارت امور خارجه منصوب کرد.
این حکم البته در کنار چند حکم دیگر اعلام شده تا ظاهرا از اهمیت آن کاسته شود. اطلاعات موجود نشان می دهد ظریف از مدت ها قبل در پی تغییر امیرعبداللهیان بود اما درگیری مستقیم، هماهنگی نهادی و تسلط میدانی وی بر پرونده های مهم منطقه ای مانع این کار می شد. «ایران هسته ای» پیش تر گزارشی منتشر کرده بود که نشان می داد برخی اعضای گروه تریتا پارسی در امریکا برای تغییر امیرعبداللهیان در حال لابی درون وزارت خارجه هستند. برخی کارشناسان عقیده دارند خبر تغییر امیر عبداللهیان را باید علامتی از تلاش وزارت خارجه برای «ورود متفاوت» به پرونده های منطقه ای تحلیل کرد. این در حالی است که وزارت خارجه از حیث ساختاری متولی برخی پرونده های منطقه ای نیست. ____________________________________________________________________________ فلوجه آزاد شده، ارتش سوریه به رقه حمله کرده، خبری از عملیات مشترک کردها و آمریکا تو شمال سوریه بود دقیقا یکسال از امضای برجام گذشته چند ماه پیش خبر فشار اصلاح طلبا برای تغییر امیر عبداللهیان بود چند روز پیش ظریف با کری دیدار کرده بود اخبار افشای رشوه های داده شده برای برجام منتشر شد و گفته شده بود برای تحت فشار قرار دادن طرف ایرانی برای انجام تعهدات دیگه است دولت وقتی تا انتخابات نداره ____________________________________________________________________________________ چند روز پیش المانیتور خبری به نقل از ظریف منتشر کرد: وزیر خارجه ایران در نشست هفته گذشته خود در اسلو نشان داد که پیش از گذشته در خصوص پرونده سوریه اختیار دارد و ممکن است ایران آماده نشان دادن انعطاف بیشتری در قبال یک راه حل سیاسی باشد. ظریف با جان کری وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست اسلو برای گفت وگو درباره اجرای توافق هسته ای ایران و وضعیت سوریه دیدار کردند. یک مقام وزارت خارجه آمریکا که در حاشیه کنفرانس اسلو با ظریف دیدار کرد می گوید: آنچه که ظریف نشان داد بیانگر این است که وی اختیارات بیشتری را در پرونده سوریه دریافت کرده است، اختیاراتی پیش از گذشته. به نظر می رسد که وی نشان داد که ایران آماده آن است تا انعطاف بیشتری را در خصوص پرسش هایی درباره اسد ارائه کرده است. ظریف : من بارها گفته ام که در صورتی که بر روی شخص متمرکز شویم به هیچ راه حلی نخواهیم رسیدچرا که یک پرسش با حاصل جمع صفر است که به ناچار به بن بست خواهد رسید. ظریف افزود: پاسخ این است که باید بر نهادهای قدرت و شکل آینده حکومت به شکلی متمرکز شد که مرکزیت نقش یک فرد و یا قومیت را کاهش و یا حتی از بین برد. خدا رحم کنه چه خبره؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۵, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۵ ۲۳:۳۱)-Ali- نوشته است: توضیح ظریف درمورد تغییر برخی مدیران درسته...اما تا بحال هم به خواست این وآن جایی را بتن نکرده بودیم که امروز به چشم دیدیم که شد. دست خودمان نیست آقای ظریف، چشم مان ترسیده. |
|||
|
|
۴:۲۴, ۲/تیر/۹۵
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عزیزان توی مسایل نباید تنها یک فرد را مسوول دانست همه ما مسوولیم. |
|||
|
۶:۲۵, ۲/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۵ ۷:۱۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
در پاسخ دوستانی که هنوز در شمارش آرا انتخابات 88 موندن خوب یه کم تحقیق کنین. مستند ببینین. ما که دیدیم میایم اینجا میگیم شما باور نمی کنین. ارجاع میدیم و لینک دانلود میدیم نمی رین ببینین. بعد تا ابد تکرار ادعا می کنین. خوب عزیز من بدون تحقیق که نمیشه قضاوت کرد. نمی دونم کجای حرف بنده غیر عقلانی و غیر منطقیه.
خیلی از کسانی که گفتن تقلب نبوده و اصلا در ایران به خاطر بافت جمعیتی و قومی و دینی و ... امکان تقلب سیستمی وجود نداره خود اصلاح طلبان هستن. این موضوع رو خاتمی و آخوندی و ابطحی و کواکبیان و ... گفتن. توی کتاب دایره قرمز مهدی محمدی اسم یکی از اصلاح طلبان که قبلا در دولت هاشمی مسئولیت در وزارت کشور فکر کنم داشت آورده بود الان کتاب در دسترسم نیست اسمش رو ببینم گفته بود توی ایران غیر ممکنه بیشتر از حداکثر 500 هزار رأی تقلب بشه. حالا حرف ما برای شما قابل قبول نیست شاید صحبتهای رهبر براتون مهم باشه: در انتخابات سال ۸۸، آن كسانى كه فكر ميكردند در انتخابات تقلب شده، چرا براى مواجهه با تقلب، اردوكشى خيابانى كردند؟ چرا اين را جواب نميدهند؟ صد بار ما سؤال كرديم؛ نه در مجامع عمومى، نخير، به شكلى كه قابل جواب دادن بوده؛ اما جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهى نميكنند؟ در جلسات خصوصى ميگويند ما اعتراف ميكنيم كه تقلب اتفاق نيفتاده بود. خب، اگر تقلب اتفاق نيفتاده بود، چرا كشور را دچار اين ضايعات كرديد؟ چرا براى كشور هزينه درست كرديد؟ اگر خداى متعال به اين ملت كمك نميكرد، گروه هاى مردم به جان هم مى افتادند، ميدانيد چه اتفاقى مىافتاد؟ ... .... راه اساسی برای اینکه مشکلات انتخاباتی پیش نیاید، التزام به قانون است؛ این را من عرض بکنم. آحاد مردم در هر جای کشور که هستند؛ در شهر، در روستا، در مرکز، در کلانشهرها و در همه جا، باید به دنبال این باشند که هر کسی حرفی میزند، بر اساس قانون باشد؛ هر کسی توقعی دارد، بر اساس قانون باشد. آنهائی که آن سال آن خسارت را به کشور و به ملت وارد کردند و برای کشور هزینه درست کردند، اگر تسلیم قانون بودند، اینجوری نمیشد. قانون معیّن کرده است که اگر کسی اعتراضی دارد، بیاید. آن سال گفته شد؛ حتّی ما از شورای محترم نگهبان خواهش کردیم، آن زمان را تمدید هم کردند که آراء بازشماری شود؛ گفتیم هر تعداد معقولی و هر صندوقی که بخواهند بازشماری شود، بازشماری شود؛ خب، زیر بار نرفتند! کارشان منطقی نبود، معقول نبود؛ برای کشور هزینه درست کردند.
اخبار رو از کانالهای مختلف و رجال مختلف مسئول پیگیری کنین: نقل قول: مقام معظم رهبری به مسئولین ستاد کاندیدها توصیه کرده بودند که اگر اعتراضی دارند، به صورت قانونی اعتراض خود را بیان کنند و شورای نگهبان نیز در این راستا با کسب اجازه از مقام معظم رهبری 10 درصد صندوق ها را شمارش کرد که در آذربایجان غربی نیز این کار صورت گرفت. لینک کامل گفتگو با کامران دانشجو وزیر کشور وقت: نقل قول: فارس: آیا فرصت اعتراض به کاندیدهای معترض داده شد؟ لینک مصاحبه کامل مصاحبه آقای کدخدایی دبیر شورای نگهبان نقل قول: لینک مصاحبه کامل بابا شما لااقل یه کم تحقیق کنین مستند من خود مدیر جلسه هستم دیدار رهبر با نمایندگان کاندیداها، مستند نگهبان آرا که روزشمار فعالیتهای شورای نگهبان در آن روزهاست. کتاب دایره قرمز از یه جهت خیلی خوبه. نوشته های روزشماری از سال 87 تا 89 پیرامون انتخابات و حوادث بعد از اون. قشنگ تحلیل گری مثل مهدی محمدی توی نوشته هاش آشفتگی آرای اصلاح طلبان و اختلافات داخلی اونها رو در ماه های قبل از انتخابات آورده. اصلا امکان پیروزی نداشتن. همه تحلیل گران و آمارهای نمونه ای و ... نشون میداد احمدی نژاد پیروز انتخاباته. این رو تحلیل گران از چند ماه قبلش حدس می زدن. اصلاحات هنوز نتونسته بود بین خاتمی و میرحسین یکی رو انتخاب کنه. عده ای از اصلاح طلبان و حزب مشارکت که طرفدار خاتمی بودن به میرحسین فحش و بد و بیراه می دادن اون روزها بعد که خاتمی با زرنگی کنار کشید و فرار کرد یکدفعه همینها شدن طرفداران دو آتیشه میر حسین اما همشون خوب می دونستن اصلاحات نمی تونه پیروز بشه. توی روزنامه هاشون اون موقع اعتراف می کردن .... اما برنامه تقلب تصمیمش از قبل گرفته شده بود. رهبری هم فرمودن... نقل قول:یک سوال بزرگ،چرا هر دولتی سر کار اومده بعد مدتی همه به اون میگن ولاییی نیست و دیندار نیست!! دولتهای سر کار اومده از سال 68 هاشمی بود که از اولش با ولایت فقیه نبود (کتاب راز قطعنامه میزان اطاعت پذیری ایشون از امام رو نشون میده که تقریبا نزدیک صفر بوده) بعد دولت خاتمی اومد که دیگه نیاز به افشا نداره. بعد هم که احمدی نژاد اومد خصوصیات روحی و بعضی رفتارهاش و توجهش به محرومین و به قول رهبری خجالت نکشیدنش از مطرح کردن گفتمان انقلاب (شامل توجه به محرومین، ساده زیستی و پرهیز از اشرافی گری و مهمتر از همه استکبار ستیزی و حمایت صریح و شفاف از فلسطین و حزب الله و ...) باعث شد قشر انقلابی امیدوار بشن به اینکه بالاخره یه نفر بعد از انقلاب بعد از شهید رجایی سر کار اومد که دنبال اندیشه های امام و رهبر باشه. کارش هم اوایل خوب بود طوریکه رهبر سال 88 گفتن بین هاشمی و احمدی نژاد اختلاف فکری وجود داره و ... بعد هم گفتن البته فکر بنده به احمدی نژاد نزدیکتره و معلوم هم بود که نزدیکتره هر چند تایید کامل هم نکردن... ولی آخرش خراب کرد و امید همه رو ناامید. یکی از عوامل مهمش اطرافیانش بودن خصوصا مشایی. عرض کردم مستند مصاف رو ببینین تا متوجه بشین. منتظری رو هم اطرافیانی مثل سید مهدی هاشمی (همکار ساواک) خراب کرد... بعد هم ما کجا گفتیم جاسوس؟ ما گفتیم اینها با نگاه کاملا غلط غربی و غیر دینی و غیر انقلابی باعث ضربات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و اقتصادی به مملکت شدن. خیلی اوقات هم با کارهاشون چنان ضربه بزرگی به کشور زدن که باعث شده هم امام خمینی و هم رهبری از اون ضربات تعبیر به خیانت بکنن. خیانت های منتظری با حمایت از باند سید مهدی هاشمی، تلاش هاشمی برای پذیرش قطعنامه و خوراندن جام زهر به امام، حمله به شورای نگهبان، حادثه کوی دانشگاه در 18 تیر 78، فتنه 88، قتل های زنجیره ای و ... از این دست هستن. |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۲/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۵ ۱۱:۱۶ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۵ ۱۸:۲۲)میثم2 نوشته است: مساله این بود کسایی که میگفتن ما هزاران مدرک و شاهد برای تقلب داریم کلی از نماینده های ما رو از حوزه رای بیرون کردن و فلان خب از ترس بوده. تازه این جورم نبود که هیچ ادعایی مطرح نکرده باشن. نماینده آقای رضایی حرفای جالبی زده بود. ضمنا همین سوالی که من الان مطرح کردم و هزاران سوالی که مثه این مطرح میشه اسمش شبهه یا مدرک نیست؟؟؟ شما چرا جواب نمیدید؟؟؟ (۱/تیر/۹۵ ۱۸:۲۲)میثم2 نوشته است: اون همه مدرک و دلیل فراموش شد، بابا حداقل اون نماینده هایی که گفتین از حوزه رای بیرون کردن از اونا امضا بگیرین، اونایی که تقلب رو دیدن، نه اصلا فقط اسم اونا رو بدین، ولی چی دادن هیچی!!! مگه از جونشون سیر شده بودن؟؟؟ بودن کسانی که این ادعا رو مطرح کردن و بعدش هم ..... ضمنا آقای بیداری اندیشه. اونایی که سال 88 در خیابون با هم درگیر شدن گروهای مردم نبودن. چون گروههای مردم به طور طبیعی با خودشون باتوم و شوکر و اسلحه حمل نمیکنن. |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۲/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۵ ۱۱:۳۷ توسط Silence.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
آقای بیداری اندیشه حرفهای شما درسته اما نباید منکری بعضی از بد رفتاری ها دستگاه های ذیربط(و بی ربط!از جمله انصار حزب شیطان) باشیم.هرچند بر اساس تجربه شخصی میگم وسط درگیری حلوا پخش نمی کنن ولی اتفاقات بازداشتگاه کهریزک نمیشه نادیده گرفت:
نقل قول: |
|||
|
۱۲:۳۸, ۲/تیر/۹۵
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۵ ۱۶:۵۴)پارمیس نوشته است: چیو دوباره بشمرن؟؟؟؟ ببخشید من فکر نمیکردم شما اونجا ناظر باشی....بالاخره ناظر از همه چی خبر داره دیگه.....مشکل ما اینه یه عده به رسانه های بیگانه اعتماد دارن......تنها قصد اون رسانه ها هم ایجاد آشوب هست......در ضمن شما به سوال من جواب ندادید...چرا آقای موسوی قبل از پایان شمارش گفت من برنده ام؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۲/تیر/۹۵
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۵ ۱۲:۳۸)علی املشی نوشته است: تنها قصد اون رسانه ها هم ایجاد آشوب هست..... من اصلا از موسوی خوشم نمیاد. کاملا هم محکومش میکنم. فقط در مورد این جمله شما کار دارم. وقتی شما اینو میگی ، چرا هرچیزی که اونا در مورد برجام میگن رو قبول میکنید ولی وقتی وزیر خودمون میگه رو نه ؟ چقدر دوگانه بودن ؟ اصلاح کنید |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۲/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۵ ۱۷:۱۹ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۵ ۱۱:۱۳)پارمیس نوشته است: خب از ترس بوده.سلام خود آقای رضایی که ادعایی نداره و هیچ ایرادی تو بررسی شکایتش من نشنیده بودم خودشون دلیل ارائه ندادن حتما یا دلیل نداشتن یا دلیلشون خیلی ضعیف و کم بود میدونستن با دلایلشون نمیتونن 11 میلیون رای رو باطل کنن مساله اصلی اینه هیچ دلیل و توجیه منطقی برای پیگیری نکردن شکایت از طریق شورای نگهبان وجود نداشت (۲/تیر/۹۵ ۱۱:۱۳)پارمیس نوشته است: ضمنا همین سوالی که من الان مطرح کردم و هزاران سوالی که مثه این مطرح میشه اسمش شبهه یا مدرک نیست؟؟؟این دلایل و شبهاتی که مطرح میشه خیلی ضعیفه مثلا شما میگید چرا شمارش سریع بود بازشماری طولانی؟ این سوال جوابش مشخصه موقع رای گیری و شمارش چندین هزار نفر از قشرهای مختلف فرهنگی و غیره همراه با وزارت کشور و خیلی نهادهای دیگه برای یه روز اومدن شمارش کنن، انتخابات تموم میشه این مجموعه هم میرن بازشماری آرا به عهده شورای نگهبان هست و باتوجه به محدود بودن کارمنداشون کار طول میکشه (۲/تیر/۹۵ ۱۱:۱۳)پارمیس نوشته است: خب از ترس بوده.اینکه میگین از ترسشون بوده اولا که نماینده ها رو خودشون انتخاب کردن دوما این ادعا خودش به اندازه ادعای تقلب بزرگ و بدون دلیله چندین هزار نفر رو کی ترسوند؟ چطوری؟ بهشون تلفن زدن؟ رفتن خونشون تهدید کردن؟ خانواده شاهد نبود؟خبر نداشتن؟چرا خانواده نماینده ها و خودشون تو این سالها این حرفا رو مطرح نکردن؟اینهمه پیامک و تهدید تلفن و حضوری یه اثر هم ازش نیست بهتره به اونایی که این ادعا رو میگن بگید، اول اون ادعای تقلب که زاییدی رو بزرگش بکن بعد بیا یه ادعای دیگه مطرح کن (۲/تیر/۹۵ ۱۳:۴۲)Mohammad Trust نوشته است: من اصلا از موسوی خوشم نمیاد. کاملا هم محکومش میکنم. فقط در مورد این جمله شما کار دارم. وقتی شما اینو میگی ، چرا هرچیزی که اونا در مورد برجام میگن رو قبول میکنید ولی وقتی وزیر خودمون میگه رو نه ؟سلام هیچ دوگانگی نیست قضیه خیلی واضحه اولا تو اون موارد فتنه میدونیم که دشمن اصلی غرب هست و رسانه هاشون مشخصه حرافشون از روی غرضه ولی این وزیر و اصلاح طلبا و دولت چی؟ اینا که خودشون ادعای دوستی و نزدیکی میکنن خودشون از غرب دفاع میکنن غربی ها هم بارها از اینا دفاع کردن این موضوع خیلی روشنه دوما تو این سه سال مخصوصا از اول توافق موقت دیدیم اکثر حرفایی که دولت آمریکا در مورد توافق زد درست بود اونی که دولت گفت غلط فقط برید یه جستجوی کوچیک بکنید ببینید ظریف تو توافقات موقت قبل از برجام فکت شیتهای آمریکا رو تکذیب کرد بعد برید برجام رو بخونید ببینید همون فکت شیت که تکذیب شده و از اون بیشتر تو برجام هست هرچند اونا فاسق هستن ما بازم هرچی گفتن سریع باور نمیکنیم |
|||
|
|
۰:۵۴, ۳/تیر/۹۵
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۱)A L I نوشته است: نقد من به دولت در مورد وزیر صنعتش هست که یک شخص بی مصرف و بی لیاقتش...عه بنده خدا چرا؟! برو توبه کن آقاجون ، یادت نیست گفت باید از خارج مدیر وارد کنیم؟! فکر کردید واسه چی میگفت؟! اون موقع مسخره ش کردن الان دارن به حرفش پی میبرن بنده خدا به فکر اقتصاد مملکت بوده میدونسته مدیرای خارجی کم خرج تر از مدیرای ایرانی ان حتما باید این فیش های میلیونی رو میشد تا میفهمیدیم ، خدایا ما رو ببخش . . . نعمت جون حالا که ازت دفاع کردم ، تو یدونه از اون 10-20 تا سازمانی که عضو هیئت مدیرشی واسمون کار جور کن ، تو خرج دانشگاهمون موندیم ، دمت گرم |
|||
|
|
۱۱:۲۷, ۴/تیر/۹۵
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
صحبت هایی که در ادامه ی این تایپیک توسط Mohammad Trust و A L I و ... مطرح شد خیلی بی ربط به موضوع اصلی آن است، چرا این صحبت ها و سوال هاتون رو در یک تایپیک جدا مطرح نمیکنید تا بهتر بررسی بشه!؟
|
|||
|
|
|
|
|