۲۶/شهریور/۹۵, ۱۸:۱۲
(۲۶/شهریور/۹۵ ۱۵:۵۴)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]سلامسلام
چرا حرفای آدم رو نمیخونید ؟؟؟
کی گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوباره توضیح نمیدم . برید این بار با دقت بخونید
اگر بازم خواستید بگید که من دارم میگم شایعه است
حتما حتما حتما بگید
اینطوری ادامه بدیم فکر کنم بحثمون دو سه هفته طول بکشه
دیگه ببخشید ویدئو چک نداریم امکاناتمون محدوده
البته تو بیشتر موارد مطالب شما رو قبول دارم
وقتی گفتگو به این صورت هست این سوتفاهمات که گفتید پیش میاد زیاد تقصیر من و شما نیست شاید بنده هم برای رسوندن جملات از کلمات مناسبی استفاده نمیکنم
بنده از این عبارت شما برداشت کردم منظورتون شایعات و تهمت های بی پایه هست که مثلا اون نشریه نباید بر اساس اون کاری کنه یا ما بخواهیم دیگران اونو قبول کنن در صورتیکه مثلا بنده گفتم بررسی کنید و فوری نگید تهمت هست و بنده گفتم از کجا میدونید این حرف بی اساسه؟ یا یراش دلیل ندارن یا شایعه است این عبارت :
نقل قول:اصل ماجرا اینه که همه چیز درست و اسلامی بشه (که یه فرعش میشه اینکه چنان فسادهایی اتفاق نیفته)
یه فرع دیگرش این میشه که تهمت بی پایه برامون هزار بار غیر قابل قبول باشه . چه برسه به اینکه بخواد با استفاده شدن توسط بعضی ، جا بیفته !
استفاده از حرف های سست و بی پایه کار اهل باطله
موج سواری بر شایعات هم کار اهل باطله
اما برای کسی که اهل حق باشه ، حرف های سست و بی پایه مایه ضررره
کسی که اهل حقه نمیخواد مثل اونا بر شایعات موج سواری کنه
در عوض ، اهل حق طرفدار بی ارزش دونسته شدن تهمت بی پایه هستن ، چون اینطوری حرفای باطلی که مخالفینشون همیشه در طول تاریخ برضد حق زده اند (و هنوز هم می بینیم رسانه های اهل باطل در موضوعات فرهنگ و سیاست و اقتصاد و ... میزنن) خنثی و بی اثر میشه
پس اهل حق از دیگران انتظار نخواهد داشت که تهمت های بی پایه رو قبول کنن
روی پیشونی هیچکس ننوشته "اهل حق" . بلکه راستی حقه و پوچی باطل ، و هرکس عملش مطابق هرکدوم باشه ، اهل همون خواهد بود
(۲۶/شهریور/۹۵ ۱۵:۵۴)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]این حرفا که در ادامه هست چندش آوره . کسانی که میخوان حرفای چندش آور نخونن ، تشریف ببرن پایین تا اونجا که نوشته ام "پایان حرفای چندش آور"عزیز من یه سوال ما الان داریم راجع به چه چیزی بحث میکنیم؟ داریم در مورد اثبات جرم صحبت میکنیم نه نوع جرم
حالتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا حالتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این استدلال عینا عین استدلال وهابی هاست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا چه فرقی بین زشتی اینکه فحشاء در حدی زنای مصطلح بشه فحشاء در حدی که زنای مصطلح نشه می بینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا چه فرقی بین زشتی اینا می بینید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونی که زنای مصطلح نشه یه ذره ، قد یه ارزن ، کمتر زشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخیر !!!!!!!!!!!!! نیست !!!!!!!!!!!!!
تنها فرقشون در مقدار تعزیرشون (مجازاتشون) هست
فرق زنا با روابط نا مشروع اینه که برای زنا بقول دوستان باید 4 تا شاهد قضیه رو ببینن تا حکم جاری بشه اگه نشریه این حرف رو زده احتمال دروغش زیاده ولی برای رابطه نا مشروع مثلا زدن صحبتای خاص یا ... نیاز نیست 4 تا شاهد برن تو اتاق کل قضیه رو ببینن چون دامنه رابطه نا مشروع زیاده وقتی از زنا حرفی نزده اثبات درستی حرفش راحت تر میشه
تا حدی حرفتون درسته یعنی هر دو زشته، ولی بین صحبت عاشقانه با عمل زنا فرق هست !!! خیلی ها که مورد اول رو انجام میدن بازم جرات ندارن مورد دوم رو انجام بدن
(۲۶/شهریور/۹۵ ۱۵:۵۴)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]چرا حرفای آدم رو نمیخونید ؟؟؟من دارم براتون توضیح میدم که استدلال بنده چی بود همون استدلالی که شما ردش کردین ناچارا ضمیر بنده هم شما هست
کی گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیارید من کجا گفتم دروغه ، تا شاید وقتی رفتید دنبالش ، ببینید که اصلا یه چیز دیگه نوشته !!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه شما قبول ندارین که اصلا بحثی نیست نگم شما؟ باشه میگم جناب X خوبه
مشکل همین شما بود خوب پس این قضیه حل شد الحمدللهشما وقتی تو رد نظر بنده این مثال رو میزنید یعنی، اونا دلیلی برای حرف ندارن بعد خواستن طرف مقابل دروغ بودن رو ثابت کنه، درصورتیکه شاید دلیل داشته باشن پیش فرض اشتباه بود
این قسمت اشتباه بود اصلاح شد