تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظام وخطری که درآغوش خود پروراند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بنام خدا
سلام میدانم که فرشته عذاب توضیحی نمیدهند خودم مینویسم ببینید اگر آقای موسوی پیش از ورود به انتخابات نزد رهبری می رفتند ونظرشان را جویا میشدند بباور من هرگز کاندید نمیشدند ومساله هم رسانه ای نمیشد این نظر بنده است استقلال رای ایشان هم برهمگان روشن است اما آقای رئیس جمهور سابق بقصد کاندیداتوری رفتند و تودهنی خوردند وبد جوری هم رسانه ای شد ورهبری را در مظان اتهام قرار دادند .این برای روشن شدن مطلب بنده ضمنا ازکاربر ثارالله هم تقاضا دارم با توجه به مسوولیت هنری که دارند کمی هنرمندانه بنویسند ممنون
پدر آمرزیده!
اگه آقای موسوی اهل گوش دادن به حرف رهبر بود و اهل رسانه ای کردن قضیه نبود که خوب بعد از انتخابات این کارو میکرد.
شما عوض نبش قبر مسائل گذشته که فایده ای به حال آینده نداره یکم منطقی تفکر کنید.
نه این که تند تند جواب بدین.
برادر من!
به نظر شما احمدی نژاد از رهبر تو دهنی خورد و خوار و خفیف شد.
بر فرض که شما درست بگین.
که چی؟؟؟
حالا الآن وظیفه هر کدوم از ما چیه؟
من حرفم اینه دارین یه کاری میکنین جو متشنج بشه.
عوض این بحثا تو رو خخخخخخدا برید مناظره کلینتون و ترامپ رو کامل ببینید.
تو آپارات هست.
محشره.
هر آنچه که به ما خرده میگیرن خودشون هم باهاش درگیرن.
این بحثای سوخته رو ول کنین.
(۶/مهر/۹۵ ۱۹:۱۲)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام میدانم که فرشته عذاب توضیحی نمیدهند خودم مینویسم ببینید اگر آقای موسوی پیش از ورود به انتخابات نزد رهبری می رفتند ونظرشان را جویا میشدند بباور من هرگز کاندید نمیشدند ومساله هم رسانه ای نمیشد این نظر بنده است استقلال رای ایشان هم برهمگان روشن است
علیکم السلام
واژه های "موسوی" و "انتخابات 88" و "رهبر" چیزی به ذهنتون نمیاره ؟
یادتون رفته که بعد از انتخابات 92 به دروغ ادعای تقلب کردند ؟ موسوی و دارودسته اش به حرف رهبر گوش کردند ؟ حالا منظور روشن شد ؟

نه تنها به حرف رهبر ، که به هیچ قانونی احترام نذاشتند و کشور رو به آشوب کشیدند در حالی که میدونستن دارن دروغ میگن . از کجا میگم میدونستن ؟ این فیلم اعتراف آخوندی (یکی از نمایندگان ستاد میرحسین موسوی در انتخابات 88) درباره عدم تقلب در انتخابات 88
از دقیقه 1 ثانیه 6 صحبتهاش شروع میشه :
http://www.snn.ir/detail/video/377893/202

(۶/مهر/۹۵ ۱۹:۰۰)aliabad نوشته است: [ -> ]منظور شما روشن نیست دقیقا بنویسید تا پاسخ دهم ممنون
همون قبلی ها که پاسخ دادید بسه !
مثل اینجا pid370999 که گفتم ظریف به برجام نمره پایین داده و پاسخ! دادید که "به چرت و پرت آقای وزیر کاری ندارم" Smile)))))
خداوکیلی بگید . خداوکیلی صحبت با شما که اینقدر بی منطقی می کنید و در مورد حرف خود خود خود ظریف چنین حرفی می زنید ، سرکار رفتن نیست ؟؟؟؟؟
بنام خدا
سلام وشب بخیر
اولا با مطلب خواهرم موافقم مساله تمام شد وباید بوحدت فکر کنیم البته در موردآقای موسوی پس از انتخابات نظر شما درست است واگر قرار است همه حقیقت روشن شود بهتر است ایشان محاکمه شوند وصرف حصر مشکلی را حل نمیکند ممنون
ثانیا بخشی از مطالب آقای فرشته عذاب هم در پاسخ بالا آمده است. من مقصر نیستم که وزیر خارجه به آمریکا نمره داده است ایشان باید پاسخگو باشند اما بنده به برجام نمره 20 میدهم وگلی بجمال نظام موفق باشید
به نام خدا

خطر، عالیجنابان رنگارنگ هستند که مانند آفتاب پرست هر روز یک رنگ میشوند !!!!!!!!!!!!!!!!!
بنام خدا
سلام ضمنا آیت الله جنتی ماجرای آقای احمدی نژاد را به فتنه تشبیه کردند
آیت‌الله جنتی تبعیض و بی‌عدالتی را از دیگر منکرات جامعه دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب در موضع‌گیری اخیر خود فتنه‌ای که داشت شکل می‌گرفت را در نطفه خفه کردند.
جنتی: رهبرانقلاب در موضع اخیر فتنه‌ای را خنثی کردند
مملکت از دست احمدی‌نژاد نجات یافت. الوعده وفا، حالا بروید راحت بمیرید!

سفارت اسرائیل در انگلستان با انتشار پيامی در توئیتر از شيمون پرز خداحافظی کرد و عملا از قطعی بودن مرگ او خبر داد. خانواده او نیز برای وداع به بیمارستان فراخوانده شدند.

شيمون پرز رییس رژیم صهیونیستی چند سال قبل گفته بود احمدی‌نژاد به یک قهرمان فرهنگی در جهان تبدیل شده است و باید کاری کنیم ایستادن در کنار او ننگ شود! او به حرفش عمل کرد.

در ایران هم هاشمی رفسنجانی با منحرف خواندن احمدی‌نژاد، گفته بود" حالا که مملکت را از دست احمدی‌نژاد نجات دادم می توانم راحت بمیرم"

آقای احمدی نژاد امروز کتبا و رسما عدم حضور خود در انتخابات را اعلام کرد.

شيمون پرز بلافاصله با خیال راحت سرش را زمین گذاشت و مرد!

آیا دیگرانی هم که وعده دادند به وعده شان عمل می کنند و راحت می میرند!؟
بنام خدا
سلام شب بخیر
اولا آقای هاشمی حرف مفتی زده اند چون آقای احمدی نژاد دوره ریاست جمهوریش تمام شد ونمیتوانست دیگر شرکت کند.
ثانیا اگر مقصودشان انتخاب نشدن یاران ایشان در انتخابات بوده است بازهم حرف بی ربطی زده اند چون مردم آقای روحانی را برگزیدند نه ایشان
ثالثا کناره گیری آقای احمدی نژاد از انتخابات سال آتی با اراده خودشان است زیرا اولا با رهبری مشورت کردند ثانیا رهبری هم حکم حکومتی نداده اند پس میتوانند شرکت کنند منتها صلاح را در کناره گیری دانسته اند.
رابعا مرگ افراد دست خداوند است چه دشمن وچه دوست وهرگز آرزوی مرگ کسی را نکنید بلکه دعا کنید خداوند هدایتش کند
خامسا نمیدانم شما چند سالتون هست لطفا تاریخ تولد را قید کنید .برای آقایان که ایرادی ندارد مگر اینکه مقررات سایت برای کارکنان مخفی باشدموفق باشید
ضمنا نکته ای را هم یادم رفت که بنویسم ریاست مجمع تشخیص مصلحت طبق قانون اساسی با رئیس جمهور است اما متاسفانه رهبری آنرا به آقای هاشمی داده اند.
(۸/مهر/۹۵ ۱۳:۴۷)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام ضمنا آیت الله جنتی ماجرای آقای احمدی نژاد را به فتنه تشبیه کردند
آیت‌الله جنتی تبعیض و بی‌عدالتی را از دیگر منکرات جامعه دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب در موضع‌گیری اخیر خود فتنه‌ای که داشت شکل می‌گرفت را در نطفه خفه کردند.
جنتی: رهبرانقلاب در موضع اخیر فتنه‌ای را خنثی کردند

سلام

معلوم نیست منظور ایشون از فتنه،دکتر احمدی نژاد بوده باشه.سایت خوبی رو انتخاب نکردید برای رجوع
بنام خدا
سلام وتشکر شما خبر دقیق را از خبرگزاری دیگری منتشر کنید.ضمنا در عبارت زیر دقت کنید
در موضع‌گیری اخیر خود فتنه‌ای که داشت شکل می‌گرفت را در نطفه خفه کردند.

http://www.rajanews.com/news/256319/%D8%...8%A7%DB%8C
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع