تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظام وخطری که درآغوش خود پروراند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۹/مهر/۹۵ ۰:۲۰)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]عرض کردم خدمتتون!
اهل هیچ حزبی نیستم که حزب اصول از مردم متدین تغذیه میکنه و حزب اصلاح از مردم غیرمتدین!
هر دو هم لبه ی یک قیچی هستند البته!
حالا شما بفرمایید پاسخ بدید
سلام
اگه میدونید این سوال رو جواب بدید

شما که رهبری رو قبول دارین
اگه دو طرف مومن که باید وحدت داشته باشن یکیش طرفدارای احمدی نژادن اون یه طرف کیه؟
بنام خدا
سلام وشب بخیر همانگونه که اعلام کردم من طرفدار شخص یا گروه نیستم دوطرف مومن هم با هم میتوانند متحد شوند وطرفداری از آقای احمدی نژاد منافاتی با اتحاد ندارد الا اینکه ایشان دیگر صلاحیت ریاست جمهوری ندارند اما انسان هستند وقابل احترام
سلام
عذر میخوام بنده از شما نپرسیدم
منظورم این بود که آقا میثم و دوستان هوادار احمدی نژاد جواب بدن و شما هم فکر نکنم هوادار احمدی نژاد باشید
منتظر پاسخ دوستان هستم
(۹/مهر/۹۵ ۰:۲۴)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وشب بخیر این چه طرز فکری است نه طرفدار متدین هستی ونه غیر متدین اصلا چنین چیزی درعالم وجود وجود ندارد دیمی که نمیشود اول مشکل تان راحل کنید بعد وارد بحث سیاسی شوید ضمنا تاریخ تولدتان را بنویسید تا بدانم چند ساله هستید؟

بنام خدا
سلام وشب بخیر تا کنون پاسخی دریافت نکرده ام وقصد دارم بخوابم موارد شمارا پاسخ میدهم
مطلب من تحلیل نظر رهبری در مورد شرکت در انتخابات آقای احمدی نژاد است ودرآن هرگز به ایشان تهمتی زده نشده است(هم کلیمی بوده
هم حجتیه
هم ضدولایت
هم اسرائیلی
هم ضدایرانی)بنابراین از خودتان نبافید ومطلب را دقیق بخوانید اگر نقدی دارید بنویسید واگر هم از نظر رهبری ناراحت هستید به بنده ارتباطی ندارد.ضمنا بنده طرفدار قانون هستم نه افراد واحزاب وقانون یعنی اراده جمعی موفق باشید

کل عالم هستی رو ظاهرا شما پیمودی که داری اینطوری حق به جانب صحبت میکنی!
آقای میرحسین موسوی هم مدعی بود جزء هیچ کدام از جریانات نبود و نیست!

آقای رفسنجانی هم خودش را بالاتراز همه جریانات میداند!

سوال رو با سوال جواب میدی و بعدم که تاریخ تولد و حاشیه!

بنده متوجه نشدم شما طرفدار کدام جریانی؟ چپ یا راست؟

(۹/مهر/۹۵ ۰:۴۱)میثم2 نوشته است: [ -> ]سلام

جناب علی آباد ایشون طرفدار سرسخت احمدی نژاد هستن

کلا اینکه میگن اصولگرا و اصلاح طلب یکی هستن و همه احزاب یکی هستن و همه احزاب با هم ساختن جزء ادبیات احمدی نژادی هاست چون به جز احمدی نژاد بقیه رو ...
البته 8 سال آقای احمدی نژادم دیدیم

البته رهبری فرمودن وحدت، آدم نمیتونه بحث کنه ولی اینکه همه اصولگراها رو با هم یکی میبینن اصولگراهای واقعی افرادی مثل جلیلی و نبویان و آقاتهرانی و زاکانی دیده نمیشه بعد میگن همشون یکین، انصاف نیست

اینکه جریان انقلابی رو راحت میکوبن شما که رهبری رو قبول دارین
اگه دو طرف مومن که باید وحدت داشته باشن یکیش طرفدارای احمدی نژادن اون یه طرف کیه؟

داداش هم اسم خودم! Big Grin
بنده طرفدار هیچ حزبی نیستم! احمدی نژاد هم حزب نیست که از حزب او طرفداری کنم! البته یک جریان انحرافی هست که بگی نگی آره Big Grin

8 ساله احمدی نژاد رو هم دیدیدم و بله بقیه انقلاب که دست آقایون رو هم بود دیدیم!
همه دست به دست هم برای آباد کردن کشور و خلاصه الان کشور گل و بلبل و شرایط ظهور فراهم و وضعیت معشیت مردم عالی و خلاصه اینکه دلفین ها هم پرواز میکنند!

اصولگرای واقعی و غیرواقعی نداره برادر! یکمی از این فاز اصول و این دایره اصولگرایی بیا بیرون
اصولگرایی همون اصلاح طلبی که فقط یه پوسته مذهبی داره

در مورد این سوال بنده هیچ جوابی ندارم چون بنده طرفدار سرسخت احمدی نژاد نیستم و طرفداری امروز هم به خاطر مخالفت با دروغ های اشخاصی است که دست تو سفره انقلاب کردند و خلاصه دارن به اسم انقلاب به کام ضدانقلاب کار میکنند در آخر مسئول همه بدبختی ها را یک نفر یعنی احمدی نژاد معرفی میکنند.
(۹/مهر/۹۵ ۱:۱۵)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]داداش هم اسم خودم! Big Grin
بنده طرفدار هیچ حزبی نیستم! احمدی نژاد هم حزب نیست که از حزب او طرفداری کنم! البته یک جریان انحرافی هست که بگی نگی آره Big Grin

8 ساله احمدی نژاد رو هم دیدیدم و بله بقیه انقلاب که دست آقایون رو هم بود دیدیم!
همه دست به دست هم برای آباد کردن کشور و خلاصه الان کشور گل و بلبل و شرایط ظهور فراهم و وضعیت معشیت مردم عالی و خلاصه اینکه دلفین ها هم پرواز میکنند!

اصولگرای واقعی و غیرواقعی نداره برادر! یکمی از این فاز اصول و این دایره اصولگرایی بیا بیرون
اصولگرایی همون اصلاح طلبی که فقط یه پوسته مذهبی داره

در مورد این سوال بنده هیچ جوابی ندارم چون بنده طرفدار سرسخت احمدی نژاد نیستم و طرفداری امروز هم به خاطر مخالفت با دروغ های اشخاصی است که دست تو سفره انقلاب کردند و خلاصه دارن به اسم انقلاب به کام ضدانقلاب کار میکنند در آخر مسئول همه بدبختی ها را یک نفر یعنی احمدی نژاد معرفی میکنند.
آقا میثم عزیز بالاخره شما تو این پست و پست های دیگه گفتین که بعضی افراد رو قبول دارین
خوب همین افرادی که قبولشون دارین اون کسایی که میگین اصول تو پوسته اصلاح طلبن به اونا گفتن گروه مومن

بعد اینکه کل اصولگراها و اصلاح طلبا یکین اینو جریان هوادار احمدی نژاد ساختن که بگن تنها گروه مردمی ما هستیم تنها راه نجات ما هستیم، اینکه یه گروه قائم به یه نفر باشه درسته بهش نمیگن حزب ولی بهش مردم هم نمیگن

الان آقای دکتر عباسی داره به کام کی کار میکنه؟
کجا اصولگراهای واقعی گفتن مسئول همه چی احمدی نژاده؟ کجا به کام ضد انقلاب کار کردن؟

اگه ما حق رو منطبق به یه شخص بدونیم بعد بگیم هرکی مخالفش بود باطله، بعد اگه اون شخص معیارمون حق نبود چی؟
نظر دکتر عباسی در مورد علامه مصباح و آیت الله جنتی مشخصه، نظر اونا هم در مورد اطرافیان احمدی نژاد مشخصه
حالا حق کدوم میشه؟
بنام خدا
سلام وصبح بخیر(
Maysam-1st

نه چپ نه راست بل طریق الوسطی
هنوز خیلی مونده تا انتخابات.
ادامه دادن این بحثای - با عرض معذرت - صد تا یه غاز اصلا به نفع جو جامعه تا انتخابات نیست.
شاید منظور جناب جنتی از فتنه از اون قماش فتنه هایی بود که در صورت انتخاب احمدی نژاد ممکن بود پیش بیاد.
اعتماد به نفس نیست که....
الحمدلله که همه مون از تمام پشت پرده ها آگاهیم و فقط ماییم که درست کرداریم و فقط ماییم که صلاح مملکت رو میخوایم و فقط ماییم که میتونیم عزت رو به پاسپورت برگردونیم و فقط من من من ...
خسته نشدین از اینهمه دروغ و خود بزرگ بینی و عجب؟؟؟
اخیرا هم که حاج آقا خاطره فرمودن افتخار میکنن جام زهر رو به امام نوشاندن.

بحثای داغ روز رو ول کردین و نیت کردین تا شب انتخابات همه با هم دعوا کنیم؟؟
(۹/مهر/۹۵ ۰:۵۵)میثم2 نوشته است: [ -> ]سلام
اگه میدونید این سوال رو جواب بدید

شما که رهبری رو قبول دارین

سلام

خب اون طرفم میتونه طرفداران اصولگرا باشه.حالا کدوم طرف بهترن الله اعلم

یه سری مسائل هست که خب برای حفظ وحدت نباید گفت تا موقع انتخابات.اون وقتم فکر کنم یادم رفته که بخوام بگم!

فریب بازی این افراد رو نخورید.ببینید چه ساده شماها رو به جون هم میندازن!رهبری چرا فرمودن دکتر احمدی نیاد؟بخاطر حفظ وحدت بود اونوقت ما داریم خودمون تو زمین دشمن بازی میکنیم!
سلام
عذر میخوام یه کلمه از نظر قبلیم رو اصلاح کردم جریان هوادار احمدی نژاد درست بود تا حریان طرفدار احمدی نژاد (اصلاح شد)
از جناب علی آباد هم بابت دو نظر قبلیم مجددا عذر میخوام منظوری نداشتم و باید اول میگفتم،کی جواب بده که نگفتم اشتباه بود
(۹/مهر/۹۵ ۹:۱۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]هنوز خیلی مونده تا انتخابات.
ادامه دادن این بحثای - با عرض معذرت - صد تا یه غاز اصلا به نفع جو جامعه تا انتخابات نیست.
بحثای داغ روز رو ول کردین و نیت کردین تا شب انتخابات همه با هم دعوا کنیم؟؟
سلام
خانم محترم این حرفتون رو قبول دارم باید وحدت داشته باشیم و رهبرمون هم اینو فرمودن
بنده تو این نظر و نظر قبلیم احمدی نژاد رو نقد نکردم و موردی هم ایراد بود اونو پاک کردم به ایشون هم احترام میزاریم

1- شما الان میگید با اصلاح طلبا مقابله کنید وقتی جریان خودی وقتی انقلابی کوبیده میشه با چی میتونیم مقابله کنیم؟ با باد هوا؟
وقتی دوستان میگن اصولگرا و اصلاح طلب یه قطبن و لبه یه قیچی هستن، یکین، منافع همسو و چهره آشکار

وقتی اینطور کل این جریان زیر سوال میره دیگه چیزی میمونه باهاش با بنفش مقابله کنیم؟ یه بخشی از جریان اصولگرای واقعی که شاخصه های انقلابی رهبری فرمودن رو دارن، از بین اینا قراره بیاد و اینا باید هماهنگ کنن، با کار انفرادی هم نمیشه

2- دوستان از نیومدن احمدی نژاد ناراحتن حق دارن مساله ای نیست مساله اینه که الان که کار تموم شده چرا همش کل اصولگراها رو میکوبن؟ اینکه الان هی کل اصولگراها رو با اصلاح طلبا یکی کنن بکوبن فایده ای براشون داره؟ برای احمدی نژاد داره؟برای ملت داره؟
اگه واقعا فکر میکنن کل اصولگراها مشکل دارن به ما هم با دلیل بگن ما هم روشن شیم نه کلی بگن

3- دوستان عزیز از مومنین یکی علاقه مند به دکتر عباسی یکی جناب علائم ظهور از اسمشون مشخصه منتظر ظهور، اینا از حبهه انقلابی هستن خودشون بیان خودشونو بکوبن، آدم دلش میسوزه حیف نیست این عزیزان این مواضع رو بگیرن
نمیشه حرف نزد وظیفه است، حرفم به خاطر جدل نبود آدم دلش میسوزه
(۹/مهر/۹۵ ۱۰:۰۲)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
خب اون طرفم میتونه طرفداران اصولگرا باشه.حالا کدوم طرف بهترن الله اعلم

یه سری مسائل هست که خب برای حفظ وحدت نباید گفت تا موقع انتخابات.اون وقتم فکر کنم یادم رفته که بخوام بگم!

فریب بازی این افراد رو نخورید.ببینید چه ساده شماها رو به جون هم میندازن!رهبری چرا فرمودن دکتر احمدی نیاد؟بخاطر حفظ وحدت بود اونوقت ما داریم خودمون تو زمین دشمن بازی میکنیم!
سلام
دوست عزیز خب منظور بنده هم همینه وقتی رهبری دو طرف رو تایید کردن و گروه مومن فرمودن
دوستان هم رهبری رو بیشتر از امثال بنده قبول دارن دیگه دلیل این اظهار نظرا در مورد کل اصولگراها چیه؟

بنده نگفتم بحث کنیم، توصیه بنده به سخن رهبری بود حداقل اون طرفی که جزء مومنین هست نکوبیم
بنده که این چند روز بر علیه آقای احمدی نژاد حرفی نزدم

حالا اگه شما یا دوستان در مورد اصولگراهای غیر از دارو دسته لاریجانی چیزی میدونید بگید یه گفتگوی صمیمانه میکنیم جدل نمیشه من قول میدم Smile
(۹/مهر/۹۵ ۱۰:۲۹)میثم2 نوشته است: [ -> ]سلام
دوست عزیز خب منظور بنده هم همینه وقتی رهبری دو طرف رو تایید کردن و گروه مومن فرمودن
دوستان هم رهبری رو بیشتر از امثال بنده قبول دارن دیگه دلیل این اظهار نظرا در مورد کل اصولگراها چیه؟

بنده نگفتم بحث کنیم، توصیه بنده به سخن رهبری بود حداقل اون طرفی که جزء مومنین هست نکوبیم
بنده که این چند روز بر علیه آقای احمدی نژاد حرفی نزدم

حالا اگه شما یا دوستان در مورد اصولگراهای غیر از دارو دسته لاریجانی چیزی میدونید بگید یه گفتگوی صمیمانه میکنیم جدل نمیشه من قول میدم Smile

سلام

مسلما ما با هم جدل و دعوایی نداریم و این مباحث میتونه به انتخاب صحیحتر کمک کنه اما به وقتش و صد البته در محیطی که نامحرم نباشهSmile

فعلا بنده به صلاح نمیبینم در جهت نقد شخص یا اشخاصی از اصولگرایان مطلبی گفته بشه چرا که غیر از ضرر چیز دیگری نداره و امیدوارم هرگز اون زمان هم پیش نیاد که بین چند نفر بخوایم انتخاب کنیم و با هم سر یه کاندیدا به توافق برسن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع