سلام
عذر میخوام یه کلمه از نظر قبلیم رو اصلاح کردم جریان هوادار احمدی نژاد درست بود تا حریان طرفدار احمدی نژاد (اصلاح شد)
از جناب علی آباد هم بابت دو نظر قبلیم مجددا عذر میخوام منظوری نداشتم و باید اول میگفتم،کی جواب بده که نگفتم اشتباه بود
(۹/مهر/۹۵ ۹:۱۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]هنوز خیلی مونده تا انتخابات.
ادامه دادن این بحثای - با عرض معذرت - صد تا یه غاز اصلا به نفع جو جامعه تا انتخابات نیست.
بحثای داغ روز رو ول کردین و نیت کردین تا شب انتخابات همه با هم دعوا کنیم؟؟
سلام
خانم محترم این حرفتون رو قبول دارم باید وحدت داشته باشیم و رهبرمون هم اینو فرمودن
بنده تو این نظر و نظر قبلیم احمدی نژاد رو نقد نکردم و موردی هم ایراد بود اونو پاک کردم به ایشون هم احترام میزاریم
1- شما الان میگید با اصلاح طلبا مقابله کنید وقتی جریان خودی وقتی انقلابی کوبیده میشه با چی میتونیم مقابله کنیم؟ با باد هوا؟
وقتی دوستان میگن اصولگرا و اصلاح طلب یه قطبن و لبه یه قیچی هستن، یکین، منافع همسو و چهره آشکار
وقتی اینطور کل این جریان زیر سوال میره دیگه چیزی میمونه باهاش با بنفش مقابله کنیم؟ یه بخشی از جریان اصولگرای واقعی که شاخصه های انقلابی رهبری فرمودن رو دارن، از بین اینا قراره بیاد و اینا باید هماهنگ کنن، با کار انفرادی هم نمیشه
2- دوستان از نیومدن احمدی نژاد ناراحتن حق دارن مساله ای نیست مساله اینه که الان که کار تموم شده چرا همش کل اصولگراها رو میکوبن؟ اینکه الان هی کل اصولگراها رو با اصلاح طلبا یکی کنن بکوبن فایده ای براشون داره؟ برای احمدی نژاد داره؟برای ملت داره؟
اگه واقعا فکر میکنن کل اصولگراها مشکل دارن به ما هم با دلیل بگن ما هم روشن شیم نه کلی بگن
3- دوستان عزیز از مومنین یکی علاقه مند به دکتر عباسی یکی جناب علائم ظهور از اسمشون مشخصه منتظر ظهور، اینا از حبهه انقلابی هستن خودشون بیان خودشونو بکوبن، آدم دلش میسوزه حیف نیست این عزیزان این مواضع رو بگیرن
نمیشه حرف نزد وظیفه است، حرفم به خاطر جدل نبود آدم دلش میسوزه
(۹/مهر/۹۵ ۱۰:۰۲)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
خب اون طرفم میتونه طرفداران اصولگرا باشه.حالا کدوم طرف بهترن الله اعلم
یه سری مسائل هست که خب برای حفظ وحدت نباید گفت تا موقع انتخابات.اون وقتم فکر کنم یادم رفته که بخوام بگم!
فریب بازی این افراد رو نخورید.ببینید چه ساده شماها رو به جون هم میندازن!رهبری چرا فرمودن دکتر احمدی نیاد؟بخاطر حفظ وحدت بود اونوقت ما داریم خودمون تو زمین دشمن بازی میکنیم!
سلام
دوست عزیز خب منظور بنده هم همینه وقتی رهبری دو طرف رو تایید کردن و گروه مومن فرمودن
دوستان هم رهبری رو بیشتر از امثال بنده قبول دارن دیگه دلیل این اظهار نظرا در مورد کل اصولگراها چیه؟
بنده نگفتم بحث کنیم، توصیه بنده به سخن رهبری بود حداقل اون طرفی که جزء مومنین هست نکوبیم
بنده که این چند روز بر علیه آقای احمدی نژاد حرفی نزدم
حالا اگه شما یا دوستان در مورد اصولگراهای غیر از دارو دسته لاریجانی چیزی میدونید بگید یه گفتگوی صمیمانه میکنیم جدل نمیشه من قول میدم