۹/مهر/۹۵, ۲۲:۵۸
(۹/مهر/۹۵ ۲۱:۳۵)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]ببینید طرفدارای احمدی نژاد هیچ اصراری ندارن که شخص احمدی نژاد حتما کاندیدا بشه. این مهمه که کاندیدا عدالت گرایی، مردم داری، دشمن ستیزی رو بتونه در عمل انجام بده و به مردم نشون بده که میتونهسلام
متاسفم که بگم کسی در حد و اندازه احمدی نژاد نداریم.
بعضی اصلا عدالت گرا نیستن. یا غرب گرای کامل هستن یا اونطور که باید و شاید عدالت براشون اولویت نیست. به خاطر برخی منافع و ...
بعضی مردم دار نیستن. برخی که در داخل دولت احمدی نژاد بودن، حتی با ایشون شهر به شهر میرفتن دیدار مردم. حالا که مسئولیت در سطح ملی دارن، حاضر نیستن از دفتر کارشون در تهران بیرون برن (صلاح نمی دونم اسم ببرم)
دشمن ستیزی صرفا مرگ بر آمریکا گفتن و شرکت تو راهپیمایی نیست. دشمن باید از سخنرانی آتی رئیس جمهور ما بترسه. باید از تک تک تصمیماتش بترسه. اینطوری خفه میشه. وگرنه شما هر چی باج بدی، اونا بیشتر میان جلو!
بسیاری از این آقایون اصولگرا و اصلاح طلب و کارگزارانی، وقتی زندگی اشرافی دارن، در بهترین نقاط ایران خانه و ویلا دارن، چه طوری می تونن دنبال اجرای عدالت باشن؟
اینها حتی حاضر نیستن کلمه (عدالت) رو به کار ببرن. یا از کلمات دیگه استفاده میکنن مثل اعتدال، یا عدالت رو رسما مسخره میکنن. میگن گدا پروری و صدقه دادن
آخه انگل جامعه!!! تو تا حالا شده پول نداشته باشی برای بچت غذا بخری؟
سال 89 که یارانه 45 تومنی به هر نفر دادن، امداد به هر خانواده 20-30 تومن میداد. نمی دونید فقرا چقدر خوشحال شدن!
حالا این چه پولی بود؟ همون پولی که هر سال داشت بابت بنزین و گازوئیل و .... در کشور خرج میشد. یا قاچاق میشد
واقعیتش حرف زیاده... کاش کار به جایی نرسه که خشک و تر با هم بسوزن. بیکاری و فساد در جامعه زیاد بشه، بحران های جدی اجتماعی در بر داره...
یادم نمیره شخصی قبل از انتخابات 92 میگفت مهم نیست چه کسی رئیس جمهور بشه، سیاستهای اصلی نظام تغییری نخواهد کرد. بهش گفتم برادر من شما سنت کمه! زمان خاتمی رسما کشور به قهقرا میرفت...
شما زمان احمدی نژاد اومدی تو بازی، 4 تا اصولگرا هم شعار تندتر که دادن، فکر کردی خبریه. نه بابا اینا دنبال قالیباف و لاریجانی بودن. از بد روزگار احمدی نژاد رای آورد و مجبور شدن خودشون رو بچسبونن
بدون احمدی نژاد، وزن این آقایون سال 92 مشخص شد
بدون احمدی نژاد و در دولت روحانی باید با مواضع واقعی آقایان لاریجانی(ها)، قالیباف، توکلی، ناطق، ری شهری و ... سایرین آشنا بشی
همین بس که در مجلس نهم اصولگرا، برجام در 20 دقیقه تصویب شد!
همین بس که در مجلس نهم و دهم، یک وزیر اقتصادی استیضاح نشد. آنهم در این شرایط وخیم رکود تورمی
برادر عزیز ببینید در مورد یه سری از اصولگراها صحبت شما رو قبول دارم واقعا بعضیشون نامردی کردن، به اصولگرایی و جریان انقلابی از پشت خنجر زدن، من خودم قبلا لاریجانی رو قبول داشتم الان ازش متنفرم، البته توجه کنید بعضیشون هم اشتباه کردن مثل اشتباهات دولت قبل
ولی از اون طرف شما مثلا تو همین قضیه برجام مخالفا رو هم درنظر بگیرید همشون اصولگرا بودن
زاکانی جلیلی نبویان آقاتهرانی نادران، خوب اینا هم اصولگرا هستن، جبهه پایداری هم اصولگرا هست شاگردای علامه مصباح و زیر نظر ایشون
خوب نظر رهبری در مورد علامه مصباح مشخصه، البته به این معنی نیست که همه کارای پایداری تایید هست
الان این افرادی که ذکر کردم مخالفتشون با خاتمی و هاشمی علنی هست، همه میدونن، طرفدار عدالت و ساده زیستی هم هستن
بعضی از این نماینده ها رسانه ها و نشریشون تو این دولت چند بار توقیف شده
ای کاش یه ماه پیش این بحثا میشد خیلی بازتر میشد حرف زد، الان دیگه نقد دولت قبل اصلا درست نیست
فقط به عنوان دفاع از اصولگراهای واقعی یه مثال عرض کنم از دولتی که قبولش دارین
مثلا دولت قبل یه وزیرش صالحی بود یه وزیرش مصلحی، حالا ما باید چی بگیم؟ بگیم دولت قبل غرب گرا بود یا انقلابی؟ اصلا چهره صالحی چقدر برای رییس دولت قبل شناخته شده بود؟
اصولگرا هم همینطور هست نمیشه همه رو با یه چوب زد، مثلا لاریجانی این دوره کاندید مستقل بود، یا ضد انقلاب چقدر علاقه داشت لیست اصولگرای تهران رای نیاره
الان تو مجلس فعلی دارو دسته لاریجانی جدا شدن یه فراکسیون گذاشتن به نام مستقلین،خوب این نیمه لیوان اصولگراها رو هم ببینیم
این اصولگراها که بیشترین مخالفت رو با اصلاحات و دولت بنفش داشتن، نمیشه با اصلاح طلبا یکی گرفت
تو مجلس نهم تو برجام ثابت شد اینا اقلیت هستن، تو این مجلس هم اقلیت هستن
اگه وقت کردین برین ببینین این دو سه هفته اتفاقات افتاده بعضی ها چی گفتن چطور رفتار کردن؟ اینا کدوم طرف بودن؟ البته من اینا رو خونده بودم فقط چون شما حساسیت داشتین نزاشته بودم
میزان حق بودن با میزان رای مشخص نمیشه البته منظور شما انتخابات هیست ولی تو این موردم فقط از نظر میزان رای نمیشه به قضیه نگاه کرد
حالا بخونید بعضی از طرفدارای تز یکی بودن اصولگرا و اطلاح طلب کدوم طرفین:
1
2
3

![[تصویر: 1874939_228.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/7/9/1874939_228.jpg)
![[تصویر: 1874934_986.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/7/9/1874934_986.jpg)
![[تصویر: 1874935_867.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/7/9/1874935_867.jpg)
![[تصویر: 1874933_442.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/7/9/1874933_442.jpg)