تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظام وخطری که درآغوش خود پروراند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۸/مهر/۹۵ ۲۲:۵۸)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وتشکر شما خبر دقیق را از خبرگزاری دیگری منتشر کنید.ضمنا در عبارت زیر دقت کنید
در موضع‌گیری اخیر خود فتنه‌ای که داشت شکل می‌گرفت را در نطفه خفه کردند.

بنده از مطلب شما اینطور برداشت کردم که منظور از فتنه خود دکتر احمدی نژاده!در حالی که خود رهبری هم اعلام کردن اومدن دکتر به صلاح نیست بخاطر اینکه دوقطبی پیش میاد.و اینجا میتونه زمینه مناسبی جهت شکل گیری توطئه توسط دشمنان باشه.بنظر بنده این سایت منبع شما سخنان آیت الله جنتی رو طبق خواسته خودش تعریف کرده
بنام خدا
سلام وتشکر خوب شما خبر درست را منتشر کنید.
ضمنا فتنه برنامه ای است که ممکن است برای آقای احمدی نژاد درست کرده بودند تا مشکل برای جامعه بوجود آورند خواه خود ایشان یکی ازعوامل بوده یا نبوده باشد وبنظر بنده درسال 88 هم برای آقای موسوی همین برنامه را پیاده کردند ورهبری نیز گاهی اشارتی بدان کرده اند .بهرحال اصل فتنه درست است بازیگران وبازیخوردگان نامشخصند که وزارت اطلاعات باید رسیدگی کند موفق باشید
(۵/مهر/۹۵ ۲۰:۵۴)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
در ماجرای اخیر برای آقای احمدی نژاد دونکته مهم وجوددارد که با توجه بدان گذشته ایشان نیز مرورمیگردد.
یک:آنکه ایشان دارای استقلال رای نبوده اند وبرای ورود به انتخابات خدمت رهبری رفته وجویای نظر ایشان شده اند .بگذریم از اینکه این امر ممکن است نوعی چاپلوسی وخود شیرینی باشد اما بهرحال نشانه عدم وجود استقلال در تصمیم گیری ایشان است.البته در این مورد آقای هاشمی نیز چند بار چنین عمل کرده اند.

دو:اقدام دیگر ایشان پس ازآگاهی از نظر مصلحتی رهبری افشای آن در جامعه است که اولین اثرآن مخالف نشان دادن رهبری در این امر به مردم است واین بدترین عمل در رعایت امانت درمذاکرات خصوصی است که البته ایشان در این امر بی سابقه نیستند ودر انتخابات سال 88 دربرابر ملت ایران درسیما آبروی یک بانوی مسلمان را ببازی گرفتند تا براریکه قدرت بنشینند وجای تاسف است که نشستند .
بنظر بنده اگر آقای موسوی که بهرحال استقلال رای ایشان نیز در سیاست مشاهده شده است در سال 88 نظر رهبری را جویا میشدند وایشان ورودشان را صلاح نمیدانستند قطعا شرکت نمیکردند ورسانه ای هم نمیشد.
بنظر بنده چرا باید برخی از ما آدم ها برای رسیدن به قدرت دست بهرکاری بزنیم واخلاق ومردم خوبمان رانادیده بگیریم ؟
بنظر بنده پیشنهاد میکنم ایشان از مجمع تشخیص مصلحت استعفا دهند وبروند همان دهکده ای که محل زادگاهشان بود درآنجا بقیه عمررا با هر سمتی (دهداری-کدخدائی-ریاست شورای اسلامی ده)در خدمت مردم زادگاه خود باشند.اگر طالب خدمتند
و باز هم هزینه تراشی احمدی نژاد برای نظام!
[B]چرا احمدی‌نژاد نظر صریح رهبری درباره کاندیداتوری‌اش را به اطلاع هوادارانش نرساند؟

سلام
داداش اصولی یا اصلاح؟
آقازاده ای یا رعیت زاده؟
فازت چیه؟ Big Grin
چند روز دیگه بگذره فکر کنم به این نتیجه میرسیم بحرین رو هم احمدی نژاد از ایران جدا کرد! Beard
بنام خدا
سلام وشب بخیر اول شما بفرمائید اهل کدام طرف هستید؟
(۸/مهر/۹۵ ۲۳:۵۹)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وشب بخیر اول شما بفرمائید اهل کدام طرف هستید؟

من طرف مردمی هستم که امروز بازیچه احزاب چپ و راست شدن و مخالف کسایی که دستشون تو سفره انقلاب و عملشون خلاف اصل انقلاب!
حالا شما بفرمایید از چه زاویه ای دیگه میشه احمدی نژاد رو تخریب کرد؟
هم کلیمی بوده
هم حجتیه
هم ضدولایت
هم اسرائیلی
هم ضدایرانی
خلاصه دیگه احمدی نژاد از کدوم سمت باید تخریب بشه؟ نکنه اصلا انسان نیست و اجدادش از موجودات فضایی باشن؟ Dodgy

روتون نمیشه احمدی نژاد رو مستقیم بهش توهین کنید دیگه این حرفا چیه!

همه دولت ها دست یه گروه بوده حالا یه دوره از دستشون در رفته! ایشونم که رفته و حالا حالا ها برنمی گرده چون مصلحت نیست!

شما اینقدر ناراحت نباش! تو ایشون بخواد بگرده حاج عاقا خاطره و گروه نیویورکی کارا رو سروسامان دادند رفته ! Wink
بنام خدا
سلام وشب بخیر از من سوالی کردی ومن از خودت پرسیدم اما جواب ندادی که اهل کدام طرفی؟ اول پاسخ سوال مرا بدهید بعد اظهار نظرات بفرمائید
(۹/مهر/۹۵ ۰:۱۲)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وشب بخیر از من سوالی کردی ومن از خودت پرسیدم اما جواب ندادی که اهل کدام طرفی؟ اول پاسخ سوال مرا بدهید بعد اظهار نظرات بفرمائید

عرض کردم خدمتتون!
اهل هیچ حزبی نیستم که حزب اصول از مردم متدین تغذیه میکنه و حزب اصلاح از مردم غیرمتدین!
هر دو هم لبه ی یک قیچی هستند البته!
حالا شما بفرمایید پاسخ بدید
بنام خدا
سلام وشب بخیر این چه طرز فکری است نه طرفدار متدین هستی ونه غیر متدین اصلا چنین چیزی درعالم وجود وجود ندارد دیمی که نمیشود اول مشکل تان راحل کنید بعد وارد بحث سیاسی شوید ضمنا تاریخ تولدتان را بنویسید تا بدانم چند ساله هستید؟

بنام خدا
سلام وشب بخیر تا کنون پاسخی دریافت نکرده ام وقصد دارم بخوابم موارد شمارا پاسخ میدهم
مطلب من تحلیل نظر رهبری در مورد شرکت در انتخابات آقای احمدی نژاد است ودرآن هرگز به ایشان تهمتی زده نشده است(هم کلیمی بوده
هم حجتیه
هم ضدولایت
هم اسرائیلی
هم ضدایرانی)بنابراین از خودتان نبافید ومطلب را دقیق بخوانید اگر نقدی دارید بنویسید واگر هم از نظر رهبری ناراحت هستید به بنده ارتباطی ندارد.ضمنا بنده طرفدار قانون هستم نه افراد واحزاب وقانون یعنی اراده جمعی موفق باشید
(۹/مهر/۹۵ ۰:۲۰)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]عرض کردم خدمتتون!
اهل هیچ حزبی نیستم که حزب اصول از مردم متدین تغذیه میکنه و حزب اصلاح از مردم غیرمتدین!
هر دو هم لبه ی یک قیچی هستند البته!
حالا شما بفرمایید پاسخ بدید
سلام

جناب علی آباد ایشون طرفدار سرسخت احمدی نژاد هستن

کلا اینکه میگن اصولگرا و اصلاح طلب یکی هستن و همه احزاب یکی هستن و همه احزاب با هم ساختن جزء ادبیات احمدی نژادی هاست چون به جز احمدی نژاد بقیه رو ...
البته 8 سال آقای احمدی نژادم دیدیم

البته رهبری فرمودن وحدت، آدم نمیتونه بحث کنه ولی اینکه همه اصولگراها رو با هم یکی میبینن اصولگراهای واقعی افرادی مثل جلیلی و نبویان و آقاتهرانی و زاکانی دیده نمیشه بعد میگن همشون یکین، انصاف نیست

اینکه جریان انقلابی رو راحت میکوبن شما که رهبری رو قبول دارین
اگه دو طرف مومن که باید وحدت داشته باشن یکیش طرفدارای احمدی نژادن اون یه طرف کیه؟
بنام خدا(میثم 1)
سلام وشب بخیر تا کنون پاسخی دریافت نکرده ام وقصد دارم بخوابم موارد شمارا پاسخ میدهم
مطلب من تحلیل نظر رهبری در مورد شرکت در انتخابات آقای احمدی نژاد است ودرآن هرگز به ایشان تهمتی زده نشده است(هم کلیمی بوده
هم حجتیه
هم ضدولایت
هم اسرائیلی
هم ضدایرانی)بنابراین از خودتان نبافید ومطلب را دقیق بخوانید اگر نقدی دارید بنویسید واگر هم از نظر رهبری ناراحت هستید به بنده ارتباطی ندارد.ضمنا بنده طرفدار قانون هستم نه افراد واحزاب وقانون یعنی اراده جمعی موفق باشید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع