(۲۳/مهر/۹۵ ۲۲:۱۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اگر هدف شما رسیدن به یک نتیجه خوب هست پس به مضمون تاپیک بپردازید.
سه نقطه ای که گذاشتم توی نقل قول یعنی رفتید به حاشیه
حداقل برای من این مدل تاپیک آزار دهنده اس وقتی نه از بهارالانوار چیزی می دونم نه از علوم حدیثی و می خوام بخونم ببینم چه خبره می بینم که تو هر ارسالی یک موضوع حاشیه ای رو کشیدی وسط
سلام
شما برای دانستن موضوع مهمی به چنین سایتی از افراد ناشناس مراجعه می کنید؟!
این طوری چیزی که یاد نمیگیرید احتمالا چنان گیج می شوید که اگر احیانا بهترین مطالب را هم از جایی بخوانید چیزی نخواهید فهمید
(۲۳/مهر/۹۵ ۲۲:۱۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اگر هدف شما رسیدن به یک نتیجه خوب هست پس به مضمون تاپیک بپردازید.
سه نقطه ای که گذاشتم توی نقل قول یعنی رفتید به حاشیه
حداقل برای من این مدل تاپیک آزار دهنده اس وقتی نه از بهارالانوار چیزی می دونم نه از علوم حدیثی و می خوام بخونم ببینم چه خبره می بینم که تو هر ارسالی یک موضوع حاشیه ای رو کشیدی وسط
جناب بیدل پست های من از رو جهت میتواند اشکال داشته باشد 1. محتوایی 2. منطقی
ظاهرا شما وارد اشکال محتوایی نشده اید ، پس حتما در پست های من اشکال منطقی میبینید که فارغ از متن تاپیک به آن وارد است .
خوب بود محل ورود به حاشیه را هم میگفتید ، البته به نظر خودم وارد حاشیه نشدم ولی متاسفانه شما به دلیل حس قبلی تان پست من را ناخوشایند دیدید .
تعیین چارچوب بحث از خود بحث کم اهمیت تر نیست , مثلا خود شما که دارای (شخصیت شناخته شده ) هستید ممکن است دچار احساسات شوید و بحث را منحرف کنید .
معلوم است در یک چارچوب بحثی درست بهتر است اصلا به افراد فاقد شخصیت اجازه ی حضور ندهیم ...
نقل قول:سلام
شما برای دانستن موضوع مهمی به چنین سایتی از افراد ناشناس مراجعه می کنید؟!
این طوری چیزی که یاد نمیگیرید احتمالا چنان گیج می شوید که اگر احیانا بهترین مطالب را هم از جایی بخوانید چیزی نخواهید فهمید
جناب ماه آسمان من این افراد ناشناس، کم اطلاع و تندرو را ترجیح می دم به تمام اون زبان بازان و سیاست مداران شناخته شده. خوش آمدید به تالار مطمئن باشید اینجا از دنیای بیرون سایت، اعتقادات راسخ تر و بحث های سالم تری رو مشاهده می کنید
نقل قول:جناب بیدل پست های من از رو جهت میتواند اشکال داشته باشد 1. محتوایی 2. منطقی
ظاهرا شما وارد اشکال محتوایی نشده اید ، پس حتما در پست های من اشکال منطقی میبینید که فارغ از متن تاپیک به آن وارد است .
خوب بود محل ورود به حاشیه را هم میگفتید ، البته به نظر خودم وارد حاشیه نشدم ولی متاسفانه شما به دلیل حس قبلی تان پست من را ناخوشایند دیدید .
تعیین چارچوب بحث از خود بحث کم اهمیت تر نیست , مثلا خود شما که دارای (شخصیت شناخته شده ) هستید ممکن است دچار احساسات شوید و بحث را منحرف کنید .
معلوم است در یک چارچوب بحثی درست بهتر است اصلا به افراد فاقد شخصیت اجازه ی حضور ندهیم ...
دوست گرامی شما در پست های این تاپیک حداکثر از خط دوم وارد حاشیه می شید. بحثی روی محتوی و کلا این تاپیک ندارم

یه نگاهی به پست های مهدی سینا و سعدی بندازید مستقیم با هم بحث می کنن
سلام
از موضوع اصلی ایا خارح نشدید؟
(۲/آبان/۹۵ ۱۲:۰۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سلام
از موضوع اصلی ایا خارح نشدید؟
به نظرم نه ! تعیین چارچوب موضوع جزی از موضوع است
(۱/آبان/۹۵ ۲۱:۴۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]یه نگاهی به پست های مهدی سینا و سعدی بندازید مستقیم با هم بحث می کنن
صرف حضور مهدی سینا در بحث نشان دهنده ی طی روال منطقی در بحث نیست (با اینکه ایشان ادم با سوادی هستند)
(۲/آبان/۹۵ ۱۷:۵۵)عمار94 نوشته است: [ -> ]به نظرم نه ! تعیین چارچوب موضوع جزی از موضوع است
صرف حضور مهدی سینا در بحث نشان دهنده ی طی روال منطقی در بحث نیست (با اینکه ایشان ادم با سوادی هستند)
سلام خدمت عمار گرامی
اره تعیین چارچوب درسته ولی بدور از کنایه و .../
من کاری به بودن و نبودن خودم ندارم چون مطالبی که باید فته میشد گفته شد و صد نفر امثال بعضیا تو بحث بیان و بخوان با درک و فهمخودشون امثال شیخ کلینی و شیخ صدوق و ... رو که خودشون اعلم بر حدیث بودن برسی کنن براشون یکم زوده .
کسی که بخواد اون دوره و احادیث و نوشته های این بزرگان رو برسی کنه حداقل باید خیلی چیزا بارش باشه و صرف بیان متخصصین که سوال بصورت مختصر پرسیده میشه و پاسخ هم متناسب با مقتضیتی داده میشه برای کسی حجیت ایجادنمیکته.
عزیزان اگه خواستن میتونن ادامه بدن ولی امیدوارم مطالب به جای خوبی برسه بعداز حداقل 45ارسال.
موفق باشید.
سلام مهدی سینا
قرار نیست خود ما احادیث رو بررسی کنیم. بلکه قراره یاد بگیریم که چطور به بررسی های انجام شده رجوع کنیم.
دیدیم که طبق نظر کارشناسان، در برخی زمینه ها مثل اعتقادات با اهمیت باید از صحت حدیث مطمئن بشیم. استناد به احادیث بدون دونستن این مسائل می تونه مشکل آفرین باشه.