تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احمدی نژاد اعتقادی به مذاکرات محرمانه با آمریکا نداشت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام
ممنون از صحبتهای دوستان. استفاده کردیم
چون مباحث خیلی داره پرت میشه، من سعی می کنم فقط به مباحثی که مرتبط با اصل بحث باشه بپردازم. سه مورد مطرح شد که به نظر باید درست تبیین بشه!
1- نظر احمدی نژاد در مورد مذاکره با آمریکا
2- اینکه نگذاشتن احمدی نژاد کار کند
3- ابهام یا سوال در مورد مواضع رهبری

مورد 1 رو که خانم السا به خوبی تشریح کردن:
(۲۲/مهر/۹۵ ۱۸:۴۵)السا نوشته است: [ -> ]صراحتا بگم ک مذاکره کردن ب صورت شفاف ب طوریکه دقیقه ب دقیقه مذاکرات از همه رسانه ها پخش مستقیم بشه، برای آمریکایی ها و دوستانشون رسوایی ب بار می آورد
احمدی نژاد، دنبال رسوا کردن اونها بود نه مذاکره

مذاکراتی ک الان شد، اگه لحظه ب لحظه ش رو میخواستن پوشش رسانه ای بدن، بخش زیادی از رسوایی ها دامن مذاکره کننده هامون رو میگرفت ... توی این مذاکرات بخش هاییش گروکشی بود!
بخش هاییش التماس تیم ما بود ب اونها ک بیاید و آبروی ما رو بخرید و پول بدید و .... :|
اضافه می کنم که احمدی نژاد از همون ابتدای ریاست جمهوریش بوش رو به مناظره دعوت کرد. گفت بیا بشینیم جلوی مردم و در مورد مسائل مهم دنیا صحبت کنیم و ببینیم حق با کیست؟
همین در مورد اوباما هم تکرار شد!!! اصلا حرف ما رو قبول نکنید. این تحلیل یک نماینده در آن زمان: فلاحت‌پیشه: طرح مناظره احمدی‌نژاد با اوباما ایدئولوژیک است نه دیپلماتیک

خلاصه هر کسی که قدری احمدی نژاد رو بشناسه و وضعیت دنیا رو بسنجه، میفهمه که احمدی نژاد دنبال رسوا کردن و کوبیدن مقامات آمریکا بود
اون مذاکره شفاف! هم که جوانفکر گفته خیلی واضحه که به چه دلیله! مگر مذاکره غیر شفاف داریم؟
بله که داریم. مذاکرات یعنی بحث و جدل و تعیین حدود و مرزها و منافع. هیچ جای دنیا متن کامل مذاکرات عمومی نیست. همیشه پیش نویسی، سندی چیزی هست که منتشر میشه. تازه به فرض عدم وجود ضمائم و اسناد محرمانه
پس مذاکره شفاف یعنی بازی با کلمات. همون مناظره است و بس! و این هم صرفا مورد بحث آمریکا بوده!
وگرنه با 5+1 که در همان دولت احمدی نژاد مذاکره جریان داشت...

مورد دوم!
اینکه احمدی نژاد اصلا کار کرد یا نکرد، قضاوت با مردمه. مسکن مهر و یارانه و کارت سوخت و هسته ای و فضایی و افزایش جایگاه ایران در منطقه و دنیا و مبارزه مستقیم با آمریکا و اسرائیل و .... . اگر اینا کار بوده که ایشون میاد و مردم هم رای میدن
اگر نبوده که رای نمیدن
ناراحتی هایی که از نیومدن ایشون پیش اومد و خوشحالی اصلاح طلبان، مشخص میکنه که نتیجه رای مردم چه بوده!!!
پس مردم نسبی در نظر میگیرن. بین احمدی نژاد یا روحانی یا هر کس دیگه ....

اما اون کاری که ما مد نظرمونه، در مقایسه با اهداف و آرمانها میگیم. انتظارات ما از احمدی نژاد خیلی بالاتر بود. البته سالهای آخر که دیگه علنی سنگ اندازی میشد. ولی از همان سالهای اول، جلوی خیلی کارها رو ابتدا گرفتند ولی بعد احمدی نژاد مثل لودر خراب کرد ....

خطاب احمدی نژاد که میگفت می شود کار کرد، به آقایانی بود که الان هم سر کارن. در این 4 سال چه غلطی کردن؟ برنامه اقتصادی، فرهنگی، علمیشون چی بوده؟ که هیچ کاری نکردن؟؟؟

در مورد
نقل قول:وقتی اون عبارات رو علمای صادق و پاک ما در توصیف رهبرمون گفتن آیا درسته شما یا دوستان دیگه اینطور در مورد رهبرمون قضاوت کنید؟
والله پیامبران هم در مورد حکمت کارهای خدا سوال میکردن. قطعا پرسش از علت کارهای یک غیر معصوم که نه تنها گناه و اشتباه نیست، بلکه واجبه!!
زیر سوال بردن همه کارها و اعمال ایشون هم نبوده و نیست
با سلام مجدد به همه دوستان و خانم السا، و با تشکر از مطالبتون که استفاده کردیم

مساله اینه که ما وقتی یه شخصی رو که روش تعصب داریم وقتی یه خطایی ازش سر زد چون قرار نیست قبول کنیم میریم سمت خیالپردازی توجیه های... کم کم یه شخصیت خیالی میسازیم که با اون شخص واقعی کلی فرق داره، حتی خود شخص واقعی هم این شخص خیالی رو قبول ندارهSmile بهتره جای ساختن شخصیت خیالی واقعیات رو بپذیریم و بتی که ساختیم خراب کنیم

مورد 1 صحبت بنده
در مورد اون مطلبی که به خانم السا گفتم و تعجب کردین، خب برداشت بنده این بود که خانم السا و دوستان به رهبرمون به عنوان ولی فقیه اعتقاد دارن و با شناخت ایشون رو قبول دارن ، طبق این نظر بنده اون حرف رو زدم، اگه اینطور نیست خب بنده طور دیگه استدلال میکنم، بگین[اصلاح شد]کاملا قبول ندارین نصفه قبول دارین مساله ای نیست
خانم السا اگه فکر میکنید خوبه حتما تاپیک بزنید از قول بنده هم بزنید اونجا توضیح بدم
جناب علائم ظهور اون کسی که به خداش بدبین باشه اصلا پیامبر نیست اون بنده ای هم که خداش رو ظالم بدونه بنده نیست
اصلا موضوع سوال پرسیدن نیست یه مثال میزنم (فقط مثاله) :
یه نفر میدونه برادرش یا پدرش آدم پاکی هستن، بعد اتفاقی میفته که چند احتمال براش هست یه احتمالش اینه که مثلا برادر یا پدرش دزدی کرده باشن آیا اون شخص میگه برادرش دزد بود؟ آیا این احتمال رو میده که پدرش دزد بود؟ اگه کسی این رو بگه، من میگم ولله داری دروغ میگی ولله حاضر نمیشی احتمال بدی پدرت که میشناسیش رو بگی دزده، اگه یکی هم این احتمال رو بده عصبانی میشیم

اگه ما از رهبرمون و از احمدی نژاد شناخت کامل نداریم میتونیم بریم تحقیق کنیم اشکالی نداره
فقیه و ولی فقیه برای نجات پیدا کردن تو فتنه هست اگه دید ما نسبت به ولی فقیه اینطور باشه میتونیم تو حوادث و فتنه به رهبرمون اعتماد کنیم؟
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) : امّا در رویدادهاى زمانه، به راویان حدیث ما (علما) رجوع کنید. آنان، حجت من بر شمایند و من، حجّت خدا بر آنانم..

مورد دوم مذاکره یا مناظره
بنده هرگز به شما خانم السا و جناب علائم ظهور این نسبت رو نمیدم که فرق مذاکره و مناظره رو نمیدونید چون معنی خوبی نداره

احمدی نژاد رسما میگه میشه با آمریکا رابطه برقرار کرد حداقل میخواین ماست مالی کنین برین از این مسئولان یاد بگیرین تخصصی ماستمالی کنینSmile{شوخی کردم} جوانفکر فرق مذاکره با مناظره رو نمیدونه؟
من مجدد بخش کاملتر از حرفای جوانفکر که تاریخش سال 93 هست میگذارم قضاوت با کاربرا به قسمتهای بولد شده دقت کنید ببینید معنی چیه ببینید چقدر تابلو گفته :
نقل قول:احمدی‌نژاد معتقد بود مذاکره با آمریکا باید شفاف باشد نه پشت درهای بسته و پنهانی

مشاور رسانه ای رییس جمهور سابق ادامه داد: مشخصه دوم رویکرد دکتر احمدی نژاد در قبال آمریکا و شکستن تابوی رابطه با این کشور بود. دکتر احمدی نژاد در عین حال که بی پروا جنایت ها و سیاست های غلط دولت آمریکا را در مجامع بین المللی افشا می کرد و به چالش می کشید، اعتقاد داشت مذاکره با آمریکا باید شفاف و در مقابل دیدگان افکار عمومی باشد و نه پشت درهای بسته و پنهانی.

وی با طرح این سوال که چرا از درخواست احمدی‌نژاد برای برقراری رابطه عادلانه با آمریکا استقبال نشد اما روحانی با کمترین هزینه انجام داد؟، افزود: باز اینجا هم شاهد تغییر رویکرد در دولت جدید هستیم. اینکه دولت فعلی ایران آشکار شدن رابطه با آمریکا را از ابتدا در دستور کار خود قرار داد به نظر من چیزی نیست جز مطالبه افکار عمومی در ایران و آمریکا که در این سالها شکل گرفت و از حالت یک تابو خارج شد. اما باز هم سوال اصلی اینجاست که چرا پیشنهاد دکتر احمدی نژاد برای برقراری ارتباط عادلانه و بر اساس احترام در داخل مورد حمایت قرار نگرفت و برعکس در این دولت با کمترین واکنش و هزینه ممکن انجام شد؟ از مدتها قبل افکار عمومی آماده این قضیه بود اما تغییر موضع سیاسیون چه توجیهی می تواند داشته باشد؟
باباجون طرف از مذاکره هم جلوتر رفته میگه رابطه با آمریکا بعد شما میگید منظور از مذاکره مناظره بود؟
سوالش تابلو نیست؟ میگه چرا به احمدی نژاد اجازه علنی کردن مذاکره رو ندادن و به این دولت دادن
میگه چرا تو این دولت شد تو دولت قبل نشد؟ چکاری بود تو این دولت شد؟
بعد خود احمدی نژاد رسما از رابطه با آمریکا گفته

مورد سوم مذاکره عمان
خانم السا شما میگید شروط رهبری، لطفا به کلمات دقت کنید شروط رهبر نه دستور، طرف مقابل نماینده دولت بود فرمودن یا مذاکره بی مذاکره اگه خواستین مذاکره کنید باید این شروط رو رعایت کنید، اصلا کسی که خودش قبول داره میاد شرط میزاره؟ بعد شرط گذاشت هماهنگی دو مذاکره با احمدی نژاد باشه نگفته احمدی نژاد قبول کنه
یک کلمه هم پیدا نمیکنید که رهبری شک داشته باشه که احمدی نژاد قبول داره حتی یک کلمه، برعکس رسما و عمومی هم فرمودن مذاکره از طرف دولت هست نه رهبر، تا کسی بعدا دبه نکنه که شما دبه کردینSmile
رسما صالحی میگه احمدی نژاد جلوش رو نگرفت، طرف زیر دست احمدی نژاد هست، اگه مافوق واقعا مخالفه باید جلوگیری کنه، وگرنه به حساب اون گذاشته میشه، احمدی نژاد نسبت به عملکرد وزراش مسئوله، تو برکنار کردنم مشهور!!!

دیگه خیلی طولانی نشد بقیه برای بعد
با سلام و عرض تسلیت ایام سوم امام حسین (علیه السلام) و شهادت امام سجاد (علیه السلام)
یه مطلبی در مورد مذاکره دیدم حیفم اومد اینجا نزارم، این مطلب فقط برای برطرف شدن شک و تردیدهای احتمالی و کامل شدن بحث هست. در این که آقای احمدی نژاد دور اول سیاست دولتش استکبار ستیزی بود و زحمت کشید شکی نیست ولی واقعیات رو باید گفت و پذیرفت و با اون کنار اومد

تاریخ خبر مهر ماه سال 91 ایام سفر نیویورک

روابط ایران و آمریکا شاه‌بیت حواشی سفر به نیویورک

به گزارش مشرق ، محمود احمدي نژاد امسال هشتمين حضور خود در مجمع عمومي سازمان ملل را تجربه کرد ، بيان برخی از مواضع وي در این سفر با حواشي همراه بوده است ، از اين رو به مرور كوتاهي از برخی اظهارات احمدي نژاد به نيويورك می پردازیم.
[تصویر: 218097_305.jpg]
در ديدار با جمعي از نخبگان آمريكايي

* شرايط موجود در روابط بين ايران و آمريكا به ضرر هر دو كشور و شايد به ضرر همه دنيا است.

* براي بهبود روابط ایران و آمریکا بايد نگاهي به سير تحولاتي كه روابط را به وضعيت امروز رسانده است، داشته باشيم.

* اگر روابط دو كشور ایران و آمریکا بجاي تقابل بر تعامل متكي بود، چقدر مسائل به نفع دو كشور تمام مي‌شد.

* ايران، آمريكا را به رسميت مي‌شناسد و معتقد است مي‌توانيم با يكديگر رابطه داشته باشيم اما موضوع به رسميت شناختن و يا نشناختن رژيم صهيونيستي هيچ ارتباطي به روابط ايران و آمريكا ندارد.

* دولت‌هاي آمريكا 33 سال فرصت را براي تعامل با ايران از دست دادند.

* جمهوري اسلامي ايران آمادگي دارد تا چنانچه دولت آمريكا قدمي براي ايجاد تفاهم بين دو كشور بردارد، در ذهنيت منفي خود نسبت به آمريكا تامل كرده و كمك كند تا سريع‌تر روابط دو كشور بهبود يابد.

* درگیری و خشونت راه حل مسائل سوریه نیست و کشته شدن افراد در سوریه از هر یک از طرف‌های درگیر، ناراحت کننده است.

* باید با تعامل و همکاری همگانی امور را به پیش برد و ایران و آمریکا باید بر همین مبنا مشکلات خود را حل و فصل کنند.

* صهیونیست‌ها آرزو دارند که ماجراجویی کرده و به کشورهای منطقه از جمله ایران ضربه بزنند.

احمدی نژاد در دیدار با بان کی مون مطرح کرد:

* رئیس‌جمهوری ایران در دیدار با بان‌کی‌ مون دبیر کل سازمان ملل در مقر این سازمان در خصوص افغانستان اعلام کرد که پس از انتخابات آمریکا ، ایران آمادگی برگزاری گفت‌وگوهای مستقیم با آمریکا درباره چگونگی پابرجا کردن وضعیت در افغانستان را دارد.

* احمدی‌نژاد درباره تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران معتقد به آن نیست که پاسخ تهدید را با تهدید بدهد.

[تصویر: 218099_368.jpg]
محمود احمدی‌نژاد در دیدار جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاههای آمریکا

* بهترین راه برای نزدیکی اندیشه و دلها گفتگوی صمیمی و بی واسطه و دوست داشتن یکدیگر است.

* دو کشور ایران و آمریکا ، موثر و قدرتمند، 33 سال است که رودرروی یکدیگر قرار گرفته اند و اگر در این مدت هم افزا با یکدیگر عمل کرده بودند امروز شرایط بین المللی شکل دیگری داشت.

* ملت ایران انتظار داشت آمریکا به عنوان مدعی اصلی دموکراسی و آزادی در جهان از انقلاب آنان حمایت کند.

* بنده جزء کسانی هستم که معتقدم امکان تداوم این شرایط بین ایران و آمریکا وجود ندارد و باید این وضعیت بهبود یابد.

* فشارهای آمریکا باعث توقف در رشد استعدادهای ایران نشده و از سوی دیگر ذهنیت منفی مردم نسبت به آمریکا را تشدید کرد اما با این وجود تعامل بین این دو کشور را به سود هر دو طرف می دانیم.

* اگر آمریکایی ها گامهای اعتمادساز برداشته و تهدیدهایی که علیه ایران صورت می گیرد را محکوم کنند و اجازه دهند مسئله هسته ای با تفاهم حل و فصل شود و پرونده های مالی دو کشور مرتفع شود امکان بهبود روابط وجود دارد.

* باید با یک تلاش جمعی اصلاحات را در منطقه و در همه جهان و از جمله سوریه به پیش ببریم و آمریکا نیز می تواند کمک موثری به این امر نماید.

* مسئله هسته ای ایران کاملاً به موضوعی سیاسی تبدیل شده و باید در چارچوب حل و فصل مشکلات بین ایران و آمریکا به آن رسیدگی شود.

[تصویر: 218101_453.jpg]
در گفتگوی احمدی نژاد با شبکه‌های PBS و CBS آمریکا مطرح شد:

* این نکته نیز برای ما غیر قابل درک است که بالاخره آمریکا تابع رژیم صهیونیستی است یا این رژیم تابع آمریکاست و این دو چه ربطی به یکدیگر دارند؟

* ادامه شرایط فعلی ایران و آمریکا بیش از هر کس به زیان خود آمریکائیهاست، چرا که با تداوم شرایط فعلی ذهنیتهای منفی نسبت به آمریکا هر روز تشدید می شود.
* بنده باور نمی کنم که دولت آمریکا مستقیما در ساخت فیلم موهن علیه پیامبر گرامی اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دخالت داشته باشد، اما این اتفاق ناشی از عملکرد سیاستمداران و دولتمردان آمریکاست که به ایجاد و تشدید ذهنیت منفی عمومی علیه این کشور دامن زده است.

* آیا دولت آمریکا از نوع روابط خود در 33 سال گذشته با ایران سودی برده است؟ اگر اینگونه نیست چرا این رویه ادامه می یابد؟ چرا توان خود را صرف تعامل با یکدیگر نکنیم؟

* ایران گامهای بلندی برای تبدیل تقابل بین ایران و آمریکا به تعامل برداشته که یکی از آنها در عرصه مسئله هسته ای بوده است. این مسئله دیگر از روال منطقی خود خارج شده و به روالی خسته کننده تبدیل شده است و اگر آمریکایی ها اراده کنند که این مسئله تمام شود، کمک بزرگی به تفاهم خواهد بود.

* مسئله هسته ای ایران کاملاً سیاسی است و باید در عرصه حل و فصل مشکلات میان ایران و آمریکا حل شود .

* آمریکا باید از موضعی که در قبال ایران دارد کوتاه بیاید تا مسائل حل شود و این به معنای آن است که به این درک رسیده که ادامه روند فعلی اشتباه است.
[تصویر: 218102_820.jpg]
احمدی‌نژاد در گفت و گو با 5 تن از اعضای شورای سردبیری خبرگزاری آسوشیتدپرس

* بهتر بود انرژی که آمریکا صرف مخالفت با ایران می‌کند، در مسیر تفاهم، منافع دو کشور را تأمین می‌کرد.

* مخالفت با ایران به قانون نانوشته‌ای در عملکرد دولت‌های متوالی آمریکا تبدیل شده و منحصر به موضوع هسته‌ای هم نیست.

* اینکه آمریکا طرف اصلی مخالفت با موضوع هسته‌ای ایران است با اینکه ایران و آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنند، دو موضوع جدا از هم است. ما گفت‌وگو را رد نمی‌کنیم و اگر بنا به مذاکره در آمریکا باشد، مسائل زیادی برای گفت‌وگو وجود دارد.
* معتقدم مذاکرات 1+5 لزوماً به حل و فصل مسأله هسته‌ای ایران منجر نخواهد شد و بعضی از اعضای گروه 1+5 نیز صراحتاً به ما اعلام کرده‌اند که اگر خواهان حل این موضوع هستیم باید آن را با آمریکایی‌ها حل و فصل کنیم.

مشرق
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۰:۲۹)میثم2 نوشته است: [ -> ]با سلام و عرض تسلیت ایام سوم امام حسین (علیه السلام) و شهادت امام سجاد (علیه السلام)
یه مطلبی در مورد مذاکره دیدم حیفم اومد اینجا نزارم، این مطلب فقط برای برطرف شدن شک و تردیدهای احتمالی و کامل شدن بحث هست. در این که آقای احمدی نژاد دور اول سیاست دولتش استکبار ستیزی بود و زحمت کشید شکی نیست ولی واقعیات رو باید گفت و پذیرفت و با اون کنار اومد
سلام
برادر عزیز هر کسی از اتفاقات و حوادث روز برداشت خودشو داره. بر اساس تجربه، دانش، اطلاعات و ....
وقتی آمریکا و اسرائیل و خیلی از دشمنان داخلی و خارجی میگن احمدی نژاد نباید تکرار بشه، اونها خیلی بهتر از من و شما احمدی نژاد 84 و 92 رو میشناسن. احمدی نژاد اگر کدخداپرست شده باشه که ترسی نداره
احمدی نژاد بازیگر سیاسی بود! هم امثال هاشمی رو به مردم ایران شناسوند و هم دست آمریکا و اسرائیل رو برای دنیا رو کرد ....
نامه های احمدی نژاد موجوده. درخواست مناظراتش موجوده. اینکه هر کجا بر اساس برخی مخاطبان و مصلحتهایی گفته باشه مناظره یا مذاکره، اهمیتی نداره. عملکرد اشخاص مهمه. احمدی نژاد میدونست که مذاکره با آمریکا وقت تلف کردنه، ولی وقتی می بینه دنیا میپرسه چرا شما مذاکره نمی کنید؟ اونهم فرصت رو غنیمت میشمره و میگه ما آماده مذاکره ایم! درک این قضیه خیلی ساده است

حالا اگر واقعا توهم علاقه و مذاکره با آمریکای احمدی نژاد انقدر برای شما جلوه شده، این نظر شماست. حتی احمدی نژاد در انتخابات هم نیست که امثال من دنبال رای کسی باشیم. پس حرف ما سر حقیقته. سر آنچه که بود

خدا رو شکر که دولت روحانی چنان پرید تو بغل آمریکا که هم دست برخی مدعیان داخلی روشن شد، و هم حقانیت احمدی نژاد. همه اون کسانی که ناراحت مذاکره با آمریکا بودن، در این دولت خفه شدن!
اینها واقعا درسه. خیلی ها به خاطر منافع خودشون به احمدی نژاد دروغ بستن. اما دست آخر رای که نیاوردن هیچ، شد آنچه نباید می شد
گریبان چاک میکردن که آی احمدی نژاد رفت بغل آمریکا، حالا روحانی هر گندی تونست زد و شما ماندید و یکسری دروغ و دینداری قلابی!
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۲:۱۵)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]سلام
برادر عزیز هر کسی از اتفاقات و حوادث روز برداشت خودشو داره. بر اساس تجربه، دانش، اطلاعات و ....
وقتی آمریکا و اسرائیل و خیلی از دشمنان داخلی و خارجی میگن احمدی نژاد نباید تکرار بشه، اونها خیلی بهتر از من و شما احمدی نژاد 84 و 92 رو میشناسن. احمدی نژاد اگر کدخداپرست شده باشه که ترسی نداره

حالا اگر واقعا توهم علاقه و مذاکره با آمریکای احمدی نژاد انقدر برای شما جلوه شده، این نظر شماست. حتی احمدی نژاد در انتخابات هم نیست که امثال من دنبال رای کسی باشیم. پس حرف ما سر حقیقته. سر آنچه که بود

همه اون کسانی که ناراحت مذاکره با آمریکا بودن، در این دولت خفه شدن!
اینها واقعا درسه. خیلی ها به خاطر منافع خودشون به احمدی نژاد دروغ بستن. اما دست آخر رای که نیاوردن هیچ، شد آنچه نباید می شد
گریبان چاک میکردن که آی احمدی نژاد رفت بغل آمریکا، حالا روحانی هر گندی تونست زد و شما ماندید و یکسری دروغ و دینداری قلابی!
سلام
برادر عزیزم ای کاش فقط حرف مناظره یا مذاکره بود ، لطفا نقل قولها رو دوباره بخونید این کلمه های رابطه رو کجای دلمون بزاریم؟

حرفتون درسته هدف مشخص شدن حقیقته، واقعا هدفم محکوم کردن ایشون نبود به خاطر همین دیگه بحث رو کش نمیدم، قضاوت با خود شما و دوستان دیگه، بریم سر هدف اصلی

الان با این نقل قولی که گذاشتم معلوم هست که اون کسی که تمایل به مذاکره و رابطه داشت رهبری نبود
ومشخصه که رهبری اصلا تمایل به مذاکرات و رابطه نداره برخلاف 4 دولت بعد از جنگ(حالا یکی کمتر یه دولت بیشتر رو کار ندارم)

فقط یه نکته در مورد خفه شدن که گفتید بگم الحمدلله اعتراض اصولگراهای مخالف برجام و جبهه انقلاب کاملا ثبت و ضبط هست و البته متاسفانه سکوت و تایید بعضی ها
یه نکته دیگه، به آقای احمدی نژاد توهین نکنید ایشون حرف و عملش یکی بودSmile البته ای کاش!!!
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۲:۱۵)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]سلام
احمدی نژاد بازیگر سیاسی بود! هم امثال هاشمی رو به مردم ایران شناسوند و هم دست آمریکا و اسرائیل رو برای دنیا رو کرد ....

بزرگوار .. میشه برای من بفرمایید، در 8 سال ریاست جهموری احمدی نژاد،
ایشون چه ضربه مهلکی به اسراییل و آمریکا وارد کرد!؟

درباره هاشمی چقدر گفت !؟؟ ایشون همش در حال " بگم بگم " بود و نگفت .. چرا نگفت !؟؟

شما، بنده را در حال اختلاص کردن دیدید، حالا هی پشت هم، بگم بگم ، بکنید چه فایده داره !؟

حتما میخواید بگیم، فاضل لاریجانی رو لو داد، چه لو دادنی بود ، که بعدش هیچی به هیچی

تو وقتی یه تکه پازل رو نشون میدی، بقیه اش رو بگو .......

اینم تو مشکلات با مجلس لو داد، وگرنه در همان بگم بگم میموند !

==

شما میفرمایید، نگذاشتن کار کنه !؟ فرضا ( فرض محال )
نصف مملکت دست هاشمی و دار و دسته بود ، بقیه که دستش بود ..

نگذاشتن کار کنه !؟ مگه میشه !؟؟

شما برو، ببین در جنوب ، برای تجهیز و نوسازی مدارس، چقدر بعضی ها پولدار شدن
بهخاطر اینکه مدیریت در کار نبود ......

ما همش میگیم .. تقصیر آستینم بود ..
تا کی !؟؟ میخوایم دیگران رو مقصر بدونیم !؟

من رو توجیه کنید ! لطفا
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۵۸)del@ نوشته است: [ -> ]بزرگوار .. میشه برای من بفرمایید، در 8 سال ریاست جهموری احمدی نژاد،
ایشون چه ضربه مهلکی به اسراییل و آمریکا وارد کرد!؟

من رو توجیه کنید ! لطفا
من بگم؟ من توجیه کنم؟ هزاری هم که من برهان و دلیل بیارم، شما قبول نخواهید کرد

اگر واقعا اندکی در کسی انصاف و بی طرفی باشه، حداقل میره نظرات دشمن رو میخونه. دشمن ترین دشمنان در مورد احمدی نژاد چی میگن؟ آیا در مورد روحانی و هاشمی و خاتمی و لاریجانی هم میگن؟

مثلا شمعون پرز! رئیس رژیم صهیونیست چی میگه؟
«ما باید وضعیتی به وجود بیاوریم که بودن با احمدی‌نژاد به یک ننگ تبدیل شود.
او یک دیکتاتور است؛ او یک قاتل است؛ او یک تروریست است و... .
او تقریباً به‌عنوان یک قهرمان فرهنگی پذیرفته شده است. چنین وضعیتی مایه شرمساری است. ما باید ارزش‌هایمان را تقویت کنیم؛ باید اهمیت شرمسار بودن را برگردانیم.»

http://www.aparat.com/v/PDvbS/ننگِ_..._نژاد
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

ادامه ی ارسال قبل؛ صفحات 118 و 119 از کتاب (تخمیـن زمان مطالعه متن زیر: کمتـر از 4 دقیقه)

[تصویر: Imagecc01.jpg]

آقـای "پیـکــو" (Picco) جلسه اش با رفسنجـانی را با شرح و تفصیل فراوان، چنین نقل می کند:
جـواد ظـریـف مـرا بـه مـلاقـات رفـسـنـجـانی بـرد. از زمان آزادی همه ی گروگان های آمریکایی و
بازگشـت آنـهـا به خـانـه از لبـنـان، ایـن نخستیـن مـلاقات ما بود... به رفسنجانی گفتم که من با
اخبـاری دربـاره ی وعـده هـای نـقـض شـده بـه تهـران آمـده ام. تـوضیـح دادم کـه اگرچه عملیات
آزادسـازی گـروگـان ها بر این فرض شکل گرفت که اقدام حاوی حسن نیت از سوی آمریکایی ها
صورت بگیرد، اما از سوی واشینگتن آگاه شدم که هیچ اقدام متقابلی در راه نیست. رفسنجانی
مـات و مبهـوت و نگـران به مقدمه چینی ایرانیان و سرمایه گذاری بزرگ سیاسی که برای آزادی
گـروگـان هـا به کار گرفتـه شـده بود و همچنین به جر و بحث های داخلی اشاره کرد که او انجام
داده است تا اجازه دهـد چنیـن اقـدامـی صورت گیرد و اظهار داشت "ما در لبنان با دخالت دبیرکل
سـازمـان ملل بـه شـمـا کـمک کـردیـم. مـا ریـسـک هـای زیـادی برای همکاری با شما کرده ایم.
هیچ کسی به نفع چنین همکاری مهمی وارد عمل نمی شود، اما ما چنین کردیم. از آنجا که ما
وارد چنیـن تـلاشی شـده بـودیـم، بـه دقـت بـه آنـچـه شـما گـفتید، گـوش کـردیـم و ایـن شامل

[تصویر: Imagecc02.jpg]

اطمیـنان فراوان ما به شما بود. آقای پیکو شـما می دانید که مرا در وضعیت بسیار دشواری قرار
داده اید. درواقـع، این وضعیت دشـواری برای هر دوی ماست... من غمگینم که می شنوم شما
به ایـن دلیـل به تهران آمده اید. فکر می کنم اگر هرچه سریع تر تهران را ترک کنید، بهترین اقدام
اسـت. اخبـاری کـه به مـن دادیـد خیـلـی زود بـه بخـش هـای دیـگــر حـکـومت مـی رسـد و آنها
ممکن است اجازه ندهند شما کشور را ترک کنید."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نتیـجـه گیـری
از زمـان رحلـت امـام خـمـیـنی (رحمـة الله علیه) همواره دو دیدگاه بر ملاحظات پیرامون روابط با
ایالات متـحـده حـاکـم بـوده اسـت. مکتـب فکری رفسنجانی و تیم ثابت همراه او در این خصوص
(خــائــنــانــه یـا جـــاهـــلانـــه) در توهـم به سر می برند و از "آزادی گروگانهای غـربی در لبنان"
و "ایران – کنترا" تا موضوع "انرژی هسته ای" و "سوریه" و سه نقطه... را همواره فرصتی برای
عادی سازی روابط با غرب می دانند و حتی اگر شرایـط اقتضا می کرد، بعید نبود عده ای از این
جماعـت به همـراه "محمـود عبـاس" در مـراسـم هـلاکت "شیـمون پـرز" به طور رسمی شرکت
می کردند و سه نقطه... دکتـر "پل کریـگ رابـرتـز" (Paul Craig Roberts) معاون اسبق وزیر امور
خزانه داری آمریـکا در خصـوص غـرب زدگـی بـرخـی سیـاسـت مـداران و فاصـلـه گرفتن ایران از
روح انقـلابی گذشـتـه اش، در مقــالـه ای که در 7 اوت 2015 منتـشـر شده است؛ می نویسد:

[تصویر: Imagecc03.jpg]

احتمالاً در حال حاضر ایران بیش از هر کشور دیگری در ایـن سیاره از وزرایی استفاده می ‌کند که
در ایالات متحده تحصیل‌ کرده ‌اند – البته به جز خود ایالات متحـده.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سؤال اول
چرا احزاب اصلـی درون حـلـقـه ی حـاکمیتـی ایران که با دولت روحانی در رأس قرار گرفته اند از
این سازش بسیار شرم آور با آمریکا و هم پیمانانش حمایت می کنند؟ "برای پاسخ کلیـک کنیـد"

سؤال دوم
آیا آقای احـمـدی نـژاد نیـز در خصـوص رابـطـه با آمریـکا، دنباله رو همان مکتب فکری بالا است؟
پاسخ: مطلقاً نه؛ آقای احمدی نژاد و گروه مذاکره کننده ی او طـی ریـاسـت جمهوری وی هیچ
تردیدی در مورد انگیزه ی ایالات متحده و هم پیمانانـش نداشتنـد و در مـقـابـل درخـواسـت برای
کسب امتـیـاز یکجانبه از ایران مقاومت کردند. البتـه در مورد مکتب فکری که مشایی تا حدودی
در ویدئوی زیر به شرح آن می پردازد، می توان بحـث کرد که آیا درست است یا غلط و یا توهم!✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: آقای احمدی نژاد باید به این نکته عمیقاً توجه می کردند که در مواجهه با غرب، ایشان حتماً
باید یک صدا با نظام عمل می کردند و خیلی از حواشی را می توانستنـد بسیار بهتر مدیریت کنند.

.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
(۲۳/مهر/۹۵ ۲۱:۰۲)MEEAAD نوشته است: [ -> ]
نتیـجـه گیـری
از زمـان رحلـت امـام خـمـیـنی (رحمـة الله علیه) همواره دو دیدگاه بر ملاحظات پیرامون روابط با
ایالات متـحـده حـاکـم بـوده اسـت. مکتـب فکری رفسنجانی و تیم ثابت همراه او در این خصوص
(خــائــنــانــه یـا جـــاهـــلانـــه) در توهـم به سر می برند و از "آزادی گروگانهای غـربی در لبنان"
سؤال اول
چرا احزاب اصلـی درون حـلـقـه ی حـاکمیتـی ایران که با دولت روحانی در رأس قرار گرفته اند از
این سازش بسیار شرم آور با آمریکا و هم پیمانانش حمایت می کنند؟ "برای پاسخ کلیـک کنیـد"

سؤال دوم
آیا آقای احـمـدی نـژاد نیـز در خصـوص رابـطـه با آمریـکا، دنباله رو همان مکتب فکری بالا است؟
پاسخ: مطلقاً نه؛ آقای احمدی نژاد و گروه مذاکره کننده ی او طـی ریـاسـت جمهوری وی هیچ
تردیدی در مورد انگیزه ی ایالات متحده و هم پیمانانـش نداشتنـد و در مـقـابـل درخـواسـت برای
کسب امتـیـاز یکجانبه از ایران مقاومت کردند. البتـه در مورد مکتب فکری که مشایی تا حدودی
در ویدئوی زیر به شرح آن می پردازد، می توان بحـث کرد که آیا درست است یا غلط و یا توهم!✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: آقای احمدی نژاد باید به این نکته عمیقاً توجه می کردند که در مواجهه با غرب، ایشان حتماً
باید یک صدا با نظام عمل می کردند و خیلی از حواشی را می توانستنـد بسیار بهتر مدیریت کنند.

.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
سلام
با تشکر از شما تحلیل جالبی انجام دادین بیشتر قسمتهاش خوبه فقط دو مورد هست
مورد اول :در کل مقایسه دولتهایی مثل هاشمی و خاتمی و روحانی معیار خیلی مناسبی برای سنجش نیست
برای مقایسه بهترین معیار کلام و رفتار امام و رهبری هست
حالا شما نه، ولی متاسفانه بین دوستان علاقه مند به آقای احمدی نژاد مکرر مشاهده میشه که برای توجیه یا درست نشون دادن اقدامات ایشون، مقایسه با روحانی و هاشمی و خاتمی میکنن
واقعا آیا به نظر این دوستان این افراد اینقدر معتبرن که قابل مقایسه باشن؟، بهتر بودن از اینا واقعا ارزش حساب میشه؟
چند مثال بزنم(فقط مثاله ، در مثل مناقشه نیست) مثلا ما بگیم سی سی حاکم مصر بد بود پس آیا مرسی حاکم قبلی خوب بود؟ یا کارش درست بود؟یا مثلا مرسی بد بود پس حسنی مبارک خوب بود؟ اینطور نیست واقعا این مقایسه اشتباه هست
یا مثلا چون شاه عربستان که غربگراست دیکتاتور هست پس حاکم کره شمالی که روشش فرق میکنه دیکتاتور نیست این درست نیست

مورد دوم :
نقل قول:مطلقاً نه؛ آقای احمدی نژاد و گروه مذاکره کننده ی او طـی ریـاسـت جمهوری وی هیچ
کسب امتـیـاز یکجانبه از ایران مقاومت کردند.
این تحلیل خوشبینانه هست ولی کاملا با واقعیت تطابق نداره دلیلش اینه که خب این ویژگی رو جبهه انقلاب هم داشت و مهمتر رهبری روی اون تاکید میکرد، پس نباید اختلافی پیش میومد ولی ما سخنان صریح رهبری رو داریم که اختلاف دیدگاه وجود داره، و بعضی سخنان و رفتار دولت قبل نشانه تصور اشتباه یا درباره انگیزه طرف مقابل یا درباره نحوه برخورد طرف مقابل هست
البته درسته که شخص احمدی نژاد و دولت قبل نسبت به دولت روحانی خیلی محکمتر و قوی تر بود و در صورت مذاکره امتیاز کمتری میداد ولی معیار سنجش دولت روحانی نیست

(۲۳/مهر/۹۵ ۲۰:۳۰)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]اگر واقعا اندکی در کسی انصاف و بی طرفی باشه، حداقل میره نظرات دشمن رو میخونه. دشمن ترین دشمنان در مورد احمدی نژاد چی میگن؟ آیا در مورد روحانی و هاشمی و خاتمی و لاریجانی هم میگن؟

مثلا شمعون پرز! رئیس رژیم صهیونیست چی میگه؟
با سلام مجدد
بزرگوار، در کل اینکه دشمن از کسی بد گفت خیلی خوب و افتخار آمیزه ، مشکل وقتی هست که علمای پاک و افراد مومن انقلابی به کسی(حالا احمدی نژاد یا هرکس دیگه) تذکر بدن و ازش ایراد بگیرن،چون اونا تحت تاثیر دشمن نیستن و آقای احمدی نژاد و اکثر رجال سیاسی ما انگشت کوچیکه اونا هم حساب نمیشن

استدلالم کلی بود و قصد قضاوت در مورد شخص خاصی رو ندارم
(۲۳/مهر/۹۵ ۲۳:۰۱)میثم2 نوشته است: [ -> ]سلام
با تشکر از شما تحلیل جالبی انجام دادین بیشتر قسمتهاش خوبه فقط دو مورد هست
مورد اول :در کل مقایسه دولتهایی مثل هاشمی و خاتمی و روحانی معیار خیلی مناسبی برای سنجش نیست
برای مقایسه بهترین معیار کلام و رفتار امام و رهبری هست
حالا شما نه، ولی متاسفانه بین دوستان علاقه مند به آقای احمدی نژاد مکرر مشاهده میشه که برای توجیه یا درست نشون دادن اقدامات ایشون، مقایسه با روحانی و هاشمی و خاتمی میکنن
واقعا آیا به نظر این دوستان این افراد اینقدر معتبرن که قابل مقایسه باشن؟، بهتر بودن از اینا واقعا ارزش حساب میشه؟
چند مثال بزنم(فقط مثاله ، در مثل مناقشه نیست) مثلا ما بگیم سی سی حاکم مصر بد بود پس آیا مرسی حاکم قبلی خوب بود؟ یا کارش درست بود؟یا مثلا مرسی بد بود پس حسنی مبارک خوب بود؟ اینطور نیست واقعا این مقایسه اشتباه هست
یا مثلا چون شاه عربستان که غربگراست دیکتاتور هست پس حاکم کره شمالی که روشش فرق میکنه دیکتاتور نیست این درست نیست
سلام
برادر عزیز شما برای اثبات حرف خودتون، حتی اصول بحث رو هم زیر سوال می بری؟
مقایسه یکی از روشهای بررسی عملکرد افراد است. درباره معصومین که نمی خوایم صحبت کنیم!
بنی صدر و رجایی و خامنه ای و هاشمی و خاتمی و احمدی نژاد همه رئیس جمهور ایران بودن/ روحانی هست. و تنفیذ رهبر مملکت رو داشتن
این یک حقیقته! جای بحث و مناقشه هم نداره... اگر همه رئیس جمهورهای این مملکت انقدر بدن که ارزش مقایسه رو هم ندارن پس وای بر ....

اگر قراره عملکردها در کلان مورد بررسی قرار بگیره، افرادی که اندکی انصاف دارن، اینها رو با هم مقایسه میکنن. اینکه بیرون گود بشینیم و بگیم لنگش کن، معمولا از افرادی بر میاد که حتی یک مغازه رو هم اداره نکردن.
اداره یک کشور بزرگ با اینهمه دشمن خارجی و اینهمه مشکلات ریز و درشت داخلی، بیکاری و ... که درست کردن آش نیست.
تو فضا که تحلیل نمی کنیم....
کسی که میاد رئیس جمهور میشه، مجبوره خیلی از مسائل رو که از قبل بوده تحمل کنه. الان روحانی برای ظاهرسازی هم شده سفر استانی میره Smile
البته شخصا منتظرم ببینم این مدعیان که فکر میکنن بهترن، در انتخابات 96 کجای کارن؟ امیدوارم حداقل تایید صلاحیت بشن که وزنشون در کشور یکبار برای همیشه مشخص بشه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع