سلام
عزاداری هاتون قبول درگاه حق
نقل قول:وقتی به احمدی نژاد میگه نیا، یعنی به احتمال زیاد نمیزارن که کار کنی. این چیزیه که من و برخی دوستان 4ساله در موردش حرف می زنیم!
احمدی نژاد دقیقا قراره در چند جبهه درگیر باشه؟
1- مراکز مهم حکومتی که به دلایل مختلف درگیری با استکبار و عدالت طلبی رو نمی پسندن. مجلس و بخشهایی از قوه قضاییه، خود دولت و برخی نهادهای خاص
2- برخی مراجع و علما
3- اغلب سیاسیون کشور مخصوصا جریانات اشرافی
4- کارتل ها و سرمایه داران بزرگ کشور
5- خود عمار پندارها و افراط و تفریطیون
البته احمدی نژاد هم در زمان ریاست جمهوریش به صورت رسمی و غیر رسمی بارها گفت که نمیزارن کار کنم. مجلس قانون تصویب میکنه که مستقیما کار منو تعطیل کنه!!!
تمام این هایی ک میگید درسته؛
با این فرض ک رهبری، احمدی نژاد رو ب عنوان مهره ای ک در آینده کارآمد خواهد بود، نگه داشتن
ی سری مسائل رو باید بررسی کرد
اینکه ما در این دولت ک هنوز 4 سالش هم تموم نشده، خیلی چیزا رو از دست دادیم ...
خیلی از ارزش های مردم تغییر کرد ...
وزیر امور خارجه مون جلوی عربستان(!!!) زانو زد؛
ظریف با کری قدم زد!
ب طور کاملا اتفاقی(!) با اوباما دست داد!
شرکت ها و کارخونه های داخلی ورشکسته شدن
حتی تهیه غذای توی قطارها واگذار شده
اطلاعات هسته ای مون رو دادن رفته
مختصات مراکز نظامی رو ....
IPC، FATF
و غیره و غیره و غیره
اینها چیزهایی نیست ک برگشت پذیر باشه
چیزهایی نیست ک بگیم جبرانشون میکنیم
روحانی، دقیقا داره تیکه های پازل خاتمی رو تکمیل میکنه
اما سرعتش خیلی بالاتر از اونه!
تا 3-4 سال پیش، هیچ کسی تصور این همه تحقیر و این همه از دست دادن منافع و استقلال و عزت رو نمیکرد, اما الان چیزیه ک جلوی چشمامون انجامشون دادن، مدال افتخار و شجاعت هم دریافت کردن
شما چ تضمینی میدین ک 4-5 سال اینده، تخریب و تحقیر و واگذاری بیشتر از این انجام نشه ؟
بحث من سر یک شخص نیست،
حرفم سر آرمان هاییه ک ی روز داشتیمشون اما الان در نقطه مقابلشون ایستادیم، خیلی هم شاد هستیم!
درسته ک رهبر نمیتونه خیلی جلوتر از مردم حرکت کنه و طبیعتا باید برای ی سری تجربه ها، هزینه داد
اما این هزینه، خیلی زیاد نیست ؟؟
آیا کافی نیست؟!
الان توی تهران هنوز موج بیکاری فراگیر نشده؛ اما توی شهر های دیگه مردم ب تنگ اومدن...
کارخانه قند فسا؛ ک کارگرهاش رو شلاق زدن و الان هم بیکار هستن و ...
مردم اون شهر اونقدر پیگیری کردن این موضوع رو ک فقط مونده نامه بزنن بیت رهبری!
این ی مشت از ی خرواره!
امام میگفت اگه ما زمین بخوریم، چنان سیلی ای ب اسلام میخوره ک تا مدت زیادی نمیتونه سرش رو بلند کنه
نقل قول:متوجه نشدم شما جزو متحصنین بودید یا نبودید؟ چه فرقی میان شما و اونها داشت که اونها به شما گفتن حقیقت رو خواهید دید؟
ما پذیرفتیم صحبتی ک از بیت نقل شد ؛ با وجود نارضایتی اما سعی کردیم قبول کنیم اینکه مفاد برجام ب تایید نهایی شخص رهبری میرسه و ....
اما یک عده ای نتونستن قبول کنن و اون موقع دچار سرخوردگی شدن
و حالا ما، دچار همون سرخوردگی شدیم
و دیگه دلیلی برای فعالیت و مطالبه و پیگیری نمیبینیم ....
دولت راضی، حکومت راضی، مجلس راضی، قوه قضائیه راضی، قشر مرفه جامعه راضی ...
لابد اونهایی ک باید برن ب جهنم از دیدگاه این راضی ها، ماها هستیم...!
نقل قول:عذر میخوام مطلب شما رو ندیده بودم تا الان که جناب علائم ظهور نقل قول کردن،
سلامت باشید
نقل قول:این نسبتی که به رهبری دادین واقعا دور از انصافه، رهبری برای جلوگیری از فتنه و ایجاد دو قطبی نزاشتن احمدی نژاد بیاد
بنده نسبتی ب رهبری ندادم ...
رهبری حکمی رو فرمودن، گفتیم چشم
نه ریختیم توی خیابون ها، نه سطل آشغال آتیش زدیم، نه با بی بی سی مصاحبه کردیم و ....
گفتیم چشم، سمعا و طاعتا!
اما اینکه دلیلش رو بپرسیم حقمونه
توقع ندارید ک چشمهامون رو ببندیم و مغزمون رو هم تعطیل کنیم و بگیم هر چیزی ک رهبری گفتند ؟
پس بصیرتی ک این همه رهبری بهش تاکید دارن کجاست ؟
مشکل بنده و امثال بنده اینه ک رفتار حضرت آقا رو نمیتونم تحلیل کنم و دارم دنبال ی تحلیل درست ازش میگردم
درباره واقعیت یا عدم واقعیت تمایل احمدی نژاد ب مذاکرات با آمریکا، ارجاعتون میدم ب بازخوانی روال کلی اتفاقات سال های آخر احمدی نژاد...
شما میگید احمدی نژاد اگه مشکل داشت اعتراض میکرد؛
7 روز اعتراض کرد، دیدید ک چی شد ...!
احمدی نژاد میگفت نمیذارن کار کنم؛
چون افسار دولت رو از دستش درآورده بودن ... کار ب جایی رسیده بود ک لاریجانی میرفت دیدار میکرد توی کشورهای مختلف و ...
4 مورد رو نوشتید؛ توی 4 مورد جواب نمیدم ک پستم زیادی طولانی نشه
همینقدر بگم ک اگه احمدی نژاد حرف از مذاکرات(شایدم مناظره ها ) شفاف میزد، دلیلش تمایل ب برقراری ارتباط نبود ... لری کینگز رو یادتونه ؟ شده بود درس عبرتی برای سایرین ک نشن طرف بحث احمدی نژاد