تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا نجات بردگان کار بدی بوده است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
درود برشما

صبحتون بخیر

ظاهرا شما از بیانات مطول وتکراری خسته شده اید بنابراین کوتاه می نویسم

در مورد کورش حداقل یک تحقیق شده است ومورد توجه مفسران اسلامی قرار گرفته میتوانید به تفاسیر مراجعه کنید ضمنا اگر تحقیق جایگزین یافته اید حتما بنویسید تا بنده هم مطلع شم بنابرین هر امری تازیخی مخالف این نظر باشد برای من ارزشی ندارد

در مورد مجوس وزردشت اولا روایاتی که پیش کشیدید موید دین وپیامبری آنانست ثانیا نظر شما محترم است بنده به نظر خبرگان اسلامی در مجلس خبرگان قانون اساسی استناد کردم اگر آنان اشتباه کرده اند برایشان بنویسید من کاره ای نیستم

ضمنا ذکر مجوس درآیه نه به معنای قبول اندیشه آنهاست چرا که همه ادیان بیراهه رفتند وهمین الان هم اسلام خودما بیراهه میره بلکه بیان ادیان موجود درزمان رسول الله است .ودرمورد صابئین قبلا اعلام نظر کردم پیروز باشید
(۲۸/آبان/۹۵ ۶:۱۶)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]در مورد کورش حداقل یک تحقیق شده است ومورد توجه مفسران اسلامی قرار گرفته میتوانید به تفاسیر مراجعه کنید ضمنا اگر تحقیق جایگزین یافته اید حتما بنویسید تا بنده هم مطلع شم بنابرین هر امری تازیخی مخالف این نظر باشد برای من ارزشی ندارد
کی تحقیق کرده؟ابوالکلام هندی؟ منبع تحقیقش و مستنداتش؟ ایا اصالت دارد یا اینکه نظریه ای بود مثل نظریه داروین؟
معصوم چه میفرماید؟
پاسخ داده شده ولی شما بدون دقت به مطالب همون حرفای علی اباد رو میزنینCool
میگم تعصب دارید نگید نه. برای من کلام معصوم ارزش دارد .ایا مفسرین در شرح و تفسیر به کلام معصوم مراجعه کردند؟

الإمامُ الباقرُ عليه السلام
ـ لسَلَمَةَ بنِ كُهَيلٍ و الحَكَمِ ابنِ عُتَيبَةَ ـ
: شَرِّقا و غَرِّبا لَن تَجِدا عِلما صَحيحا إلاّ شَيئا يَخرُجُ مِن عِندِنا أهلَ البَيتِ .بحار الأنوار : 2/92/20.
(۲۸/آبان/۹۵ ۶:۱۶)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]در مورد مجوس وزردشت اولا روایاتی که پیش کشیدید موید دین وپیامبری آنانست ثانیا نظر شما محترم است بنده به نظر خبرگان اسلامی در مجلس خبرگان قانون اساسی استناد کردم اگر آنان اشتباه کرده اند برایشان بنویسید من کاره ای نیستم
پس به فرق داشتن این دو قائل هستین ؟ پس نگید زرتشت هم همون مجوس هست. شما خلاف نظر معصوم نظری داری بفرما منو خواله مجلس و ... نکن چون همونجا هم مطالبی بیان شده که بنده خوانده و عالمم بهش ک میگم.
پاسخ به قئری روشن هست که کلام شما درمقابل اون ارشش مشخص هست ، حهاد خلاف نص صورت میدید . برید شرخ مذاکرات رو مطالعه بفرمایید . بازهم مثل علی اباد گیرکردید و ناچار به هر ریسمانی چنگ میزنید.
فرق است بین کسی که پیامبر است تا زمزمه ان را. باب هم ادعاهایی داشت ایا پیامبر بود؟Huh
بعد اگه متن حدیث رو نگاه میکردی خیلی چیزا دست میومد ولی حیف که نخوندی . تو پست بعد همین دو حذیث رو برات با ترجمه میارم تا شاید اگه خال نکردی عربیش بخونی فارسیش و بخونی دادا ، ولی اگه سنگینی کرد متن و کلام دیگه با خودتس.
(۲۸/آبان/۹۵ ۶:۱۶)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]ضمنا ذکر مجوس درآیه نه به معنای قبول اندیشه آنهاست چرا که همه ادیان بیراهه رفتند وهمین الان هم اسلام خودما بیراهه میره بلکه بیان ادیان موجود درزمان رسول الله است .
اسلام به بیراهه میره پس دلیل برحق بودن یکی از چندین و چند نذهبی که هست در اسلام چیه؟ الان اسلام شما چیه؟ اسلام حنبلی یا شافعی و شاید مالکی و اصلا شاید حنفی ؟ نکنه اسمائیلیه و زیدیه وشاید و شاید اثنی عشریه ؟ اسلام شما کدام هست؟
اسلام شما چیه؟ یه تعریف بفرما ببینیم شاید اسلام شما با ما فرق داشت .
بیان ادیان زمان رسول الله هست؟ یعنی چی؟
(۲۸/آبان/۹۵ ۶:۱۶)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]ودرمورد صابئین قبلا اعلام نظر کردم پیروز باشید
(۲۷/آبان/۹۵ ۱۹:۱۰)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]مثلا صابئین همان پیروان صاب بن نوح اند وصابئین مندائی خود مسیحی اند ولذا ذکر دومسیحیت نادرست است.
بگید بنده اطلاع ندارم چرا ترس دارید؟ الان مطمئن هستین صاب بن نوح عبارت صحیحی هست؟ ( پسر نوح هستن ایشون ؟) Huhو همینطئر صابئین مندایی؟
این الان نظر شماست؟ برچه اساس معلوم نیست و همچنان در هواس
اها حالا که این حرف زده شد من یه یاد اوری کنم که این صابئین تو قران به چه معنا تفسیر و ترجمه کردن؟ میشه زحمتش رو بگید و از چند تفسیر و ترجمه فقط ترجمه این صابئین رو نقل کنین؟علتی داره که بعد از اوردنش براتون میگم. با تشکر
نظر شخصی شما در مورد صابئین کلامی بی ارزش هست.Blush
در انتها باز تمرار میکنم خرفی نو و جدید داشتید بفرمایید وگرنه تکرار مکررات برای شما خسته کننده میشهBlush
پس لطف کنین تو ارسال بعدی این پاسخ ها رو بیارید.
  1. نظریه کوروش متنداتش و پدید اورندش و اینکه مفسرین ایرانی همچون علامه و ...ایا این نظر رو پذیرفته و اینکه کلامی دیگه بیان شده . کراقب باشید نسبت غلط ندید که حق ناس میشه
  2. درمورد صابئین تو قران چه معنا و تقسبر شده و همینطور نظر نویسندگان قانون اساسی در باره این ایین .
  3. تعریفی از اسلام شما که به بیراهه رفت و اسلام ما که ادعایی بر بی راهه رفتن نداریم.
  4. مجوس ایینش رو تعریف و زرتشت رو هم تعریف و نظر معصوم رو بفرمایید ( اجتهاد خودتون رو برای دوستان خودتون بگید بنده از شما اینجا نظر معصوم رو میخوام )
  5. اون ایه 7 هم که تو ارسال قبلترتون اورده بودید هم پاسخ ندادید گرامی
    (۲۷/آبان/۹۵ ۱۹:۱۰)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]ضمنا همه مطالب که درباره کورش مطرح است باید براساس آیات الهی(7 آیه درسورهکهف)تفسیر شود والا بیانیه های تاریخی تا زمانی که با کلام خدا منطبق نیستند فاقدارزشه وتاریح را حامیان دولتها می نویسند ونباید وحی منزل تلقی شود.پیروز
    ایا مراد 17 بود؟ اگه 17 باشه که ربطی به کوروش نداشت و اگه 7 هم باشه باید دید شما نگاهتون چیه
  6. طبق اون ایاتی که دربازه ذوالقرنین ذکر شد رو ندیدم پاسخ بدید پس نتیجه بگیرم که قبول قبول ندارید به کوروش همه چیز خدا دادو بقولی مکنیت نداد؟و عبد صالح هم نبود ؟ اصلا چرا اون 4 نفر دیگه که در اوراد تاریخ اومده رو قبول ندارند ؟
منتظرم به این 6 سوال پاسخ بدید و اگه موافق باشید تا به نتیجه رسیدن هر سوال به سوال بعد بریم.
بایاد خدا
دوردبرشما وتشکر
قبل از هرچیز اعلام کنم که ایات 83 تا98 سوره کهف میباشد حتما درموردذکر شماره اشتباه کرده ام ببخشید
در مورد ذوالقرنین فعلا همین مورد تحقیق را داریم اگر شما تحقیق دیگردارید بفرمائید ضمنا وقتی مفسران ما درتفاسیر خود میاورند وردیه ای هم نمیزنندبمعنی پذیریش تلویحی آنست حالا چون یک تحقیق وجوددارد وباب میل ما نیست نباید کنارگذاشته بشه اگر جایگزین دارید بنویسید والا ادامه این بحث مفید نیست
درمورد مجوس با صراحت آن درقرآن تکلیف آنرا خبرگان حل کرده اند اگرشما به قانون اساسی معترضید به خبرگان بنویسید کمی هم عمگرا باشید خودرا درچارچوبتئوریها ونظرات گم نکنید والا چیزی نمی آموزید من بحث های تاریخی وروائی را بشما واگذار میکنم ودر مورد کورش ومجوسهمان نظر خبرگان رادارم وین خود دلیل دیگری است که بهائیت یا بودسم را انتخاب نکردند
در مورد صابئین دودسته هستند صابئین مندائی که مسیحی اند این مورد نظرنیست بلکه پیروان صاب نوح هستند که ازدوران قدیم باقی مانده اند پس درآیه قرآن نام5 ائین از 5شریع اولوالعزم امده ومجوس هم پیروان دین حنیفند
ضمنا نمیدانم آقای علی آباد چه چوب تری بشما فروخته که در بحث تکه هائی میزنید آیا این خلاف شرع نیست که در غیاب کسی غیبت کنید.
درمورد انحرافات درادیان اظهر من الشمس است هم دراسلام وهم درمسیحیتوهم دریهود وهم در صابئین وهم مجوس وبعد زردشتی که بنظر میرسد کمی باطراف نگاه کنید آنها می یابید
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۲:۳۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]بایاد خدا
دوردبرشما وتشکر
قبل از هرچیز اعلام کنم که ایات 83 تا98 سوره کهف میباشد حتما درموردذکر شماره اشتباه کرده ام ببخشید
در مورد ذوالقرنین فعلا همین مورد تحقیق را داریم اگر شما تحقیق دیگردارید بفرمائید ضمنا وقتی مفسران ما درتفاسیر خود میاورند وردیه ای هم نمیزنندبمعنی پذیریش تلویحی آنست حالا چون یک تحقیق وجوددارد وباب میل ما نیست نباید کنارگذاشته بشه اگر جایگزین دارید بنویسید والا ادامه این بحث مفید نیست
درمورد مجوس با صراحت آن درقرآن تکلیف آنرا خبرگان حل کرده اند اگرشما به قانون اساسی معترضید به خبرگان بنویسید کمی هم عمگرا باشید خودرا درچارچوبتئوریها ونظرات گم نکنید والا چیزی نمی آموزید من بحث های تاریخی وروائی را بشما واگذار میکنم ودر مورد کورش ومجوسهمان نظر خبرگان رادارم وین خود دلیل دیگری است که بهائیت یا بودسم را انتخاب نکردند
در مورد صابئین دودسته هستند صابئین مندائی که مسیحی اند این مورد نظرنیست بلکه پیروان صاب نوح هستند که ازدوران قدیم باقی مانده اند پس درآیه قرآن نام5 ائین از 5شریع اولوالعزم امده ومجوس هم پیروان دین حنیفند
ضمنا نمیدانم آقای علی آباد چه چوب تری بشما فروخته که در بحث تکه هائی میزنید آیا این خلاف شرع نیست که در غیاب کسی غیبت کنید.
درمورد انحرافات درادیان اظهر من الشمس است هم دراسلام وهم درمسیحیتوهم دریهود وهم در صابئین وهم مجوس وبعد زردشتی که بنظر میرسد کمی باطراف نگاه کنید آنها می یابید

جناب همسایه علی اباد و یا خود علی اباد ، این نگارش اخر خیلی به اوشون نزذیکتره .
پاسخ من رو ندادید : ایا نصی که از معصوم هست با تفکر و تفسیری که بیان میشه و همینطور نظری که در تفسیر وارد میشه نه به عنوان تفسیر بلکه به عنوان اضافه بر ان کدام معتبر هست؟
چون همین یه تحقیق را اریم باید سکوت کرد؟ این را شما میگی یا اینکه ////
مفسران ما در تفسیر خود چی میاورند گرامی؟ چرا میترسین که بگین و حقیقت هویدا بشه و ابروی شما بره؟ میخوام خودتون بگید تا کمی از ابروی رفته شما حفظ بشه .
واژه مجوس امده و مبین قران وقتی ازش سوال میشه دربارش توضیح میده حالا شما بیا و اسمون ریسمون به هم بباف .
اها دلیل دیگریست که بودیسم و ... رو انتخاب نکردن حالا چرا این صابئین انتخاب نشد؟ مگه اینها دین نبودن؟ مگه در ردیف ادیان الهی که شما میخوای قسمتی رو برداری و قسمنی رو رها کنی که گرامی .هر زمان رفتی و مطالب اون گرامیان رو مطالعه کردی بیا و بحث خبرگان رو مطرح کن
نظر حبرگان درباره کوروش جیه؟Huh
این صاب بن نوح کیه؟ از اولاد درجه یک نوح نبی هست ؟کجا ذکر شده نشان و نسب و تفکر این شخص .
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۲:۳۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]در مورد صابئین دودسته هستند صابئین مندائی که مسیحی اند این مورد نظرنیست بلکه پیروان صاب نوح هستند که ازدوران قدیم باقی مانده اند پس درآیه قرآن نام5 ائین از 5شریع اولوالعزم امده ومجوس هم پیروان دین حنیفند
شما از چه مطلبی برداشت میکنین که اون مندایی نبود و اون صاب نوح هستن؟ واقعا برام جالب شد که ببنیم این صاب نوح یا صاب بن نوح کیه
بعدشم برای من توضیح و نگاه مترجمین و مفسرین رو در باره صابئین نیاوردید چرا؟ جهل دارید یا دسترسی به تفاسیر ندارید . یا هزاران مورد دیگه؟ چه مشکلی با پاسخ به این سوالات دارید که نمیدید؟
یا اینکه تو مطالب در اختیار شما چیزی ذکر نشده و باید بهتون برسه؟ Dodgy
تو این ارسال هم مطالب و پاسخی یافت نشد تا اینجا ببینیم در ادامه مطالب چیزی به دست میاد؟
صاب نوح یا صاب بن نوح رو تشریح کینید لطفا . یعنی دارم تاکید میکنم چند بار ولی دریغ از یک مطلب علمی .
چرا نصفه و نیمه مطالب بیان میکنید نکنه میخواید ارساهاتون تموم بشه و برید و تو پستهای ویرایشی کار کنین؟
پرسشی که میکنم رو کامل توضیح بدید گرامی وگرنه مطالب نصفه شهید میشن.
این 5 دینی که شما داری سنگش رو به سینه میزنی و ازش میخوای انبیاء اولوالعزم رو مثل اون جناب علی اباد ازش بیرون بکشی
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ هَادُوا وَالصَّابِئِينَ وَالنَّصَارَى وَالْمَجُوسَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا إِنَّ اللَّهَ يَفْصِلُ بَيْنَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ
همون پرسشی که از اوشون داشتم و از شما میپرسم و امیدوارم تناقض گویی رو کنار بزارین فقط
فقط قبلش چرا کلام شما و علی اباد یک جور هست؟ عجب همنشینی که چنین اثری داره بر شما .
(۱۸/آبان/۹۵ ۲۰:۳۱)aliabad نوشته است: [ -> ]قرآن:
«ان الذین امنوا و الذین هادوا و الصابئین و ا لنصاری و المجوس و الذین اشرکو ان الله یفصل بینهم یوم القیامه» (حج، آیه ۱۷)

همانگونه که دراین آیه ملاحظه میکنید 5دین پیامبران اولوالعزم در کنارهم آمده اند اسلام یهودیت دین نوح مسیحیت ومجوس که همان دین حنیف ابراهیم است.
این بیان علی اباد هست
ولی شما هم چه میگید :
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۲:۳۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]س درآیه قرآن نام5 ائین از 5شریع اولوالعزم امده ومجوس هم پیروان دین حنیفند
خوب انبیاء اولولالعزم رو میدونم هم شما و هم جتاب علی اباد به قدری از خانه اهل بیت دور شدید که بجای رجوع به کلام معصوم دست به تفسیر خود و تفسیر به رای میکنین
ببنینم معصوم انبیاء اولوالعزم رو چه معرفی میکنن :
حضرت ابراهیم که نبی اولوالعزم هست چرا اسمش تو این ایه مورد نظر شما نیست؟ و اسم مجوس اومده در حالی که اصلا اولولالعزم نبوده ، ولی شما گرامیان و مفسیرین با رای دست به تاویل و جعل میزنین.
انبیاءاوالعزم : این فقط یکی از چندین نص هست .
[تصویر: do.php?img=4550]
دین حضرت نوح کجای این ایه اومده؟ایه 17 سوره حج رو میگم.
مجوسان پیروان ایین حنیف بودند ! یعنی چی اونوقت؟ فاصله بین حضرت ابراهیم تا مجوس چقدره ؟ پیامبرشون کیه؟ زرتشت که بعد از ایین مجوسی بود و نمیشه اول پیامبرش باشه پس پیامبر مجوس کیست؟ هرکیه از پیامبران اولوالعزم نیست و از طرفی اون صائبین این وسط چی میشه؟ شما هم رفتید بر طریق علی اباد و امیدوارم شما بانام کاربری Mforootaghe دیگه دست به تحریف و جعل نزنید .
باید اثبات کنین که مجوسیان بر ایین ابراهیم بودن و دنباله اون ایین بودن؟ چطور این رو اثبات میکنین؟ من منتظرم اثبات کنید که اونها بر ایین حنیف بودن . اگه اثبات نکنید باید عذر خواهی کنید .

اما درباره جناب علی اباد ، ایشون هیچ چوب تری به من نفروختن فقط مثل شما تفسیر به رای میکردن و کمی هم این وسطی یکم جعل و تحریف مطلب و کلام و تاریخ و ... . غیبت زمانی هست گرامی که اون عیبش هویدا نباشه بلکه ایشون نگاه و بیانشون برای دوستان هویدا هست و این غیبت نیست من درباره کلام گفته شده ایشون دارم صحبت میکنم و موضوعی جدید مطرح نکردم براشون که هر بحثی بود اگه اخرین پست میشد بدون ذکر پرسش و مطب نو ختم میکردم.
شما مراقب باش راه اون رو ادامه ندی چون تا اینجا که کمی دنبالش رو گرفتی/
پاسخ 6 پرسش مطرح شده در پست 32 رو که ندادین . پس 6 تا سوال من پاسخش رو طلب دارم . و میدونم پاسخ هم نمیتونید بدید .
بهتون این 6 تا رو تحفیف میدم و فقط میخوام برام بگین مجوس کیست و ایینش چیست و نام کتاب و مبلغین این ایین تا برسه به زرتشت و اینکه زرتشت کتابش و عقایدش رو برام بگین.
امیدوارم این پرسش رو دیگه برای یکبار هم که شده پاسخ درست بدید نه مثل این 33 ارسال که بین من و شما شد در این تاپیک نصفه و ناقص و بی نتیجه در پاسخ از سمت شما.
مطالب زیاد هست که شما باید اثبات کنید ولی کو جواب از سمت شما.

در مورد انحراف هم اسلام منحرف نشد گرامی بلکه مردمش از طرفش منحرف شدن.
در مسیحیت چه وارد شد بر اصل اعتقادیش
در یهود هم بدین شکل
ایا در اسلام اصولش منحرف شد؟ در وحدانیت خدا اختلاف هست؟ در رسالت نبی خاتم اختلاف هست؟در وجود معاد ایا شک هست؟
پس بازم دیدم که بدون تامل کلام بر زبان راندید و باز هم به حاشیه رفتن رو ادامه دادید.

گرامی دفعه دیگه پاسخ میدی دقت کن .
(۲۶/آبان/۹۵ ۲۱:۴۳)سعدی نوشته است: [ -> ]مهدی گرامی

فرمودید چرا کوروش افراد آزاد رو بردگی می گرفت و در عین حال برده ها رو آزاد می کرد؟

به نظرم سه حالت ممکنه وجود داشته باشه:
1- یا آزاد کردن برده ها حقیقت نداره
2- یا به بردگی گرفتن مردم حقیقت نداره
3- یا شاید خودش یهودی بوده باشه و به همین خاطر تفاوت قائل شده

بهترین حالتش مورد دومه. یعنی اینکه بگیم این کوروش داستان ما (که لزوماً کوروش واقعی نیست) از روی انساندوستی برده ها رو آزاد کرده و کسی رو هم به بردگی نگرفته. اما مسئله اینه که حتی به این موضوع هم اعتراض میشه. یعنی گفته میشه که اصلاً از روی انسان دوستی هم نباید یهودی ها آزاد می شدند.
شما یه خوبی تا به حال داشتید و اون این بود که به عقل خودتون استناد نمیکردید در مباحث !
اما الان احتمال رو که خودتون فرضی در نظر گرفته اید ،حقیقی در نظر گرفتید و بهش استناد کردید . خوب قابل قبول نیست از طرف ما طبیعتا !

.
.
.
کورش هم بت پرست بود .
.
ببینید قتال خوبه یا بده !
معلومه که اینطوری نمی شه قضاوت کرد !
قتال با کی ؟ در چه صورتی ؟
همینطوری بگیم اسطوره در کل خوب کاری کرد که برده آزاد کرد که نمیشه !
مثلا بگیم در کل جنگ بد هست مثلا کسی به ما شلیک کرد ما از روی انسان دوستی بهش گل پرت می کنیم Smile این استلال منطقیه ؟

(۲۶/آبان/۹۵ ۲۱:۴۳)سعدی نوشته است: [ -> ]پیش از این اشاره فرمودید که این آزادی 68 سال بعد از اسارت رخ داده. در طور این 68 سال احتمالاً اکثر افراد اسیر شده از دنیا رفته اند و فرزندانشون بودند که آزاد شدند. پس اگر افراد اسیر شده را مقصر هم بدانیم، نمیشه تعمیم داد به فرزندشون.

این که گفته شده بخت النصر پیامبر بوده و از خدا فرمان می گرفته هم جای شک داره. به هر حال تورات یه کتاب تحریف شده است.

سایر حسنها و عیبهای کوروش (مثل اینکه فرمودید برای خوش آمد مردم هر جا یک حرفی رو می زده) مورد بحث این تاپیک نیست. فقط می خواهیم ببینیم آیا آزاد سازی برده ها کار خوبی به حساب میاد یا خیر.

آیا افراد آزاد شده صهیونیست بوده اند؟
در مورد بخت النصر که بله . تورات چندان قابل استناد نیست مگر به قرینه ...
در مورد گناه و لعن یک قوم ...
احتمالا جوابی که دادم رو نخونندید ! یا ندیده گرفتید ؟عرض کردم ...
اگر نخواهید بخونید بفرمایید ما ننویسیم خوب !

نقل قول:
قران کریم نیز چنین ایده ای را مورد تأیید قرار می دهد و به عنوان نمونه در آن می خوانیم که در مورد برخی یهودیان چنین بیان می فرماید: "آنان گفتند که دل های ما در غلاف و پوشش است! این گونه نیست، بلکه خداوند آنها را به دلیل ناسپاسی مورد لعن و نفرین خود قرار داده و به همین دلیل جز اندکی از آنان ایمان نخواهند آورد".
یعنی در واقع سیره و روش زندگی این قوم اشتباه و دور از رضایت خداوند بوده .
یعنی اعتقادات شون مدام و مستمر مورد غضب خداوند بوده چه پدر چه فرزند ،در ابن صورت هست که لعن خداوند در قرآن در موردشون مستمر میشه .
بایاد ونام خدا
درود برشما
ظاهرا فراموش کردید لینکهائی را برایم نوشتید من هم اونهارو دقیقخوندم ودرست تشخیص دادم اشکالی دارد؟
آیه 17 سوره حج نام 5 دین را برده نه نام پیامبرانش ولذا وضعیت همه ادیان الهی دراین آیه برای پیامبر گفته شد وقتی کلمه مجوس که ایرانی است باید توجه شمارا بسوی سرزمین ما جلب کند نکند شما ایرانی نیستید تا علقه ای بسرزمین ایران داشته باشید
درمورد صابئین بطور قطع شعبه ای ازمسیحیت نیست وهمان پیروان نوح نبی هستند البته بدلیل اینکه تعدادشان کم بود درقانون اساسی درنظر نگرفتندبهرحال کلمه مجوس صریحا امده اگر شما روایتی علیه ایه قران دارید بزنید بسینه دیوار ضمنا ازاین ببعد توصیه میکنم احادیث رو از میزان الحکمه بیاورید چون بحارالانوار پر ازاسرائیلیات هست.
در مورد انحراف هم پذیرفتید که پیروان ادیان بوسیله روحانیون ادیان بهبیراهه رفتند چرا که دین را وسیله کسب معاش قرار دادند پیروز باشید
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۶:۵۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]بایاد ونام خدا
درود برشما
ظاهرا فراموش کردید لینکهائی را برایم نوشتید من هم اونهارو دقیقخوندم ودرست تشخیص دادم اشکالی دارد؟آیه 17 سوره حج نام 5 دین را برده نه نام پیامبرانش ولذا وضعیت همهادیان الهی دراین آیه برای پیامبر گفته شد وقتی کلمه مجوس که ایرانی است باید توجهشمارا بسوی سرزمین ما جلب کند نکند شما ایرانی نیستید تا علقه ای بسرزمین ایرانداشته باشید
درمورد صابئین بطور قطع شعبه ای ازمسیحیت نیست وهمان پیروان نوح نبی هستند البته بدلیل اینکه تعدادشان کم بود درقانون اساسی درنظر نگرفتندبهرحال کلمه مجوس صریحا امده اگر شما روایتی علیه ایه قران دارید بزنید بسینه دیوار ضمنا ازاین ببعد توصیه میکنم احادیث رو از میزان الحکمه بیاورید چون بحارالانوار پر ازاسرائیلیات هست. در مورد انحراف هم پذیرفتید که پیروان ادیان بوسیله روحانیون ادیان بهبیراهه رفتند چرا که دین را وسیله کسب معاش قرار دادند پیروز باشید
نام 5 دین یرده شده چرا پس شما ازش بدین شکل عنوان میکنید که :
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۲:۳۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]در مورد صابئین دودسته هستند صابئین مندائی که مسیحی اند این مورد نظرنیست بلکه پیروان صاب نوح هستند که ازدوران قدیم باقی مانده اند پس درآیه قرآن نام5 ائین از 5شریع اولوالعزم امده ومجوس هم پیروان دین حنیفند
ایه چنین هست
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ هَادُوا وَالصَّابِئِينَ وَالنَّصَارَى وَالْمَجُوسَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا إِنَّ اللَّهَ يَفْصِلُ بَيْنَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ
ولی برداشت شما !
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۶:۵۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]آیه 17 سوره حج نام 5 دین را برده نه نام پیامبرانش ولذا وضعیت همهادیان الهی دراین آیه برای پیامبر گفته شد وقتی کلمه مجوس که ایرانی است باید توجهشمارا بسوی سرزمین ما جلب کند نکند شما ایرانی نیستید تا علقه ای بسرزمین ایرانداشته باشید
نام اورنده این دینها که در این ایه شریفه امده را بگید دقیق و روشن .اگه بلد نیستید بگید.
چند پیامبر داریم که شریعن اوردن؟ 5 تا این 5 تا تو کذئم یکی از این 5 اسم قرار میگیرند؟
شریعت حضرت نوح اسمش؟
شریعت حضرت ابراهیم اسمش؟
شریعت حضرت موسی اسمش؟
شریعت حضرت عیسی اسمش؟
شریعت حضرت خاتم نبیین اسمش؟

اصلا ایه 62 سوره بقره رو خوندی؟
ایه 19 ال عمران رو خوندی؟
حتما بخون برات خوبه .
پاسخ من را از کلام مترجمین و مفسرین قران بدید کاربر محترم .صابئین رو چه معنا کرده اند؟؟؟؟

پاسخ این مطلب کو؟؟؟؟؟؟؟
نکنه بازم من باید بزارم؟

تعدادشون کم بود تو لیست نیاوردن؟ این رو شما میگی یا داری نسبت میدی به خبرگان؟ اگر نظر شماست بگید من میگم و اگ نظر خبرگان هست پس بگید خبرگان گفتن. چرا ترس دارید از بیان روشن صحبت کردن؟ Huh
اقای مثلا محقق کمتر دروغ بگو
میخوای کل شرح مذاکرات بزارم؟ ثقل میکنی گرامی
قسمتی رو برات میزارم تا دوستان بدونن دست من مثل شما خالی نیست .
نظر خبرگان :
[تصویر: do.php?img=4552]
چرا صابئین خودشون رو یهودی معرفی میکردن؟ و نکیگفتن ما پیرو دین حنیف نوحی هستیم؟این صاب نوح پسر حضرت نوح بودن؟ کدوم پسرشون اونوقت؟
چطور تو این چند هزار سال بر ایین های جدید نیومدن ؟ مگه وقتی دیانت کامل میاد پیشین نسخ نمیشه؟ بازهم تناقض در تناقض یعنی هرچی بیشتر سعی میکنی از این جا فرار کنی بیشتر گرفتار میشی گرامی/

حالا یا شما دروغ میگی یا خبرگان Huh
خبرگان گفتن تعدادشون کم بود یا اینکه اونها .... متن رو بخون.
درباره مجوس :
کلمه مجوس امده قبول ایا تغریف شده؟ شما بدون داشتن کلام معصوم چیزی از قران میفمی؟
اخه برخی در تاریخ کلام معصوم رو گداشتن کنار و خودشون تفسیر میکردن بعد جلو معصوم هم قد علم کردن ولی عاقبت؟ Wink lمراقب باش
بله در حدیثی که براتون اوردن هم زرتشت و هم مجوس کارش معلوم شد ولی شما چی داری برای رد کردنش؟ هیچی .
این که باید زد به دیوار رو این دیگه با پوزش از همه گرامیان اون حرف بدون سند و باد هوا هست که فعلا از سمت شما میشنوم .
مجوس واژه ای ایرانی هست ! افرین و صد افذین به تو پسر خوب و نازنین .

در کلام معصوم چه امده؟ برو دوباره بخون وگرنه باید بگم که شما به دنبال پاسخ نیستی و فقط دوست داری مثل علی اباد جعل کلام و تحریف صورت بدی در متون و کلام و مینطور مطالبی رو خلاف واقع به ذیگران نسبت بدی. که تا اینجا چنین چیزی رو هم به ضورت واضح و هم با قرائن کامل رویت میشه.
ابات اسرائیلیات به پای شما هست . میزان الحکمه؟ خخخخخخخخخ
کتاب بحار اسرادیلیات داره اون وقت کتاب احتجاج چی؟ کتاب های دیگه که چنین مطلبی رو اوردن چی؟
البینة علی المدعی و الیمین علی من انکر . منتظرم که حدیث کتاب بحار رو علمی رد کنی . سوادشو نداری برو از سعدی کمک بگیر خحالت نداره که .
دو کلمه یاد گرفتین که بحار معتبر نیست و کافی و ... معتبر نیستن . بلدی بیارد کن بلد نیستی برو یاد بگیر و بیا رد کن ولی وقتی رو هوا میگی رد کن رو هوا هم میگم زیرت خالیه و با سر مبارک میای پاییین و مصدوم میشی. Blush
میزان الحکمه رو کی نوشته میدونی؟ ایا همه جرفایی که توش هست رو قبول داری؟ این کتاب که از بحار و ... و همینطور از کتب برادران اهل سنت نقل حذیث کرده بعد چطور بحار این با بحار خودش که بجار هست و بحاری که از کتبی همچون احتجاج شیخ طبرسی قرن 6 نقل میکنه فرق دارع؟وقتی اطلاع نداری و حرفی میزنی همین باعث میشه بیشتر در موضوع گیر کنی. حرفی داری از همین کتاب میزان الحکمه بگو درباره مجوس خوشحال میشم ببینم یبار مستند صحبت میکنی. برات از همینجا هم درباره مجوس بیارم بازم جلو برادران زرتشتی خحاجل زده میشیا .

بتذه حرفی از روحانیئن زدم؟ اینهم باز نسبت خلافی دیگه. بعد نگی تذکر ندادما .
داداش من کمتر دنبال حاشیه باش سعی کن از تعصب کاذب خارج بشی و یکم هم که شده مطالغع کنی و فکر نکنم به حایی بر بخوره .

داداش بیکار نیستیم که برات بنویسیم و فقط بخاطر اینکه شبهاتی که میگی رو مستند رد کنم میام وگرنه کلام شما از بنیان و پایه به خطا هست اینو گفتم فکر نکنی مطالبی که میگی مهمه .
در انتها بازم تذکر میدم / اگه کلامی که متنسب میکنید رو بدون سن بیان کنید و خلافش موجود باشه و چه مطلبی رو جعل و یا تحریف و یا هر دوباشه و چه نظرتون به نوعی توهین به شعور مخاطبین و همینطور مظلوم نمایی باشه به غاقبت همسایتون جنابا علی اباد دچار میشید که محرومیت در تالار هست دچار میشید.
یک بار دیگه قوانین و همنین مطابی رو با دقت مطالعه بفرمایید
درود برشما
ایه 17 نام 5 دین را میاورد ما درباره نوح وابراهیم چیزی درتاریخ نداریم البته نام دین ابراهیم حنیف بود بنابراین ایه 17 میخواهد همه ادیان بازمانده از پیامبران اولو العزم را ذکر کند در مورد صابئین همانطور که شرح مذاکرات امده بدلیل وابستگی به مسیحیت ویهودیت درنظر گرفته نشد اما صابئین مذکور درایه همان پیروان نوح نبی هستند ومجوس نیز از آئین حنیف ضمنا کلمه مجوس معرب فارسی است اینرا همه میدانند ضمنا میزان الحکمه بدستور رهبری وزیر نظر ایت الله (نامش را فراموش کردم تولیت استان عبد العظیم ) این کتاب منتشر شده وتمامی روایات صحیح را درخوددارد.
ضمنا بنده اصراری برقبول شما ندارم این یک مباحثه است ودیگران هم میخوانند
آقای mfrootaghe
یه توصیه از من به شما
بحث کردن با اینا فایده ای نداره وگرنه تا دلتون بخواد تو این تالار تاپیک هایی هست که بحث و گفتگو من در مورد دین و کوروش و غیره با کاربران مختلف مخصوصا آقای سینا هست
از آدمی که میاد میگه چون شما به عقلت استناد میکنی ما دیگه نمیتونیم حرفات رو بپذیریم چه توقعی دارید ??
در حالیکه که تو همون دین که خیلی ادعاش رو دارن گرانبهاترین هدیه خداوند به انسان عقل هست !!!
اینکه دیگه بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که حرفی نداشته باشم یا علاقه نذاشته باشم که تو مباحث شرکت کنم
دلیلش اینه که میدونم فایده ای نداره
و مرغ بعضی دوستان یه پا که هیچ کلا پا نداره Big Grin
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۸:۳۰)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]درود برشما
ایه 17 نام 5 دین را میاورد ما درباره نوح وابراهیم چیزی درتاریخ نداریم البته نام دین ابراهیم حنیف بود بنابراین ایه 17 میخواهد همه ادیان بازمانده از پیامبران اولو العزم را ذکر کند در مورد صابئین همانطور که شرح مذاکرات امده بدلیل وابستگی به مسیحیت ویهودیت درنظر گرفته نشد اما صابئین مذکور درایه همان پیروان نوح نبی هستند ومجوس نیز از آئین حنیف ضمنا کلمه مجوس معرب فارسی است اینرا همه میدانند ضمنا میزان الحکمه بدستور رهبری وزیر نظر ایت الله (نامش را فراموش کردم تولیت استان عبد العظیم ) این کتاب منتشر شده وتمامی روایات صحیح را درخوددارد.
ضمنا بنده اصراری برقبول شما ندارم این یک مباحثه است ودیگران هم میخوانند

جناب Mforootaghe
مجوس مذهب است ؟ نام پیامبرش ؟
شما در تاریخ چیزی نداری یا اینکه در مصادر هیچ توضیحی بیان نشده؟
اها شرح مذاکرات رو مشاهده فرمودید؟ حالا کلام شما چی بود؟
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۶:۵۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]درمورد صابئین بطور قطع شعبه ای ازمسیحیت نیست وهمان پیروان نوح نبی هستند البته بدلیل اینکه تعدادشان کم بود درقانون اساسی درنظر نگرفتند
حالا کی این وسط داره خلاف واقع حرف میزنه؟

فرق بین اون حرف شما با کلام خبرگان چیه؟ مگه چندتا صائبین داریم؟
بازهم فرار ازپاسخ
بر چه اساس میگید که پیروان حضرت نوح هستند ؟ میگید که چیزی در تاریخ نداریم و بعد میگید مراد این هست . بر چه اساس ؟ رو هوا

درباره اینکه این یک بحث هست و شما در این بحث دست به هر ریسنامنیاویزان میکنین تا از پاسخ گویی فرار کنید شکی توش نیست ولی چیزی که در انتها برای خواننده باقی میمونه این هست که بدونن امثال شما نه برکلام خود هستید و نه بر حرفی که بهش میزنید اشراف دارید و نه اینکه شما از رئی اطلاع داشتن سخنی میگید.
نهایتش با دوتا عبارت کلیشه ای سعی میکنین بحث رو مثلا کنترل کنین ودرش با مغالطه گری ختم کنین.

حناب همسایه علی اباد کاربر Mforootaghe
اگه پاسخ پرسشهای من رو که در این تاپیک مطرح کردم رو دارید بسم الله و اگه خیر بروید و هر زمان پاسخش رو یافتید بیایید و پاسخ بدید و گرنه میتونم بگم شما اصول ابتدایی که داشتن علم و اشراف به موضوع بحث هست رو نداشته و نه تواناییش رو دارید.

به به سرکار خانم پارمیس

(۲۸/آبان/۹۵ ۱۸:۴۷)پارمیس نوشته است: [ -> ]آقای mfrootaghe
یه توصیه از من به شما
بحث کردن با اینا فایده ای نداره وگرنه تا دلتون بخواد تو این تالار تاپیک هایی هست که بحث و گفتگو من در مورد دین و کوروش و غیره با کاربران مختلف مخصوصا آقای سینا هست
از آدمی که میاد میگه چون شما به عقلت استناد میکنی ما دیگه نمیتونیم حرفات رو بپذیریم چه توقعی دارید ??
در حالیکه که تو همون دین که خیلی ادعاش رو دارن گرانبهاترین هدیه خداوند به انسان عقل هست !!!
اینکه دیگه بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که حرفی نداشته باشم یا علاقه نذاشته باشم که تو مباحث شرکت کنم
دلیلش اینه که میدونم فایده ای نداره
و مرغ بعضی دوستان یه پا که هیچ کلا پا نداره Big Grin

عقلی که شما میگی با عقلی که عرف میگه و عقلی که دین میگه ایا یکیه؟ چون نمیخوای بحث کنی پس منم دلیل نمیبینم موضوعی مطرح کنم.
اینکه مستندمیخوام بای اینکه که این مالب رو شما از روی چی میگی/؟ حرفای دیگران . خو با عقلت میسنجی و نتیجه میگیری ولی وقتی همه چی به شکلی هست که دوست داری دیگه حرغ یتوش نیست ولی وقتی حلافش رو داری باید بسنجی با ججی؟ با عقلی که تعصب توش راه ندی چون دده هایی کهمیدی رو با تعصب قاطی و چیزی که تحویلت میده با ضریب خطا هست.. پارمیس گرامی عقل چیه؟ قوه تمیز دادن . وگرنه اون که شما میگی رو بهش چیز دیگه میگن. اونو بچه 1 ماهه هم داره اما قوه تمیز هم داره؟ اگه داره پس چرا گول میخوره؟ شما هم اگه موضوعی دارید بگید بجز من دوستان با شما صحبت میکنن. البته بعید میدونم مطرح کنین چون اینجا با این متن مشخص کردید بیشار بیننده هستید تا گوینده.
خانم پارمیسم چون چیزی نداره و میدونه مجکومه پاسخ نمیده وگرنه ایشون تو بحث از خیلیا بهتر بحث میکنه و من قبولش دارم.
ارادتمند پارمیس بزرگوارBlush
خانم پارمیس فقط یه سوال البته شخصیه ولی وقتی میگی تو همون دین ... یعنی خودت رو خارج از اون دین میدونی . میشه بپرسم شما ایا از هموطنان زرتشتی ما هستین؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع