(۲۸/آبان/۹۵ ۱۲:۳۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]بایاد خدا
دوردبرشما وتشکر
قبل از هرچیز اعلام کنم که ایات 83 تا98 سوره کهف میباشد حتما درموردذکر شماره اشتباه کرده ام ببخشید
در مورد ذوالقرنین فعلا همین مورد تحقیق را داریم اگر شما تحقیق دیگردارید بفرمائید ضمنا وقتی مفسران ما درتفاسیر خود میاورند وردیه ای هم نمیزنندبمعنی پذیریش تلویحی آنست حالا چون یک تحقیق وجوددارد وباب میل ما نیست نباید کنارگذاشته بشه اگر جایگزین دارید بنویسید والا ادامه این بحث مفید نیست
درمورد مجوس با صراحت آن درقرآن تکلیف آنرا خبرگان حل کرده اند اگرشما به قانون اساسی معترضید به خبرگان بنویسید کمی هم عمگرا باشید خودرا درچارچوبتئوریها ونظرات گم نکنید والا چیزی نمی آموزید من بحث های تاریخی وروائی را بشما واگذار میکنم ودر مورد کورش ومجوسهمان نظر خبرگان رادارم وین خود دلیل دیگری است که بهائیت یا بودسم را انتخاب نکردند
در مورد صابئین دودسته هستند صابئین مندائی که مسیحی اند این مورد نظرنیست بلکه پیروان صاب نوح هستند که ازدوران قدیم باقی مانده اند پس درآیه قرآن نام5 ائین از 5شریع اولوالعزم امده ومجوس هم پیروان دین حنیفند
ضمنا نمیدانم آقای علی آباد چه چوب تری بشما فروخته که در بحث تکه هائی میزنید آیا این خلاف شرع نیست که در غیاب کسی غیبت کنید.
درمورد انحرافات درادیان اظهر من الشمس است هم دراسلام وهم درمسیحیتوهم دریهود وهم در صابئین وهم مجوس وبعد زردشتی که بنظر میرسد کمی باطراف نگاه کنید آنها می یابید
جناب همسایه علی اباد و یا خود علی اباد ، این نگارش اخر خیلی به اوشون نزذیکتره .
پاسخ من رو ندادید : ایا نصی که از معصوم هست با تفکر و تفسیری که بیان میشه و همینطور نظری که در تفسیر وارد میشه نه به عنوان تفسیر بلکه به عنوان اضافه بر ان کدام معتبر هست؟
چون همین یه تحقیق را اریم باید سکوت کرد؟ این را شما میگی یا اینکه ////
مفسران ما در تفسیر خود چی میاورند گرامی؟ چرا میترسین که بگین و حقیقت هویدا بشه و ابروی شما بره؟ میخوام خودتون بگید تا کمی از ابروی رفته شما حفظ بشه .
واژه مجوس امده و مبین قران وقتی ازش سوال میشه دربارش توضیح میده حالا شما بیا و اسمون ریسمون به هم بباف .
اها دلیل دیگریست که بودیسم و ... رو انتخاب نکردن حالا چرا این صابئین انتخاب نشد؟ مگه اینها دین نبودن؟ مگه در ردیف ادیان الهی که شما میخوای قسمتی رو برداری و قسمنی رو رها کنی که گرامی .هر زمان رفتی و مطالب اون گرامیان رو مطالعه کردی بیا و بحث خبرگان رو مطرح کن
نظر حبرگان درباره کوروش جیه؟

این صاب بن نوح کیه؟ از اولاد درجه یک نوح نبی هست ؟کجا ذکر شده نشان و نسب و تفکر این شخص .
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۲:۳۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]در مورد صابئین دودسته هستند صابئین مندائی که مسیحی اند این مورد نظرنیست بلکه پیروان صاب نوح هستند که ازدوران قدیم باقی مانده اند پس درآیه قرآن نام5 ائین از 5شریع اولوالعزم امده ومجوس هم پیروان دین حنیفند
شما از چه مطلبی برداشت میکنین که اون مندایی نبود و اون صاب نوح هستن؟ واقعا برام جالب شد که ببنیم این صاب نوح یا
صاب بن نوح کیه
بعدشم برای من توضیح و نگاه مترجمین و مفسرین رو در باره صابئین نیاوردید چرا؟ جهل دارید یا دسترسی به تفاسیر ندارید . یا هزاران مورد دیگه؟ چه مشکلی با پاسخ به این سوالات دارید که نمیدید؟
یا اینکه تو مطالب در اختیار شما چیزی ذکر نشده و باید بهتون برسه؟

تو این ارسال هم مطالب و پاسخی یافت نشد تا اینجا ببینیم در ادامه مطالب چیزی به دست میاد؟
صاب نوح یا
صاب بن نوح رو تشریح کینید لطفا . یعنی دارم تاکید میکنم چند بار ولی دریغ از یک مطلب علمی .
چرا نصفه و نیمه مطالب بیان میکنید نکنه میخواید ارساهاتون تموم بشه و برید و تو پستهای ویرایشی کار کنین؟
پرسشی که میکنم رو کامل توضیح بدید گرامی وگرنه مطالب نصفه شهید میشن.
این 5 دینی که شما داری سنگش رو به سینه میزنی و ازش میخوای انبیاء اولوالعزم رو مثل اون جناب علی اباد ازش بیرون بکشی
إِنَّ
الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ هَادُوا وَالصَّابِئِينَ وَالنَّصَارَى وَالْمَجُوسَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا إِنَّ اللَّهَ يَفْصِلُ بَيْنَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ
همون پرسشی که از اوشون داشتم و از شما میپرسم و امیدوارم تناقض گویی رو کنار بزارین فقط
فقط قبلش چرا کلام شما و علی اباد یک جور هست؟ عجب همنشینی که چنین اثری داره بر شما .
(۱۸/آبان/۹۵ ۲۰:۳۱)aliabad نوشته است: [ -> ]قرآن:
«ان الذین امنوا و الذین هادوا و الصابئین و ا لنصاری و المجوس و الذین اشرکو ان الله یفصل بینهم یوم القیامه» (حج، آیه ۱۷)
همانگونه که دراین آیه ملاحظه میکنید 5دین پیامبران اولوالعزم در کنارهم آمده اند اسلام یهودیت دین نوح مسیحیت ومجوس که همان دین حنیف ابراهیم است.
این بیان علی اباد هست
ولی شما هم چه میگید :
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۲:۳۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]س درآیه قرآن نام5 ائین از 5شریع اولوالعزم امده ومجوس هم پیروان دین حنیفند
خوب انبیاء اولولالعزم رو میدونم هم شما و هم جتاب علی اباد به قدری از خانه اهل بیت دور شدید که بجای رجوع به کلام معصوم دست به تفسیر خود و تفسیر به رای میکنین
ببنینم معصوم انبیاء اولوالعزم رو چه معرفی میکنن :
حضرت ابراهیم که نبی اولوالعزم هست چرا اسمش تو این ایه مورد نظر شما نیست؟ و اسم مجوس اومده در حالی که اصلا اولولالعزم نبوده ، ولی شما گرامیان و مفسیرین با رای دست به تاویل و جعل میزنین.
انبیاءاوالعزم : این فقط یکی از چندین نص هست .
![[تصویر: do.php?img=4550]](http://dl.p313.ir/up/do.php?img=4550)
دین حضرت نوح کجای این ایه اومده؟ایه 17 سوره حج رو میگم.
مجوسان پیروان ایین حنیف بودند ! یعنی چی اونوقت؟ فاصله بین حضرت ابراهیم تا مجوس چقدره ؟ پیامبرشون کیه؟ زرتشت که بعد از ایین مجوسی بود و نمیشه اول پیامبرش باشه پس پیامبر مجوس کیست؟ هرکیه از پیامبران اولوالعزم نیست و از طرفی اون صائبین این وسط چی میشه؟ شما هم رفتید بر طریق علی اباد و امیدوارم شما بانام کاربری Mforootaghe دیگه دست به تحریف و جعل نزنید .
باید اثبات کنین که مجوسیان بر ایین ابراهیم بودن و دنباله اون ایین بودن؟ چطور این رو اثبات میکنین؟ من منتظرم اثبات کنید که اونها بر ایین حنیف بودن . اگه اثبات نکنید باید عذر خواهی کنید .
اما درباره جناب علی اباد ، ایشون هیچ چوب تری به من نفروختن فقط مثل شما تفسیر به رای میکردن و کمی هم این وسطی یکم جعل و تحریف مطلب و کلام و تاریخ و ... . غیبت زمانی هست گرامی که اون عیبش هویدا نباشه بلکه ایشون نگاه و بیانشون برای دوستان هویدا هست و این غیبت نیست من درباره کلام گفته شده ایشون دارم صحبت میکنم و موضوعی جدید مطرح نکردم براشون که هر بحثی بود اگه اخرین پست میشد بدون ذکر پرسش و مطب نو ختم میکردم.
شما مراقب باش راه اون رو ادامه ندی چون تا اینجا که کمی دنبالش رو گرفتی/
پاسخ 6 پرسش مطرح شده در پست 32 رو که ندادین . پس 6 تا سوال من پاسخش رو طلب دارم . و میدونم پاسخ هم نمیتونید بدید .
بهتون این 6 تا رو تحفیف میدم و فقط میخوام برام بگین مجوس کیست و ایینش چیست و نام کتاب و مبلغین این ایین تا برسه به زرتشت و اینکه زرتشت کتابش و عقایدش رو برام بگین.
امیدوارم این پرسش رو دیگه برای یکبار هم که شده پاسخ درست بدید نه مثل این 33 ارسال که بین من و شما شد در این تاپیک نصفه و ناقص و بی نتیجه در پاسخ از سمت شما.
مطالب زیاد هست که شما باید اثبات کنید ولی کو جواب از سمت شما.
در مورد انحراف هم اسلام منحرف نشد گرامی بلکه مردمش از طرفش منحرف شدن.
در مسیحیت چه وارد شد بر اصل اعتقادیش
در یهود هم بدین شکل
ایا در اسلام اصولش منحرف شد؟ در وحدانیت خدا اختلاف هست؟ در رسالت نبی خاتم اختلاف هست؟در وجود معاد ایا شک هست؟
پس بازم دیدم که بدون تامل کلام بر زبان راندید و باز هم به حاشیه رفتن رو ادامه دادید.
گرامی دفعه دیگه پاسخ میدی دقت کن .