(۲۹/آبان/۹۵ ۱۴:۵۴)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]درود برشما
تشکر میکنم ازدوستان که وقت میگذارند برای ابهامات بنده. بنده هم یکجا نظرات خودم رو مینویسم
اولا اگر سوالی ازشمارو جواب نداده ام میتوانید تکرار کنید چون شما چند سوال رو با هم مینویسید ومن درجواب دادن ممکنه برخی رو فراموش کنم این ایرادی نداره پرسیدن عیب نیست
در مورد مستندات نباید به منابعی که خوارج نوشته اند استناد کنید کورش بزرگ با تکریم یهودیان بزرگ نشده او خود بزرگ بود
اگر امام معصوم دربحث با یهودیان ومسیحیان استناد بکتابشان میکرد اول اینکه او امام بود هر کار کرده درسته شما که اما م نیستی دوم اینکه اودربرابر دشمن از چنین روشی استفاده کرده مگر من دشمن شما هستم ؟شاید شما یهودی هستی وبا یک مسلمان جدل میکنی (البته ببخشید خودتان مثال امام رضا را زدید) پیروز باشید
لطفا بجای ابهامات از واژه بهتر استفاده کنید .
توهم
داداش من تکرار کردم ولی کو چشم با بصیرت و کو پاسخی علمی و منطقی ؟
وقتی چندبار تکرار میکنم و میبینم پاسخ نمیدی نتیجه میشه اینکه یا نمیدونی و یا نمیخوای بگی پس چرا خسته کنم با تکرار که متنم بشه 1 متر . یعدشم فراموش نمیکنی .بله پرسیدن عیب نیست ولی جواب ندادن ... است !
کوروش بزرگ بوده ، اها نمیدونستم بزرگ بوده. خوبه همچون شما ها هستین که بگین ایشون بزرگ بودن. اونوقت چطوری بزرگ بودن؟ بر این بزرگ بودن که بر تمدنهایی که ازشون با سابقه تر و متمدن تر و ... بودن رو تخریب کردن بزرگ شدن؟ ما بزرگبودن رو در یچی دیگه میدونیم شما در چی میدونی؟
منابع خوارج؟ احتمالا کانال تو کانال نشدین؟ شبکتون اشتباه داره سیگنال میگیره گرامی یکم دقت کن .
امام معصوم هم برسندیت همین کتاب خوارج ( البته به نظر شما ) با اونها مباحثه کردن دیگه ،
چطور امام نفرمود اونی که شما میگی رو بعد امام نعوذبالله ثم العیاذ بالله این رو متوجه نشدن ولی شما این رو متوجه میشی. چه جالب که شما اینها رو میفهمی ولی ولی خدا ... .
اون مباحثه امام رضا با سران ادیان رو خوندی شما؟ فکر کنم تو بحثایی که لینک دادم ولی دقت نکردی ، چرا میگم؟ چون میگی که دقیق خوندم ولی نخوندی
عيون أخبار الرضا (علیه السلام) جلد دوم بردار اگه نداری این لینک بخون ، میدونی که نویسنده این کتاب کیه؟ شیخ صدوق اعلی الله مقام الشریف هستن که به دعای امام زمان خودشون یعنی حجت بن الحسن عج متولد شدن . اینا رو گفتم بدونی نویسنده این کتاب رو اگه بخوای رد کنی بگی اسرائیلیات هست هویت علمی خودت معلوم میشه . نیای فقط بگی از میزان الحکمه میخواما که ابروت میره .
خو بریم سر کتاب عیون الاخبار رضا جلد چندم ؟ دوم . صفحه چندم ؟ اها این مناظره یه صفحه نیست که چند صفحه هست البته همین یه مناظره امام رضا ع هم نبوده این چون خاص بود ایشون اوردنش تو این کتاب . خو داستان چیه؟ مامون رو که میشناسی ؟ ممکنه بگی ادم نادانی بود و ظالم و ... ولی من میگم خلاف چیزی که فکرش بکنی بود عالم و چنان برات ولایت امیر المومنین رو برات اثبات میکنه که اصلا باور نمیکنی بر عقیده او.
خو بگذریم این مناظره که بین امام صورت گرفت با کیا؟ چون میدونم سختت میاد که اون متون عربی رو بخونی برات خلاصه میگم ولی دوستانی که دوست داشتن برن حتما عربیش رو بخونن چون فصاحتش والاتره تا فارسی "حالا این رو اگه شد جستجو کنین :
الجاثليق وراس الجالوت ورؤساء الصابئين والهربذ الاكبر واصحاب زردهشت ونسطاس الرومي"
جاثلیق (عالم بزرگ مسیحی)، رأس الجالوت (پیشوای بزرگ یهودیان)، رؤسای «صابئین»، «هربز اکبر» (پیشوای بزرگ زردشتیان) و «نسطاس رومی» (عالم بزرگ نصرانی) و تعدادی دیگه . خو امام نمیشد بگن کتاب شما تحریف شد؟ من با شما بحث نمیکنم؟
خو یه چی هم اینجا اضافه کنم برای شما گرامی که من هرچی نمیخوام بگم ولی به ناچار میگم
تو همین جا صائبینی که شما میخوای بچسبونی به پیروان نوح علی نبینا و علیه السلام بگم : ببین عمران صابی کی بود ، تو همین مناظره هس حتما بخون بحثشو. نمیگم که خراب بشی .
البته دیگه از ویرانت چیزی اگه باقی مونده باشه . بابا تخت جمشید
جناب همسایه علی اباد ، امام وقتی بحث میکنن دارن به امثال من یاد میدن که با امثال چون شما که مدعی کلامی خلاف هستین چطور پاسخ بدیم .
ببین :
نقل قول:سپس رو به جاثلیق کرد و گفت:
فقال يا جاثليق هذا ابن عمى على بن موسى بن جعفر وهو من ولد فاطمه بنت نبينا وابن على بن طالب صلوات الله عليهم فاحب ان تكلمه أو تحاجه وتنصفه
ای جاثلیق، این پسرعموی من علی بن موسی بن جعفر علیه السلام است و از فرزندان فاطمه علیها السلام دختر پیامبر ماست و فرزند علی بن ابی طالب علیه السلام است. من دوست دارم با او سخن بگویی و مناظره کنی، امّا طریق عدالت را در بحث رها مکن.
جاثلیق گفت: ای امیر مؤمنان، من چگونه بحث و گفت وگو کنم، در حالی که (با او قدر مشترکی ندارم و) او به کتابی استدلال می کند که من منکر آنم و به پیامبری تمسک می جوید که من به او ایمان نیاورده ام؟!
فقال له الرضا عليه السلام: يا نصراني فإن احتججت عليك بانجيلك أتقر به؟
در این جا امام علیه السلام شروع به سخن کرد و فرمود: ای نصرانی! اگر با انجیل خودت که به آن اعتقاد داری، برای تو استدلال کنم، به حقانیت اسلام اقرار خواهی کرد؟
قال: الجاثليق: وهل اقدر على رفع ما نطق الانجيل؟! نعم والله اقر به على رغم انفي
جاثلیق گفت: آیا می توانم گفتار انجیل را انکار کنم؟! آری، به خدا سوگند اقرار خواهم کرد، هر چند به ضرر من باشد.
فقال له الرضا عليه السلام: سل عما بدا لك واسمع الجواب
امام علیه السلام فرمود: هر چه می خواهی، بپرس و جوابش را بشنو.
فقال الجاثليق: ما تقول في نبوه عيسى وكتابه هل تنكر منهما شيئا؟
جاثلیق: دربارة نبوت عیسی و کتابش چه می گویی؟ آیا چیزی از این دو را انکار می کنی؟
قال الرضا: انا مقر بنبوة عيسى وكتابه وما بشر به امته واقرت به الحواريون وكافر بنبوة كل عيسى لم يقر بنبوة محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وبكتابه ولم يبشر به امته
امام علیه السلام من به نبوت عیسی و کتابش و آن چه به امتش بشارت داده و حواریون به آن اقرار کرده اند، اعتراف می کنم، و به نبوت عیسی که اقرار به نبوت محمد صلی الله علیه و آله و سلّم و کتابش نکرده و امتش را به آن بشارت نداده است، کافرم!
و ادامه بحث رو حتما بخون برات خوبه
ببین اون جاثلیق پدیرفت اگه حق باشه حتی به ضررش باشه بپذیره ولی شما ؟ خیر چرا چون متعصبی؟ چرا میگم چون نظر فردی که نه متخصص در تاریخ و نه ... هست رو پذیرفتی بر ذوالقرنین ولی دقت نمیکنی که خیلی مطالب دیگه هم هست ولی چشمتون رو بستین و فقط گرفتید بر مطالبی که هویدا هست . مثلا شما به من بگو که علامه طباطبایی ایا اون منشور کذایی رو دیدن و اطلاعی داشتن؟این استوانه کی رسما علنی و کی ترجمه اون به فارسی منتشر شد؟ بدون تعصب بگو ؟ بجز این کوروش که جناب ابوالکلام سیاسیت مدار روش مانور دادن چرا بقیه حذف شدن؟و یا چرا بقیه رو دیگه روش حرفی نیست؟ جناب شما دیگه از خیلی چیزا دوری تقصیر بنده چیه؟ کوروش باج گیری میکرد از کشورهای مستعمره خودش یا نه؟ ایا ذوالقرنین هم مثل کوروش بود؟ اصلا این جناب محترم ، هیچگاه تندیسی که بهش استناد میکنهرو ندیده . حالا کی اهل تعصبه گرامی؟ بنده یا شمایی که نصف رو میخونی و بقیه رو از شتاب زیادی رها میکنی؟
حالا اگه شما بلد نیستین و یا نمیری دنبالش و یا براتون بازیچه هست دیگه به بنده مربوط نیست ، بنده مطالبی که باید بیان بکنم برای حد شما رو میگم چون شما نمیای بالا ناچارم پایین بگم و اینکه شما هم نمیخوای بپذیری دیگه حال و روز اون چند نفر رو درک میکنی .

شاید بنده زیادی انتظار دارم و توقع من زیاده از شما ها که بدونین این مطالب رو اما بعد از این مدت مشخص شد که امثال شما دوستان جزدنبال شببه پراکنی و عدم گرفتن پاسخ هستین .
هروقت دست از این کار کشیدین میتونین راه رو درست سپری کنین.
برید مطالعه کنید یکم بجای نقل مطالب تکراری که دیگران فقط تکرار میکنن.
(۲۹/آبان/۹۵ ۱۴:۵۴)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]اودربرابر دشمن از چنین روشی استفاده کرده مگر من دشمن شما هستم ؟
قشنگ مغالته میکنی . خوشم میاد از این کارت . ایا این سران دشمن امام بودن یا مخالف عقیده و نظر ؟ یعدشم اینها هم پیروان ادیانی بودن که شما خیلیهاشون رو پیروان دین حنیف میدون ، پس دشمن اینجا اون معنا که بخوای رو بگیری نمیده . مناظره هست چه با دوست و چه دشمن چه با کسی که در لباس دوست هست ولی نگاهش غلط و مخالف و گاه هم طرف مقابل دوست ولی فریب خورده و گاهی هم برای حجت تمام شدن بر اون فرد مقابل ، حالا دوست داری کدوم باشی؟
(۲۹/آبان/۹۵ ۱۴:۵۴)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]شاید شما یهودی هستی وبا یک مسلمان جدل میکنی (البته ببخشید خودتان مثال امام رضا را زدید) پیروز باشید
چه قشنگ این Mforootaghe خودش رو مسلمان و ب نوعی خودش رو در جایگاه امام رضا جا زد و ما رو یهودی
اگه یهودی باشیم یا نصرانی و یا .... در مقابل کلام امام سعی میکنیم چیزی یاد بگیریم نه مثل برخی ها که اسمشون نمیبریم لجوج و متعصب و ویران شده .
اگه کلامی برای زرتشت - کوروش و یا ازاد کردن بردگان داشتی و نگفتی بگو وگرنه اگه بخوای حاشیه روی کنی دیگه بیفایده هست .
کاربر سعدی ، شما هم دقت کن که موضوع اصلی شما چون منحرف شد البته منحرفم نشد بیشتر قوام پیدا کرد ، اگه احساس میکنی پاسخ نگرفتی به مدیر و یا ناظر بخش بگو مباحث غیر رو انتقال بده و بحث شما هم اگه فکر میکنی پاسخش برات یقینی نشد دوباره و بصورتی که مبهم هست مطرح کن.
بحث با جناب Mforootaghe از نگاه بنده تموم شده هست .
اگه حرفی نیست این تاپیک رو تموم شده بحساب کنی.
در پناه خدا باشید و التماس دعا از همه دوستان .